Guest lagoudakis Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 τι ειναι το overclocking??να του φορεσεις ρολοι δηλαδη?:lol::lol:απλα δινεις λιγο γκαζι στον επεξεργαστη σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 καλησπερα....εχει δοκιμασει να κανεις overclocking στο diamond?? Δεν έχει βρεθεί κάποια αποτελεσματική λύση που να pushάρει αυτούς τους επεξεργαστές. τι ειναι το overclocking??να του φορεσεις ρολοι δηλαδη? :wacko::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 πλακα εκανα,δεν ειμαι ΤΟΣΟ ασχετος...:lol::lol::happy: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 ok sorry... ήταν η πρώτη μου αυθόρμητη αντίδραση! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinos13 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό ελαφρώς μεταχειρισμένο στα 350e. Μερικές άμεσες απορίες (μιας και κοίταξα λίγο τα προηγούμενα): 1. Τί λέτε, αξίζει; 2. Η μπαταρία διαρκεί όντως μικρό διάστημα; Οι μπαταρίες που κυκλοφορούν αξίζουν τα λεφτά τους και ποιες προτείνετε; Θα έχω πρόβλημα με εγγύηση κλπ; 3. Το GPS συνεργάζεται καλά με τα προγράμματα χαρτών; 4. Προτείνετε κάποιο hard reset μετά την αγορά του κινητού; Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 παιδια καλησπερα. δεν ξερω αν το εχει προσεξει κ αλλος αυτο αλλα οταν ειμαι συνδεδεμενος με το pc me vista kai mobile center και ανοιγω τον opera browser μου διακοπτ την συνδεση με τον υπολογιστη . γιατι ? ετσι σαν αποτελεσμα εχει οταν θελω να δω σελιδα να με συνδεει με gprs Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό ελαφρώς μεταχειρισμένο στα 350e. Μερικές άμεσες απορίες (μιας και κοίταξα λίγο τα προηγούμενα): 1. Τί λέτε, αξίζει; 2. Η μπαταρία διαρκεί όντως μικρό διάστημα; Οι μπαταρίες που κυκλοφορούν αξίζουν τα λεφτά τους και ποιες προτείνετε; Θα έχω πρόβλημα με εγγύηση κλπ; 3. Το GPS συνεργάζεται καλά με τα προγράμματα χαρτών; 4. Προτείνετε κάποιο hard reset μετά την αγορά του κινητού; Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. :) 1. NAI 2. ναι, ναι , ολες τα ιδια ειναι. αν παθει κατι βαζεις την μαμα μπαταρια και το πας για service 3. αριστα 4. ΝΑΙ, ΟΧΙ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 1. Τί λέτε, αξίζει; 2. Η μπαταρία διαρκεί όντως μικρό διάστημα; Οι μπαταρίες που κυκλοφορούν αξίζουν τα λεφτά τους και ποιες προτείνετε; Θα έχω πρόβλημα με εγγύηση κλπ; 3. Το GPS συνεργάζεται καλά με τα προγράμματα χαρτών; 4. Προτείνετε κάποιο hard reset μετά την αγορά του κινητού; Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα; 1. Αυτό εσύ θα το κρίνεις από αυτά που έχεις διαβάσει εδώ μέσα και με το εάν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου. 2. Όσοι έχουν αγοράσει από τον netimes έχουν μείνει ευχαριστημένοι. 3. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του. 4. Εννοείται ότι θα κάνεις hard reset όταν το πάρεις για να στο στήσεις εσύ όπως θες από την αρχή. Δεν αποτελεί πρόβλημα... είναι προβλεπόμενη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Δοκίμασε κανείς το fingerkeyboard 2.1; Καλή εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Ακόμα καλύτερο από την προηγούμενη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Ακόμα καλύτερο από την προηγούμενη έκδοση. Ευχαριστώ! Ξέρεις μήπως τι είναι τα arrows; Έχει .cab με/χωρίς arrows. Edit: Το εγκατέστησα. Όντως, πολύ πιο πλήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Βελάκια για πάνω/κάτω/δεξιά/αριστερά όπως έχει το πληκτρολόγιο του HD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Και τώρα η χαζή ερώτηση του μήνα: Πού περνάω τα τραγούδια που έχω στην internal storage, έτσι ώστε όταν πηγαίνω στη music tab να τα παίζει; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Απλά κάνε έναν φάκελο π.χ. My music και βάλε όλα τα τραγούδια, θα τα βρεί. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Απλά κάνε έναν φάκελο π.χ. My music και βάλε όλα τα τραγούδια, θα τα βρεί. Τελικά έφταιγε το ότι έκανα ενημέρωση βιβλιοθήκης από την συσκευή και όχι από την ιντερναλ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Για την απορία που είχα παραθέσει σε προηγούμενο post, βρήκα το OBEXInboxEX που βρίσκεται στην έκδοση 0.948 για VGA. Δείχνει ποσοστό λήψης, εναπομείναντα χρόνο λήψης και μπορείς να επιλέξεις τη διαδρομή που θα σωθεί το αρχείο (κατ' ευθείαν και στην Internal Storage). Το βρήκα στο XDA. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 παιδια καλησπερα. δεν ξερω αν το εχει προσεξει κ αλλος αυτο αλλα οταν ειμαι συνδεδεμενος με το pc me vista kai mobile center και ανοιγω τον opera browser μου διακοπτ την συνδεση με τον υπολογιστη . γιατι ? ετσι σαν αποτελεσμα εχει οταν θελω να δω σελιδα να με συνδεει με gprs ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ anyone ? επισης αλλη μια απορια. οταν ανοιγω το ημερολογιο(χωρισ tf3d παντα μιλαω) με πηγαινει στo επομενο ραντεβου αντι για την ημερα που εχουμε. δηλαδη αντι να ανοιγει την σημερινη ημερα, με πηγαινει στο επομενο ραντεβου π.χ. πεμπτη Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 κοιταξτε λιγο εδω θελω να μου πειτε τη γνωμη σας. το ξερετε? το χρησιμοποιειτε? ειναι επικινδυνο? Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Αυτό δεν χρησιμεύει στους επεξεργαστές που χρησιμοποιεί η HTC. Είναι για Intel επεξεργαστές. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Αυτό δεν χρησιμεύει στους επεξεργαστές που χρησιμοποιεί η HTC. Είναι για Intel επεξεργαστές. ευχαριστω πολυ Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 ετσι σαν αποτελεσμα εχει οταν θελω να δω σελιδα να με συνδεει με gprs Απενεργοποίησε το GPRS με το No Data και ξαναπροσπάθησε. @mafiagalou: Αφαίρεσα το link που παραπέμπει σε παράνομο λογισμικό μιας και αντιτίθεται στους κανονισμούς του forum. Εξάλλου, το συγκεκριμένο πρόγραμμα όντως δεν παίζει για τον επεξεργαστή της συσκευής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Απενεργοποίησε το GPRS με το No Data και ξαναπροσπάθησε. @mafiagalou: Αφαίρεσα το link που παραπέμπει σε παράνομο λογισμικό μιας και αντιτίθεται στους κανονισμούς του forum. Εξάλλου, το συγκεκριμένο πρόγραμμα όντως δεν παίζει για τον επεξεργαστή της συσκευής σου. συγνωμη, το ειχα ξεχασει τελειως Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Μολις απεκτησα και γω ενα diamond, (Εχω γνωσεις wm απο το omnia) Ειναι ασφαλες να εγκαταστησω θεματα στην 1.93 ROM με το TF3D Config 0.67 ?Γιατι διαβασα στο XDA οτι δεν πρεπει να εγκαθισταμε θεματα σε αυτη τη Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Αν το διάβασες εκεί, τότε κάτι παραπάνω γνωρίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 16, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Μολις απεκτησα και γω ενα diamond, (Εχω γνωσεις wm απο το omnia) Ειναι ασφαλες να εγκαταστησω θεματα στην 1.93 ROM με το TF3D Config 0.67 ?Γιατι διαβασα στο XDA οτι δεν πρεπει να εγκαθισταμε θεματα σε αυτη τη Rom Το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι αναβάθμιση στην καινούργια ROM... 2.03.401.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι αναβάθμιση στην καινούργια ROM... 2.03.401.2 Για ποιο λογο ?Αν ειναι το θεμα της μπαταριας,εχω και αλλη μια των 1340Mha.Αλλωστε δεν εχω παρατηρησει καποιο προβλημα,παει σφαιρα το τηλεφωνο. Edit : Τελικα προσπαθησα να περασω θεμα στην 1.93 ρομ αλλα τιποτα δεν εγινε.Αποτυχια. Γινεται τουλαχιστο μηπως το wallpaper να εφαρμοζεται σε ολο το touchflo και οχι μονο στην HomeScreen ?? Επισης εκανα αναβαθμιση στον Opera.Και αντι για την μεγαλη γκρι οθονη HTC μου βγαζει ενα μικρο ασπρο splash image.Πως μπορω να το αλλαξω ?Βασικα να μου πειτε που ειναι το αρχειο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts