RooF1629398566 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 ευχαριστω! απλα ηθελα να ασκουσω γνωμη απο πρωτο χερι-απο καποιον που το χει ηδη επειδη ακουω πως το Omnia βγαζει και διπλασια ισως μπαταρια απο το Diamond :) Εχει σιγουρα αρκετα μεγαλυτερη μπαταρια. Δε θυμαμαι ποσο. Παράθεση play4free.gr | Το blog της δωρεάν διασκέδασης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Εγώ πάντως απενεργοποιησα το 3G και η διαφορά είναι πολυ μεγάλη! Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 ακουω πως το Omnia βγαζει και διπλασια ισως μπαταρια απο το Diamond :) Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. (Ρίξε και μια ματιά στο thread που έχει ανοιχτεί για το πρόβλημα της μπαταρίας στη συγκεκριμένη συσκευή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Εγώ πάντως απενεργοποιησα το 3G και η διαφορά είναι πολυ μεγάλη! Σίγουρα... γιατί εάν το έχεις στο Auto, ψάχνει μονίμως για 3G δίκτυο σε περιοχές που δεν είναι διαθέσιμο ή υπάρχει ανεπαρκής κάλυψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Πολυ σωστα. Μετα απο μια ημερα σε σκετο gsm η μπαταρια ειναι φουλ (οι μπαρες). Παλια ηταν σχεδον στην μεση στο τελος της ημερας. Εαν παμε ετσι μιλαμε για περιπου 40% διαφορα (στην περιοχη μου που μια πιανει κ μια οχι 3g, που ειναι κ οτι χειροτερο για την μπαταρια...) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriparatide Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Πολυ σωστα. Μετα απο μια ημερα σε σκετο gsm η μπαταρια ειναι φουλ (οι μπαρες). Παλια ηταν σχεδον στην μεση στο τελος της ημερας. Εαν παμε ετσι μιλαμε για περιπου 40% διαφορα (στην περιοχη μου που μια πιανει κ μια οχι 3g, που ειναι κ οτι χειροτερο για την μπαταρια...) ωραια! αρα μαλλον παμε για αγορα Διαμαντιου!! κατι ακομα.. αμα συνδεθεις σε 3G δικτυο εχεις αλλες χρεωσεις στις κλησεις?? επισης παιδια ακουσα οτι το διαμαντι εχει υψηλο SAR,ισχύει? Ψηνομαι πολυ για διαμαντι απλα κολλαω σε κατι τετοια..... ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Εγώ πάντως απενεργοποιησα το 3G και η διαφορά είναι πολυ μεγάλη! θα μου υπενθυμισεις πως το κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 θα μου υπενθυμισεις πως το κανεις? Start>settings>personal>phone>band Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Start>settings>personal>phone>band βαζω network type gsm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 βαζω network type gsm? yeap!!! :D Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriparatide Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 yeap!!! :D αν ειμαι σε 3G network εχω αλλες χρεωσεις???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 αν ειμαι σε 3G network εχω αλλες χρεωσεις???? Για κανονικές κλήσεις οι χρεώσεις δεν αλλάζουν. Αν κάνεις όμως βίντεοκλίση τότε αλλάζουν.:) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 επισης παιδια ακουσα οτι το διαμαντι εχει υψηλο SAR,ισχύει? Ψηνομαι πολυ για διαμαντι απλα κολλαω σε κατι τετοια..... ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια επειδη και γω το ειχα ψαξει ειχα βρει οτι δεν εχει μεγαλο. Αμα βρω το λινκ θα στο δωσω. Νομιζω ηταν κατω απο 1. edit με ενα γρηγορο search βρηκα οτι ειναι 1.33 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Για κανονικές κλήσεις οι χρεώσεις δεν αλλάζουν. Αν κάνεις όμως βίντεοκλίση τότε αλλάζουν.:) Εκτος και εαν εχεις Vodafone οπου κοστιζει η βιντεοκληση οσο και η κανονικη κληση Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriparatide Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 επειδη και γω το ειχα ψαξει ειχα βρει οτι δεν εχει μεγαλο. Αμα βρω το λινκ θα στο δωσω. Νομιζω ηταν κατω απο 1. edit με ενα γρηγορο search βρηκα οτι ειναι 1.33 νομιζω οτι η htc δινει γυρω στο 0.80..... τι παιζει αραγε??παντως ρε σεις αν ισχυει το 1.33 δεν ειναι αρκετουτσικο? επισης ρε παιδες διαβασα καπου στο φορουμ οτι το διαμαντι δεν υποστηριζει αναγνωριση κλησης......δε πιστευω να αληθευει..ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 επισης ρε παιδες διαβασα καπου στο φορουμ οτι το διαμαντι δεν υποστηριζει αναγνωριση κλησης......δε πιστευω να αληθευει..ε? :blink: ποιός τα λέει αυταααα; Όχι φίλε μου δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 νομιζω οτι η htc δινει γυρω στο 0.80..... τι παιζει αραγε??παντως ρε σεις αν ισχυει το 1.33 δεν ειναι αρκετουτσικο? επισης ρε παιδες διαβασα καπου στο φορουμ οτι το διαμαντι δεν υποστηριζει αναγνωριση κλησης......δε πιστευω να αληθευει..ε? ρε γμτο και γω πιο λιγο απο 1.33 θυμομουν. Αναγνωριση υποστηριζει και με εμφανιση φωτογραφιας επαφης:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriparatide Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Για κανονικές κλήσεις οι χρεώσεις δεν αλλάζουν. Αν κάνεις όμως βίντεοκλίση τότε αλλάζουν.:) δηλαδη σε 3G οι κλησεις και τα μηνυματα εχουν ιδιες χρεωσεις με GSM αλλα μονο η βιντεο κληση εχει αλλη χρεωση,ε?? σορρυ για τις πολλες ερωτησεις.. :) by the way διαμαντι απο σουηδια 465 ευρω..α ρε ελλαδα με την φθηνια σου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 δηλαδη σε 3G οι κλησεις και τα μηνυματα εχουν ιδιες χρεωσεις με GSM αλλα μονο η βιντεο κληση εχει αλλη χρεωση,ε?? σορρυ για τις πολλες ερωτησεις.. :) by the way διαμαντι απο σουηδια 465 ευρω..α ρε ελλαδα με την φθηνια σου..... σωστά τα λες! Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriparatide Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 γηρασκω αει διδασκομενος......... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriparatide Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 πιστευετε υπερτερει το διαμαντι εναντι του ομνια?? μη μου πειτε να παω σε αλλο τοπικ....... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkarako Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Παιδια καλησπερα. Εχω ενα προβλημα και θελω τη βοηθεια σας.Απο την Παρασκευη οταν συνδεω το usb στο diamond μου λεει "αγνωστη συσκευη usb" ανεξαρτητα αν θα επιλεξω λειτουργια active sync ή λειτουργια δισκου.Εχω αλλαξει καλωδιο, υπολογιστη , και vista και xp και το προβλημα παραμενει. Επισης εχω κανει hard reset και παλι καμμια αλλαγη. Βοηθεια !!! Τα νευρα μου !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Παιδια καλησπερα. Εχω ενα προβλημα και θελω τη βοηθεια σας.Απο την Παρασκευη οταν συνδεω το usb στο diamond μου λεει "αγνωστη συσκευη usb" ανεξαρτητα αν θα επιλεξω λειτουργια active sync ή λειτουργια δισκου.Εχω αλλαξει καλωδιο, υπολογιστη , και vista και xp και το προβλημα παραμενει. Επισης εχω κανει hard reset και παλι καμμια αλλαγη. Βοηθεια !!! Τα νευρα μου !!! Καθαρισε λιγο τις επαφες στην συσκευη, απο τι βλεπω τα εκανες ολα. Μου μυριζει προβλημα hardware. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 πιστευετε υπερτερει το διαμαντι εναντι του ομνια?? μη μου πειτε να παω σε αλλο τοπικ....... :) Δεν θελω να κουω τετοια:):) Κοιταξε τα χαρακτηριστικα των δυο συσκευων και αποφασησε μονος σου, παντως αν πας σε καποιο καταστημα και τα δεις διπλα διπλα μαλλον το diamond θα παρεις. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Δεν θελω να κουω τετοια:):) Κοιταξε τα χαρακτηριστικα των δυο συσκευων και αποφασησε μονος σου, παντως αν πας σε καποιο καταστημα και τα δεις διπλα διπλα μαλλον το diamond θα παρεις. xexexe....όπως έχουμε πει πάμπολες φορές το diamond is awesome!!!!:D Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts