Benjamakos Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 οχι εμενα δεν εχει να το παω πίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 οχι εμενα δεν εχει να το παω πίσω? Εάν σου το πούλησαν για ελληνικό... να το πας άμεσα πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Benjamakos Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 καποιος τροπος για να το διορθωσω μονος μου υπάρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 καποιος τροπος για να το διορθωσω μονος μου υπάρχη? Δυστυχώς όχι. Αν στο πουλησαν για ελληνικό πηγαινέ το πίσω άμεσα... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 καποιος τροπος για να το διορθωσω μονος μου υπάρχη? Να διορθώσεις τι; Αφού δεν είναι ελληνική συσκευή. Εκτός και αν το πήρες αγγλικό με τη λογική να το κάνεις εσύ ελληνικό, γιατί αυτό... δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Λοιπόν θέλω ένα προγραμματάκι για στρώσω τα ringtones. Παλιότερα χρησιμοποιούσα το Photocontacts (και για την full screen εικόνα όταν σε καλούσαν) αλλά ήταν βαρύ. Τώρα έχω πάνω το Icontacts αλλά αναρωτιέμαι αν έχετε συναντίσει κάτι το οποίο να κάνει αποκλειστικά αυτή την δουλειά και όχι να είναι ολόκληρος contact manager. Aυτό που θέλω είναι να βάλω ringtones ανα κατηγορία και τίποτα άλλο. Ο default contact manager κατα τα αλλα με καλύπτει πλήρος. Ενα πολύ καλό και free μπορεις να βρεις ΕΔΩ Ειναι αποκλειστικά για ήχο κλήσης επαφων,ομάδων κτλ.:) Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Pleon yparxei tropos na exei plhrh ellinopoihsh,kalos h kakos alla yparxei ayth h dynatothta Ποιος είναι αυτός ο τρόπος ? Πώς μπορείς να εξελληνίσεις πλήρως ένα WM και ειδικά το Diamond ? Νομίζω αυτό θα ενδιέφερε πολλούς ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Ποιος είναι αυτός ο τρόπος ? Πώς μπορείς να εξελληνίσεις πλήρως ένα WM και ειδικά το Diamond ? Νομίζω αυτό θα ενδιέφερε πολλούς ... Δεν υπάρχει κάτι μη παράνομο για να κάνεις και γιαυτό δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Δεν υπάρχει κάτι μη παράνομο για να κάνεις και γιαυτό δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Δέχομαι και PM :lol: Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει μέσω PM λοιπόν ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Προσωπικά δεν έχω την δυνατότητα να σε βοηθήσω σε αυτό. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Δε Μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος… Εγκατέστησα το Destinator και τους ελληνικούς χάρτες, όλα ωραία όλα καλά. Έτρεξα το QickGPS και κατέβασα το αρχείο με τους δορυφόρους. Τρέχω το Destinator, το αφήνω για πολύ ώρα σε σημείο με καλό σήμα, αλλά σήμα GPS δε βρίσκει…. Τι κάνω λάθος????? Pleaaaase help me, θα τρελαθώ…. Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Δε Μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος… Εγκατέστησα το Destinator και τους ελληνικούς χάρτες, όλα ωραία όλα καλά. Έτρεξα το QickGPS και κατέβασα το αρχείο με τους δορυφόρους. Τρέχω το Destinator, το αφήνω για πολύ ώρα σε σημείο με καλό σήμα, αλλά σήμα GPS δε βρίσκει…. Τι κάνω λάθος????? Pleaaaase help me, θα τρελαθώ…. Πηγαινε επιλογες-ρυθμισεις-Σημα gps , Σου γραφει .. Εγινε συνδεση του gps .. ? Αν οχι, πατα ρυθμιση, στο πρωτο βαλε com 4 -OK Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Πηγαινε επιλογες-ρυθμισεις-Σημα gps , Σου γραφει .. Εγινε συνδεση του gps .. ? Αν οχι, πατα ρυθμιση, στο πρωτο βαλε com 4 -OK Και 115200 :) Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZILIA Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 παιδια χθες αγορασα το diamond απο wind.παω στο site της htc να κανω register και οταν μου ζητα να δωσω το imei της συσκευης στο download center μου λεει δεν υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 παιδια χθες αγορασα το diamond απο wind.παω στο site της htc να κανω register και οταν μου ζητα να δωσω το imei της συσκευης στο download center μου λεει δεν υπαρχει Καλημερα & καλοριζικο! Ελληνικο ειναι ? Εαν ναι ,πηγαινε εδω http://www.htc.com.gr/download.html Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cakrit Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Υπάρχει κάποιος τρόπος να μου κατεβάζει ολόκληρο το RSS και όχι μονο ένα μέρος του ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 konandrio και morgan21 ευχαριστώ! Το έβαλα στο Com 4 και στα 115200 και NMEA στο πρωτόκολλο. Τι σημαίνουν αυτές οι επιλογές? Έχουν να κάνουν με τη συσκευή, με το πρόγραμμα ή με τη χώρα? Όταν θα είμαι ας πούμε Αμερική πρέπει να αλλάζω κάτι? Βρήκε λοιπόν 3 δορυφόρους, αλλά δε κατάφερε να συνδεθεί, βέβαια είμαι μέσα σε κτίριο, οπότε ελπίζω ότι όταν θα βγω έξω θα δω προκοπή. Πόσους δορυφόρους θέλει για να πετύχει σύνδεση? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 konandrio και morgan21 ευχαριστώ! Το έβαλα στο Com 4 και στα 115200 και NMEA στο πρωτόκολλο. Τι σημαίνουν αυτές οι επιλογές? Έχουν να κάνουν με τη συσκευή, με το πρόγραμμα ή με τη χώρα? Όταν θα είμαι ας πούμε Αμερική πρέπει να αλλάζω κάτι? Βρήκε λοιπόν 3 δορυφόρους, αλλά δε κατάφερε να συνδεθεί, βέβαια είμαι μέσα σε κτίριο, οπότε ελπίζω ότι όταν θα βγω έξω θα δω προκοπή. Πόσους δορυφόρους θέλει για να πετύχει σύνδεση? Είναι η θύρα, το πρωτόκολλο και η ταχύτητα επικοινωνίας με το GPS. Δεν αλλάζεις κάτι ever..... Μέσα σε κτίριο δύσκολα θα κάνει lock. Σε ανοιχτό ουρανό θες 4-6 δορυφόρους για lock, ενώ μετά το αρχικό fix και με 3 δορυφόρους κάνει δουλειά ;) Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Σας παρακαλώ προτείνετέ μου κάποια προγράμματα που να μην είναι today plugins για τα εξής: - φάσεις σελήνης (καλοδεχούμενη και η αναφορά ώρας για ανατολή και δύση του ηλίου) - unit converter - voip πρόγραμμα για να χρησιμοποιώ το i-call Επίσης θέλω να ρωτήσω κάτι για το οποίο έχω σπάσει το κεφάλι μου. Στα email κατεβάζει μόνο τα μη αναγνωσμένα μηνύματα; Το έχω ρυθμίσει να συνδέεται με το gmail με imap και ενώ μου κατεβάζει τους φακέλους που έχω στο gmail, δεν κατεβάζει κανένα μήνυμα εκτός αν έχω κάτι καινούργιο στα εισερχόμενα. Αλλάζει κάπως αυτό ώστε να τα κατεβάζει όλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swtos Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Δείτε το νέο μοντελάκι με πλήρως εξελληνισμένα μενού με τα muis της microsoft ... Για πείτε μου τη γνώμη σας http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2538696&postcount=1 :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Epitelous swto akouses tis fwnes tou laou kai ebales ta pliktrologia tis HTC!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cakrit Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Epitelous swto akouses tis fwnes tou laou kai ebales ta pliktrologia tis HTC!!! :p Κανονικά με υποστήριξη 170char? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoopsn95 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 παιδια εβαλα τους χαρτες του destinator 7 ομως μου ζηταει κωδικο που μπορω να τον βρω ? η αν μπορει καποιος να μου στειλει pm.ευχαριστωωω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Κανονικά με υποστήριξη 170char? Nope... θα πρεπει να βαλεις αλλα προγραματα για αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Κανονικά με υποστήριξη 170char? Den tin exw dokimasei akoma, den kserw ean tin exei dokimasei idi o filos geovass, alliws tha prepei na rwtiseis ton idio ton developer. παιδια εβαλα τους χαρτες του destinator 7 ομως μου ζηταει κωδικο που μπορω να τον βρω ? η αν μπορει καποιος να μου στειλει pm.ευχαριστωωω? Mias kai den epitrepetai edw na milame gia paranomo logismiko, kalo tha itan na anatrekseis stis lyseis pou proteinei to ipmart-forum.com gia to sygkekrimeno programma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts