Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια σημερα γυρισα απο διακοπες... Εφυγα 15 Ιουλιου κ απο τοτε δεν παρακολουθησα καθολου τις εξελιξεις που αφορουν το diamond. Υπαρχει κατι αξιο αναφορας που εχω χασει?
s21 ultra 256

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια σημερα γυρισα απο διακοπες... Εφυγα 15 Ιουλιου κ απο τοτε δεν παρακολουθησα καθολου τις εξελιξεις που αφορουν το diamond. Υπαρχει κατι αξιο αναφορας που εχω χασει?

τώρα δηλ. θες κάποιος να κάτσει να σου κάνει μια περίληψη των τελευταίων 45 ημερών; (btw έχω ΠΟΛΛΑ χρόνια να κάνω τόσες διακοπές, πολύ τυχερός είσαι ή πολύ μικρός)

συνταρακτικό τίποτα δεν συνέβη - αυτό μπορώ να στο πω - εκτός ίσως ότι κυκλοφόρησε το touch pro (έξω)

---

NLS

ilogic.gr

τώρα δηλ. θες κάποιος να κάτσει να σου κάνει μια περίληψη των τελευταίων 45 ημερών; (btw έχω ΠΟΛΛΑ χρόνια να κάνω τόσες διακοπές, πολύ τυχερός είσαι ή πολύ μικρός)

συνταρακτικό τίποτα δεν συνέβη - αυτό μπορώ να στο πω - εκτός ίσως ότι κυκλοφόρησε το touch pro (έξω)

20 χρονων φοιτητης ειμαι :p

Οντως, πολυ γενικο αυτο που ρωταω... Πιο συγκεκριμενα: τελευταια rom για την αγγλικη εκδοση? βρεθηκε τροπος να ανανεωνεται ο καιρος μεσω wind plus non stop? βρεθηκε τροπος να βλεπουμε τα email κατευθειαν (οπως τα sms) μεσα απο το Touch flo?

s21 ultra 256

Σε πληροφορω οτι το προηγουμενο κινητο μου ηταν το U600 και η μπαταρια του ηταν σαφως ανωτερη απο του diamond...τωρα αν ειναι καλυτερη απο αλλα wm θα σε γελασω μιας και ειναι η πρωτη συσκευη τετοιου ειδους που αποκτω.....

Η φωτογραφικη του ειναι μετρια αν την συγκρινεις με ενα οποιοδηποτε κινητο τελευταιας τεχνολογιας.....

Δεν ειναι κακο να λεμε και τα αρνητικα....Τα θετικα που εχει σαν συσκευη ειναι απειρως περισσοτερα και αξιζει στο επακρο η αγορα του...και επειδη ειπε καποιος για iphone πριν θεωρω οτι ειναι ελλειπεστατο σε σχεση με το diamond....τι να το κανω το desing οταν δεν εχει πολλα απο τα βασικα οπως gps-mms-radio-ελληνικα κτλ....

αυτα:)

ειδικα το u600 το ειχα ενα χρονο σχεδον.Μπαταρια για κινητο που δεν κανει τιποτα απλα κακη... Και φωτογραφικες δυνατοτητες παρομοιες με το diamond. Κοιταω τους φακελους μου με τις photos απο διακοπες απο περυσι καλοκαιρι με το U600 και τις συγρινω με τις φετινες του diamond και διαπιστωνω ( εκτος του οτι παχυνα λιγο :p ) οτι οι τελευταιες μου αρεσουν ισως πιο πολυ..

Οποτε μην παρουσιαζεις τα πραγματα σαν να ειναι μερα με τη νυχτα...

8ελετε κι αλλο τεστ? μουσικο?

ακουστε ενα walkman κινητο που 8εωρουνται τα καλυτερα μουσικα κινητα και συκρινεται την ποιοτητα αναπαραγωγης με ενα cruise και με το diamond. Εγω σαν μουσικος που ειμαι παλι νομιζω οτι ειμαι πιο πολυ ικανοποιημενος απο το diamond παρα απο το w810i με το οποιο τα συκρινα. Να μην πω για το u600 που οταν το πηρα πιστευα πως 8α ειναι καλυτερο απο ipod μιας και το mp3 player του το ειχε εξελιξει η samsung με την Bang&Olufsen...και οταν το εβαλα στα αυτια μου απλα δεν ακουγα τιποτα με τερμα την ενταση....

Οποτε τι καλυτερο κανουν τα ''απλα'' κινητα και εξειδικευμενα σε ΕΝΑ τομεα συνη8ως, απο τα WM ? To μονο που βλεπω εγω ειναι η ευχρηστια , που και αυτη 8εμα συνη8ειας ειναι νομιζω.

Θεωρω χαζομαρα καποιο νεο παιδι σημερα που εχει σχεση με τεχνολογια να δινει 300- 400 ευρω να παρει ενα απλο τηλεφωνο τη στιγμη που μπορει να τα εχει ολα με λιγα λεφτα παραπανω ισως.Αποψη μου παντα...

everyone can see things.

few can see into things...

Nai... tha deis diafora stin taxytita.

Εχεις καποιο link να την κατεβασω? Μιλαω παντα για την τελευταια αυθεντικη rom για την αγγλικη εκδοση

s21 ultra 256

• Administrators
Εχεις καποιο link να την κατεβασω? Μιλαω παντα για την τελευταια αυθεντικη rom για την αγγλικη εκδοση

http://rapidshare.com/files/133589340/RUU_Diamond_HTC_Europe_1.93.401.2_Radio_Signed_Diamond_52.29.25.12_1.00.25.05_Ship.exe.html

Modpic.gif

Μετά από δύο εβδομάδες, και αρκετές ρυθμίσεις και βάλε - βγάλε για να το φέρω στα γούστα μου, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από το Διαμάντι μου! :)

Ερώτηση: Έχει δοκιμάσει κανείς να επαναφέρει Backup με το Sprite Backup μετά από αναβάθμιση της συσκευής; Έγιναν όλα όπως πριν;

(Βαριέμαι απίστευτα να το στήσω ξανά αλλά έχω την 1.37 και δελεάζομαι να βάλω την 1.93...)

Ερώτηση: Έχει δοκιμάσει κανείς να επαναφέρει Backup με το Sprite Backup μετά από αναβάθμιση της συσκευής; Έγιναν όλα όπως πριν;

(Βαριέμαι απίστευτα να το στήσω ξανά αλλά έχω την 1.37 και δελεάζομαι να βάλω την 1.93...)

Θα μπορω να σου απαντησω σε κανα τεταρτο που θα ολοκληρωθει το update και θα προσπαθησω να κανω restore...

s21 ultra 256

ρε παιδιά πόσες φορές θα το πούμε;

ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ RESTORE ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ!

το γιατί είναι ΠΟΛΥ απλό να το καταλάβει κανείς - αλλά αν θέλετε εξήγηση πείτε το

---

NLS

ilogic.gr

Λοιπον μετα απο πολυ προσπαθεια καταφερα να προσαρμοσω το διαμαντακι στα μετρα μου.Μου λειπη ομως κατι πολυ συμαντικο και θελω βοηθεια σε αυτο.Ψαχνω να βρω ενα προγραμμα που να λειτουργη σαν μητροω κλησεων,μηνηματων και γενικα να μπορω να ελενχω τις κλησεις του μηνα την διαρκεια τους, τα μηνηματα που εστειλα .Ευχαριστω θα εκτιμησω καθε βοηθεια.

Λοιπον μετα απο πολυ προσπαθεια καταφερα να προσαρμοσω το διαμαντακι στα μετρα μου.Μου λειπη ομως κατι πολυ συμαντικο και θελω βοηθεια σε αυτο.Ψαχνω να βρω ενα προγραμμα που να λειτουργη σαν μητροω κλησεων,μηνηματων και γενικα να μπορω να ελενχω τις κλησεις του μηνα την διαρκεια τους, τα μηνηματα που εστειλα .Ευχαριστω θα εκτιμησω καθε βοηθεια.

Έχει ξανααναφερθεί. Υπάρχει στα downloads του myphone ένα πολύ καλό προγραμματάκι αλλά πρέπει να ψάξεις μέσα στις σελίδες του νήματος για να το βρεις, προφανώς γιατί ο editor δεν μπορεί να αλλάξει το αρχικό ποστ. Αν βαριέσαι να ψάχνεις το έχω ανεβάσει εδώ:

http://rapidshare.com/files/136337523/KDPM.zip

γιατι δεν δοκιμαζεις το battery status?

εχει βεβαια today plugin και εσυ ισως να προτιμας τα TF3D.

Θα μπορω να σου απαντησω σε κανα τεταρτο που θα ολοκληρωθει το update και θα προσπαθησω να κανω restore...

Στησε το απο την αρχη, λογικα θα το παρει το backup και θα λειτουργει κανονικα η συσκευη, το μονο που θα καταφερεις ειναι να χαλασεις το update, θα λειτουργει σαν να εχεις την προηγουμενη rom.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

γιατι δεν δοκιμαζεις το battery status?

εχει βεβαια today plugin και εσυ ισως να προτιμας τα TF3D.

Καλυτερα να μην το βαλει γιατι δημιουργει προβληματα, το αγαπημενο μου προγραμμα ειναι αλλα ...............

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Σκεφτομαι καιρο να το παρω αλλα διαβαζω διαφορα για την μπαταρια για τα ελληνικα κλπ.

Βασικα εχω μια απορια και αν μπορει καποιος να με κατατοπιση μιας και noob σε windows mobile συσκευη δεν ειχα ποτε.

Οποτε εχω 2 αποριες.

1)Αν παρω την ΕΝ εκδοση μπορω να εχω ελληνικη υποστηριξη? Βασικα θελω να εχω αγγλικα μενου αλλα με ελληνικη υποστηριξη σε sms/contacts και γενικως οπου θελω να γραφω/βλεπω ελληνικα.Αν δεν κανει η ΕΝ εκδοση τοτε μπορω καπου να βρω την ελληνικη εκδοση ή πρεπει να πληρωσω extra?

2)Ολη αυτη η φασαρια με την μπαταρια επειδη ειναι θεμα πως το δουλευει κανεις πιστευω .Μπορει καποιος να μου πει αν με 20 λεπτα ομιλια max την ημερα αντε να ανοιξω και το wifi για λιγο ελαχιστες φορες κραταει η μπαταρια να με βγαλει μεχρι το βραδυ που θα γυρισω σπιτι ή ισχυει κατι 5ωρες , 6 ωρες αντοχης που διαβαζα σε διαφορα forums?

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

Οποτε εχω 2 αποριες.

1)Αν παρω την ΕΝ εκδοση μπορω να εχω ελληνικη υποστηριξη? Βασικα θελω να εχω αγγλικα μενου αλλα με ελληνικη υποστηριξη σε sms/contacts και γενικως οπου θελω να γραφω/βλεπω ελληνικα.Αν δεν κανει η ΕΝ εκδοση τοτε μπορω καπου να βρω την ελληνικη εκδοση ή πρεπει να πληρωσω extra?

2)Ολη αυτη η φασαρια με την μπαταρια επειδη ειναι θεμα πως το δουλευει κανεις πιστευω .Μπορει καποιος να μου πει αν με 20 λεπτα ομιλια max την ημερα αντε να ανοιξω και το wifi για λιγο ελαχιστες φορες κραταει η μπαταρια να με βγαλει μεχρι το βραδυ που θα γυρισω σπιτι ή ισχυει κατι 5ωρες , 6 ωρες αντοχης που διαβαζα σε διαφορα forums?

1)Αν το πάρεις από εξωτερικό (συσκευή όμως που προορίζεται για ευρωπαική ένωση) η ACE Hellas θα σε καλύψει σε θέμα hardware. Μπορείς άνετα να διαβάζεις ελληνικά κείμενα (sms, web pages κλπ). Μπορείς και να γράφεις ελληνικά με κάποιο software πληκτρολόγιο της αρεσκείας σου (υπάρχουν πολλά).

Λύσεις για SMS 160 Χαρακτήρων με Ελληνικά

PocketCM Keyboard

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Administrators
το μονο που θα καταφερεις ειναι να χαλασεις το update, θα λειτουργει σαν να εχεις την προηγουμενη rom.

Apla tha mplextoun arxeia apo tis dyo ROMs kai arga i grigora tha arxisoun ta problimata akoma kai an me stin arxi den einai orata.

Modpic.gif

Στησε το απο την αρχη, λογικα θα το παρει το backup και θα λειτουργει κανονικα η συσκευη, το μονο που θα καταφερεις ειναι να χαλασεις το update, θα λειτουργει σαν να εχεις την προηγουμενη rom.

εχεις δικιο... δεν το ειχα σκεφτει

s21 ultra 256

Εγω παντως το πουλησα και δεν αντεξα και πολυ μακρια του το ξαναπηρα παλι ;);)
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Με την χρήση που περιγράφεις σε βγάζει άνετα όλη τη μέρα και μη σου πω μέχρι το μεσημέρι της επόμενης χαλαρά. Εκτός βέβαια αν χρησιμοποιείς το WiFi για πάνω από μια ώρα.

Εγω παντως το πουλησα και δεν αντεξα και πολυ μακρια του το ξαναπηρα παλι ;);)

παω σε μια φιλη να της φτιαξω τον υπολογιστη και οταν γυρισω θα εχει ερθει και η αδερφη μου με το διαμαντακι μου!!!:yahoo::clap::dance::up: