Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 δεν καταλαβαινω τι παιζει με το expansys παντως πρεπει να ειναι ευρωπαικα..HTC Touch Diamond (EU, Black, English) To thema einai na mi milame ypothetika omws. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 τοποθετούμε πάνω σε αυτή την έκφραση, πάντως παιδία βρήκα μεταχειρισμενο diamond στα 300 απο ACE hellas ο ιδιοκτήτης του έκανε χρήση μόνο ως gps device και είναι σε αρκετή καλή κατάσταση απο την αλλη εχουμε την Expansys με τα 440ευρω και ειναι υποθεση ολη η φάση αν είναι ευρωπαικο και αντε να ξεμπλεξεις μετά. Σε ένα email που τους έστειλα αν το προιον ειναι απο ευρωπη και πως θα ήθελα να ξέρω γιατι αν ειναι να ακυρώσω την παραγγελία email δεν απαντήθηκε με λίγα λόγια μου κανανε τον Κινέζο κυριολεκτίκα και μεταφορικά. προτείνεται το μεταχειρισμένο με τα 300 (καβάτζα και τα 140) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 τοποθετούμε πάνω σε αυτή την έκφραση, πάντως παιδία βρήκα μεταχειρισμενο diamond στα 300 απο ACE hellas ο ιδιοκτήτης του έκανε χρήση μόνο ως gps device και είναι σε αρκετή καλή κατάσταση απο την αλλη εχουμε την Expansys με τα 440ευρω και ειναι υποθεση ολη η φάση αν είναι ευρωπαικο και αντε να ξεμπλεξεις μετά. Σε ένα email που τους έστειλα αν το προιον ειναι απο ευρωπη και πως θα ήθελα να ξέρω γιατι αν ειναι να ακυρώσω την παραγγελία email δεν απαντήθηκε με λίγα λόγια μου κανανε τον Κινέζο κυριολεκτίκα και μεταφορικά. προτείνεται το μεταχειρισμένο με τα 300 (καβάτζα και τα 140) ? Ριξε και 1 ματια στα Media Markt,πριν 1 εβδομαδα ειχα παρει καινουριο ελληνικο(της Ace Hellas) μονο 500Ε απ το καταστημα στο Μαρουσι!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 προτείνεται το μεταχειρισμένο με τα 300 (καβάτζα και τα 140) ? Ean emfanisiaka einai apsogo kai xwris xtypimata, ean den exei kamena pixel, ean i othoni tou den kanei kitriniles se lefko fonto kai ean den einai ksekleidwmeno kai foraei tin episimi ROM tis ACE Hellas... sto proteinw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά.. αλλά για ρίξτε μια ματιά (το κείμενο ειναι στα Ολλανδικά, αλλά αν δείτε τις φωτογραφίες θα καταλάβετε.. http://www.smartphoneshop.be/product/64383/htc-touch-diamond-real-edition-nl.html Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 προγραμμα που να εμφανιζει σε ολοκληρη την οθονη την εικονα του καλουντος υπαρχει; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά.. αλλά για ρίξτε μια ματιά (το κείμενο ειναι στα Ολλανδικά, αλλά αν δείτε τις φωτογραφίες θα καταλάβετε.. http://www.smartphoneshop.be/product/64383/htc-touch-diamond-real-edition-nl.html To fantazesai na dwseis tosa xrimata kai na sou bgei me kamena pixel? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 To fantazesai na dwseis tosa xrimata kai na sou bgei me kamena pixel? :p Με δύο για την ακρίβεια για να μη μπορείς να το αλλάξεις επειδή δεν είναι 3.. :lol::lol::lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 προγραμμα που να εμφανιζει σε ολοκληρη την οθονη την εικονα του καλουντος υπαρχει; Yparoxun diafora alla kata ti gnwmi mou barainoun ti leigourgia tis syskevis se bathmo pou den aksizei na ta xrisimopoieis eidika se syndyasmo me to TF3D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Με δύο για την ακρίβεια για να μη μπορείς να το αλλάξεις επειδή δεν είναι 3.. :lol::lol::lol: :cry: :cry: Poios tha to parei afto arage? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 :cry: :cry: Poios tha to parei afto arage? :lol: Εδώ στο Iphone πουλήθηκε δέκα φορές το application irich που ήταν απλά μια εικόνα με ένα ρουμπίνι και κόστιζε 10000 δολλάρια. :lol::wacko: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr1976 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 καλησπερα παιδια!μια ερωτησουλα ...θελω να περασω στο διαμαντι ενα ιατρικο βιβλιο που ειναι σε μορφη html(compiled html help file).ποιο προγραμμα πρεπει να εχω για να μπορει το διαμαντακι να το ανοιξει?ευχαριστω προκαταβολικα.προσπαθησα με το isilo αλλα δεν γινεται...οσα ειναι σε μορφη pdf ανοιγουν με αdobe.τα αλλα ειναι το προβλημα... δωστε μου τα φωτα σας σας παρακαλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 δεν καταλαβαινω τι παιζει με το expansys παντως πρεπει να ειναι ευρωπαικα..HTC Touch Diamond (EU, Black, English) Πήρα σήμερα το πρωί τηλ στν expansys και μου εξηγησανε τι εννοουν με τον όρο EU.