Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kalo einai na min biazomaste na bgaloume symperasmata mexri na doume ti pragmatika ginetai kai na ksekatharistei i katastasi.

Θα λυθεί το μυστήριο σε λίγο. Ζήτησα από έναν φίλο να τους πάρει τηλέφωνο (την HTC απευθείας) και να μάθει. Πάντως αν δεν είναι επίσημα κομμάτια η νομοθεσία στην Αγγλία για τις εγγυήσεις των προϊόντων καλύπτει τους καταναλωτές. Η Expansys είναι υπέυθυνη γι' αυτά που πουλάει από το νόμο και υποχρεούται να παρέχει εγγύηση. Δεν ξέρω βέβαια τι θα συμβεί γι' αυτούς που το αγόρασαν κ δεν είναι αγγλία. Σε ενδεχόμενο πρόβλημα δεν ξέρω τι επίσημη απάντηση μπορεί να πάρουν από την HTC.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δε νομίζω να τους αφήσει χωρίς εγγύηση η expansys.

Βάση του Sale's Of Goods act η expansys είναι υποχρεωμένη από την αγγλική νομοθεσία (αφού εδρεύει εκεί) να παρέχει εγγύηση. Τι γίνεται όμως με αυτούς που το παρήγγειλαν και είναι στην Ελλάδα και το στοκ έρχεται από Αγγλία; Λοιπόν, αν η ελληνική αποθήκη (το ελληνικό expansys) είναι branch της αγγλικής (υπάρχει δλδ ένα νομικό πρόσωπο) τότε η ελληνική αποθήκη είναι υποχρεωμένη να παρέχει την εγγύηση. Δλδ αν το κινητό χαλάσει πάς με την απόδειξη του αγγλικού καταστήματος στην ελληνική αποθήκη και στο αλλάζουν/φτιάχνουν. Αν η ελληνική αποθήκη δεν είναι Branch αλλά franchise (δλδ άλλο νομικό πρόσωπο) τότε μπορεί να αρνηθεί την αλλαγή του προϊόντος εκτός αν ανέλαβε το καθήκον όταν πήρε το franchise. Βέβαια υπάρχει κοινοτική νομοθεσία (δεν είμαι 100% σίγουρος για την ακριβή διατύπωση) η οποία αν θυμάμαι καλά λέει ότι αν το προϊόν είναι ευρωπαϊκό (εδώ όμως παίζει να μην είναι) κ έχει ευρωπαϊκή εγγύηση (όπως πρέπει) τότε αυτή ισχύει σε όλες τις χώρες μέλη της ένωσης.

Βέβαια το ζουμί είναι αυτό που λέει ο Γιάννης:

To thema den einai ean tha parexei eggyisi to expansys... alla i HTC (me tin apodeiksi agoras apo expansys).

Λίγο υπομονή ακόμα και θα μάθουμε μετά το τηλεφώνημα.

Ok

δηλαδή μέχρι να σιγουρευτούμε τη παίζει να μην ανοίξουμε το μαγικό κουτάκι ώστε να έχουμε την δυνατότητα να το στείλουμε ξανά από εκεί που ήρθε .

Ok

δηλαδή μέχρι να σιγουρευτούμε τη παίζει να μην ανοίξουμε το μαγικό κουτάκι ώστε να έχουμε την δυνατότητα να το στείλουμε ξανά από εκεί που ήρθε .

Ean mporeis na kraththeis.........:D

αν κάποιος απο σας το πάρει και δεν ανοίξει το κουτί, για μένα είναι πολύ μάγκας. εγώ θα το είχα κάνει κομμάτια :D

αυριο γυρω στις μια θα το εχω θα κανω το σταυρό μου και θα το ανοιξω .Σιγα μη κρατηθω,εδω σημερα και ειμαι στα καρβουνα.
Γιώργος

Οι πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες ειναι πανεμορφο , το κουτι σε σχημα διαμαντιου μεσα τα ακρως απαραιτητα μια γραφιδα ,την μπαταρια ,ενα screen protector,καλωδιο usb ανταπτορα για ρευμα ,αυτα για τη ωρα το εχω βαλει για φορτισμα και βλεπουμε.Η γραφιδα ειναι μαγνητικη μου φαινεται.

Οι πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες ειναι πανεμορφο , το κουτι σε σχημα διαμαντιου μεσα τα ακρως απαραιτητα μια γραφιδα ,την μπαταρια ,ενα screen protector,καλωδιο usb ανταπτορα για ρευμα ,αυτα για τη ωρα το εχω βαλει για φορτισμα και βλεπουμε.Η γραφιδα ειναι μαγνητικη μου φαινεται.

δεν εχει θηκη μεσα στο κουτι;

Γιώργος

η γραφίδα είναι μαγνητική δεν σου φαίνεται. πείτε μου πως γίνεται να αγοράζεται κάτι και να περιμένεται να φορτίστει για να ασχοληθείτε μαζί του. ποτέ δεν το έκανα και ποτέ δεν θα το κάνω :)

η γραφίδα είναι μαγνητική δεν σου φαίνεται. πείτε μου πως γίνεται να αγοράζεται κάτι και να περιμένεται να φορτίστει για να ασχοληθείτε μαζί του. ποτέ δεν το έκανα και ποτέ δεν θα το κάνω :)

ela nte...pws mporoune...

• Administrators
πείτε μου πως γίνεται να αγοράζεται κάτι και να περιμένεται να φορτίστει για να ασχοληθείτε μαζί του. ποτέ δεν το έκανα και ποτέ δεν θα το κάνω :)

H alitheia einai oti kati tetoio den einai kai toso aparaitito. Kai egw tha synistousa ston filo... afou to pire, as to ksepatwsei. ;)

Modpic.gif

Λίγο υπομονή ακόμα και θα μάθουμε μετά το τηλεφώνημα.

Telika exoume kanena neo apo ton filaraki sthn agglia? Tha to diothwsei h HTC ean pathei kati?

Κωστας - Κατερινη

Για την επισημη διαθεσιμοτητα των Diamond, τα εγραψα προχθες το βραδυ.

Παντως, θεωρω οτι δε θα υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα με την εγγυηση και στη χωρα μας.

Telika exoume kanena neo apo ton filaraki sthn agglia? Tha to diothwsei h HTC ean pathei kati?

Μόλις μίλησε με htc. Η απάντηση της εταιρίας είναι ότι τα κομμάτια που έχουν διατεθεί στην αγορά δεν έχουν φύγει από αυτούς. Μιλάμε για τα κομμάτια του αγγλικού expansys και η επικοινωνία έγινε με τα γραφεία της Htc στην Αγγλία.

σε κανα 2 μερες ...

δεν πιστευω να το παραγγειλες ??να το βαλω αγγελια αν ειναι :lol::lol:

Όχι, όχι δεν το παρήγγειλα!! θα περιμένω το Σεπτέμβρη να έρθει και το Touch Pro (aka Raphael), να σιγουρευτώ ποιό θα κρατήσεις και θα αποφασίσω μετά!!!:lol::D:lol:

Υ.Γ: Λίγες ώρες έλειψα και γεμίσατε 3 σελίδες!!!!Πανικός θα γίνει πάλι!!!!:lol:

Άντε να έχουμε νέα, κι όχι μόνο για εμφάνιση! Ξέρουμε ότι είναι πανέμορφο, στο ζουμί να δούμε τι παίζει!!:D

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Μόλις μίλησε με htc. Η απάντηση της εταιρίας είναι ότι τα κομμάτια που έχουν διατεθεί στην αγορά δεν έχουν φύγει από αυτούς. Μιλάμε για τα κομμάτια του αγγλικού expansys και η επικοινωνία έγινε με τα γραφεία της Htc στην Αγγλία.

Re paidia tha trelathoume....apo pio ergostasio paragoghs vghkane..

tha mas poun oti exoune diko tous ergostasio to expansys kai ftiaxnei diamond..

eleos..

Re paidia tha trelathoume....apo pio ergostasio paragoghs vghkane..

tha mas poun oti exoune diko tous ergostasio to expansys kai ftiaxnei diamond..

eleos..

Εγώ σας λέω τι ειπώθηκε από αυτούς. Προφανώς αυτό που ξεκαθαρίζουν είναι ότι δεν είναι το official uk release αλλά έχει γίνει εισαγωγή από κάποιο άλλο δικό τους εργοστάσιο σε άλλη χώρα. Γι' αυτό και μιλάμε για grey import.

Edw prospathoune isws na to kalypsoun. Telika mono aytoi kseroun ti ginete.

http://www.expansys.com/ft.aspx?k=110164

Και κάτω κάτω η απάντηση της expansys:

The units are WWE and have full manufacturers warranty, eXpansys will handle any warranty repairs on your behalf as eXpansys would with any other HTC device.

Yoni,

eXpansys Product Support,