Aifel_tower Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 (edited) Τι να πω... υποτίθεται ότι αυτό πρέπει να κάνει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229809 Δεν πειράζει,να σαι καλα.Κανείς άλλος με vodafone (μηπως εχει σημασια...); edit: βρήκα στο post 113 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229809&page=8 κάποιον που το πέτυχε,είχες συνεισφέρει και εσύ... Αλλα δεν κατάλαβα,έκανε 2 καταχωρήσεις στην registry?Πως καταχωρούμε στην registry? Edited January 13, 2010 by Aifel_tower Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 κατεβασε αυτο http://freewareppc.com/utilities/phmregistryeditor.shtml ,κανε εγκατασταση και μετα μπορεις να μπεις μ αυτο στην registry ακολουθοντας τα βηματα που λενε στο ποστ.δεν ξερω βεβαια αν θα σου λυσει το προβλημα σου γιατι δεν το εχω δωκιμασει. ας πει ο athanaso77 Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Έχεις βάλει κάποιο άλλο skin για την ένδειξη της μπαταρίας στην πάνω μπάρα ή το ίδιο στο δείχνει και μέσα από τις ρυθμίσεις; Ναι εχω βαλει το arielbattery αλλα παλιοτερα δεν το εκανε.Δεν εχω παρατηρησει αν το κανει και μεσα απο τις ρυθμισεις αλλα θα το τσεκαρω. Το θεμα ειναι οτι και το κυκλικο "κουμπι" που φωτιζει περιστροφικα οταν φορτιζει και κανονικα σταματαει οταν ειναι πληρως φορτισμενο δεν σταματαει και αυτο ειναι που με εκανε να καταλαβω οτι δεν εχει φορτισει οταν το εβαλα το βραδυ και το πρωι ακομα επαιζε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Αλλα δεν κατάλαβα,έκανε 2 καταχωρήσεις στην registry?Πως καταχωρούμε στην registry? Ναι. Κάνε αυτές τις αλλαγές που περιγράφονται εδώ με τον registry editor που έδωσε ο φίλος πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hllander Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 κάπου είχα διαβάσει κάποια λύση για τα flash video on-line, μήπως έχει κανείς πρόχειρο το plugin ; κατά την γνώμη μου πάντως και μετά από 2 διαμάντια (το πρώτο μου το έκλεψαν) είναι ότι οι cooked δεν είναι και πολύ αξιόπιστες (πάντα δημιουργούν κάποιου είδους πρόβλημα) , επίσης το manila είναι ότι ποιο αντιπαραγωγικό (παρά το ότι είναι πανέμορφο) και κακογραμμένο υπάρχει σε suite λειτουργικού... Από την ώρα που άρχισα να χρησιμοποιώ το spb mobile shell τον opera 10 beta το διαμαντάκι έχει περάσει σε άλλο επίπεδο... σταθερό γρήγορο εύχρηστο όμορφο και πιθανότατα με περισσότερη διάρκεια μπαταρίας (δεν είμαι σίγουρος για αυτό αλλά έχω αυτή την εντύπωση). Με έναν καλό Rss Feeder με αυτόματο update είναι κομπλέ το διαμάντι. Αφου έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ το ΜeΜmaid για ψίλου πήδημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 υπαρχει κατι αντιστοιχο του hd tweak για diamond ? Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 υπαρχει κατι αντιστοιχο του hd tweak για diamond ? Ορίστε : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=409540 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Ρε παιδια Please εναν explorer για το διαμαντι δεν μπορω αλλο εχω σκασει.ο ιντερνετ explorer κατεβαζει αλλα ειναι αθλιος,δεν μπορεις να κανεις τπτ. Δωστε ενα setup explorer που δουλευει σε εσας..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Ρε παιδια Please εναν explorer για το διαμαντι δεν μπορω αλλο εχω σκασει.ο ιντερνετ explorer κατεβαζει αλλα ειναι αθλιος,δεν μπορεις να κανεις τπτ. Δωστε ενα setup explorer που δουλευει σε εσας..:( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=260545 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Ευχαριστω Θαναση αλλα δυστυχως ουτε αυτος κανει δουλεια ,,,μπορει να μπαινει σε αλλα site ,αλλα στο ogame που θελω να μπω μπαινει μονο ο operamini.. Μπορουμε να βρουμε το setup του οπερα μινι και να μην σταματαει να δουλευει μετα απο 1 Μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiggger9 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Γεια σας. Ειμαι κατοχος του Diamond απο το Πασχα και αποφασησα να το πειραξω λιγο. Θα ηθελα αν ειναι ευκολο να μου προτεινετε καποια rom με windows 6.5 και καποιο αναλυτικο tutorial για να την εγκαταστησω, γιατι ειμαι παντελώς ασχετος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Γεια σας. Ειμαι κατοχος του Diamond απο το Πασχα και αποφασησα να το πειραξω λιγο. Θα ηθελα αν ειναι ευκολο να μου προτεινετε καποια rom με windows 6.5 και καποιο αναλυτικο tutorial για να την εγκαταστησω, γιατι ειμαι παντελώς ασχετος! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2994189#post2994189 post11699 14 σελίδες πιο πίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Γεια σας. Ειμαι κατοχος του Diamond απο το Πασχα και αποφασησα να το πειραξω λιγο. Θα ηθελα αν ειναι ευκολο να μου προτεινετε καποια rom με windows 6.5 και καποιο αναλυτικο tutorial για να την εγκαταστησω, γιατι ειμαι παντελώς ασχετος! Εδώ θα βρεις ότι χρειάζεσαι και ακόμα περισσότερα... http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=430 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiggger9 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Μηπως υπαρχει κατι σε ελληνικά:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Ότι θα βρεις σε αυτό το thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_Andreas Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Παιδιά καλημέρα!!Σκέφτομαι να αποκτήσω το diamond σύντομα μεταχειρισμένο γι αυτό ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την μπαταρία του γιατί ακούω διάφορα!Λοιπόν κρατάει 1-2 μέρες? Η να ψάξω να βρω καμιά καινούρια να του βάλω.Τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Παιδιά καλημέρα!!Σκέφτομαι να αποκτήσω το diamond σύντομα μεταχειρισμένο γι αυτό ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την μπαταρία του γιατί ακούω διάφορα!Λοιπόν κρατάει 1-2 μέρες? Η να ψάξω να βρω καμιά καινούρια να του βάλω.Τι λέτε? Φίλε το αγόρασα μεταχειρισμένο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Χωρίς κλήσεις 2 μέρες και κάτι (καθόλου χρήση αλλά με ενεργό το τηλέφωνο) Με κλήσεις και κανα 2 sms απο πρωί μέχρι μεσημεράκι της επόμενης. Μπήκα στο τρυπάκι και παρήγγειλα από e-bay μπαταρία αλλά όχι την extended με το μεγαλύτερο καπάκι,2-3 κανονικές(έχει και η αδερφή μου το ίδιο),κ πιστεύω ότι όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_Andreas Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Σε ευχαριστώ φίλε!Νομίζω ότι αύριο θα το αποκτήσω και γω!!!Από οσα έχω διβάσει και δει νομίζω ότι αξίζει και ας είναι λίγο πιο παλιό μοντέλο!!Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα, από cam πψς πάει,καλές οι φωτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiggger9 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 εβαλα αυτη τη rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=506533 αλλα δεν μπορω να γραψω ελληνικα με τπτ. κατα τα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος, μπορειτε να μου προτεινετε καποιες εφαρμογες βασισμενες σε G sensor και καποιο προγραμμα για πλοηγηση:X ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 (edited) Σε ευχαριστώ φίλε!Νομίζω ότι αύριο θα το αποκτήσω και γω!!!Από οσα έχω διβάσει και δει νομίζω ότι αξίζει και ας είναι λίγο πιο παλιό μοντέλο!!Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα, από cam πψς πάει,καλές οι φωτό? Είχα το polaris (touch cruise) και το έχασα και πήρα αυτό.Καμμία σχέση.Πάρε το με κλειστά μάτια θα έλεγα.Δεν ξέρω τις απαιτήσεις σου αλλά εμένα με έχει ενθουσιάσει και δεν έχει κ πολλά να ζηλέψει από τα καινούρια wm.Η κάμερα του για πρωί κάτι ψιλοκάνει αλλά δεν θα σε τρελάνει.Από βράδυ ...κλάφτα!Δεν έχει flash καν... εβαλα αυτη τη rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=506533 αλλα δεν μπορω να γραψω ελληνικα με τπτ. κατα τα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος, μπορειτε να μου προτεινετε καποιες εφαρμογες βασισμενες σε G sensor και καποιο προγραμμα για πλοηγηση:X ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:) ελληνικό πληκτρολόγιο resco,pocketCM keyboard (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9234) G sensor : waterlevel,g-sensor... destinator,igo,sygic Edited January 17, 2010 by Aifel_tower Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiggger9 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Ευχαριστώ πολυ. Υπαρχει κατι για τα ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Ευχαριστώ πολυ. Υπαρχει κατι για τα ελληνικα? ελληνικό πληκτρολόγιο resco,pocketCM keyboard (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9234) G sensor : waterlevel,g-sensor... destinator,igo,sygic Δεν βρήκες άξρη εκεί?Ελληνικό πληκτρολόγιο δεν θες ή δεν κατάλαβα καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiggger9 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 ok το βρηκα. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Παιδιά καλημέρα!!Σκέφτομαι να αποκτήσω το diamond σύντομα μεταχειρισμένο γι αυτό ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την μπαταρία του γιατί ακούω διάφορα!Λοιπόν κρατάει 1-2 μέρες? Η να ψάξω να βρω καμιά καινούρια να του βάλω.Τι λέτε? Ενημερωτικά... Υπάρχει στην αγορά extended battery που βελτιώνει την αυτονομία, μεγαλώνει όμως λίγο τον όγκο της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_Andreas Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Σε ευχαριστώ Athanaso!Η αλήθεια είναι πως όταν έκανα την ερώτηση δεν είχα στο μυαλό μου μια τέτοια μπαταρία, πιο ογκώδη και πιο μεγάλη. Αναρωτιόμουν για τη δικιά του που φοράει από τη μάνα του πόσο αντέχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts