lefmangr Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 σας ευχαριστω και τους δυο :) Δεν κάνει τίποτα φίλε μου! Edit: Ρε παιδιά τώρα το πρόσεξα!!! Όταν φορτίζει η συσκευή γιατί δεν συνδέεται στο δίκτυο(WIND);;; Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 ΠΑιδιά έχει δοκιμάσει κανένας την εφαρμογή Second Today; έχω βρεί αυτό το άρθρο http://an-esorropoi.blogspot.com/2008/09/htc-diamond-who-needs-cooked-roms.html και λεει οτι <<Έχουμε ορίσει το αριστερό softkey της οθόνης HOME του TF3D ως πλήκτρο ενεργοποίησης του Second Today και απλά του αλλάξαμε το όνομα στην οθόνη του Second Today από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής για επιστροφή στο Home tab.>> Μήπως ξέρει κανείς πως αλλάζουμς τα softkeys;:confused: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=2485292 κατεβασε το softkey manager, οταν το ρυθμισεις να εχεις κλικαρισμενη την επιλογη htc diamond mode. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Δεν κάνει τίποτα φίλε μου! Edit: Ρε παιδιά τώρα το πρόσεξα!!! Όταν φορτίζει η συσκευή γιατί δεν συνδέεται στο δίκτυο(WIND);;; Τι δεν εχεις σημα? Το κανει παντα?:O Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Εχει κυκλοφορησει πισω καλυμμα για το diamond που να ειναι απο ματ υλικο οπως αυτο του touch pro? Αν πάρεις την extended battery το κάλυμμα που δίνει μαζί είναι ματ. Αλλιώς μάλλον θα πας σε non-htc λύση και δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει κάτι. Ρίξε μια ματιά στο ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Τι γίνεται ρε παιδιά με τις κιτρινίλες στην Οθόνη. Τελευταία δεν διαβάζω τίποτα άλλο. Μπαινω εδώ κιτρινίλες, μπαίνω στο navimania κιτρινίλες πάω στο φόρουμ τις ACE τα ίδια. Τελικά αν κρίνουμε με βάση οσων συμμετάσχουν στα 3 αυτά φόρουμ και αγόρασαν συσκευή που προέρχεται από την επίσημη αντιπροσωπία από τα μέσα Αυγούστου και μετά, μάλλον πρόκειται για εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό με προβληματικές οθόνες. Δεν ξέρω αλλά κάτι δεν μου αρέσει στην υπόθεση και θα ήθελα να ξέρω την θέση της μητρικής HTC. H ACE θα πρέπει να έχει κάνει τεράστια εισαγωγή νέων οθονών για να μπορεί να τα βγάλει πέρα με τόσα κρούσματα. Σας φαίνεται λογικό? Για μένα σημαίνει ότι γνωρίζουν την έκταση του προβλήματος και λαμβάνουν τα μέτρα τους ώστε να ανταποκριθούν στις ανάγκες. Γιατί δεν επιστράφησαν οι συσκευές αυτές από την ACE και να απαιτηθεί αποστολή νέας παρτίδας? Μήπως η υψηλή ζήτηση δεν επέτρεπε να μείνει η αγορά χωρίς Diamond μέχρι να φτάσει νέα παρτίδα? Λογικά όταν είσαι εισαγωγέας και παραλαμβάνεις μια παρτίδα που τα ελατωματικά τεμάχια υπερβαίνουν κατα πολύ το φυσιολογικό ποσοστό, υπάρχουν δυο λύσεις. Η την επιστρέφεις όπως είναι, ή τα διορθώνεις εσύ με έξοδα του εργοστασίου. ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΣΤΑΡΕΙ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΣΕΛΙΔΑ. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του office Word για να ανοίξει νέο εγγραφο, αποκρύψτε το πληκτρολόγιο ώστε να μείνει λευκή η σελίδα, και "ανοίξτε τα μάτια σας" να δείτε αν υπάρχει κιτρινίλα. Αν δεν ξέρετε να το κάνετε, ζητηστε από τον υπάλληλο του καταστήματος να το κάνει. Δώστε του να καταλάβει ότι γνωρίζετε το πρόβλημα και ότι αν παρουσιασθεί θα ζητήσετε άμεση αντικατάσταση. Αν σας πει μα και μου, πόρτα κατευθείαν και στο επόμενο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=2485292 κατεβασε το softkey manager, οταν το ρυθμισεις να εχεις κλικαρισμενη την επιλογη htc diamond mode. ευχαριστώ!:) Τι δεν εχεις σημα? Το κανει παντα?:O Άκυρος συναγερμός.:ninja: Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexism Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 πως βαζω ενα mp3 ως ringtone σε επαφη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Επαφές - μενού - επεξεργασία - ήχος κλήσης. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexism Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Επαφές - μενού - επεξεργασία - ήχος κλήσης. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση, αλλα δεν γινεται να τα εχω στην internal storage για να μην τρωω χωρο απο την κεντρικη μνημη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 καλησπερα,οταν λαμβανω ενα μηνυμα ms η mms δεν μου αναβει η οθονη,παρα μονο στο κεντρικο στρογγυλο κουμπι αναβωσβεινει το λευκο φωτακι,τι πρεπει να κανω για να αναβει και η οθονη,η μηπως δεν αναβει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση, αλλα δεν γινεται να τα εχω στην internal storage για να μην τρωω χωρο απο την κεντρικη μνημη; internal storage/My Documents χυμα. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 καλησπερα,οταν λαμβανω ενα μηνυμα ms η mms δεν μου αναβει η οθονη,παρα μονο στο κεντρικο στρογγυλο κουμπι αναβωσβεινει το λευκο φωτακι,τι πρεπει να κανω για να αναβει και η οθονη,η μηπως δεν αναβει?? Wake Up on New SMS --> HKLM\Drivers\BuiltIn\RIL : DisableSMSWakeUpEvent <-- set to "1" by default. Change value to "0" Με registry editor. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Wake Up on New SMS --> HKLM\Drivers\BuiltIn\RIL : DisableSMSWakeUpEvent <-- set to "1" by default. Change value to "0" Με registry editor. ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 το προγραμμα φυσικα ειναι διαφορετικο αλλα οι χαρτες ειναι ιδιοι και για wm/s60 :)απαντησα βιαστηκα,ειπα οχι γιατι ειχα το μυαλο μου στο προγραμμα,και μετα ειδα οτι το παιδι ρωτουσε για χαρτες,παιρνω κιτρινη καρτα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrozamines Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 exw ena htc to opoio mou to ferane apo souidia me apotelesma na min dexetai tin elliniki karta ti mpwrw na kanw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 exw ena htc to opoio mou to ferane apo souidia me apotelesma na min dexetai tin elliniki karta ti mpwrw na kanw? Παίζει ρόλο ποιο HTC έχεις. Εάν μιλάς για το Diamond... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=414835 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 internal storage/My Documents χυμα. Δεν χρειάζεται να είναι χύμα. Και σε υποφάκελο μπορεί να τα έχει στο path που έδωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Αν πάρεις την extended battery το κάλυμμα που δίνει μαζί είναι ματ. Δεν έχει όμως την προσαρμογή του Original. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Wake Up on New SMS --> HKLM\Drivers\BuiltIn\RIL : DisableSMSWakeUpEvent <-- set to "1" by default. Change value to "0" Με registry editor. ...το οποίο όμως δεν το προτείνω αν έχει το μηχάνημα σε θήκη "βρακάκι" (γι'αυτό και το έχουν disabled) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Υπαρχει κανενα προγραμματακι στυλ limewire που να παιζει στο diamond? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 όσο αναφορά την κιτρινιλα εγώ το εστειλα στην Ace για αλλαγή οθόνης.δεν μπορούσα να βρω άκρη με το e-shop.τι να το κάνω να αλλάζω συσκευή και ένα έχει το ιδιο πρόβλημα(έχει συμβει σε πολλούς.2-3 συσκευές..)..μιας ημέρας κινητό..απλά διάβασα έχει βρει λύση η Ace γι'αυτο το θέμα(αλλαγη οθόνης και όλα καλά).αν πας στην Ace στο φτιάχνουν επιτόπου αν στο στείλεις με courier (με δικά τους έξοδα) 3-4 μέρες ανάλογα την περιοχή.για αντικατάσταση μετά απο 15 μερες με άλλη παρτιδα από την Ace.πιστεύω η τελευταία παρτίδα είχε προβλημα με την κιτρινιλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Υπαρχει κανενα προγραμματακι στυλ limewire που να παιζει στο diamond? θα ήθελα να πιστεύω πως όχι ευτυχώς που δεν είσαι χρήστης μου Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 ευτυχώς που δεν είσαι χρήστης μου :blink:?????!!!! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 ...το οποίο όμως δεν το προτείνω αν έχει το μηχάνημα σε θήκη "βρακάκι" (γι'αυτό και το έχουν disabled) Εγω εχω βαλει το bestreminder και ειμαι ενταξει, καθε 30- 60 δευτερα (αναλογα πως το ρυθμισες) σε ειδοποιει... Πειτε ρε παιδια 2 πραγματα, πως μπορω να κανω το Destinator να το ακουω απο το ΒΤ και πως μπορω να ρυθμισω την ωρα (μου βγαζει παντα μια ωρα πισω και αλλαζει και την ωρα στο τηλεφωνο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 πως μπορω να ρυθμισω την ωρα (μου βγαζει παντα μια ωρα πισω και αλλαζει και την ωρα στο τηλεφωνο) Sto Destinator: Epiloges -> Rythmisies -> Synexeia -> Rythmiseis wras kai energopoiise to Rythmisi gia therini wra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts