Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\Manila

LSK = aristero Soft Key

RSK = deksi Soft Key

HomeLSKPath - To path, px \Windows\calendar.exe

HomeLSKText - To keimeno pou thes na emfanizetai, px. Ημερολόγιο

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\Manila

αυτο που το βρησκω,εχω φαει το τηλεφωνο για να το βρω

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χρειάζεσαι ένα registry editor... Όπως resco registry editor (δεν είναι δωρεαν), ή τον PHM Registry Editor (δωρεαν). Υπάρχει στο google... Το Destinator που σου έδωσα δουλεύει καλα?
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Χρειάζεσαι ένα registry editor... Όπως resco registry editor (δεν είναι δωρεαν), ή τον PHM Registry Editor (δωρεαν). Υπάρχει στο google... Το Destinator που σου έδωσα δουλεύει καλα?

δεν το κατεβασα ακομα γιατι στο σπιτι εχω PSTN συνδεση και η σχολη ηταν κλειστα σημερα.θα το κατεβασω και θα σου πω εντυπωσεις

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

για σας παιδια εχω θα ηθελα να μου πειτε πως θα κανω το διαμαντι να γυρναει η οθονη μονη τισ

και επισησ εχω αντιγραψει στην καρτα το destineitor 7 αλλα δεν κανει εγκαταστασει αλλα εαν παω μεσα απο τιν καρτα το ανοιγω αλλα δεν βρισκει δοριφορο. ευχαριστω προκαταβολικα.

για σας παιδια εχω θα ηθελα να μου πειτε πως θα κανω το διαμαντι να γυρναει η οθονη μονη τισ

Δηλαδή τι εννοείς ??Όποτε θέλει να γυρνάει ???

και επισησ εχω αντιγραψει στην καρτα το destineitor 7 αλλα δεν κανει εγκαταστασει αλλα εαν παω μεσα απο τιν καρτα το ανοιγω αλλα δεν βρισκει δοριφορο. ευχαριστω προκαταβολικα.

Δεν θέλει εγκατάσταση... Τρέχεις μόνο το .exe... Και αν είσαι μέσα στο σπίτι λογικό είναι να μην βρει δορυφόρους... Την πρώτη φορά θέλει ώρα και πρέπει να βγεις έξω από το σπίτι όπου να μην έχει εμπόδια από πάνω για να κλειδώσει την θέση σου... Και είπαμε θέλει λίγη ώρα... Δεν είναι και κάνα PNA... Στις ρυθμίσεις του destinator βάλε COM4 και από κάτω 4800 budrate (κάτι έτσι είναι ... )

Ακόμα κάτι. Έχεις ενημερωμένο το quick GPS ??

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

τα καταφερα

My History:

Καλημερα,

Μολις αποκτησα και εγω το DIAMOND.

Που μπορω να βρω την κινηση mb ογκου που εχω διακινησει.

Εχω στο προγραμμα μου Wind web n mail 120 mb με νορμαλ χρηση θα μου φθασουν?

Αγγελίες στο Buy & Sell μόνο !

τα softkeys πως αλλαζουν;

Πιο εύκολος τρόπος που χρησιμοποιώ εγώ είναι αυτο το προγραματάκι.

http://rapidshare.com/files/191928084/softkeymanager1_1_diamond.cab

Μάλλον εννοείς όταν το γυρνάς να ενεργοποιείται ο αισθητήρας και να γυρνάει η οθόνη ε;;;

Λοιπόν με αυτά τα δύο προγραμματάκια το καταφέρνεις. Διάλεξε όποιο σε βολεύει περισσότερο!

Gsen

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=403939

Gyrator 2

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=427805

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Παιδιά, στην τελευταία rom όταν πάω να βάλω το Transparent slider ή να αλλάξω τα εικονίδια της μπάρας στο Manila, μετάδεν φορτώνει καθόλου. Κολλάει στο "Εκτέλεση TF3D" και φορτώνει μόνο όταν τα ξηλώσω. Θέλει κάποια αλλαγή? Πριν δεν θυμάμαι να είχα κάνει κάτι. Το έριχνα από πάνω κι ήταν ΟΚ.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

καλησπερα!μηπως μπορει κανενα καλο παιδακι μεσω πμ να μου στειλει την τελευταια εκδοση του destinator 7?οχι του 8 λογω των bugs.ευχαριστω και ελπιζω στη βοηθεια καποιου φιλου...

καλησπερα!μηπως μπορει κανενα καλο παιδακι μεσω πμ να μου στειλει την τελευταια εκδοση του destinator 7?οχι του 8 λογω των bugs.ευχαριστω και ελπιζω στη βοηθεια καποιου φιλου...

Έχεις p.m.;)

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Σε πρόλαβε άλλος !! :p :lol::ninja:

Δεν νομίζω....:shifty:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ANDREAS_KU990-LEFMANGR GIA THN AMESH EJYPHRETHSH!BRAVO VRE PAIDIA,PANTA TETOIA!FOVERH H PAREA AYTOY TOY FORUM,SYGXARHTHRIA!!!!!:respect:

Δεν νομίζω....

Μην το λες... :p

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ANDREAS_KU990-LEFMANGR GIA THN AMESH EJYPHRETHSH!BRAVO VRE PAIDIA,PANTA TETOIA!FOVERH H PAREA AYTOY TOY FORUM,SYGXARHTHRIA!!!!!

Για αυτό το λόγω υπάρχουν τα forum. Για να βοηθάμε τους άλλους!

έχει το κινητό τη δυνατότητα όταν το ακουμπάς ανάποδα στο τραπέζι, δηλαλή με την οθόνη κάτω να απενεργοποιείται ή να χαμηλώνει αυτόματα; και αν ναι πώς γίνεται αυτό;

Μόνο όταν σε καλεί κάποιος γίνεται αυτό. Εσένα δεν το κάνει ?

Όταν σε πιάνουν τηλέφωνο και το γυρίσεις ανάποδα κάνει σίγαση.

Δοκίμασε και πες μου. Πάντως μόνο αυτό μπορείς να κάνεις.

Θα το ηθελα κι εγω το pm σε παρακαλω

Ευχαριστω...

Έχεις p.m.:D

Κατι δεν κανω καλα στην εγκασταση και οτα ανοιγω το destinatior μου γραφει οτι

δεν βρισκει τους χαρτες

Αγγελίες στο Buy & Sell μόνο !

Κατι δεν κανω καλα στην εγκασταση και οτα ανοιγω το destinatior μου γραφει οτι

δεν βρισκει τους χαρτες

Στην Internal Storage δημιουργείς ένα φάκελο με την ονομασία DestinatorApps και βάζεις τον χάρτη μέσα. Έτσι το πρόγραμμα εντοπίζει αυτόματα τον χάρτη.