Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

htc toucg 3g ή touch diamond?? τι λέτε παιδιά?? :)

Για επιλογη συσκευης,συγκρισεις κλπ ,υπαρχει η καταλληλη ενοτητα

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34

Εδω συζηταμε τα σχετικα με το diamond..

Καλησπέρα! Δε θυμάμαι αν έχει κάπου αναφερθεί που αποθηκεύουμε τα θέματα για να εμφανίζονται στο TF3D Config!

To .theme file το τοποθετεις στον φακελο themes αφου πρωτα τον εχεις δημιουργησει στην

internal storage,.Απο το theme tab του TF3D Config,διαλεγεις τον \themes folder ,βρισκεις το θεμα ,apply κλπ ]

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
θα μπορούσατε να μου πείτε ποια προγράμματα να περάσω στην κεντρική μνήμη και ποια στην internal storage?ώστε να μην φορτώσω πολύ την κύρια μνήμη..μόνο αυτά που είναι απαραίτητα για να έχουν καλύτερη απόκριση..

Όσα τρέχουν στο background μονίμως καλό είναι να είναι φορτωμένα στη βασική μνήμη. Όπως ο Task Manager (WkTask) για παράδειγμα. Όλα τα υπόλοιπα τα εγκαθιστάς άνετα στην Internal Storage.

Modpic.gif

Όσα τρέχουν στο background μονίμως καλό είναι να είναι φορτωμένα στη βασική μνήμη. Όπως ο Task Manager (WkTask) για παράδειγμα. Όλα τα υπόλοιπα τα εγκαθιστάς άνετα στην Internal Storage.

thanks athanaso....

• Administrators
για το accuweather δεν μπορω να βρω το EUR|GR|...|...

της Χαλκίδας για να προσθεσω...

thnaks

EUR|GR|GR012|CHALKIS|

http://www.accuweather.com/world-index-forecast.asp?partner=forecastfox&locCode=EUR|GR|GR012|CHALKIS|&u=1

Modpic.gif

?

θες να γίνεις πιο ακριβής;

και ένα screenshot δεν θα έβλαπτε

Δεν ήταν τίποτα, απλά στην τελευταία επανεγκατάσταση του resco explorer, δεν ξέρω πως, ήταν τικαρισμένη η επιλογή να κάνει view και όχι run το αρχείο που επιλέγεις. Πιθανώς όπως έκανα βιαστικά τις ρυθμίσεις του, κλικάρισα κατα λάθος αυτή την επιλογή.

@ Γιάννη θα πάω μια βόλτα μέχρι το Ipmart;) thanks

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ξέρει κανεις οταν κανεις soft reset ποιο αρχειο το δημιουργει; Πχ reset.exe στο φακελο windows και με πια παραμετρο;

Θελω να κανω μια συντομευση για να μην παταω το κουμπι συνεχεια.

Samsung S21 Ultra

• Administrators
Ξέρει κανεις οταν κανεις soft reset ποιο αρχειο το δημιουργει; Πχ reset.exe στο φακελο windows και με πια παραμετρο;

Θελω να κανω μια συντομευση για να μην παταω το κουμπι συνεχεια.

Bale to psShutXP.

Egw pantws xrisimopoiw ton WkTask Manager pou exei ektos twn allwn... kai afti ti leitourgia.

Modpic.gif

Έχω το HTC Touch DIAMOND αγορασμένο από Αγγλία. Ως εκ τούτου έχει Αγγλικό Os.

Μπορώ να βάλω Ελληνικά; Έχω ήδη Ελληνική γλώσσα πληκτρολογίου αλλά έχει προβλήματα από τι φαίνετε. Επίσης το GPS του μου φαίνετε θεόκουφο. Με το Destinator 7 είναι ζήτημα να έχει κλεδώσει 2-3 φορές ...ΑΧΡΗΣΤΟ...Σαν τηλέφωνο τελικά αρκετά μπίζιλο...Κρίμα

Υπάρχει καμμιά βοήθεια για τα παραπάνω;

• Administrators

Μπορώ να βάλω Ελληνικά; Έχω ήδη Ελληνική γλώσσα πληκτρολογίου αλλά έχει προβλήματα από τι φαίνετε. Επίσης το GPS του μου φαίνετε θεόκουφο. Με το Destinator 7 είναι ζήτημα να έχει κλεδώσει 2-3 φορές ...ΑΧΡΗΣΤΟ...Σαν τηλέφωνο τελικά αρκετά μπίζιλο...Κρίμα

Opws sou eipe kai o Giannis (lagoudakis) episimi elliniki ROM tin ksexnas. Exei bgalei o swtos mia cooked elliniki ROM alla prepei na ksekleidwseis ti syskevi sou gia na doulepsei.

To thema einai pws les oti exeis problimata me to elliniko pliktrologio alla den mas les ti problimata exeis.

Oson afora to GPS, ean apofasiseis na ksekleidwseis ti syskevi sou, tha synistousa na peraseis to Radio .08

Modpic.gif

• Administrators
δουλευει καλα με το Diamond to psShutXP; Γιατι δεν εχω second today.

Den xreiazetai today plugin gia na doulepsei. Afto pou thes na kaneis... to kanei kanonika. Mporeis na baleis mia syntomefsi tou malista sto Start menu.

Modpic.gif

ΠΑιδιά όταν κάνω μια κλήση ή όταν απαντάω μόλις κλείσω το τηλ. δεν πάει στο home tab αλλά στις κλήσεις. μπορεί να αλλάξει αυτό;
Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Απλως περιμενες 3-4 δευτερολεπτα και παει μονο του......

xexe...δεν είχα υπομονή και πατούσα το <<χ>> για να βγει!:O thnx anyway!

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια εφαρμογή ή και σύνδεση μέσω GPRS ώστε να αποκτήσει το Diamond τη λειτουργία MUSIC ID που διαθέτει η SE ???

MusicID ψαξε στο ipmart, δεν δουλευει σε αναλυση vga αλλα μια χαρα κανει τη δουλεια του.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Φίλε η συσκευή είναι μια χαρά, δεν την έχεις μάθει ακόμα όσο πρέπει και σίγουρα κάτι δεν κάνεις καλά.

Με το radio της μάνας του κλείδωνε στο destinator σε 10'' . Τώρα έχω βάλει το 08 και συνεχίζει να κλειδωνει πολύ γρηγορότερα από το gps megellan που επίσης έχω.

Για τα πληκτρολόγια διάβασε το σχετικό thread

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9234

Τα ελληνικά δεν σου χρειάζονται αν έχεις σωστό πληκτρολόγιο.

Το looking όμως μπορείς να το έχεις στα ελληνικά κάνοντας τα ακόλουθα:

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9853

Τα menu μπορείς να τα δουλέψεις άνετα γνωρίζοντας λίγα αγγλικά.

Μην περιμένεις να τα βρεις όλα έτοιμα, ψάξτο λίγο και θα δεις ότι η συσκευή έχει τεράστιες δυνατότητες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλησπερα,εχω ενα θεματακι με τον opera

μου φενετε ιδιαιτερα αργος δεν ανοιγει γρηγορα σελιδες,κολαει τι να πω??

ασε που οταν γυρναω την συσκευη απο καθετη θεση σε πλαινη αργει να γυρισει και η οθονη,η πολλες φορες δεν γυρναει.?

καμια ιδεα??

Μια ιδέα είναι να το απεγκαταστήσεις και να το ξανα εγκαταστήσεις..:)

hard reset ενοεις γιατι τον εχει η rom μεσα,δεν εγκατεστησα τον opera τον εχει το κινητο

Αφου μου ηρθαν τα αξεσουαρ που ειχα παραγγειλει απο το Χονγκ Κονγκ αλλα το διαμαντι ακομη δεν εχει επιστραφει απο την ACE, αναγκαστηκα και εστειλα μαιλ στην HTC.

Για να δουμε ειναι και η μαμα εταιρεια ιδιων αποψεων και αντανακλαστικων η διαφοροποιουνται ???

Παντως νισαφι πια........δεν μπορω να θυμηθω τα τελυταια χρονια συσκευη που να μου την εχει σπασει τοσο πολυ.......:mad:

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

hard reset ενοεις γιατι τον εχει η rom μεσα,δεν εγκατεστησα τον opera τον εχει το κινητο

Αν πας: ρυθμίσεις, σύστημα, αφαίρεση προγραμμάτων, θα δεις τον όπερα εκεί "ACE-Hellas SA Greek Opera". Δεν είναι μέσα στη ρομ της ACE. Είναι πρόσθετο απο την ACE. (δεν τον έχω απεγκαταστήσει ποτέ, πρέπει να είναι έτσι όμως). Δες και στο site της HTC αν το δίνει σαν add-in.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...