hoopsn95 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Δες αν το κομάτι που θεσ να κάνεις ήχο κλήσης είναι mb3 δεν μου φαίνεται να είναι mb3 οχι mp3 ειναι μηπως μπερδευτηκες ? γιατι για mb3 δεν ξερω ;) και που μπορω να βρω converter για mb3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Με πείσατε τελικά με όλα όσα γράφετε για το διαμαντακι...Με βάλατε στο λουκι και τωρα ήδη ξεκίνησα την διαδικασία για την πώληση του cruise μου:sorry: Τι είστε εσείς ρε...Το μεγαλείο της πειθούς:lol::lol: Viva la diamond! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 ειμαι καινουριος σε τετοιες συσκευες.το gps ειναι ενσωματωμενο?ποιο προγραμμα εχει για χαρτες?αξιζουν τα λεφτα που θα πληρωσεις? απο μπαταρια πως παει? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 ειμαι καινουριος σε τετοιες συσκευες.το gps ειναι ενσωματωμενο?ποιο προγραμμα εχει για χαρτες?αξιζουν τα λεφτα που θα πληρωσεις? απο μπαταρια πως παει? Ναι. Βαζεις οποιο προγραμμα θες εσυ, destinator καλυτερα. Αναλογα τι θες, για μ ενα αξιζει για Αγγλικη συσκευη, η Ελληνικη τσουζει. Αναλογα πως το χειρίζεσαι, μπορει να κρατησει απο 6 εως 48 ωρες. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 :hypno::w00t::respect: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=10393 Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Παιδιά καλές διακοπές και καλά μπάνια. Αναχωρώ αλλά για παν ενδεχόμενο θα έχω και το kaiser μαζί μου.:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 To idio akrivos pou kanei to DESTINATOR ligo pio exw apo th halkida kai thn notio attikh. μ' αρέσει που όλοι σου λένε και εσύ επιμένεις :lol::lol::lol: Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 :hypno::w00t::respect: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=10393 Ωραία νέα! :D Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETRAKAS Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 mb3 οχι mp3 ειναι μηπως μπερδευτηκες ? γιατι για mb3 δεν ξερω ;) και που μπορω να βρω converter για mb3. Ευχαριστώ για την διώρθωση και ο media player κάνει convert τα αρχεία και μάλιστα πολύ καλλά ψάξτο λίγο κι α αν δεν το βρείς αύριο θα σου πω ακριβώς Παράθεση Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 παιδια μετα απο soft reset με ποση μνημη ξεκιναει το diamond? Θα με ενδιαφερε αν δεν ειναι καποιo πολυφορτωμενο απο εφαρμογες να μου πει... Ευχαριστω πολυ! Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Στις επαφές μπορούμε να αλάξουμε να δείχνει πρώτα το όνομα και μετά το επίθετο; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. July 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Το είδα και εγώ σήμερα στον Γερμανό, ταχύτατο, οθονάρα όλα τέλεια εκτός από το ηχείο πολύ αδύναμο νομίζω πως είναι... Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultralord Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Κατι ακόμα.. οταν μου στελνουν κατι μεσω bluetooth παει αυτόματα στην συσκευη και μετα πρεπει να το κανω Move στο internal store.. γινετε να πηγαινει εκει απευθειας? ωστε να μην χρειάζετε να κανω move συνέχεια??? :worry::worry: καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Στις επαφές μπορούμε να αλάξουμε να δείχνει πρώτα το όνομα και μετά το επίθετο; :confused: Φτιαξτες απως θες απο το outlook. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 :worry::worry: καποιος? Settings=>Control Panel=>Connections=>Bluetooth=>FTP; You should have an "Enable File Sharing" and a folder you can set Δοκιμασαι αυτο, δεν ξερω αν παιζει. Αλλιως περνα το προγραμματακι. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultralord Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 στο FTP εχω βαλει το path που θελω αλλα ακομα στην συσκευη παει και οχι στο Internal store.. :S wtf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Δες την τροποποιηση στο μηνυμα μου. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultralord Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 thnx θα το δοκιμασω και θα σου πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 καλημερα!να ρωτησω κατι το τηλ πωλειτε με θηκη?? κ ο ηχος του τι λεει παιζει δυνατα??κ κατι τελευταιο κραταει πολλα μηνυματα πχ οπως νοκια που κραταει χιλια κ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Το είδα και εγώ σήμερα στον Γερμανό, ταχύτατο, οθονάρα όλα τέλεια εκτός από το ηχείο πολύ αδύναμο νομίζω πως είναι... το μεγαλο αρνητικο/αδυναμο του σημειο ειναι το ηχειο... Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 καλημερα!να ρωτησω κατι το τηλ πωλειτε με θηκη?? κ ο ηχος του τι λεει παιζει δυνατα??κ κατι τελευταιο κραταει πολλα μηνυματα πχ οπως νοκια που κραταει χιλια κ?? όχι δεν πωλείτε με τη θήκη ... ο ήχος του είναι το αδύνατο του σημείο ... νομίζω ναι κρατάει πολλά μηνύματα ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 καλημερα!να ρωτησω κατι το τηλ πωλειτε με θηκη?? κ ο ηχος του τι λεει παιζει δυνατα??κ κατι τελευταιο κραταει πολλα μηνυματα πχ οπως νοκια που κραταει χιλια κ?? Οτι αφορα τα μνμ να εισαι σιγουρος οτι κραταει απιστευτα πολλα. Εμενα εχει ως τωρα 5000 εισερχομενα και αλλα τοσα εξερχομενα. Χωρις κανενα προβλημα. Το ιδιο ειχα και στο Χ500 και στο S200. Τωρα το ηχειο δεν ειναι και οτι καλυτερο.Παιζει σαν τρανζιστορακι. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmirtzakis Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Καλημέρα,από GPS τι λέει; Ξέρουμε εάν είναι Qualcom ή SIRF STAR III; Παράθεση Ipgone 3GS 32 GB Black :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 μ' αρέσει που όλοι σου λένε και εσύ επιμένεις :lol::lol::lol: Den to katalava auto....den perimenw na mou pei kapios to pio einai kalo....kai pio oxi....destinator exw edw kai xronia kai kathe fora pou to evaza evriza ta aparadexta grafika tou..... Exei vgei kati kainourgio pou sto tomea ton grafikon einai teleio kai me ragdea veltiosh stous xartes.....eseis eiste kolhmenh sto destinator.. Krathste opio thelete kai afhste emana me to igo 8.... Elpizw se ligo kairo na mhn dw omws autous pou twra to katakrinoune na dinoun bravo sto igo..... Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 αυτή είναι η ποιο νεα ρομ ??? γρήγορο φαίνεται στο βίντεο Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts