Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ποια εκδοση resco explorer να βαλω?

σορρυ και κατι ακομα

φωτο και τραγουδια σε ποιο φακελο να τα βαζω ?

στο internal storage? και αν ναι θα μου τα εμφανιζει στον media player ola?

thanks

• Administrators
παιδια οι χαρτες στο τηλ ειναι τυπου ν 95;;;

Εξαρτάται ποιο πρόγραμμα πλοήγησης χρησιμοποιείς. Οι επιλογές εδώ είναι περισσότερες και σίγουρα καλύτερες.

Modpic.gif

Σήμερα έκανα για πρώτη φορά δοκιμή του gps στην συσκευή μου.

Όλα δούλεψαν ρολόι.

Με ενημερωμένο το quick gps, κλείδωσε μέσω του test gps σε λιγότερο από ένα λεπτό και έγινε είσοδος στο destinator.

Στην δοκιμή είχα δίπλα το megellan explorist 100, το οποίο χρειάστηκε τον τριπλάσιο χρόνο.

Σημειωτέον η δοκιμή έγινε σε αυλή με ψηλά κτοίρια γύρω γύρω.

Εφόσον όλες οι ρυθμίσεις είναι σωστές δεν δικαιολογείται να μην κληδώνει το gps του Diamond. Ψαχτείτε και κάντε σωστά όσα γράφονται στα φόρα.

Θύρα com4 στα 4800, ενημέρωση του quick gps και εγκατάσταση του προγράμματος gps test.

Αν φοράτε την official rom 1.93 me radio 1.00.25.05 και κάνετε σωστά τα παραπάνω δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα.

Με άλλες cooked rom, αν είστε βέβαιοι για τις ρυθμίσεις και παρόλα αυτά δεν κλειδώνει, προσπαθείστε αλλάζοντας radio.

H rom που φαράω εγώ συνεργάζεται άψογα με το 1.00.25.05

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά στο διαμάντι μου όταν με παίρνουν τηλ και πατάω για να ανοίξει η κλήση υπάρχει μία καθυστέρηση μέχρι να με ακούσει ο άλλος (και να ακούσω εγώ αυτόν).

Το έχει κανείς άλλος ?

Δημήτρης

• Administrators
Δλδ λύση δεν έχουμε ε? :O

Κάνα work around?

Έχουν υπάρξει κάποιες προσπάθειες αλλά τίποτα το αποτελεσματικό. Αυτό δεν θεωρείται πρόβλημα και συμβαίνει στις περισσότερες συσκευές του είδους, όχι μόνο στο Diamond.

Modpic.gif

τι εννοεις??

ε απλά από αυτά που διαβάζω, νομίζω ότι δεν σου κάνει

θα μετανιώσεις μάλλον αν το πάρεις και το χειρότερο θα ψέλνεις και το μηχάνημα και την πλατφόρμα

έτσι νομίζω απλά

---

NLS

ilogic.gr

Παιδιά στο διαμάντι μου όταν με παίρνουν τηλ και πατάω για να ανοίξει η κλήση υπάρχει μία καθυστέρηση μέχρι να με ακούσει ο άλλος (και να ακούσω εγώ αυτόν).

Το έχει κανείς άλλος ?

ποση καθυστερηση δηλαδη?:rolleyes:

ε απλά από αυτά που διαβάζω, νομίζω ότι δεν σου κάνει

θα μετανιώσεις μάλλον αν το πάρεις και το χειρότερο θα ψέλνεις και το μηχάνημα και την πλατφόρμα

έτσι νομίζω απλά

η αληθεια ειναι οτι ειμαι αρκετα ασχετος με τα συγκεκριμενα τηλεφωνα αλλα μου εχει καρφωθει τωρα να παρω ενα..να το ξανασκεφτω μηπως?:(θελω αλλαγη στο τηλ ομως το εχω βαρεθει αυτο που εχω...:cry::D

• Administrators
να το ξανασκεφτω μηπως?

Σιγουρέψου τι θέλεις... κινητό να μιλάς, να ακούς τη μουσική σου και να βγάζεις εντυπωσιακές φωτογραφίες ή PDA Phone;

Modpic.gif

Σιγουρέψου τι θέλεις... κινητό να μιλάς, να ακούς τη μουσική σου και να βγάζεις εντυπωσιακές φωτογραφίες ή PDA Phone;

ολα σε ενα!!!!ευχαριστω παντως για τον χρονο σας η αληθεια ειναι πως προβληματιζομαι στο αν με βολεψει αλλα αν δεν το παρω θα σκασω!!

• Administrators
Εάν σου αρέσει να ασχολείσαι και να δαπανάς χρόνο για τη συσκευή σου, να την πάρεις. Εάν θες να τα κάνεις όλα γρήγορα και εύκολα χωρίς σκοτούρες... πάρε κάτι άλλο πέρα από Windows Mobile PPC.

Modpic.gif

Εάν σου αρέσει να ασχολείσαι και να δαπανάς χρόνο για τη συσκευή σου, να την πάρεις. Εάν θες να τα κάνεις όλα γρήγορα και εύκολα χωρίς σκοτούρες... πάρε κάτι άλλο πέρα από Windows Mobile PPC.

μα δεν υπαρχει κ καποια αλλη συσκευη ενδιαφερον..η εγω δεν εχω προσεξει τουλαχιστον...

• Administrators
μα δεν υπαρχει κ καποια αλλη συσκευη ενδιαφερον..η εγω δεν εχω προσεξει τουλαχιστον...

Καλά... αυτό είναι αρκετά υποκειμενικό για να πάρω θέση.

Modpic.gif

Σκεψου οτι θα εχεις κατι σαν pc στα χερια σου, μπορεις να κανεις πολλα πραγματα αρκει να ασχοληθεις μαζι του.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Ευχαριστω παρα πολλοι για τον χρονο σας!!!να κανω μια ερωτηση επειδη θελω να το παρω απο electronet ξερετε αν το εχουν ολα τα καταστηματα???

Καλησπέρα και από εμένα!!Μήπως ξέρουμε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάζουμε τους σταθμούς στο ραδιόφωνο από τα ακουστικά,γιατί μεσα στο τρόλευ που να βγάλεις το διαμάντι...Ή τουλάχιστον αν δεν γίνεται αν κυκλοφορούν άλλα ακουστικά που να το κάνουν..Ευχαριστώ
Η ζώη χωρίς κινητό είναι ταινία χωρίς ήχο και εικόνα!!!

Σε εμφάνιση εννοείς?

Είναι το λιγότερο που πρέπει να δώσεις σημασία (άσχετα αν είναι το ποιο όμορφο ppc με διάφορα).

Εχει πεσει πολυ διαφημηση και το περνει πολυ κόσμος που δεν του χρειάζεται.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Σε εμφάνιση εννοείς?

Είναι το λιγότερο που πρέπει να δώσεις σημασία (άσχετα αν είναι το ποιο όμορφο ppc με διάφορα).

Εχει πεσει πολυ διαφημηση και το περνει πολυ κόσμος που δεν του χρειάζεται.

κ σε εμφανιση..κοιτα θελω ενα τηλ αφης γιατι με βολευει παρα πολυ που να εχει κ gps να εχει αρκετο χωρο για μηνυματα γιατι το lg που εχω δεν εχει σε αντιθεση με τα νοκια που ειχα που κρατουσαν αρκετα...

τωρα κατα ποσο θα με βολεψει αυτο δεν ξερω...:( :(