zaharakis Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Το πρόβλημα καταλαβαίνω οτι είναι στα windows και όχι στο diamond. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια......αλλά το σφάλμα επιμένει......! microsoft active synch/αρχειο/ρυθμισεις συνδεσης/ξετσεκαρισε το ""επιτρεπονται συνδεσεις usb"" βαλε το τηλ bootloader(με τα 3 χρωματα) συνδεσε το μεσω καλωδιου στον υπολογιστη σου και τρεξε την ρομ :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Πως γινεται αυτο; το βγαζεις και μετα ξανακολλαει; Tin bgazeis me ena zeloteip, tin pleneis sti brysi me sapouni, tin stegnwneis me to pistolaki kai tin ksanabazeis. Nai... kollaei kanonika. Μηπως να κανω και μια θηκη παραγγελια για να μην το εχω χυμα μεσα στο τσαντακι; ποια προτινεται να ειναι οσο πιο λεπτη γινεται για να μπαινει και στο τζιν παντελονι; Poly diakritikes kai apotelesmatikes einai oi thikes silikonis. Den dinoun katholou ogko sti syskevi kai tin prostatevoun aksioprepws. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Tin bgazeis me ena zeloteip, tin pleneis sti brysi me sapouni, tin stegnwneis me to pistolaki kai tin ksanabazeis. Nai... kollaei kanonika. Poly diakritikes kai apotelesmatikes einai oi thikes silikonis. Den dinoun katholou ogko sti syskevi kai tin prostatevoun aksioprepws. Και να προτείνουμε από εδώ και εδώ. Της Brando είναι αισθητά ανώτερες ποιοτικά. Διαλέγεις και παίρνεις Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gharar Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Που ακριβως θα το βρω να το απενεργοποιησω; ''ΕΝΑΡΞΗ->ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ->RSS Hub , ειναι προγραμμα. Η αντληση ΚΒ δεν λυνεται με το NODATA διοτι καθε φορα που θα συνδεεσαι για οποιοδηποτε λογο με GPRS π.χ. για ανανεωση του καιρου θα κατεβαζει τα RSS που εχει εργοποιημενα απο απο κατασκευης. Παράθεση ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digilef Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 microsoft active synch/αρχειο/ρυθμισεις συνδεσης/ξετσεκαρισε το ""επιτρεπονται συνδεσεις usb"" βαλε το τηλ bootloader(με τα 3 χρωματα) συνδεσε το μεσω καλωδιου στον υπολογιστη σου και τρεξε την ρομ :) Τα ίδια.......με το που τρέχω το RUU.......βγάζει σφάλμα στα windows και....πάπαλα....! Υ.Σ: Ευχαριστώ και πάλι......αλλά για κάποιο λόγο αρνείται πεισματικά για αναβάθμιση.....:-( Παράθεση Google for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digilef Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Ετσι φαίνεται, το αρχειο τρεχει καθολου ή βγαζει κατευθειαν το σφαλμα? Δοκιμασε και σε αλλη θυρα usb. Δεν προλαβαίνει να κάνει καν extract τα αρχεία (όχι το zip το εκτελέσιμο αρχείο) Το δοκίμασα στο lap της γυναίκας και δουλεύει μια χαρά το RUU. Αν δεν βρώ λύση θα εγκαταστήσω εκεί τα sync κτλ και θα κάνω εκεί αναβάθμιση! Γιατί όμως............???? Δεν έχω γενικότερα προβλήματα στο desktop μου.......:cry: Παράθεση Google for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Poly diakritikes kai apotelesmatikes einai oi thikes silikonis. Den dinoun katholou ogko sti syskevi kai tin prostatevoun aksioprepws. H γραφιδα απο που βγαινει;;:X http://shop.brando.com.hk/prod_img/zoom/SSLCA019200_04_L.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Σε κάποιες δεν έχει τρύπα για να βγαίνει δεδομένης της ελάχιστης ανάγκης χρήσης της. Εμένα η δικιά μου πάντως έχει. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Καποιος να μου πει αν η θηκη σιλικονης της brando εχει σιγουρα σχιζμη για νια βγαινει η γραφιδα...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Δεν προλαβαίνει να κάνει καν extract τα αρχεία (όχι το zip το εκτελέσιμο αρχείο) Το δοκίμασα στο lap της γυναίκας και δουλεύει μια χαρά το RUU. Αν δεν βρώ λύση θα εγκαταστήσω εκεί τα sync κτλ και θα κάνω εκεί αναβάθμιση! Γιατί όμως............???? Δεν έχω γενικότερα προβλήματα στο desktop μου.......:cry: Περασετο απο το laptop, υπαρχει προβλημα στο pc σου. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Τα ίδια.......με το που τρέχω το RUU.......βγάζει σφάλμα στα windows και....πάπαλα....! Υ.Σ: Ευχαριστώ και πάλι......αλλά για κάποιο λόγο αρνείται πεισματικά για αναβάθμιση.....:-( κατι δεν κανεις εσυ καλα φιλε μου,δεν μπορει :O τα windows σου ειναι ενημερωμενα? θελεις to NET Compact Framework πανω απο την εκδοση 2 :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Σε κάποιες δεν έχει τρύπα για να βγαίνει δεδομένης της ελάχιστης ανάγκης χρήσης της. Εμένα η δικιά μου πάντως έχει. καλά αυτό είναι αστείο :lol: δεν είναι όλο το diamond touchflo3d Καποιος να μου πει αν η θηκη σιλικονης της brando εχει σιγουρα σχιζμη για νια βγαινει η γραφιδα...... ρε παιδιά το παραφουσκώνετε το θέμα, αν δεν έχει (που θα έχει), δεν είναι από τιτάνιο, κάντε στη θήκη μια τρυπούλα μόνοι σας Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Καποιος να μου πει αν η θηκη σιλικονης της brando εχει σιγουρα σχιζμη για νια βγαινει η γραφιδα...... Την έχω εγώ και ναι, έχει σχισμή για τη γραφίδα... Της Proporta νομίζω ότι δεν έχουν σχισμή. (Αν και όπως σωστά λέει ο NLS, σιλικόνη είναι, κόβεται...) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisXP Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Καλησπέρα παιδία έχω διαβάσει και τις 328 σελίδες και παρακολουθώ το θέμα εδώ και τρεις εβδομάδες. Χθες λοιπόν ήρθε το κινητό μου από ace. Βασικά συγχαρητήρια σε όλους για την βοήθεια που δίνουν. Έχω ένα πρόβλημα για κάποιον λόγο δεν κάνει εγκατάσταση τα cab. Έκανα εγκατάσταση το Destinator και κάποια άλλα, αλλά πλέον δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Συγκεκριμμένα παώ να κάνω εγκατάσταση κάποια Config tools για το manila. Περιγράψτε σας παρακαλώ τον τρόπο εγκατάστασης ενός cab μήπως κάνο κάτι λάθος μιας και είναι το πρώτο μου ppc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Γράφεις το cab στο ppc και το τρέχεις από εκεί. Μετά ακολουθείς τις οδηγίες στην οθόνη, δηλαδή: 1. αν βγάλει προειδοποίηση ασφάλειας απαντάς ανάλογα, 2. διαλέγεις πού θα γίνει η εγκατάσταση - μνήμη ppc ή Internal Storage και 3. περιμένεις να τελειώσει η εγκατάσταση... Εσύ τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις, δηλαδή 1) τι κάνεις και 2) τι γίνεται μετά; EDIT - Πάντως, αν είναι το πρώτο σου ppc θα έλεγα να το χρησιμοποιήσεις μερικές μέρες, να εξοικειωθείς πρώτα μαζί του και μετά να αρχίσεις να βάζεις και να χρησιμοποιείς config tools. Έτσι θα γλυτώσεις από ενδεχόμενα προβλήματα και θα μάθεις πιο "αναίμακτα"... Αν δεν σε ενοχλούν τα Hard Reset, κάνε ότι θέλεις και μη με ακούς, θα μάθεις πιο γρήγορα (ούτως ή άλλως όλοι με "πείραγμα" των συσκευών μας μάθαμε...) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisXP Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Γράφεις το cab στο ppc και το τρέχεις από εκεί. Μετά ακολουθείς τις οδηγίες στην οθόνη, δηλαδή: 1. αν βγάλει προειδοποίηση ασφάλειας απαντάς ανάλογα, 2. διαλέγεις πού θα γίνει η εγκατάσταση - μνήμη ppc ή Internal Storage και 3. περιμένεις να τελειώσει η εγκατάσταση... Εσύ τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις, δηλαδή 1) τι κάνεις και 2) τι γίνεται μετά; EDIT - Πάντως, αν είναι το πρώτο σου ppc θα έλεγα να το χρησιμοποιήσεις μερικές μέρες, να εξοικειωθείς πρώτα μαζί του και μετά να αρχίσεις να βάζεις και να χρησιμοποιείς config tools. Έτσι θα γλυτώσεις από ενδεχόμενα προβλήματα και θα μάθεις πιο "αναίμακτα"... Αν δεν σε ενοχλούν τα Hard Reset, κάνε ότι θέλεις και μη με ακούς, θα μάθεις πιο γρήγορα (ούτως ή άλλως όλοι με "πείραγμα" των συσκευών μας μάθαμε...) :) Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Δεν το λέω για να δείξω κάποιος απλός για να μιλάμε ποιό άνετα μεταξύ μας και να θεωρείτε δεδομένο ότι ξέρω κάποια πράγματα. Δουλεύω σε 3 εταιρείες σαν προγραμματιστής και web designer. Και επίσης είμαι και τεχνικός, οπότε δεν μου είναι δύσκολο να προσαρμοστώ, ίσα ίσα πολλά πράγματα μου φαίνονται απλά. Μακάρι να αποκτήσω την εμπειρία και να βοηθάω και εγώ τους νεότερους. Ακριβώς τα βήματα που περιγράφεις πάω να κάνω αλλά δεν μου εμφανίζει καμία προειδοποίηση στην οθόνη του ppc και έτσι δεν ξεκινάει η εγκατάσταση. Οκ μόλις ξεκίνησε, ήθελε ένα soft reset, αν και το έιχα κάνει πριν λίγο χωρίς να κάνω κάτι ενδιάμεσα Φιλικά Χρήστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digilef Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 κατι δεν κανεις εσυ καλα φιλε μου,δεν μπορει :O τα windows σου ειναι ενημερωμενα? θελεις to NET Compact Framework πανω απο την εκδοση 2 :) http://img156.imageshack.us/img156/2530/networkgo1.th.jpg Κιάλλα network....... ???? :wacko: Παράθεση Google for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 http://img156.imageshack.us/img156/2530/networkgo1.th.jpg Κιάλλα network....... ???? :wacko: :blink::blink::blink: ειπαμε αλλα εσυ το χεις παρακανει μου φαινεται :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisXP Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Παιδία κάνω κάποιες αλλαγές στο advanced config tool 3. και έπειτα από soft reset, δεν αλλάζει τίποτα. Π.χ: του ζήτησα να μου δείχνει ένα tab με το call history. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Ae button plus, οταν ειναι ενεργοποιημενο το manila δεν μπορεις να πειραξεις το home και το back. Ολα τα υπολοιπα τα κανεις οτι θες. Επειδη επιμενει ενας φιλος που το ειδε απο κοντα πως δεν γινεται, να κανω την ερωτηση παλι αλλα να διευκρινισω ακριβως τι ζηταω. Οπως ειναι το τηλεφωνο χωρις κανενα προγραμμα extra μπορω να αλλαξω τα shortcuts των κουμπιων? Π.χ. να βαλω οταν παταω το Home η καποιο αλλο hard button να ανοιγει τα sms? Ευχαριστω και sorry αν κουρασα απλα ειναι πολυ σημαντικο για εμενα γιαυτο ξαναρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 όχι μόνο με το πρόγραμμα που σου είπε (ίσως και με 1-2 άλλα) βέβαια όταν μιλάμε για WM, έννοια "Οπως ειναι το τηλεφωνο χωρις κανενα προγραμμα extra" δεν υπάρχει αν κάποιος το πάει για έτσι, έχει λάθος μηχάνημα εξάλλου τι σημαίνει "πρόγραμμα extra"; δηλ. αν αυτό το extra ήταν ήδη μέσα θα άλλαζε κάτι για σένα; είναι σαν να λες "θέλω να παίζω Crysis... όταν πάρω αυτό το PC, όπως είναι χωρίς να βάλω τίποτα, θα παίξω Crysis;" Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisXP Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Παιδία κάνω κάποιες αλλαγές στο advanced config tool 3. και έπειτα από soft reset, δεν αλλάζει τίποτα. Π.χ: του ζήτησα να μου δείχνει ένα tab με το call history. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 όχι μόνο με το πρόγραμμα που σου είπε (ίσως και με 1-2 άλλα) βέβαια όταν μιλάμε για WM, έννοια "Οπως ειναι το τηλεφωνο χωρις κανενα προγραμμα extra" δεν υπάρχει αν κάποιος το πάει για έτσι, έχει λάθος μηχάνημα εξάλλου τι σημαίνει "πρόγραμμα extra"; δηλ. αν αυτό το extra ήταν ήδη μέσα θα άλλαζε κάτι για σένα; είναι σαν να λες "θέλω να παίζω Crysis... όταν πάρω αυτό το PC, όπως είναι χωρίς να βάλω τίποτα, θα παίξω Crysis;" Ρε Nulusie οταν λεω extra καταλαβαινεις τι εννοω.Δηλαδη αν στα settings του Κινητου επιτρεπει αλλαγη των shortcuts.Δεν ειναι το ιδιο με τo crysis θεωρω αποτυχημενο το παραδειγχμα σου .Ειναι σαν να λεω: οταν παρω το pc θα με αφησει να αλλαξω τα εικονιδια στα windows η θελει εφαρμογη, Νομιζω πιο πετυχημενο παραδειγμα :P Παω να το παρω.........παλι πισω θα μεινει ο fileserver Που λεγαμε στο forum σου χαχαχαχχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Ρε Nulusie οταν λεω extra καταλαβαινεις τι εννοω.Δηλαδη αν στα settings του Κινητου επιτρεπει αλλαγη των shortcuts.Δεν ειναι το ιδιο με τo crysis θεωρω αποτυχημενο το παραδειγχμα σου .Ειναι σαν να λεω: οταν παρω το pc θα με αφησει να αλλαξω τα εικονιδια στα windows η θελει εφαρμογη, Νομιζω πιο πετυχημενο παραδειγμα :P Παω να το παρω.........παλι πισω θα μεινει ο fileserver Που λεγαμε στο forum σου χαχαχαχχα. να το πάρεις όσο για την απάντηση που ζήταγες, στην είπα πρώτη πρώτη: "όχι" Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts