mksspecial Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 paidia mia erotisi:exo sharp v903 kai skeftomia na paro to diamanti.kati gia ton ixo thelo na rotiso.sto v903 den exei dinati entasi kai as exo klisei to suround.opoios eixe prin v90 kai tora exei to diamati mipos mporei na mou pei an akougete kalitera to diamanti h ta idia kai xeirotera?vevaia opoios den to exei kai gnorizei pali kati as mou pei na exo mia sferiki apopsi, idio hxo exei kai to diamanti den einai pio dynatos alla exxei alla kala h syskeyh pou den ta exei to sharp mias kai to sharp einai palio montelo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 κακα τα ψεματα οταν θελεις το 100% πρεπει να πας σε c.f αυτες οι συσκευες επρεπε να ειναι spl unlocked απο τη μανα τους υ.γ athanaso77 ειχες δικιο μια χαρα δουλευει το dest χωρις brutal force υ.γ2 βρεθηκε καμια συμβατη εκδοση να κανουμε remap τα volume keys? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athotyros Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και το καλοσωρισμα.το βρηκα μετα απο πολυ κοπο και πιστευω οτι δεν αναφερει κατι στο μανιουαλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Mia fora pou sunfonw mazi sou.... αν είναι μια φορά, μη το αφήσεις να σε επηρεάσει Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETRAKAS Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 αν είναι μια φορά, μη το αφήσεις να σε επηρεάσει Το 1985 έγραψα το πρώτο μου πρόγραμμα (θα ήσασταν πολύ μικροί σε ηλικία τότε ) απο τότε έχω ακούσει τις εκατομμύρια των εκατομυρίων απορίες μην νομίζεται ότι ο καθένας έχει την όρεξη να διαβάσει 400 σελίδες manual δεν έχει την δικιά μας τρέλλα αλλά δεν μπορούμε να κρίνουμαι κανένα επίπεδο σε κανένα επίπεδο ο καθένας μπορεί να έχει αφελείς απορίες η δύσκολες δεν θα κοστολογίσουμε εμείς το iq κανενός σε όποιον θές απαντάμε και μια απορία τώρα αν κάνω hard reset πρέπει να περάσω την νέα ρομ που έχω βάλει η την κρατάει ευχαριστώ Παράθεση Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Την κρατάει. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Aπογοητευση ειναι η αναπαραγωγη μουσικης!!! με αριστα το 10 του βαζω 3 με πολυ μεγαλη επιοίκια.... (χρησιμοποιωντας το core player με φουλ ενταση) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 για το ηχειάκι του μιλάς; λάθος μηχάνημα πήρες Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris1982 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Aπογοητευση ειναι η αναπαραγωγη μουσικης!!! με αριστα το 10 του βαζω 3 με πολυ μεγαλη επιοίκια.... (χρησιμοποιωντας το core player με φουλ ενταση) kane mia dieukrinisi file mou.apo pou akous mousiki? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkarako Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Και εγω εδω και 2 μερες με το diamond.Χρονια τωρα με επαγγελματικα κινητα κουραστηκα με το κακο design και την δυσχρηστια τους.Πραγματικα το diamond εκανε επανασταση και θα καταντησω γραφικος να πω και εγω οτι εχει πετυχει τη χρυση τομη του μεγεθους και της ευχρηστιας με αυτες τις δυνατοτητες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 κακα τα ψεματα οταν θελεις το 100% πρεπει να πας σε c.f αυτες οι συσκευες επρεπε να ειναι spl unlocked απο τη μανα τους υ.γ athanaso77 ειχες δικιο μια χαρα δουλευει το dest χωρις brutal force υ.γ2 βρεθηκε καμια συμβατη εκδοση να κανουμε remap τα volume keys? Νομίζω οτι η τελευταία μαμα ρομ στο διαμαντι ειναι μια χαρα και δεν απέχει πολύ απο τις μαγειρεμενες, η μονη που με εντυπωσιασαι ειναι η τελευταία του swtos που άνοιξε το φάκελο windows σε ενα δευτερόλεπτο, αμα περασεις manila κτλπ δεν ξέρω ποσο θα πεσει η αποδοσή. Ae button plus εχεις δοκιμάσει? Δουλεύει απροβληματηστα, με παρατεταμενη αυξηση εχω καμερα και με μειωση toggle manila. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 kane mia dieukrinisi file mou.apo pou akous mousiki? Τι αλλο να σου πει? O core player ειναι προγραμμα αναπαραγωγης βιντεο και ηχου, παιζει τα παντα και ειναι απαραίτητο για τα ppc. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 παιδιά ένα λινκ για greek keyboard και ένα για την ελληνοποίηση του menu Sorry για την ταλαιπωρία αλλά με τα search δεν τα πάω καλά. Όχι οτι δεν προσπαθώ, δεν τα καταφέρνω. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 ένα πράγμα που μπορείς να κάνεις για ελληνικά είναι να αλλάξεις τη γλώσσα μόνο του touchflo 3D ή να χρησιμοποιήσεις την ρομ του swtou (χάνωντας την εγγύση γιατί χρειάζεται hard-spl). Για το keyboard μπορείς να ψάξεις στο navimania και ποιο συγκεκριμένα εδώ http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9234 και αν θέλεις να αλλάξεις την γλώσσα του touchflo μπες εδώ http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9188 Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Σ' ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Ae button plus εχεις δοκιμάσει? στο xda διαβασα καποια σχολια για keyboard failure κτλ και δεν το εβαλα αλλα αν δουλευει θα το περασω αμεσως.η αληθεια ειναι οτι φαινεται αρκετα καλο για πρωτο f/w καμια σχεση με τα παλια wm5 και τις vanilla εκδοχες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Λεω να το παρω την δευτερα απο γερμανο. Ημουν αναμεσα σε αυτο κ το iphone. Ελπιζω να κανω καλη επιλογη. :) Πρεπει να προσεξω κατι; Κατι διαβασα για κατι αυτοκολητα που πρεπει να εχει επανω το κουτι. Θελω να εχει ελληνικα. Ευχαριστω Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Παρακινώ χρήστες να αξιοποιήσουν το 100% της συσκευής τους, και η εγγύηση στο 90% των περιπτόσεων επαναφέρεται εύκολα. Όπως έρχεται σεταρισμένη η συσκευή, είναι τόσο δυσλειτουργική που δεν αξίζει τα λεφτά της. Το οποίο συμβαίνει σε ΟΛΑ τα pocketpc phones. Οταν παθαίνουν ζημιά να τους στέλνουμε σε σένα δλδ? :) Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Λεω να το παρω την δευτερα απο γερμανο. Ημουν αναμεσα σε αυτο κ το iphone. Ελπιζω να κανω καλη επιλογη. :) Πρεπει να προσεξω κατι; Κατι διαβασα για κατι αυτοκολητα που πρεπει να εχει επανω το κουτι. Θελω να εχει ελληνικα. Ευχαριστω Βγάλε το κουτάκι του από τη χάρτινη συσκευασία και δες (στο σημείο που ανοίγει το κουτί για να έχεις πρόσβαση στη συσκευή και στα παρελκόμενα) αν έχει αυτοκόλλητο της ACE Hellas (λευκό με μαύρα γράμματα). Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crierkl Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Καλησπερα! Ειμαι κατοχος του Diamond.Η συσκευη δεν ειναι της ACE Hellas και δεν ειχε ελληνικα μεσα οταν αγοραστηκε απο την Wind.Με προσφατη ανακοινωση η Wind περναει τα ελληνικα στα diamond. Θελω να ρωτησω εαν ξερει καποιος εαν με καποιο hard reset σβηστει η ελληνικη γλωσσα και αν υπαρχει καποιος τροπος back up ωστε να μην χαθει η γλωσσα. ευχαριστω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Καλησπερα! Ειμαι κατοχος του Diamond.Η συσκευη δεν ειναι της ACE Hellas και δεν ειχε ελληνικα μεσα οταν αγοραστηκε απο την Wind.Με προσφατη ανακοινωση η Wind περναει τα ελληνικα στα diamond. Θελω να ρωτησω εαν ξερει καποιος εαν με καποιο hard reset σβηστει η ελληνικη γλωσσα και αν υπαρχει καποιος τροπος back up ωστε να μην χαθει η γλωσσα. ευχαριστω ;) Αν σου έχει περάσει ROM όχι τότε δε χάνονται αλλα το τηλέφωνο σου είναι εκτός εγγύησης απλά. Μου μυρίζεται καραγκιοζιλίκι στύλ Γερμανός. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Καλησπερα! Ειμαι κατοχος του Diamond.Η συσκευη δεν ειναι της ACE Hellas και δεν ειχε ελληνικα μεσα οταν αγοραστηκε απο την Wind.Με προσφατη ανακοινωση η Wind περναει τα ελληνικα στα diamond. Θελω να ρωτησω εαν ξερει καποιος εαν με καποιο hard reset σβηστει η ελληνικη γλωσσα και αν υπαρχει καποιος τροπος back up ωστε να μην χαθει η γλωσσα. ευχαριστω ;) σορρυ ρε παιδια γιατι εχω τρελλαθει.θεω να παρω το κινητο απο windλογω αναβαθμσης αλλα δεν βγαζω ακρη.μπορει να μου εξηγησει τι σημαινει βαζει ελληνικα? αν παθει κατι εγω που το παω για σερβις? και αυτο που ειπε καποιος οτι αν βαλω ανεπισημη ρομ αν τα σβησω ολα και το παω στην ace δεν χανει την εγγυηση ισχυει? βαρεθηκα να περιμενω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nin Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Ερώτηση ολίγον ... κουφή, αλλά επειδή στις μέρες μας πολλά που φαντάζουν απίθανα τελικά είναι πιθανά και επειδή μπορεί να έχουν αναρωτηθεί κι άλλοι: Αν αγοράσει κανείς το Diamond μέσω ACE Hellas, με Ελληνικά και τα λοιπά, και θελήσει να επιλέξει Αγγλικό μενού (ένεκα συνήθειας από τα PC και, ας μου επιτραπεί, λόγω "αστοχίας" της μετάφρασης μερικών λέξεων), οι χαρακτήρες στο qwerty θα εμφανίζονται στα Αγγλικά. Υπάρχει τρόπος στα "πλήκτρα" στο qwerty να εμφανίζονται οι ελληνικοί χαρακτήρες ενώ όλο το υπόλοιπο μενού, tabs, κ.λ.π., να είναι στα Αγγλικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Λεω να το παρω την δευτερα απο γερμανο. Ημουν αναμεσα σε αυτο κ το iphone. Ελπιζω να κανω καλη επιλογη. :) Πρεπει να προσεξω κατι; Κατι διαβασα για κατι αυτοκολητα που πρεπει να εχει επανω το κουτι. Θελω να εχει ελληνικα. Ευχαριστωεγω το ειχα παρ/λει απο γερμανο της ace και καλα,και ηρθε αγγλικο σε ανοιγμενο κουτι,δεν το πηρα πηγα απο πλαισιο.επειδη ειναι γνωστος μου ειπε οτι δεν μπορει να μου φερει της ace επειδη οι αποθηκες του γερμανου εχουν stock αγγλικα και δεν φερνουν αλλα.Το τηλεφωνο πολυ πιθανο να εχει ελληνικα παντως φιλε αν θες σωνει και καλα απο γερμανο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 για το ηχειάκι του μιλάς; λάθος μηχάνημα πήρες oχι, απο hands-free. Ημουν γυμναστηριο και εκανα διαδρομο και ακουγα μουσικη. Πολυ χαλια ποιοτητα!! Επαιξα και με το προγραμματακι εκεινο που εχει equalizer αλλα τιποτα. Καμια βελτιωση. kane mia dieukrinisi file mou.apo pou akous mousiki? με τον core player και ακουγα απο handsfree Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts