eleley Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Παιδιά, ευχαριστώ. Τι ωραίο που είναι το fingerkeyboard!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Αν δεν περνας Rom απο χρηστες αλλα Χρησιμοποιείς official Rom...δεν σου Χρησιμεύουν σε κάτι... ναι αυτο το ξερω αλλα πως θα δω ποιο ειναι αυτο που εχει το κινητο τωρα ετσι ωστε να το ξαναπερασω οταν θα ξαναβαλω-αν ξαναβαλω την μαμα ρομ ;;; Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 καμια φορα μου κολλαει το fingerkeyboard και θελει επανεκκινηση για να στρωσει.λετε να φταιει το skin; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 καμια φορα μου κολλαει το fingerkeyboard και θελει επανεκκινηση για να στρωσει.λετε να φταιει το skin; Έχεις βάλει την έκδοση για vga? Αν ναι τοτε δεν νομιζω να είναι το skin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 ναι αυτο το ξερω αλλα πως θα δω ποιο ειναι αυτο που εχει το κινητο τωρα ετσι ωστε να το ξαναπερασω οταν θα ξαναβαλω-αν ξαναβαλω την μαμα ρομ ;;; Στο bootloader...το βλέπεις λογικά. και εγω ειχα το ιδιο προβλημα και τελικα περασα το αρχειο με το total cammander που ειναι και free Σε ευχαριστώ! Με τον total commander ο πέρασε αμέσως!!! Επισης καποιο calculator(diamond2)...που να παίζει υπάρχει??? Κανένα δεν μου παίζει σωστά...δεν φαίνονται αριθμοί κλπ Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Ξέρει κανείς που βρίσκουμε Ελληνικά για το iContact Burt Edition 6.4.5; Ευχαριστώ. Edit:Το βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Επισης καποιο calculator(diamond2)...που να παίζει υπάρχει??? Κανένα δεν μου παίζει σωστά...δεν φαίνονται αριθμοί κλπ Έχεις βρει κάποιο που να είναι για οθόνη vga; Γιατί η εφαρμογή είναι για wvga και γι'αυτό δεν σου παίζει. Μπορείς να δεις και αυτό http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-smath-studio-ppc-v0-50.html Στο ίδο site θα βρεις και άλλα πολλά Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Επισης καποιο calculator(diamond2)...που να παίζει υπάρχει??? Κανένα δεν μου παίζει σωστά...δεν φαίνονται αριθμοί κλπ http://www.everythingdiamond.info/downloads/HTC_Calculator.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 http://www.everythingdiamond.info/downloads/HTC_Calculator.cab Σε ευχαριστώ πολύ,για να γίνεται scientific να περάσω το Diamond2 SensorSDK? Ώστε μολις το γυρνάω να μπαίνει στο mode scientific? Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Ειδε κανενας βρε παιδια το in call recorder; Ηχογραφει και τις δυο μεριες. Υπαρχει κανενα cab που να παιζει στο diamond; Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Σε ευχαριστώ πολύ,για να γίνεται scientific να περάσω το Diamond2 SensorSDK? Ώστε μολις το γυρνάω να μπαίνει στο mode scientific? Κανονικά ναι αλλά... έχω ακούσει ότι η συγκεκριμένη έκδοση που κυκλοφορεί δεν παίζει και τόσο καλά. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να το δοκιμάσεις βέβαια. Υπαρχει κανενα cab που να παιζει στο diamond; Έχεις δοκιμάσει το Vito Audio Notes Touch; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Έχεις δοκιμάσει το Vito Audio Notes Touch; Και βεβαια το εχω δοκιμασει. Ηχογραφει μονο εμενα. Το In call Recorder εχει βγει στο HD απο την HTC και πρεπει να το εχουν κανει για να τρεχει στο Diamond, αλλα δεν μπορω να το βρω. Εχω βρει για αλλα HTC τηλεφωνα, αλλα οχι για το Diamond. Σε μερικες ρομ βλεπω το εχουν βαλει μεσα. Ειπα μηπως το εχει ψαξει κανενας. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Ειπα μηπως το εχει ψαξει κανενας. Δοκίμασε αυτό... http://www.megaupload.com/?d=5RJKFM19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Δοκίμασε αυτό... http://www.megaupload.com/?d=5RJKFM19 Αυτο ειναι το In call Recorder ; ειναι καλυτερο απο το vito; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depy33 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Εμένα μου συμβαίνει το εξής περίεργο : Έχω εγκαταστήσει το fingerkbd στο diamond και ενώ είναι τέλειο στις περισσότερες εφαρμογές, όταν το χρησιμοποιώ στο excel συμβαίνει το εξής : Γράφω σε ένα κελί και πατω enter. Τότε αντί να βάλει στο κελί το data entry που έχω βάλει, λειτουργεί σαν να κάνει backspace και delete όλους τους χαρακτήρες, με αποτέλεσμα να μπορώ να μετακινηθώ από κελί σε κελί μόνο με τα βελάκια, ειδικά δε αν γράφω formula το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αλλάξω πληκτρολόγιο και να πατήσω enter σε άλλο πληκτρολόγιο. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό? Το έχω εγκαταστήσει στην internal storage. Λέτε να φταίει αυτό?:confused: Παράθεση Πολύ Φιλικά Δέσποινα:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Δοκίμασε αυτό... http://www.megaupload.com/?d=5RJKFM19 Ευχαριστω φιλε μου! Θα το δοκιμασω μεσα στην ημερα. Edit: Τελικα δουλευει! Σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Παιδιά έβαλα το HTC Boot Launcher.cab, μετά πέρασα το HTC Phone Canvas.cab αλλά δεν λειτουργεί.... έχω το διαμαντάκι απο ACE με την 2.03. μήπως δεν ειναι συμβατό ? η κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 To phone canvas του Opal πας να βάλεις ή του Diamond; Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτο ειναι το In call Recorder ; ειναι καλυτερο απο το vito; Είναι για τα HTC με ότι αυτό συνεπάγεται! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Είναι για τα HTC με ότι αυτό συνεπάγεται! ;) δηλαδη τι συνεπαγεται; υπαρχει τροπος να ξεκιναει την ηχογραφηση αυτοματα μολις ανοιξει η γραμμη; το vito το εκανε Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Από τότε που έβαλα την 2.03 και πέρασα μαζεμένα κάποιες εφαρμογές, η διάρκεια της μπαταρίας έχει μειωθεί πάρα πολύ. Επισυνάπτω όλες αυτές τις εφαρμογές, μηπως κάποιος μπορούσε να μου πει ποιες είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρες. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSOUNTANIS1978G Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Γιατί βάζετε το Vito και το In call Recorder; Αφού υπάρχει ήδη στο κινητό κάτι τέτοιο. Και είναι και βαριά προγράμματα αυτά, νομίζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Εάν τα δοκιμάσεις θα καταλάβεις ότι κάνουν πολλά περισσότερα πράγματα από το προεγκατεστημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Μεχρι τωρα στα HTC η ηχογραφηφη συνομιλιας δεν γινοταν σωστα, γιατι ολα τα προγραμματα δεν εγραφαν τη φωνη του συνομιλητη. Επρεπε να μπει το ppc σε ανοιχτη ακροαση. Τωρα με το in call recorder (που το ψαρεψαν τα τσακαλια απο το HTC HD) μπορει να γινει κανονικα. Πρεπει να γινει εγκατασταση του ICR.Cab που δινει ο athanaso77 στην προηγουμενη σελλιδα. Μετα κατα την διαρκεια μιας κλησης, παταμε το δεξι soft key που γραφει menu και μετα τερμα κατω γραφει κατι για voice recording. To ενεργοποιουμε και κανει την ηχογραφηση της κλησης. Για να γινετε τωρα η ηχογραφηση αυτοματα σε ολες τις κλησεις, πρεπει να μπει αλλο προγραμμα, οπως το vito voice recorder. Το ICR δεν το κανουμε απεγκατασταση, αλλα δεν το χρειζομαστε και αλλο, γιατι το κανει το vito αυτοματα. Απλως τωρα ακουμε και τις δυο μεριες! Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Τωρα με το in call recorder (που το ψαρεψαν τα τσακαλια απο το HTC HD) μπορει να γινει κανονικα. Η αλήθεια είναι ότι δεν προέρχεται από το HD officially μιας και δεν υπάρχει στην stock ROM αλλά κάποιοι cookers το έχουν πάρει από leaked ROMs μελλοντικών συσκευών (Topaz, Rhodium) και το έχουν περάσει στις cooked ROMs τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Για όσους θέλουν το calculator του Diamond2... http://www.everythingdiamond.info/downloads/HTC_Calculator.cab(thx athanaso77) + Για να γίνετε...Scientific... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=466858 Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts