tsourisg Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Όχι κάτι το ιδιαίτερο είναι αλήθεια. Αφού σε ευχαριστήσω για την απάντησή σου να ρωτήσω και κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση; Ρε συ athanaso είσαι ένας ή πολλοί; Πώς γίνεται να απαντάς όλη μέρα, σε όλες τις ερωτήσεις, σε όλα το φόρουμ πριν προλάβει καλά-καλά να υποβάλει κάποιος την ερώτηση:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Αφού σε ευχαριστήσω για την απάντησή σου να ρωτήσω και κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση; Ρε συ athanaso είσαι ένας ή πολλοί; Πώς γίνεται να απαντάς όλη μέρα, σε όλες τις ερωτήσεις, σε όλα το φόρουμ πριν προλάβει καλά-καλά να υποβάλει κάποιος την ερώτηση:confused: Μόνος μου είμαι... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Αφού σε ευχαριστήσω για την απάντησή σου να ρωτήσω και κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση; Ρε συ athanaso είσαι ένας ή πολλοί; Πώς γίνεται να απαντάς όλη μέρα, σε όλες τις ερωτήσεις, σε όλα το φόρουμ πριν προλάβει καλά-καλά να υποβάλει κάποιος την ερώτηση:confused: :lol: :lol: :lol: :lol: Σ' εστειλε τωρα athanaso77 Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 ειναι αυτο που λεμε"πανταχου παρων και τα παντα πληρων"θελει ορεξη κουραγιο και μερακι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Τα πρωινά είναι bot, γι' αυτό και τα greeklish έχει ένα πρόβλημα με τα unicode. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksspecial Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Μόνος μου είμαι... :O εδω εισαι καλε????ελα που σε θελω ρε γιαννη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Μόνος μου είμαι... :O Έλα τώρα.....! Ο αριθμός στο nick name σου άλλο προδίδει! :lol: Τους άλλους 76 που τους κρύβεις....;:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 καλησπέρα...μετα την απώλεια του glofiish x600 και αρκετο διαβασμα στο forum (και ιδίως σ'αυτο το νήμα) να αγοράσω στο επόμενο διάστημα το διαμάντι...απλά χωρίς πιστωτική δυστυχώς δεν μπορεις να κάνεις αγορά με δόσεις όποτε θα το "τρενάρω" λίγο..κάποια παιδιά έχουν βοηθήσει τρομερά για τα υπέρ και τα ελάχιστα κατά του diamond..αρχικά ακομα πριν το αγοράσω θα παραγγείλω μια θήκη και μ'αρέσει η "μαμά " ΗΤC απλά ανυσυχώ για το λάστιχο που κάποια στιγμή χαλαρώνει και κάποιο προστατευτικό για την οθόνη(εφεδρικό)..αυτά..θα τα πούμε σύντομα...(αρκετά παιδιά αλλά ιδίως ο athanaso77 με είχε βοηθήσει πάρα πολύ με το glofiish) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 αρχικά ακομα πριν το αγοράσω θα παραγγείλω μια θήκη και μ'αρέσει η "μαμά " ΗΤC απλά ανυσυχώ για το λάστιχο που κάποια στιγμή χαλαρώνει Δες και τις silicone cases (εάν σου αρέσουν βέβαια. Δεν δίνουν καθόλου όγκο στη συσκευή, είναι πρακτικότατες, πολύ διακριτικές και στο ebay... πάμφθηνες! και κάποιο προστατευτικό για την οθόνη(εφεδρικό) Εφεδρικό μάλλον πρέπει να έχεις το μαμίσιο της συσκευασίας μιας και δεν είναι και της καλύτερης ποιότητας. Αξίζει να έχεις ένα καλό screen protector στη συσκευή. Μια καλή πρόταση είναι τα Ultra Clear της Brando. (Thanks για τα καλά σου λόγια :happy: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 αρχικά ακομα πριν το αγοράσω θα παραγγείλω μια θήκη και μ'αρέσει η "μαμά " ΗΤC απλά ανυσυχώ για το λάστιχο που κάποια στιγμή χαλαρώνει Δε χαλαρώνει το λάστιχο. Χαλαρώνει η θήκη λόγω του δέρματος. Όπως όταν παίρνεις παπούτσια και στην αρχή είναι σφιχτά αλλά μετά "ανοίγουν" :lol:. Αυτό συμβαίνει και με τη θήκη. Κάπου πιο πίσω τα έχω αναφέρει τα υπέρ και τα κατά της. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Αφού σε ευχαριστήσω για την απάντησή σου να ρωτήσω και κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση; Ρε συ athanaso είσαι ένας ή πολλοί; Πώς γίνεται να απαντάς όλη μέρα, σε όλες τις ερωτήσεις, σε όλα το φόρουμ πριν προλάβει καλά-καλά να υποβάλει κάποιος την ερώτηση:confused: Καλό.:lol: Σκέψου δηλαδή πόσοι είναι ο panosha.http://www.navimania.gr/images/smilies/lotpot.gif Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Σκέψου δηλαδή πόσοι είναι ο panosha.http://www.navimania.gr/images/smilies/lotpot.gif Kala Odyssea... o Panos einai se allo level! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 οριστε η δικια μου σιλικονης της brando φορεμενη http://img98.imageshack.us/img98/3667/img0292dh8.th.jpg παλι φορεμενη http://img178.imageshack.us/img178/5015/img0294gi2.th.jpg για να δειτε το παχος της http://img118.imageshack.us/img118/9864/img0295lh5.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HELLRAISER Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Γεια σας παιδες νεος κατοχος και εγω του διαμαντιου και μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος μεχρι τωρα απο την αγορα μου. Στον Γερμανο που το πηρα μου κανανε βεβαια μια μαιμουδια...πηγαν να μου πλασαρουν Αγγλικη συσκευη που ειχε περασμενη μια πειραγμενη rom απο καποιον Svtos και την εκανε να φαινεται Ελληνικη. Μολις του το ειπα μου την αλλαξανε χωρις πολλα πολλα σε 2 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Γεια σας παιδες νεος κατοχος και εγω του διαμαντιου και μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος μεχρι τωρα απο την αγορα μου. Στον Γερμανο που το πηρα μου κανανε βεβαια μια μαιμουδια...πηγαν να μου πλασαρουν Αγγλικη συσκευη που ειχε περασμενη μια πειραγμενη rom απο καποιον Svtos και την εκανε να φαινεται Ελληνικη. Μολις του το ειπα μου την αλλαξανε χωρις πολλα πολλα σε 2 μερες. Δεν είσαι ο μόνος στον οποίο κάνουν εξυπνάδες. Τελικά αποτελεί official γραμμή από το Γερμανό αυτό μου φαίνεται γιατί το έχουν κάνει σε πολλούς. Αν η καινούρια σου συσκευή έχει πάνω στο κουτί αυτοκόλλητο της ACE HELLAS τότε είσαι ok. Το όλο θέμα με το Γερμανό όμως πρέπει να λυθεί. Κάποιος πρέπει να τους τραβήξει μια μήνυση να στρώσουν. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Το όλο θέμα με το Γερμανό όμως πρέπει να λυθεί. Κάποιος πρέπει να τους τραβήξει μια μήνυση να στρώσουν. Sigoura! Aparadekti symperigora gia tetoio katastima. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HELLRAISER Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Δεν είσαι ο μόνος στον οποίο κάνουν εξυπνάδες. Τελικά αποτελεί official γραμμή από το Γερμανό αυτό μου φαίνεται γιατί το έχουν κάνει σε πολλούς. Αν η καινούρια σου συσκευή έχει πάνω στο κουτί αυτοκόλλητο της ACE HELLAS τότε είσαι ok. Το όλο θέμα με το Γερμανό όμως πρέπει να λυθεί. Κάποιος πρέπει να τους τραβήξει μια μήνυση να στρώσουν. Νομιζω οτι ευθυνεται και η ACE για τη συμπεριφορα του Γερμανου απο τη στιγμη που υποτιθεται οτι εχουν μια ιδιαιτερη συνεργασια. Οσο για τη καινουρια μου συσκευη και τα αυτοκολλητα της εχει και το ΙΜΕΙ το βρηκε στο site της ACE και πανω απο ολα η ROM της ειναι η αυθεντικη και οχι του Σωτου!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Νομιζω οτι ευθυνεται και η ACE για τη συμπεριφορα του Γερμανου απο τη στιγμη που υποτιθεται οτι εχουν μια ιδιαιτερη συνεργασια. Den tha to elega... Profanws brike poly ftines syskeves apo to ekswteriko o Germanos, toso ftines pou ti synefere na tis parei ektos ACE Hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Δες και τις silicone cases (εάν σου αρέσουν βέβαια. Δεν δίνουν καθόλου όγκο στη συσκευή, είναι πρακτικότατες, πολύ διακριτικές και στο ebay... πάμφθηνες! με την silicone case μπορείς και κάνεις χρήση του κινητού έτσι δεν είναι?εγω θέλω να το αισθάνομαι!!!:lol::lol:.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Ναι μπορείς. Δεν καλύπτει την οθόνη και δε χρειάζεται να βγει από τη θήκη προφανώς για να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 εγω θέλω να το αισθάνομαι!!!:lol::lol:.. Epiprostheta meiwneis tis pithanotites na sou glystrisei i syskevi apo to xeri. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 ΣΙΓΟΥΡΑ δουλεύουν τα hardware buttons; Γιατί το κάτω πάνελ είναι πυκνωτικό και θέλει επαφή με το δέρμα για να δουλέψει. Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 ΣΙΓΟΥΡΑ δουλεύουν τα hardware buttons; Γιατί το κάτω πάνελ είναι πυκνωτικό και θέλει επαφή με το δέρμα για να δουλέψει. Κι όμως δουλεύουν άψογα με τη θήκη σιλικόνης. Κανένα πρόβλημα. Την έχω τη θήκη (και μάλιστα ούτε καν αυτή της brando αλλά μια no name με 2 ευρώ από το ebay). Δεν το λέω ρούκου. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 ΣΙΓΟΥΡΑ δουλεύουν τα hardware buttons; Γιατί το κάτω πάνελ είναι πυκνωτικό και θέλει επαφή με το δέρμα για να δουλέψει. Doulevoun ola, mexri kai to kykliko touch gyrw apo to kentriko pliktro. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Epiprostheta meiwneis tis pithanotites na sou glystrisei i syskevi apo to xeri. :rolleyes: βλέπω να κάνω παραγγελία 2 θήκες....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts