zoo Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Είναι πρόγραμμα για να αλλάξεις πολλές επιλογές στο Διαμάντι (τόσες πολλές που ενδέχεται να το χαλάσεις άμα δεν γνωρίζεις...). Το δοκίμασα και λειτουργεί μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Με την απεγκατάσταση επανέρχετε το κινητο στην αρχικη του μορφή? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Με την απεγκατάσταση επανέρχετε το κινητο στην αρχικη του μορφή? Ευχαριστώ Oi allages pou kanei egkeinte se registry tweaks. Ean apegkatastiseis to programma den epanerxontai stis default times tous. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Ναι αλλά συνήθως σ' αυτά τα προγράμματα εμφανίζεται στιγμιαία στην οθόνη η κλίση και καταγράφεται στις ληφθέντες κλήσεις. Οποτε αν το θες για κάλυψη ;) , χμμμμ δύσκολα τα πράγματα.:D Οπως αναφερει πιο πανω ο Γιαννης το magicall κανει τα παραπανω και πολυ περισσοτερα. Ειναι must προγραμμα για καθε wm phone συσκευη καθως εχει παρα πολλες επιλογες και για κλησεις και για μηνυματα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Oi allages pou kanei egkeinte se registry tweaks. Ean apegkatastiseis to programma den epanerxontai stis default times tous. Αυτό ήθελα να ξέρω.1000 ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
consovan Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Τι παραμετροποιήσεις του TF3D έχεις κάνει (αν έχεις κάνει) και τι εφαρμογές έχεις βάλει;... Ρωτάω γιατί κάτι μπορεί να το "πείραξε". Αν το Diamond σου είναι απείραχτο, τότε κάνε ένα Hard Reset κι αν συνεχίσει πήγαινέ το στην ACE... Δεν δικαιολογούνται αναίτιες επανεκκινήσεις... Δεν έχω παραμετροποιήσει τίποτα στο TF3D. Απο την αρχή που το πήρα, μέχρι να ξεκινήσει την πρώτη φορά που έκανε αρχικοποίηση, έκανε 9 επανεκκινήσεις! Σήμερα το πρωί το έδωσα πίσω στο κατάστημα της ΟΤΕSHOP που το αγόρασα, και σε τρείς μέρες θα μου έχουν ένα νέο απο την ACE (τουλάχιστον έτσι μου είπαν). Είδωμεν...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Απο την αρχή που το πήρα, μέχρι να ξεκινήσει την πρώτη φορά που έκανε αρχικοποίηση, έκανε 9 επανεκκινήσεις! Κατ' αρχάς καλά ξεμπερδέματα, δυστυχώς συμβαίνουν αυτά... :( Πάντως οι πολλές επανεκκινήσεις μέχρι να τελειώσει το δικό του σετάρισμα την πρώτη φορά που το ανάβεις και να είναι έτοιμο για χρήση, είναι απόλυτα φυσιολογικό! Και η επόμενη συσκευή σου με το που θα την πάρεις, θα τη φορτίσεις και θα την ανοίξεις θα αρχίσει να ρυθμίζεται και να κάνει (ή να ζητάει) επανεκκινήσεις. Μη σε ανησυχήσει το γεγονός. Μόλις τελειώσει με όλα αυτά και είναι έτοιμη για χρήση, πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο, καλό είναι να κάνεις ένα Hard Reset και μετά θα είναι έτοιμο για χρήση το Διαμάντι σου. 8) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Απο την αρχή που το πήρα, μέχρι να ξεκινήσει την πρώτη φορά που έκανε αρχικοποίηση, έκανε 9 επανεκκινήσεις! Meta apo tin prwti fora ksanaekane? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Επειδη μολις πηρα το κινητο (ελαφρως μεταχειρισμενο) και προσπαθω να βρω 2 πραγματα 1) Πως γινεται να βαλω στη λιστα με τα προγραμματα και το destinator? Μεχρι στιγμης για να τρεξω το destinator, παω στο φακελο του και τρεχω την εφαρμογη DestinatorApps\Destinator\Destinator.exe Πως μπορω το εικονιδιο απο το Destinator.exe να το βαλω μαζι με τα εικονιδια απο τις αλλες εφαρμογες που εχει το κινητο για να το τρεχω κατευθειαν? Αν παω στο κινητο στο μενου "προγραμματα", ακομα και αν επιλεξω "ολα" μου βγαζει τη λιστα με αρκετες εφαρμογες, αλλα οχι το destonator.. 2) Πως μπορω να εγκαταστησω μια εφαρμογη στο κινητο? Το εχω συνδεσει με το usb, το βλεπω κανονικα σαν ενα ακομα σκληρο δισκο αφαιρουμενο. Προσπαθω πχ να εγκαταστησω την εφαρμογη ConverterCEProFulls.exe Ξεκινα κανονικα η εγκατασταση (στο pc) βαζω pass κλπ, και καποια στιγμη μου εμφανιζει μυνημα λαθους unable to execute file CreateProcess failed ; code 2 Δεν ειναι δυνατη η ευρεση του καθορισμενου αρχειου απο το συστημα Κανω κατι λαθος? Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Κανε copy την σελιδα απο ie και paste στον opera. Το έκανα αλλά αφού έβαλα username και pass μου βγάζει πάλι τη λευκή σελίδα που γράφει Google πάνω αριστερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Επειδη μολις πηρα το κινητο (ελαφρως μεταχειρισμενο) και προσπαθω να βρω 2 πραγματα 1) Πως γινεται να βαλω στη λιστα με τα προγραμματα και το destinator? Μεχρι στιγμης για να τρεξω το destinator, παω στο φακελο του και τρεχω την εφαρμογη DestinatorApps\Destinator\Destinator.exe Πως μπορω το εικονιδιο απο το Destinator.exe να το βαλω μαζι με τα εικονιδια απο τις αλλες εφαρμογες που εχει το κινητο για να το τρεχω κατευθειαν? Αν παω στο κινητο στο μενου "προγραμματα", ακομα και αν επιλεξω "ολα" μου βγαζει τη λιστα με αρκετες εφαρμογες, αλλα οχι το destonator.. 2) Πως μπορω να εγκαταστησω μια εφαρμογη στο κινητο? Το εχω συνδεσει με το usb, το βλεπω κανονικα σαν ενα ακομα σκληρο δισκο αφαιρουμενο. Προσπαθω πχ να εγκαταστησω την εφαρμογη ConverterCEProFulls.exe Ξεκινα κανονικα η εγκατασταση (στο pc) βαζω pass κλπ, και καποια στιγμη μου εμφανιζει μυνημα λαθους unable to execute file CreateProcess failed ; code 2 Δεν ειναι δυνατη η ευρεση του καθορισμενου αρχειου απο το συστημα Κανω κατι λαθος? Ευχαριστω προκαταβολικα. 1. Κάνε Browse τα αρχεία της internal storage με έναν file browser (resco file explorer) και κάνει copy το destinator.exe και μετά πήγαινε στο Windows>Start Menu>Programs και κάνε εκεί paste shortcut. Μετά θα το βλέπεις στο all programs. Για να το βάλεις στην quick list του tf3d απλά κάνεις add πατώντας πάνω σε ένα άδειο τετραγωνάκι. 2. Αν η εφαρμογή είναι .cab τότε την πετάς κάπου στη συσκευή και την τρέχεις απο κει. 3. Για την άλλη που λες αφού είναι .exe τότε την τρέχεις από το pc (Κατά πάσα πιθανότητα αφού δε σου λέει κιόλας ότι δεν είναι Valid win32 application) με το τηλέφωνο συγχρονισμένο με το activesync και όχι σαν σκληρό δίσκο. Αυτό το επιλέγεις από τη συσκευή όταν βάλεις το usb στο μενού που σου πετάει στην οθόνη της. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
consovan Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Meta apo tin prwti fora ksanaekane? Συνέχεια φίλε μου. Κάθε τρείς και λίγο. Έβλεπα φωτογραφίες και έκανε επανεκκίνηση. Έμπαινα στο ίντερνετ, άκουγα μουσική, έψαχνα τις επαφές, έκανε επανεκίνηση. Πολλές φορές πατούσα το πλήκτρο on για να ενεργοποίηθει η οθόνη και να καλέσω κάποιον, και έβλεπα την οθόνη εισαγωγής PIN! Πράγμα που σήμαινε πως είχε κάνει επανεκίνηση άγνωστο πότε, και αν κάποιος προσπαθούσε να με πάρει,δεν θα μπορούσε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Kala ekanes kai to epetrepses... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 that was it - I'm outa here καλή τύχη παιδιά στις αναζητήσεις σας οι 128 αυτές σελίδες θα μπορούσαν να είναι 20 και άλλες 30 που δεν ανήκουν στο thread αλλά γενικά στα FAQ νέων στα WM κράταγα notification σε αυτό το thread μπας και εμφανιστεί κάνα ενδιαφέρον πράγμα αλλά... εγώ πάντως δεν το αντέχω άλλο (τυχεροί) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 that was it - I'm outa here :) Μην κανεις ετσι!Που θα βρεις καλυτερα?Και στα αλλα φορα το ιδιο γινεται...:wacko: Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deneided Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Παιδια μηπως ξερει καποιος ποτε θα φερει η vodafone το διαμαντη?γιατι εδω και 3 βδομαδες μου λενε την αλλη βδομαδα θελω να το παρω απο την vodafone λογο της επιδοτησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 πως μπορω να βαλλω ηχο για τα εισ. sms΄? που τον βαζω για να τον βλεπω στις ρυθμισεις[notifications] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 πως μπορω να βαλλω ηχο για τα εισ. sms΄? που τον βαζω για να τον βλεπω στις ρυθμισεις[notifications] χυμα στο /windows Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Παιδια μηπως ξερει καποιος ποτε θα φερει η vodafone το διαμαντη?γιατι εδω και 3 βδομαδες μου λενε την αλλη βδομαδα θελω να το παρω απο την vodafone λογο της επιδοτησεις Αν δεν ξερουν αυτοι,που να ξερει καποιος απο εδω?:) Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Παιδια μηπως ξερει καποιος ποτε θα φερει η vodafone το διαμαντη?γιατι εδω και 3 βδομαδες μου λενε την αλλη βδομαδα θελω να το παρω απο την vodafone λογο της επιδοτησεις Νομιζω κ απο πλαισιο μπορεις να παρεις την επιδοτηση. Ρωτησε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 χυμα στο /windows Καλύτερα στην /Storage Card/My Documents Γλυτώνεις και χώρο στη μνήμη της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gatas_gr Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Μήπως ξέρει κανείς πότε προβλέπεται να φέρει η WIND το Diamond;;;;; Από όσο θυμάμαι κάπου εδώ κυκλοφορεί ένας καταστηματάρχης wind. Μήπως μπορεί να μου δώσει τα φώτα του;;;; :) :) Βλέπω να το έχουν όλοι και εγώ ακόμη περιμένω.... (με πιέζει να το πάρω από wind λόγο αναβάθμισης) Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakor Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Νομιζω κ απο πλαισιο μπορεις να παρεις την επιδοτηση. Ρωτησε το. To Πλαίσιο to δίνει μόνο me επιδότηση Cosmote. Δεν δίνουν ακόμα Vodafone και υποθέτω ότι δεν θα το κάνουν μέχρι την ημέρα που θα κυκλοφορήσει το τηλέφωνο από την ίδια την Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Καλύτερα στην /Storage Card/My Documents Γλυτώνεις και χώρο στη μνήμη της συσκευής. Ναι, εκεί τα έχω και εγώ, σωστός μία ακόμα φορά φίλε :) Κάποια παλικάρια εδω μέσα έχετε βοηθήσει πολύ κόσμο, να στε καλά παιδιά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Around Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Γεια σας παιδια. Υπαρχει τροπος να αλλαξω χρωμα στις λεξεις "Ιστορικο", "Ημερολογιο" και στην ωρα στην κεντρικη οθονη? Ειναι ασπρες (οπως ξερετε) και εχω βαλει ενα φοντο, επισης ανοικτοχρωμο, και δε με αφηνει να δω την ωρα. Υπαρχει τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts