hlias77 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 ok παιδια δεν θα διαφωνησω.:) Ας ελπισουμε οτι θα ερθει πιο γρηγορα στο play απο τα υπολοιπα μαγαζια. Και αν δεν κανω λαθος η τιμη στο play ανεβηκε.Απο 585 σε 596. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 ok παιδια δεν θα διαφωνησω.:) Ας ελπισουμε οτι θα ερθει πιο γρηγορα στο play απο τα υπολοιπα μαγαζια. Και αν δεν κανω λαθος η τιμη στο play ανεβηκε.Απο 585 σε 596. Να αισθανομαι τυχερος που πληρωσα συνολο 490euro, ε? :D Θα προτεινα να κανουμε ομαδικη παραγγελια με το ΑΦΜ του φιλου μου αλλα δεν μπορουσε να κανει μαζικη, δεν το δικαιολογουσε η εταιρια Για οσους ανησυχουν παντως για τη συσκευη εχω να πω: Το παρελαβα σημερα απο expansys 1) Ενω καιγομασταν απο τη ζεστη, μετα την 1η 2ωρη φορτιση η συσκευη ηταν ΚΡΥΑ! 2) Ολη μερα το χω στα χερια μου (απο τις 2 το μεσημερι δηλαδη) και το ψαχνω, παιζω, ακουω μουσικη και η μπαταρια ειναι στο 47 % 3) Το λογισμικο μετα απο τα "registry tweaks" θα το χαρακτηριζα ικανοποιητικα γρηγορο (και χωρις αυτα μια χαρα ηταν) Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 προς το παρον θα το αντεξω μιας και πηρα και το htc shift ,αλλα αλλαξα γιαννη βαρεθηκα τα μεγαλα εχουνε ογκο και δεν τα μπορω αλλο :) το touch pro ειναι στολιδι ...:p να πω και κατι απενεργοποιοντας τα keyboard μερικα που εχει επανω το diamond ειδα διαφορα ειναι πολυ ποιο γρηγορο ! Ποια απενεργοποιησες και πως? αν ξερει καποιος ας πει Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 ok παιδια δεν θα διαφωνησω.:) Ας ελπισουμε οτι θα ερθει πιο γρηγορα στο play απο τα υπολοιπα μαγαζια. Και αν δεν κανω λαθος η τιμη στο play ανεβηκε.Απο 585 σε 596. αν πάρουμε σαν βάση ότι το play247 όλα τα καινούργια μοντέλα της htc τα είχε πρώτο από όλους 15-30 ημέρες γιατί να μην είναι έτσι? θα δείτε πότε θα είναι άμεσα στα καταστήματα του πατρα και ηράκλειο κρητης και μετά θα βγάλετε τα συμπεράσματα σας! το ίδιο είχε γίνει με το cruise και το είχε 20 μέρες πριν από όλους τους άλλους!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Ποια απενεργοποιησες και πως? αν ξερει καποιος ας πει Απενεργοποιείς αυτά που δεν θέλεις. Γίνεται εύκολα με το SKTools. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 αν πάρουμε σαν βάση ότι το play247 όλα τα καινούργια μοντέλα της htc τα είχε πρώτο από όλους 15-30 ημέρες γιατί να μην είναι έτσι? θα δείτε πότε θα είναι άμεσα στα καταστήματα του πατρα και ηράκλειο κρητης και μετά θα βγάλετε τα συμπεράσματα σας! το ίδιο είχε γίνει με το cruise και το είχε 20 μέρες πριν από όλους τους άλλους!;) Σωστός..... Και όχι μόνο με αυτά τα μοντέλα, αλλά και με πολλά άλλα.....:):):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Ποιος ειναι κατα την γνωμη σας ο καλυτερος media player για το Diamond? Οταν λεω καλυτερος εννοω να παιζει τα πιο πολλα formats. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 to pira apo expansys prin mia evdomada alla einai to asiatiko mallon..na upotheso den perni tin europaiki rom ?pos ginete i vga apikonisi?eidika gia ton explorer me niazei Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Ποιος ειναι κατα την γνωμη σας ο καλυτερος media player για το Diamond? Οταν λεω καλυτερος εννοω να παιζει τα πιο πολλα formats. CoreCodec CorePlayer v1.2.4 Build 4204 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 pos ginete i vga apikonisi?eidika gia ton explorer me niazei Άριστη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Άριστη![/quote pos omos tha mpo se vga mode?me ti programa i poia ruthmisi? Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 παιδια καλημερα ,πως γινεται να βαλουμε τα εξωφυλα απο τα αλμπουμ της μουσικης στο touch flo, στο windows media playerοταν κανω συγχρωνισμο περνανε ολες οι πληροφοριες,στο touch flo οτι και να εκανα δεν φαινονται τα εξωφυλλα απο τα αλμπουμ΅Ευχαριστω για το χρονα σας. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 παιδια καλημερα ,πως γινεται να βαλουμε τα εξωφυλα απο τα αλμπουμ της μουσικης στο touch flo, στο windows media playerοταν κανω συγχρωνισμο περνανε ολες οι πληροφοριες,στο touch flo οτι και να εκανα δεν φαινονται τα εξωφυλλα απο τα αλμπουμ΅Ευχαριστω για το χρονα σας. Πρέπει να έχεις φτιαγμένα τα ID3 Tags των τραγουδιών με κάποιο πρόγραμμα όπως το tag and rename. Επι της ουσίας αυτό που κάνεις είναι να παιρνάς πάνω στο αρχείο πληροφορίες μια εκ των οποίων είναι και το εξώφυλλο του δίσκου. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_1966 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 καλησπέρα παιδιά. θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πρακτικό για το κινητό αυτό.η οθόνη και το σώμα του αντέχουν στις γρατσουνιές; Σας ευχαριστώ πολύ εκ το προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 καλησπέρα παιδιά. θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πρακτικό για το κινητό αυτό.η οθόνη και το σώμα του αντέχουν στις γρατσουνιές; Σας ευχαριστώ πολύ εκ το προτέρων μηπως εισαι ο ιδιος φιλε μου ?:) http://www.htc.com.gr/forum/showpost.php?p=74194&postcount=77 γιατι αν ναι,την εχεις παρει ηδη την απαντηση σου εκει... αλλα αν δεν εμπιστευεσαι και πολυ τα παιδια στα φορουμ που γραφεις .....γιατι ρωτας την γνωμη τους?:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_1966 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 ναι ο ίδιος είμαι. αλλά δεν μου έχεις δώσει μια απάντηση πιο εμπεριστατωμένη, σου έγραψα ότι είδα τεστ με το i phone και το τηλέφωνο δεν χάραζε με τίποτα.δεν είπα φίλε μου να το χτυπάω κάτω αν αντέχει η οθόνη στις γρατσουνιές και στην καθημερινή χρήση με τα δάχτυλα. είμαι πάρα πολύ προσεκτικός με τις συσκευές που έχω. άπλα ρωτάω πριν το πάρω. είναι αρκετά τα λεφτά. zaharakis έτσι δεν είναι? εμπιστεύομαι όλα τα παιδιά σε όλα τα fotums γιαυτό και σας ρωτάω άλλα δεν έχω και αποκλειστικότητες, θα ρωτήσω όλα τα παιδιά σε όλα τα forum. πιστεύω το ίδιο θα έκανες και εσύ αν δεν ήξερες κάτι. εξάλλου και εσύ είσαι και εδώ και εκεί. αλλά zaharakis δεν είναι το θέμα αυτό. επειδή έχεις γνώσεις θα ήθελα την βοήθεια σου, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Eβαλα τον 8.65 opera και βρηκα την υγεια μου. Ανοιγει πολυ πιο πολλα sites, εχει πιο πολλες επιλογες και ειναι κ πιο γρηγορος. Και με wind plus non stop ολα αυτα. Για παραδειγμα με τον opera 9.5 τον νεο δηλαδη που ειχε πανω το diamond, δεν μπορουσα με wind plus non stop να ανοιξω το calendar του http://www.openseas.gr με καμία δυναμη. Τωρα δουλευει τέλεια.(Αν καποιος ανοιξει το calendar του http://www.openseas.gr με τον νεο opera 9.5 και με wind plus non stop,ας μας το πει, μηπως και εγω κανω λαθος ή δεν ξερω κατι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 ναι ο ίδιος είμαι. αλλά δεν μου έχεις δώσει μια απάντηση πιο εμπεριστατωμένη, σου έγραψα ότι είδα τεστ με το i phone και το τηλέφωνο δεν χάραζε με τίποτα.δεν είπα φίλε μου να το χτυπάω κάτω αν αντέχει η οθόνη στις γρατσουνιές και στην καθημερινή χρήση με τα δάχτυλα. To Diamond είναι μια λεπτεπίλεπτη συσκευή που χρειάζεται φροντίδα (όπως και οι περισσότερες σήμερα). Εάν την προσέχεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Επειδή ξέρω για ποιο video του iphone λες, αυτά με το Diamond... ξέχασε τα! :rolleyes: EDIT: Να τον ακούς το Δημήτρη (zaharaki)... κάτι παραπάνω ξέρει! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 pos omos tha mpo se vga mode?me ti programa i poia ruthmisi? Ούτως ή άλλως η συσκευής μονίμως σε VGA mode δουλεύει. Mήπως θέλεις να ρωτήσεις κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Eβαλα τον 8.65 opera και βρηκα την υγεια μου. Ανοιγει πολυ πιο πολλα sites, εχει πιο πολλες επιλογες και ειναι κ πιο γρηγορος. Και με wind plus non stop ολα αυτα. Wind plus non stop μπορεις να χρησιμποιησεις και με καρτοκινητο wind? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Wind plus non stop μπορεις να χρησιμποιησεις και με καρτοκινητο wind? Αν δεν κανω λαθος, μπορεις να χρησιμοποιησεις Wind plus non stop μόνο με καρτοκινητο wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 ξερει κανεις τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να χρησιμοποιησω wind plus non stop? Γινεται να κανει αυτοματη ενημερωση καιρου χωρις να χρεωνομαι επιπλεον και αν ναι πως μπορω να το ρυθμισω? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Ωραίααααα, αφού λοιπόν λύσαμε το πρόβλημα με την μπαταρία, λύσαμε και αυτό με τις νέες και γρήγορες rom, το μόνο που απομένει είναι ένα softeare από την htc, η τους xda-developers, που θα αποτρέπει τις δακτυλιές. Κάτι σαν τους υαλοκαθαριστήρες στα αυτοκίνητα ίσως με μίνι usb...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Αν δεν κανω λαθος, μπορεις να χρησιμοποιησεις Wind plus non stop μόνο με καρτοκινητο wind Και με συμβολαιο. Ενεργοποίησα το tim plus non stop ( PLUS στο 349 ), και έβαλα αυτές τις ρυθμίσεις :\\Press Start Select Settings Select Connections tab Select Connections Select Advanced tab Press Select Networks Press New Set the following Name: TIM WAP GPRS Select Modem tab Press New Set the following Name: TIM WAP GPRS Modem: Cellural Line (GPRS) Press Next Access Point Name: gwap.b-online.gr Press Next User name: wap Password: wap Domain: Press Finish Select Proxy Settings tab Set the following This network connects to the Internet: tick This network uses a proxy server to connect to the Internet: tick Proxy server: 192.168.200.10 Press Advanced HTTP: 192.168.200.10 port 9401 WAP: 192.168.200.10 port 9401 Secure WAP: 192.168.200.10 port 9401 Socks: 192.168.200.10 port 1080 Press Ok Press Ok again Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mits Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Καλησπέρα! Προσπαθούμε με ένα φίλο να κάνουμε το destinator 7 να δουλέψει σε ένα diamond, αλλά δεν βρίσκει κεραία gps με τίποτα. Τι ρυθμίσεις θέλει στο external gps για να δουλέψει; Βασικά ότι port και να του βάλεις στο gps hardware port και πατήσεις οκ μετά τη χάνει και γράφει none. Στο gps program port βάζω gpd 1, όπως στο δικό μου το 3600. Τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts