mafiagalou Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\Manila LSK = aristero Soft Key RSK = deksi Soft Key HomeLSKPath - To path, px \Windows\calendar.exe HomeLSKText - To keimeno pou thes na emfanizetai, px. Ημερολόγιο HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\Manila αυτο που το βρησκω,εχω φαει το τηλεφωνο για να το βρω Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Χρειάζεσαι ένα registry editor... Όπως resco registry editor (δεν είναι δωρεαν), ή τον PHM Registry Editor (δωρεαν). Υπάρχει στο google... Το Destinator που σου έδωσα δουλεύει καλα? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Χρειάζεσαι ένα registry editor... Όπως resco registry editor (δεν είναι δωρεαν), ή τον PHM Registry Editor (δωρεαν). Υπάρχει στο google... Το Destinator που σου έδωσα δουλεύει καλα? δεν το κατεβασα ακομα γιατι στο σπιτι εχω PSTN συνδεση και η σχολη ηταν κλειστα σημερα.θα το κατεβασω και θα σου πω εντυπωσεις Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_mperkis Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 για σας παιδια εχω θα ηθελα να μου πειτε πως θα κανω το διαμαντι να γυρναει η οθονη μονη τισ και επισησ εχω αντιγραψει στην καρτα το destineitor 7 αλλα δεν κανει εγκαταστασει αλλα εαν παω μεσα απο τιν καρτα το ανοιγω αλλα δεν βρισκει δοριφορο. ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 για σας παιδια εχω θα ηθελα να μου πειτε πως θα κανω το διαμαντι να γυρναει η οθονη μονη τισ Δηλαδή τι εννοείς ??Όποτε θέλει να γυρνάει ??? και επισησ εχω αντιγραψει στην καρτα το destineitor 7 αλλα δεν κανει εγκαταστασει αλλα εαν παω μεσα απο τιν καρτα το ανοιγω αλλα δεν βρισκει δοριφορο. ευχαριστω προκαταβολικα. Δεν θέλει εγκατάσταση... Τρέχεις μόνο το .exe... Και αν είσαι μέσα στο σπίτι λογικό είναι να μην βρει δορυφόρους... Την πρώτη φορά θέλει ώρα και πρέπει να βγεις έξω από το σπίτι όπου να μην έχει εμπόδια από πάνω για να κλειδώσει την θέση σου... Και είπαμε θέλει λίγη ώρα... Δεν είναι και κάνα PNA... Στις ρυθμίσεις του destinator βάλε COM4 και από κάτω 4800 budrate (κάτι έτσι είναι ... ) Ακόμα κάτι. Έχεις ενημερωμένο το quick GPS ?? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 τα καταφερα Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskobo Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Καλημερα, Μολις αποκτησα και εγω το DIAMOND. Που μπορω να βρω την κινηση mb ογκου που εχω διακινησει. Εχω στο προγραμμα μου Wind web n mail 120 mb με νορμαλ χρηση θα μου φθασουν? Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell μόνο ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 τα softkeys πως αλλαζουν; Πιο εύκολος τρόπος που χρησιμοποιώ εγώ είναι αυτο το προγραματάκι. http://rapidshare.com/files/191928084/softkeymanager1_1_diamond.cab για σας παιδια εχω θα ηθελα να μου πειτε πως θα κανω το διαμαντι να γυρναει η οθονη μονη τισ Μάλλον εννοείς όταν το γυρνάς να ενεργοποιείται ο αισθητήρας και να γυρνάει η οθόνη ε;;; Λοιπόν με αυτά τα δύο προγραμματάκια το καταφέρνεις. Διάλεξε όποιο σε βολεύει περισσότερο! Gsen http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=403939 Gyrator 2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=427805 Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Παιδιά, στην τελευταία rom όταν πάω να βάλω το Transparent slider ή να αλλάξω τα εικονίδια της μπάρας στο Manila, μετάδεν φορτώνει καθόλου. Κολλάει στο "Εκτέλεση TF3D" και φορτώνει μόνο όταν τα ξηλώσω. Θέλει κάποια αλλαγή? Πριν δεν θυμάμαι να είχα κάνει κάτι. Το έριχνα από πάνω κι ήταν ΟΚ. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr1976 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 καλησπερα!μηπως μπορει κανενα καλο παιδακι μεσω πμ να μου στειλει την τελευταια εκδοση του destinator 7?οχι του 8 λογω των bugs.ευχαριστω και ελπιζω στη βοηθεια καποιου φιλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 καλησπερα!μηπως μπορει κανενα καλο παιδακι μεσω πμ να μου στειλει την τελευταια εκδοση του destinator 7?οχι του 8 λογω των bugs.ευχαριστω και ελπιζω στη βοηθεια καποιου φιλου... Έχεις p.m.;) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Σε πρόλαβε άλλος !! :p :lol::ninja: Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Σε πρόλαβε άλλος !! :p :lol::ninja: Δεν νομίζω....:shifty: Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr1976 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ANDREAS_KU990-LEFMANGR GIA THN AMESH EJYPHRETHSH!BRAVO VRE PAIDIA,PANTA TETOIA!FOVERH H PAREA AYTOY TOY FORUM,SYGXARHTHRIA!!!!!:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Δεν νομίζω.... Μην το λες... :p ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ANDREAS_KU990-LEFMANGR GIA THN AMESH EJYPHRETHSH!BRAVO VRE PAIDIA,PANTA TETOIA!FOVERH H PAREA AYTOY TOY FORUM,SYGXARHTHRIA!!!!! Για αυτό το λόγω υπάρχουν τα forum. Για να βοηθάμε τους άλλους! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 έχει το κινητό τη δυνατότητα όταν το ακουμπάς ανάποδα στο τραπέζι, δηλαλή με την οθόνη κάτω να απενεργοποιείται ή να χαμηλώνει αυτόματα; και αν ναι πώς γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Μόνο όταν σε καλεί κάποιος γίνεται αυτό. Εσένα δεν το κάνει ? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 οχί δεν το κάνει.... τι εννοείς "μόνο όταν με καλεί;" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Όταν σε πιάνουν τηλέφωνο και το γυρίσεις ανάποδα κάνει σίγαση. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 αυτό δεν το έχω προσπαθήσει... ευχαριστώ πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Δοκίμασε και πες μου. Πάντως μόνο αυτό μπορείς να κάνεις. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Έχεις p.m.;) Θα το ηθελα κι εγω το pm σε παρακαλω Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Θα το ηθελα κι εγω το pm σε παρακαλω Ευχαριστω... Έχεις p.m.:D Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskobo Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Κατι δεν κανω καλα στην εγκασταση και οτα ανοιγω το destinatior μου γραφει οτι δεν βρισκει τους χαρτες Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell μόνο ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Κατι δεν κανω καλα στην εγκασταση και οτα ανοιγω το destinatior μου γραφει οτι δεν βρισκει τους χαρτες Στην Internal Storage δημιουργείς ένα φάκελο με την ονομασία DestinatorApps και βάζεις τον χάρτη μέσα. Έτσι το πρόγραμμα εντοπίζει αυτόματα τον χάρτη. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts