Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πηρα για αρχη μια μπαταρια ενα φορτιστη και ενα ανταπτορα απο το νετιμε. οσο για φορτιστη εστειλα e-mail στο μαγαζι στο e-bay μαγαζι που δωσα πιο πανω και η απαντηση τους δεν ηταν ξεκαθαρη. δεν καταλαβαινω τι θελουν να πουνε. οτι δεν εχει καθολου φορτιστη μεσα στο πακετο ουτ καν uk. αφου στην φωτογραφια δειχνει να εχει. με παραπεμπουν σε καποιο αλλο προιον ή σε ανταπτορα.

Thank you for your interest in our products.

This item can synchronize and charge your PDA / smartphone with any USB-enabled Notebook, PC/MAC, and chargers, but please note that desktop charger may not fit with an extended battery which is much thicker than the original (standard or slim) battery. What's more, an AC adapter is needed for charging the second battery, and we have the HTC P3700 Cradle w/Spare Battery Slot, EU adapter in stock, if you need it, please contact us for a link to pay.

Looking forward to your reply.

If you have any other questions, please feel free to contact us.

Best regards,

Joanne

Customer Service Team

E-Mail:ecphone1@gmail.com

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδες υπαρχει ρομ που να μην εχει μεσα το tf3d,??

εγω δουλευω to spb και δεν το χρειαζομαι,,γινετε να μην το φορτωσω καθολου???

• Administrators
Παιδες υπαρχει ρομ που να μην εχει μεσα το tf3d,??

εγω δουλευω to spb και δεν το χρειαζομαι,,γινετε να μην το φορτωσω καθολου???

Ρίξε μια ματιά στο xda-devs, κάποιος θα έχει φτιάξει κάποια clean rom.

καλησπερα.

επειδη δεν μπορω να βρω την original greek rom απο το site της HTC,

μπορειτε να με βοηθησετε?

http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=79

http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=71

Modpic.gif

thanks Θαναση,βρηκα τελικα μια του panosha simple1.1.

Ολα καλα ,αλλα μου περιστρεφει την οθονη και μου κολλαει το spb απο που το κλεινω αυτο?

• Administrators

Απευθύνσου εκεί που κατέβασες τη rom. Ενημερωτικά πάντως... είναι πολύ παλιά η συγκεκριμένη από θέμα rom και βασιζόμενο build.

ΥΓ. Γιάννης εδώ. :rolleyes:

Modpic.gif

Οι άνθρωποι στο netimes.com είναι καλοί επαγγελματίες. Σου στέλνουν προιόντα που λειτουργούν 100% στην χώρα σου, και αυτό το πετυχαίνουν φιλτράροντας σωστά την διεύθυνση αποστολής του δέματος. Είμαι ένας από τους συχνούς και πολύ ικανοποιημένους πελάτες τους επί 2 συνεχόμενα χρόνια και δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα ασυμβατότητας σχετικά με τα volts ή με τον τύπο της μπρίζας.. Προχώρα άφοβα στην παραγγελία σου και θα με θυμηθείς...

Σκέψου και το άλλο, ότι κάποιοι απατεώνους Ελληνάρες μας ζητούν 12-15 ευρώ μεταφορικά έξοδα για αποστολές προιόντων από την Πάτρα στην Αθήνα ή από Θεσσαλονίκη για Καβάλα για παράδειγμα, ενώ την ίδια ώρα το netimes.com σου

Εξαιρετικό μαγαζί πραγματικά! Παρήγγειλα τη μπαταρία για το Diamond, έτσι για πλάκα πιό πολύ επειδή στοίχιζε μόνο 6,61 ευρώ ΜΕ τα μεταφορικά. Σήμερα την έλαβα (14 ημερολογιακές μέρες μετά) με συστημένο ταχυδρομείο! Μένει να τη δοκιμάσω βέβαια να δω τι κάνει, αλλά 7 ευρώ είναι ξεφτίλα τιμή μπροστά σε αυτά που ζητάνε εδώ ακόμα και για imitation. Κρίμα που δεν είδα εγκαίρως το λινκ για τον φορτιστή να έπαιρνα και αυτόν...

Υ.Γ. Το μαγαζί δεν είναι κινέζικο, αλλά Hong Kong. Και έπεσα και πάνω στις "Chinese New Year holidays on 11/FEB/2010 - 17/FEB/2010 (Hong Kong Time)" όπου έλεγαν ότι οι παραγγελίες θα διεκπεραιωθούν μετά τις 17/2.

Edited by theo1973

WeatherCitiesGR.cab

Προσθέτει σχεδόν όλες τις ελληνικές πόλεις στο tab weather του manila. Θα τις βρεις εάν κάνεις αναζήτηση στα ελληνικά.

αυτο ισχυει και για το spb shell?

• Administrators
Απλά δεν είναι εφικτό για τη συγκεκριμένη συσκευή. Τα Android είναι μια χαρά αρκεί να πάρεις μια τέτοια συσκευή.

Modpic.gif

• 2 weeks later...
καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα με τη μνημη χθες ειχα μπει στο ιντερνετ με το κινητο μεχρι που καποια στιγμη μου λεει οτι γεμισε η μνημη για την ακριβεια μου χουν μεινει ελευθερα μονο 0,02ΜΒ εκανα επανεκκινηση αλλα τιποτα παραμενει γεματη χωρις να εχω κατεβασει κατι υπαρχει καποια λυση

καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα με τη μνημη χθες ειχα μπει στο ιντερνετ με το κινητο μεχρι που καποια στιγμη μου λεει οτι γεμισε η μνημη για την ακριβεια μου χουν μεινει ελευθερα μονο 0,02ΜΒ εκανα επανεκκινηση αλλα τιποτα παραμενει γεματη χωρις να εχω κατεβασει κατι υπαρχει καποια λυση

Διέγραψε από τον explorer την cashe και τα προσωρινά αρχεία Ίντρενετ .

• Administrators

Πήγαινε /Windows/Opera9/Profile/cache και άδειασε τον φάκελο.

Modpic.gif

εβαλα αυτον http://2.bp.blogspot.com/_5dgRW5NVc7Y/SZliVTkBsxI/AAAAAAAABOQ/NWso1IwPX7U/s1600-h/IPC+Black+Dialer_GR.jpg dialer και δεν εμφανιζετε οπως δειχνουν οι εικονες.πρεπει να κανω και κατι ακομα?

• Administrators
Μήπως χρησιμοποιείς unofficial rom; Όταν λες ότι δεν τα δείχνει σωστά τι εννοείς; Μπορούμε να δούμε κάποιο screenshot;

Modpic.gif

δεν εχω unofficial rom ,δεν ξερω πως βγαζεις screenshot.

την μεσαια εικονα την βγαζει κανονικα,στην πρωτη εικονα λοιπουν τα χρωματα απο την "απαντηση" και "αποριψη" τα οποια ισα που φαινονται στο κατω μερος της οθονης,στην τριτη εικονα το "κληση" μαζι με τα διπλανα κουμπια ειναι ολο κρυμενο στο κατω μερος της οθονης.

• Administrators
Τότε απλά απεγκατέστησε αυτό που έχεις βάλει. Προφανώς δεν είναι συμβατό με την έκδοση του dialer της συσκευής.

Modpic.gif