Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειναι ελληνικο με σφραγιδα ace hellas απο wind και με εγγυηση για παντα που εδινε η wind και εννοειται δεκτος ελεγχος.θα το βαλω αγγελια.ευχαριστω για τις πληροφοριες

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μην τα πολυκυνηγάς αυτά τα beta builds, παρουσιάζουν δίαφορα bugs.

Μπορώ να βρω κάπου και να κατεβάσω την αυθεντική mobile windows 6.5?

Κάποιο link υπάρχει;;;;;

• Administrators
Μπορώ να βρω κάπου και να κατεβάσω την αυθεντική mobile windows 6.5?

Κάποιο link υπάρχει;;;;;

Όπως ειπώθηκε ακριβώς από πάνω, για τη συγκεκριμένη συσκευή δεν υπάρχει επίσημη WM6.5 ROM και ούτε πρόκειται να υπάρξει.

Modpic.gif

Παιδια ηθελα ενα προγραμμα για το diamond για προβολη των εικονων που βαζω στο κινητο...ενταξει αυτο που εχει ηδη μεσα ειναι καλο αλλα θα ηθελα να δοκιμασω και κανενα αλλο:)Καλες γιορτες σε ολους!!!!!!!!

• Administrators
Παιδια ηθελα ενα προγραμμα για το diamond για προβολη των εικονων που βαζω στο κινητο...ενταξει αυτο που εχει ηδη μεσα ειναι καλο αλλα θα ηθελα να δοκιμασω και κανενα αλλο:)Καλες γιορτες σε ολους!!!!!!!!

Resco Photo Viewer

Modpic.gif

Επανέρχομαι δύο μέρες μετά την εγκστάστσση στο touch diamond των mobile windows 6.5.1G ε τη σύνθεση που αναφέρω στο post 11712 παραπάνω, για να σας δώσω εντυπώσεις....

hrd SPL : 1.40 / radio : 1.11.25.1 και Rom : bsb 6.5.1g

Το τηλέφωνο λειτουργεί άψογα, είναι ελαφρύ και γρήγορο, δεν κολλάει πουθενά και δεν χρησιμοποιεί πολύ μνήμη, Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και τη συνιστώ σε όσους ενδιαφέρονται να αναβαθμίσουν το διαμάντι τους.

Δύο πραγματάκια που θέλω να ψάξω ακόμη λίγο είναι :

1- το θέμα του mtty που δεν μπόρεσα να εγκαταστήσω με τίποτα σε Win 7 - 64bit και

2- να εγκαταστήσω μία ακόμη Rom με vanila αυτή τη φορά, ώστε να δώ πως είναι σε σχέση με την bsb.

Δεν έχω βρεί ποιά, οπότε να έχετε δοκιμάσει κάτι καλό πείτε μου....

Επειδη και γω δεν ημουν πολυ ευχαριστημενος με WM 6.1 και manila περασα την ιδια ROM και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες

και γω με HSPL 1.40 και radio ακομα παλιοτερη 1.09... δεν εχω κανενα προβλημα

επειδη δε μου αρεσε το skin στο titanium weather του περασα τα εικονιδια απο HTC απο εδω : http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3305825&postcount=12

ενα θεματακι εχω μονο με το spb weather που οταν τρεχει αφηνει πανω πανω μια γραμμη καμποσα pixels και φαινεται το home screen

επίσης μη τυχον εχει χρησιμοποιήσει κανείς με επιτυχία το Chome editor?

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

Μια ερωτηση, καποια εφαρμογη εχει αφησει καταλοιπα και σχετιζοταν με το spb shell με αποτελεσμα να μην αφαιρείται απο την Προσθαφαιρεση προγραμματων, δεν θελω να κανω hard reset για να μην χαθουν εφαρμογες που εχουν περαστει. Υπαρχει αλλος τροπος?

Γειά χαρά σε όλους,

επειδή πουλάω το διαμάντι, θέλω να επαναφέρω τη μαμίσια ελληνική 6.1.

Δεν ξέρω όμως ποια είναι και που μπορώ να τη βρω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Επίσης επειδή έχω αναβαθμίσει σε bsb 6.5.1g

έχω βάλει SPL: 1.40 και Radio: 1.17.25.09,

χρειάζεται να τα αλλάξω και αυτά

ή θα κάτσει καλά η rom και θα δουλέψει απροβλημάτιστα;

ευχαριστώ:)

• Administrators

Κατέβασε τη ROM από το forum της ACE Hellas.

Εάν έχεις κάνει hard-spl στη συσκευή σου πρέπει να επαναφέρεις και το stock-spl για να είσαι εντός εγγύησης.

Modpic.gif

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά! Εγώ εχω της εξής απορία. Έχω επιλέξει να εμφανίζεται η ώρα στην μπάρα για κάθε εφαρμογή που τρέχω. Αυτό που είναι παράξενο είναι ότι ξαφνικά αντί να βλέπω την ώρα σε ψηφιακό ρολοί τη βλέπω σε αναλογικό. Δεν έχω καταλάβει πως έχει γίνει αυτό, ούτε μπορώ να βρώ κάτι αντίστοιχο στις ρυθμίσεις. Έχει κανείς κάποια ιδέα?

Ευχαριστώ

Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

• Administrators
Με παρατεταμένο πάτημα σε εκείνο το σημείο του ρολογιού σου δίνει την επιλογή για Digital/Analog.

Modpic.gif

Κατέβασε τη ROM από το forum της ACE Hellas.

Σε ευχαριστώ φίλε..... Το forum της ACE είναι για την ώρα unavailable:cry:

Εάν έχεις κάνει hard-spl στη συσκευή σου πρέπει να επαναφέρεις και το stock-spl για να είσαι εντός εγγύησης.

Έχω κάνει hard-spl αλλά δεν πρόσεξα ποιο ήταν το stock-spl..........γμτ.!

• Administrators

Προσωρινά είναι down λόγω συντήρησης το forum της Ace Hellas.

Η κάθε ROM έχει το δικό της spl. Εάν βάλεις την τελευταία, βάλε και το σχετικό spl. Δεν είναι δύσκολο να το βρεις όπου και να ρωτήσεις εδώ ή στο xda. (Δεν έχω τη συσκευή (πια) για να σε εξυπηρετήσω).

Modpic.gif

Με παρατεταμένο πάτημα σε εκείνο το σημείο του ρολογιού σου δίνει την επιλογή για Digital/Analog.

Φίλε athanaso77 είσαι απίστευτος! Σε ευχαριστώ πολύ!

Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

ενα θεματακι εχω μονο με το spb weather που οταν τρεχει αφηνει πανω πανω μια γραμμη καμποσα pixels και φαινεται το home screen

επίσης μη τυχον εχει χρησιμοποιήσει κανείς με επιτυχία το Chome editor?

το spb weather to τρεχεις εχοντας second tooday 'η πανω στο titanium?

το Chome editor το ανοιγεις, πας μενου και κανεις ad new panel ,το ονομαζεις .μετα κανεις add new page και αφου πατησεις το panel που εφτιαξες , ονομαζεις την νεα σελιδα,βαζοντας την δικια σου ονομασια το δικο σου προγραμμα που θελεις να υπαρχει εκει ,το δικο σου κειμενο και την δικια σου 'η του προγραμματος την φωτο.

πχ δες εδω

http://img687.imageshack.us/img687/9178/screen03j.png

http://img21.imageshack.us/img21/2406/screen02mv.png

http://img31.imageshack.us/img31/7969/screen01rk.png οπου βλεπεις τα προγραμματα που προσθεσα με τις φωτογραφιες τους

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

Μιας ειδα ενα προηγουμενο post σχετικο με την ωρα...μπορει να με βοηθησει κανεις για το αν γινεται να αλλαζω το αρχικο ψηφιακο ρολοι σε αναλογικο???Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα ή καποιο προγραμματακι που να το κανει?ευχαριστω:happy:

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid