Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι ανάμεσα στο htc daimond και htc g1 δεν ξέρω τη να διαλέξω

ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες που έχω σχετικά με το daimond

για να καταλήξω κάπου.

1ον ισχύει ότι όταν είναι κλειστό το κινητό δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι ?(αν ναι ισχύει για όλα τα pda κινητά ?)

2ον η μπαταρία με νορμάλ χρήση βγάζει μια μέρα ?

3ον αυτό που με προβληματίζει είναι ότι έχει μικρή οθόνη σε σχέση με το g1 σε video που έχω δει φαίνεται αρκετά μικρή μπροστά στου g1 μπορεί να γίνει καλή χρήση με το δάχτυλο ?

4ον μπορεί να δει κάποιος ταινία στο daimond η είναι πολύ μικρή η οθόνη ?

5ον γυρνάει η οθόνη όταν γυρνάς το κινητό σαν το iphone και g1 που έχω δει ?

6ον μπορεί να γίνει επέκταση της μνήμης η με περιορίζει στα 4gb ?

7ον με το πληκτρολόγιο που είναι στην οθόνη και όχι σαν του g1 μπορείς πληκτρολογήσεις άνετα ?

αυτά τα ολίγα :X

συγνώμη αν γίνομε κουραστικός αλλά θέλω να κάνω την καλύτερη επιλογή γιατί θα ξανά αλλάξω μετά απο2-3χρονια κινητό :O

Δεν είχα ποτέ το g1 αλλα θα σου πώ μόνο για το diamond:

1) ΝΑΙ (ΝΑΙ)

2) ΝΑΙ

3) Το τηλέφωνο δουλεύεται πολύ εύκολα με το δάχτυλο (αρκεί να μήν είσαι υδραυλικός ή μπετατζής και έχεις αντι για δάχτυλα ... ... λουκάνικα :lol: )

4) Πιστεύω πως ΝΑΙ

5) ΝΑΙ αλλα θέλει extra πρόγραμμα. Γυρνάναι τα πάντα εκτος απο το TF3d

6) Μνήμη 4Gb και ... ΤΕΛΟΣ

7) Με ΚΑΝΕΝΑ πληκτρολόγιο οθόνης ΔΕΝ πληκτρολογείς ΕΥΚΟΛΑ.

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά εσείς που έχετε πρόβλημα με την μπαταρία είναι αδικαιολόγητο. Δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Ειδικά με τον φίλο που λέει έβαλε μεγαλύτερη μπαταρία, έκανε hard reset και πάλι σπαταληθεί τόσο γρήγορα. Ξανακάνε κάνα Hard reset και αν πάλι μειώνετε τόσο γρήγορα τότε πήγαινε να το ελέγξουν.
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

@lefmangr:

Μάλλον η συσκευή σου χρειάζεται επίσκεψη στο service. :O

Τι μπορεί όμως να έπαθε στα καλά καθούμενα;:worry: ούτε έχει πέσει ποτέ κάτω ούτε νερό ούτε τίποτα. anyway, το έχω πάρει απο το e-shop.gr το δίνω σε αυτούς;

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

• Administrators
Εάν είσαι σίγουρος ότι με τις δοκιμές που έχεις κάνει, εξακολουθεί να έχει πρόβλημα να διαβάζει SIM... http://www.htc.com.gr/customercare.html

Modpic.gif

το έχω πάρει απο το e-shop.gr το δίνω σε αυτούς;

ΌΧΙ το στέλνεις στην ACE όπου οι ίδιοι καλύπτουν τα έξοδα αποστολής. Νομίζω πρέπει να το στείλεις με ACS.

Ας επιχειρήσουμε...

ΌΧΙ το στέλνεις στην ACE όπου οι ίδιοι καλύπτουν τα έξοδα αποστολής. Νομίζω πρέπει να το στείλεις με ACS.

Αν το δώσω στο e-shop δεν θα το δεχτεί; Ή θα το στείλουν εκείνοι στην ACE Hellas?

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

• Administrators
Πιο γρήγορα θα ξεμπερδέψεις εάν πας κατευθείαν στην ACE Hellas. Εξάλλου και από το e-shop εκεί θα σε στείλουν.

Modpic.gif

paidia kalispera!

kserete kanena programmataki gia to Diamond pou na mas epitrepei na katevazoume youtube videos kateuthian stin internal memory ??

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Καλησπέρα. Επειδή αύριο μάλλον θ΄αγοράσω το κινητό θα μπορούσε να μου πει κάποιος που εχει αγοράσει την μπαταρία με την εκτεταμένης διαρκειας ισχύ αν πραγματι εχει αποτέλεσμα? ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Administrators
Έχει επιθυμητά αποτελέσματα. Το θέμα είναι ότι αυξάνει και τον όγκο, πρέπει να το έχεις και αυτό στα υπόψιν.

Modpic.gif

παιδια σκεφτομαι να παρω τημεγαλυτερη μπαταρια την 1340mah ωστοσο αυτο που ψαχνω να βρω ειναι τι θα κανω με τη βαση στηριξης στο αυτοκινητο. ξερει κανεις που μπορω να βρω κατι που να ταιριαζει στα νεα δεδομενα?

• Administrators
Εάν βρεις βάση που να κάνει για το Pro... θα κάνει και για αυτό. Εγώ πάντως χρησιμοποιώ βάσεις που παίρνουν όλες, μα όλες τις συσκευές.

Modpic.gif

Αν εχεις εγκατεστημενο στη συσκευη σου το resco explorer 8α πας στις επιλογες και θα ενεργοποιησεις να φαινονται τα αρχεια .dll. Μετα θα αποθηκευσεις το HTCVolumeControl.dll σε ενα φακελο της internal storage. Θα αποσυνδεσεις τη συσκευη απο το pc και θα πας με τον resco explorer και θα βρεις το αρχειακι απο τον φακελο που το εβαλες πριν. Θα το κανεις copy και θα πας με στον φακελο Windows της συσκευης σου και θα τον κανεις paste. ;)

Ευχαριστώ πολύ!

Προφανώς, όλη η ιστορία ήταν να είναι ορατά τα .dll αρχεία.

Έχει περάσει κανείς το "Alternative to Gyrator / Screen Tilt App";

Ποιες πρέπει να είναι οι ρυθμίσεις ώστε να περιστρέφει τα πάντα;

Ευχαριστώ και καλή εβδομάδα.

Ειναι ευκολο να μου πει κανεις πως βρισκω το παρακατω ?

HKEY_LOCAL_MACHINE/ Software/

Το εβαλα στο Resco και δεν μου το βρισκει.

Μηπως υπαρχει αλλος τροπος?

Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειναι ευκολο να μου πει κανεις πως βρισκω το παρακατω ?

HKEY_LOCAL_MACHINE/ Software/

Το εβαλα στο Resco και δεν μου το βρισκει.

Μηπως υπαρχει αλλος τροπος?

στο resco registry βαλε το

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

1. :X

2. http://rapidshare.com/files/176284824/HTC_Black_v1.93_1.2b.theme

3. Πάρτο από την αρχή σιγά σιγά και θα το βρεις. Είναι πολύ αναλυτική η περιγραφή.

Athanaso κατ αρχη να σε ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά για την άμεση και ουσιαστική βοήθεια. Λοιπόν, πέρασα το theme που μου έδωσες, όλα φαίνονται μια χαρά αλλά ώρα μου εμφανίζει 0:00 am. Ενώ στις ρυθμίσεις τις ώρας την δείχνει κανονικά, στην αρχική οθόνη δεν φεύγει απο το 0. Soft reset έκανα. Τί να κάνω?

Πώς μπορούμε να έχουμε το Resco Photo Viewer?

;)

Ευχαριστώ!

Θα υπάρχει σίγουρα στο...

Ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε οικονομικη βαση στηριξης αυτοκινητου για το διαμαντι;

Ευχαριστω πολυ.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε οικονομικη βαση στηριξης αυτοκινητου για το διαμαντι;

Ευχαριστω πολυ.

Καλό είναι να πάρεις μια βάση που ταιριάζει σε όλα τα κινητά για να την κρατήσεις χρόνια.;)