Απλά οτι η rom έχει ευρωπαικές και όχι ασιατικές γλώσσες.Είναι απαράδεκτοι οι τύποι τελικά.Δοκίμασε τελικά κανείς με συσκευή απο expansys να περάσει την τελευταία ρομ που προτείνουν?Εμένα πάντως μου έλεγε λανθασμένο update tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 καλησπερα παιδια!μια ερωτησουλα ...θελω να περασω στο διαμαντι ενα ιατρικο βιβλιο που ειναι σε μορφη html(compiled html help file).ποιο προγραμμα πρεπει να εχω για να μπορει το διαμαντακι να το ανοιξει?ευχαριστω προκαταβολικα.προσπαθησα με το isilo αλλα δεν γινεται...οσα ειναι σε μορφη pdf ανοιγουν με αdobe.τα αλλα ειναι το προβλημα... δωστε μου τα φωτα σας σας παρακαλω... Θα σου το ανοίξει και με το ενσωματωμένο Opera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Εδώ στο Iphone πουλήθηκε δέκα φορές το application irich που ήταν απλά μια εικόνα με ένα ρουμπίνι και κόστιζε 10000 δολλάρια. :lol::wacko: Ennoousa... sobaros anthrwpos!!! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr1976 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Θα σου το ανοίξει και με το ενσωματωμένο Opera. μπορεις σε παρακαλω φιλε μου να μου το εξηγησεις λιγο αυτο?ειμαι λιγο ασχετος...:O τι ακριβως να κανω δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Η HTC έβγαλε στο official site της rom για συσκευές που προέρχονται απο HK. Μιλάω για την έκδοση 2.03.831.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 υπαρχει προγραμα να παρο αντιγραφο απο τις επαφες μου να τις βαλο μετα την αλλαγη ρομ γτ τρα συνειδιτοποιησα οτι πρεπει να γινει hard reset και δεν μπορω να τισ ξαναπερναω ολες με το χερι σασ παρακαλω βοηθεια Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 υπαρχει προγραμα να παρο αντιγραφο απο τις επαφες μου να τις βαλο μετα την αλλαγη ρομ γτ τρα συνειδιτοποιησα οτι πρεπει να γινει hard reset και δεν μπορω να τισ ξαναπερναω ολες με το χερι σασ παρακαλω βοηθεια Με το activesync μπορείς να αποθηκεύσεις όλες τις επαφές σου στο outlook και να τις ξαναπεράσεις μετά στο κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 υπαρχει προγραμα να παρο αντιγραφο απο τις επαφες μου να τις βαλο μετα την αλλαγη ρομ γτ τρα συνειδιτοποιησα οτι πρεπει να γινει hard reset και δεν μπορω να τισ ξαναπερναω ολες με το χερι σασ παρακαλω βοηθεια PIM Backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 υπαρχει προγραμα να παρο αντιγραφο απο τις επαφες μου να τις βαλο μετα την αλλαγη ρομ γτ τρα συνειδιτοποιησα οτι πρεπει να γινει hard reset και δεν μπορω να τισ ξαναπερναω ολες με το χερι σασ παρακαλω βοηθεια pimbackup .... Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Για μας με συσκευές vodafone δεν υπάρχει καμία ελπίδα για το νέο update; Έχεις αρχίσει να μου τι δίνει στα νεύρα. Γιατί όταν πήρα τη συσκευή ήξερα ότι η υποστήριξη θα δίνεται στο http://www.htc.com αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Exeis dokimasei pantou kai den ginetai apodekto to S/N tis syskevis sou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Ναι. Όπως είπα και πριν, έβαλα το IMEI στο site της ACE αλλά και το S/N στη HTC και δεν αναγνωρίζεται πουθενά. Βρήκα ότι το αγγλικό site της vodafone (http://www.vodafone.co.uk) έχει firmware upgrades (αλλά προς το παρόν η τελευταία rom είναι η 1.97) δεν ξέρω όμως αν θα μπορεί να περαστεί κι αυτή, ούτε αν (και πότε) θα βγάλουν και αντίστοιχη της 2.03... Κατέβασα και την official rom από το xda και μου πέταξε σφάλμα ότι δεν αναγνωρίζεται το Vender ID (στο 1%)... Υποθέτω ότι είτε θα πρέπει να ελπίζω ότι η αγγλική vodafone θα βγάλει νέα έκδοση και θα δουλεύει σε μένα, είτε θα πρέπει να περάσω την official με πλάγιους τρόπους... Υπάρχει η official rom κάπου στο xda χωρίς τον official installer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Υπάρχει η official rom κάπου στο xda χωρίς τον official installer; Yparxei alla prepei na ksekleidwseis ti syskevi sou gia na ti dextei me oti afto synepagetai oson afora ta themata eggyisis. (Ksanakleidwnei pantws gia logous epanaforas tis eggyisis se periptwsi pou xreiasteis to service). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts