Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα απο καποιες ωρες φορτισης ανοιξα την συσκευη και απλα τα σπαει. Μου αρεσει ειναι πολυ λεπτη και εχει τα παντα. Η οθονη ειναι φοβερη δεν εχει καμια σχεση με τα αλλα λογω vga βλεπεις :) απο φωτογραφιες που τραβηξα ειναι πολυ καλη. Τωρα με τον καιρο θα δω και τα μειωνεκτηματα της. Και το καλυτερο απο ολα μπορω να την χειρηστω με το δαχτυλο και οχι με το πενακι της και στα μηνυματα και στα προγραμματα και σαν τηλεφωνο. Και ενα μεγαλο μπραβο στην ace hellas για την φοβερη δουλεια που εχει κανει. Αυτα προς το παρον
iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εισαι θεος!σιγουρα wind internet;μην φαμε καμια τρελη χρεωση....

Πρεπει να βάλεις την σύνδεση που εχεις για non stop και στον browser στο πισι να βάλεις proxy / port της non stop.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

vre palikaria mia voithia an gnorizete...den mou sundeete pia me activesync to kinito..eno otan sundeo to kalodio mou dihni tin epilogi sundesis dedomenon i san storage card parolauta to active sync den sugkinite katholou..to ekana epanegkatastasi alla tipota...evala to avast antivirus prin gini auto alla den to ehi mplokarei to programa...to apenergopio to avast k tipota...k molis eiha katevasei tou panosha tin rom k imoun kav...nos na tin valo...kamia idea?
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Τα ελληνικά της ACE hellas, τι ακριβώς τσεκάρουν πριν εγκατασταθούν? οι φήμες λένε IMEI, αλλά στο δικό μου που είναι ελληνικό με μαγειρεμένη ρομ δε μπαίνουν...

• Administrators
Τα ελληνικά της ACE hellas, τι ακριβώς τσεκάρουν πριν εγκατασταθούν? οι φήμες λένε IMEI, αλλά στο δικό μου που είναι ελληνικό με μαγειρεμένη ρομ δε μπαίνουν...

Ontws tsekaroun to IMEI. Alla esy exeis kanei kai cid-unlock ti syskevi sou. Exeis ksekleidwsei to Country Id tis syskevis sou kai giafto den mpainoun ta ellinika.

Modpic.gif

• Administrators
vre palikaria mia voithia an gnorizete...den mou sundeete pia me activesync to kinito.

Exeis sbisei oles tis proigoumenes syzefkseis pou endexomenws na exei mesa to ActiveSync?

Modpic.gif

e nai afou to egkatestisa ek neou...den ehi kapia suskevi tora alla stin thesi tou onomatos tis suskevis mou vgazei kati perierga gramata
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Καλημέρα,

ξέρει κανείς εαν υπάρχει προγραμμα/ patch ώστε να μπορείς να προσθέσεις ένα επιπλέον Tab με την εφαρμογή που θέλεις στο Manilla.

Θα ήθελα πχ με μια ματιά να βλέπω ραντεβού και tasks σε ένα Tab. Κάτι σαν το Spb Diary.

Δε θα ήθελα όμως να καταφύγω στη λύση που του second today(?) που διάβασα κάπου μέσα στο φορουμ. Δεν το βρίσκω ιδιαίτερα πρακτικό. Η γνώμη σας;

Καλημέρα,

ξέρει κανείς εαν υπάρχει προγραμμα/ patch ώστε να μπορείς να προσθέσεις ένα επιπλέον Tab με την εφαρμογή που θέλεις στο Manilla.

Θα ήθελα πχ με μια ματιά να βλέπω ραντεβού και tasks σε ένα Tab. Κάτι σαν το Spb Diary.

Δε θα ήθελα όμως να καταφύγω στη λύση που του second today(?) που διάβασα κάπου μέσα στο φορουμ. Δεν το βρίσκω ιδιαίτερα πρακτικό. Η γνώμη σας;

Η αλήθεια είναι οτι το secondtoday για μένα είναι τρομακτικά πρακτικό . Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο εργαλείο το οποίο να σου δίνει ιδιαίτερες δυνατότητες επεξεργασίας πάνω στο manilla.

Το SecondToday τραβάει κάποιους πόρους παραπάνω και με συνδιασμό με το diary θα σου βαρύνει το σύστημα, αλλά αν δεν συνιθίζεις να ανοίγεις 10 εφαρμογές μαζί δεν θα έχεις πρόβλημα.

Απλά πέρασε και το key patch για να μπορείς να αλλάζεις γρήγορα από το ένα στο άλλο.

Για remote desktop ποιο πρόγραμμα πρέπει να βάλω στο diamond του φίλου μου και με ποιον vnc server δουλέυει επιτυχώς για vista?
Rock Simplicity

Η αλήθεια είναι οτι το secondtoday για μένα είναι τρομακτικά πρακτικό . Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο εργαλείο το οποίο να σου δίνει ιδιαίτερες δυνατότητες επεξεργασίας πάνω στο manilla.

Το SecondToday τραβάει κάποιους πόρους παραπάνω και με συνδιασμό με το diary θα σου βαρύνει το σύστημα, αλλά αν δεν συνιθίζεις να ανοίγεις 10 εφαρμογές μαζί δεν θα έχεις πρόβλημα.

Απλά πέρασε και το key patch για να μπορείς να αλλάζεις γρήγορα από το ένα στο άλλο.

Ευχαριστώ,

μήπως έχεις δοκιμάσει το spb mobile shell? Στο p3300 ήταν πάρα πολύ χρηστικό. Απλά δεν ξέρω εαν αξίζει να "αντικαταστήσω" το Manilla.

Το να τραβάει κάποιους πόρους είναι οκ. Από μπαταρία τι γίνεται;

vre palikaria mia voithia an gnorizete...den mou sundeete pia me activesync to kinito..eno otan sundeo to kalodio mou dihni tin epilogi sundesis dedomenon i san storage card parolauta to active sync den sugkinite katholou..to ekana epanegkatastasi alla tipota...evala to avast antivirus prin gini auto alla den to ehi mplokarei to programa...to apenergopio to avast k tipota...k molis eiha katevasei tou panosha tin rom k imoun kav...nos na tin valo...kamia idea?

Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ με το antivirus. Όταν το απενεργοποίησα μου έκανε σύνδεση. Εσύ λές οτι απενεργοποιώντας το δεν γίνεται τίποτα όμως. Δοκίμασε να το απενγκαταστήσεις εντελώς (για λίγο).

Ευχαριστώ,

μήπως έχεις δοκιμάσει το spb mobile shell? Στο p3300 ήταν πάρα πολύ χρηστικό. Απλά δεν ξέρω εαν αξίζει να "αντικαταστήσω" το Manilla.

Το να τραβάει κάποιους πόρους είναι οκ. Από μπαταρία τι γίνεται;

To Θέμα είναι οτι ένα από τα ατου είναι το Manilla μπορείς να το δοκιμάσεις το shell και αν δεν σε ικανοποιήσει να το ξηλωσεις. Εγώ πάντος δεν θα το αντικαθιστούσα. Προτιμώ να βάλω το diary στο secondtoday μέχρι να βγει κάποιο config tool για το manilla

Οσον αφορά για την μπαταρία με τον καιρό βελτιώνεται, δεν πρόκειτε να διαρκεί οσο του 3300 αλλά εγώ είμαι ικανοποιημένος.. Έτσι κι αλλιώς το μεγαλύτερο διάστημα είτε θα είναι συνδεμένο στο pc είτε θα είμαι στο αυτοκίνητο που το βάζω στον φορτιστή.

Υπάρχουν λύσεις για μεγαλύτερες μπαταρίες αλλά χάνεις μία από τις ομορφιές του διαμαντιού και αυτή είναι το πάχος του.

Εμένα το μόνο σημαντικό μου παράπονο είναι η ένταση του ηχείου που πραγματικά σε "βοηθάει" να χάνεις κλησεις.

Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ με το antivirus. Όταν το απενεργοποίησα μου έκανε σύνδεση. Εσύ λές οτι απενεργοποιώντας το δεν γίνεται τίποτα όμως. Δοκίμασε να το απενγκαταστήσεις εντελώς (για λίγο).

Μέσα από τις ρυθμίσεις των antivirus, firewalls υπάρχει μία exception list πρέπει το activesync να είναι σε αυτήν την λίστα για να μην το μπλοκάρουν τα προγράμματα ασφαλείας. Επίσης ρίξτε μια ματιά στο firewall των XP/Vista

• Administrators
Εμένα το μόνο σημαντικό μου παράπονο είναι η ένταση του ηχείου που πραγματικά σε "βοηθάει" να χάνεις κλησεις.

Me tis teleftaies 'kales' cooked ROMs exw dei beltiwsi kai se afto ton tomea... ;)

Modpic.gif

Me tis teleftaies 'kales' cooked ROMs exw dei beltiwsi kai se afto ton tomea... ;)

Το ξέρω αυτό, αλλά για μένα ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματα ήταν οτι επιτέλους μπορούσα να γράψω sms σαν άνθρωπος :p

Χωρίς δλδ να χρησιμοποιώ γραφίδα, να χρησιμοποιώ τρίτα προγράμματα για την ¨μετάφραση" πριν την αποστολή κτλ.

Βρήκα αυτό που λές (νομίζω) σε registry hacks αλλά ειλικρινά βαρέθηκα να το κάνω γιατί οι οδηγίες ήταν κάτι σελίδες :lol:

Καλησπέρα σε όλους!!Από το απόγευμα θα είμαι και γω μια από τους πολλούς κατόχους του Διαμαντιού οπότε θα ήθελα κάποιες πληροφορίες(αν είναι εύκολο)...

1. Εξαντλώ τη λίγη μπαταρία που πιθανόν έχει ή το βάζω απευθείας για φόρτισμα; Για πόσες ώρες πρέπει να φορτίσει;

2. Πριν κάμποσες σελίδες είχα διαβάσει ότι κάποιος είχε πρόβλημα όταν έβγαλε τη sim, επειδή μεταφέρομαι από vodafone σε wind, να βάλω την παλιά sim ή να περιμένω την καινούρια; Υπάρχει περίπτωση να αντιμετοπίσω κανένα πρόβλημα;

και τέλος: Προγραμματάκι για πλοήγηση σε Ελλάδα και εξωτερικό από που κατεβάζω;

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας...:)

Η ζώη χωρίς κινητό είναι ταινία χωρίς ήχο και εικόνα!!!

• Administrators
1. Εξαντλώ τη λίγη μπαταρία που πιθανόν έχει ή το βάζω απευθείας για φόρτισμα;

Balto kateftheian.

Για πόσες ώρες πρέπει να φορτίσει;

Mexri na fortisei plirws.

Υπάρχει περίπτωση να αντιμετοπίσω κανένα πρόβλημα;

Oxi.

Προγραμματάκι για πλοήγηση σε Ελλάδα και εξωτερικό από που κατεβάζω;

Sto ipmart-forum.com yparxoun ta panta na dokimaseis kai ekei krineis pio einai to kalytero gia sena. Proteinoume Destinator 7 & iGO8.

Modpic.gif

Proteinoume Destinator 7 & iGO8.

+1 κι απο μένα.

Destinator : πιο πλήρεις χάρτες

IGO 8: κλάσεις ανώτερο (και ομορφότερο) interface και πιο "σαφές" στις οδηγίες (και στην οθόνη αλλά και στις φωνητικές)

(προσωπικές απόψεις)

Μπορει καποιος να μου πει με ποιο προγραμμα σβηνουμε ολες τις επαφες μαζι.Ευχαριστω.
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Μπορει καποιος να μου πει με ποιο προγραμμα σβηνουμε ολες τις επαφες μαζι.Ευχαριστω.

contacts-menu-select contacts-all-menu-delete, δεν το εχω δοκιμάσει, λογικα τις διαγραφεί.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg