Jump to content

Around

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Around

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Around's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σε ευχαριστω πολυ. Θα το προσπαθησω....
  2. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ THREAD! Παιδια, θα ηθελα μια βοηθεια σας παρακαλω. Ξερω πως αυτο που θα ρωτησω θα ακουστει γελοιο σε πολλους απο εσας, αλλα ειμαι νεος κατοχος ppc (Diamond htc) και δεν εχω ιδεα πως εγκαθιστανται οι εφαρμογες και παιχνιδια. Γενικα δεν εχω ιδεα για τα ppc και παει χαμενη η συσκευη. Πολλες εφαρμογες στην αρχη του thread φαινονται πολυ καλες (οπως ο flash player π.χ.) και τις εχω κατεβασει αλλα δεν μπορω να τις περασω στο diamond. Δηλαδη δεν ξερω ποιους φακελους της Internal Storage να χρησιμοποιησω. Μηπως θα μπορουσε καποιος απο εσας να μου πει τον τροπο που εγκαθιστανται οι εφαρμογες γενικοτερα ή αν υπαρχει καπου η περιγραφη, ας μου δωσει το link. Εχω το diamond ενα μηνα τωρα και δεν εχω εγκαταστησει απολυτως τιποτα. (Καλα, δεν ειναι μονο η αγνοια αλλα δεν υπαρχει και χρονος) Ευχαριστω εκ των προτερων. :)
  3. Γεια σας παιδια. Υπαρχει τροπος να αλλαξω χρωμα στις λεξεις "Ιστορικο", "Ημερολογιο" και στην ωρα στην κεντρικη οθονη? Ειναι ασπρες (οπως ξερετε) και εχω βαλει ενα φοντο, επισης ανοικτοχρωμο, και δε με αφηνει να δω την ωρα. Υπαρχει τροπος?
  4. Ευχαριστω πολυ! Και κατι αλλο.... Πως φορτιζει αυτο το πραμα? Το εχω συνδεδεμενο τοση ωρα με το usb στον υπολογιστη και τιποτα. Ενδειξη χαμηλης μπαταριας. Εαν θεωρησουμε οτι ειναι τελειως αδεια η μπαταρια και το εχω συνδεδεμενο με στον αναπτηρα του αυτοκινητου, υπαρχει περιπτωση να μου σβησει?
  5. Καταλαβα, Nikoleon! Σε ευχαριστω!
  6. Επειδη ειμαι λιγο ασχετος.... ο core player βρισκεται ηδη στη συσκευη ή θα πρεπει να τον βρω απο καπου?
  7. Thnx, Capre. Για την ερωτηση μου σχετικα με τα αρχεια .avi, ξερει κανεις κατι?
  8. Παιδια, το Diamond μπορει να αναπαραγει κανονικα αρχεια .avi, ετσι δεν ειναι? Τα περναω στον φακελο My videos και ενω το Media τα βλεπει κανονικα, μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να τα παιξει. Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο? Α, και κατι αλλο.... Συνδεσα το Diamond με το usb κανονικα (οχι με active sync), αλλα ο υπολογιστης βλεπει μονο την Internal μνημη και οχι αυτη της ιδιας της συσκευης. Ειναι φυσιολογικο αυτο?
  9. Καλησπερα, παιδια. Εχτες αγορασα το MLS Destinator 4800 και θα το χρησιμοποιησω για πρωτη φορα σημερα. Υπαρχει μια επιλογη που λεει "Σημα GPS" και κατοπιν "Ρυθμιση". Μπαινοντας στις ρυθμισεις εχει κατι θυρες com, ταχυτητες δεδομενων κτλ που δεν καταλαβαινω τι ειναι. Πρεπει να τα αφησω ως εχουν ή υπαρχουν προτεινομενες ρυθμισεις? Παρακαλω, οποιος μπορει ας βοηθησει.
  10. Παιδια, πηγα στο Mall να παρω το 330 και οπου και να πηγα να ρωτησω (στα πιο γνωστα καταστηματα) κανανε λες και δεν ηθελαν να το πουλησουν. Ουτε λιγο ουτε πολυ, μου μιλουσαν περιεργα για τον χαρτη που διαθετει η εν λογω συσκευη. Χαρακτηριστικα μου λεγανε οτι υπαρχει περιπτωση να μη βρισκει πολλα σημεια στην Ελλαδα κτλ κτλ. Κριμα γιατι μου αρεσει πολυ σαν συσκευη και τωρα με κανουν να ξαναψαχνω απο την αρχη. Απλα θα ηθελα να ρωτησω και τη δικη σας γνωμη μηπως και τελικα δεν ειχαν δικιο. Ευχαριστω.
  11. Athanaso, ευχαριστω για την απαντηση. Θα κοιταξω αμεσα την διευθυνση που μου εδωσες. Οσον αφορα στα αρχεια που προσπαθω να μεταφερω, θα σου πω πως το προσπαθω. Συνδεω το Diamond με το USB και μετα βλεπω τους φακελους του στην οθονη. Παω π.χ. στο Internal storage και προσπαθω να περασω το ταδε ή δεινα αρχειο με Drag and Drop. Και απλα δε γινεται τιποτα. Μενει στις μπαρες, χωρις, ομως, να γεμιζουν που σημαινει οτι μεταφερεται κανονικα το αρχειο. Ουτε με Copy paste γινεται κατι.... Τι αλλο να κανω?
  12. Παιδια, μηπως εχει κανεις προχειρη την εγκατασταση του Destinator για το Diamond? Εχω ψαξει σε τοσες σελιδες και δεν το βρισκω. :O Και κατι αλλο. Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος τροπος που περνας .avi (ή οποιοδηποτε αρχειο video) αρχεια στο Diamond? Με το που παω να κανω την μεταφορα (συνδεση με USB) παγωνει και δεν κανει τιποτα.
  13. Παιδια, μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος? Περναω mp3 στην internal memory του Diamond και οταν παω να τα επιλεξω για ηχους κλησης, δεν τα βλεπει. Αντιθετα, οταν τα περναω στην μνημη του κινητου (My documents....) τοτε τα βλεπει κανονικα. Με τις φωτογραφιες (που βρισκονται στην internal memory και επιλεγω για wallpapers) δεν υπαρχει τετοιο προβλημα. Τις βλεπει κανονικα. Επισης, αφου εχω συνδεσει το Diamond με USB σαν σκληρο, παω να του περασω .avi αρχεια και δεν ξεκινα καν η διαδικασια. Οποιος μπορει ας βοηθησει....:cry: Ευχαριστω!
  14. potakas, εισαι ωραιος. Σε ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο που διεθεσες. Θα ηθελα μια διευκρινηση μονο στην πρωτη σου απαντηση. Επειδη η κυρια μνημη ειναι μικρη και θα γεμισει γρηγορα, πως μπορω να επιλεγω ο,τι αποθηκευω να μπαινει κατευθειαν στην internal storage (4gb) του κινητου? Παρατηρω οτι στην μικρη μνημη εχουν αποθηκευτει (χωρις να το θελω) καποιες επαφες, καποια mail και αλλα αρχεια. Το ποσο μνημη απομενει, εχει να κανει με την επιλογη στην επανω δεξια γωνια του κινητου (τρεις γραμμουλες) που μολις την επιλεγεις βγαζει ενα ποσοστο? Συγνωμη που σε ζαλιζω, αλλα αισθανομαι οτι δεν μπορω να κινηθω μεσα στο ιδιο μου το κινητο. :O
  15. Να επανελθω με τις ερωτησεις μου και να προσθεσω ακομα μια: α) Συχνα βλεπω στο μενου του Diamond να αναφερεται σε δυο μνημες Internal memory και κυρια μνημη (ή κατι τετοιο...). Εχει δυο μνημες? Εγω αποθηκευω τις φωτογραφιες μου (εχω τρελα με αυτες) στο My documents και My pictures. Που αποθηκευονται? Στη μνημη των 4gb? β) Καθε φορα που κανω μια κληση, στο ξεκινημα της η οθονη σβηνει. Και μετα πρεπει να πατησω καποιο κουμπι για να επανελθει. Ειναι φυσιολογικο αυτο? Υπαρχει καποια ρυθμιση σχετικη? γ) Οταν μπαινω στον καιρο -απο το κεντρικο μενου- αυτο συνδεεται με το vodafone live (αν και αυριο μεθαυριο θα περασω στην Cosmote). Στο ipod Touch που εχω, τα δεδομενα καιρου ερχονται απο την αντιστοιχη υπηρεσια του yahoo, αν δεν κανω λαθος. Υπαρχει τροπος να εμποδισω κατι τετοιο? Προχτες ειχε συνδεθει για 45' και δεν ειχα παρει χαμπαρι. Ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...