agekalp Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Mε χαλαει λιγο που απο πισω θα ειναι αναγλυφο.... Δηλαδη θα το ακουμπαμε στο γραφειο και θα κανει ισοροπια...?????? off topic Aσε Σταθη το βλεπω και εχω γλυκαθει... Και εγω σκεφτομαι αυτο και το Apple αλλα το βλεπω να αργει το apple ασχετα με οτι λενε... Ασε που το μηλο θα ειναι και ΠΟΛΥ μεγαλο σε σχεση με το διαμαντι Εδω ειμαστε και βλεπουμε.... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 δεν θα κάνει ισοροπία. σε ξεγελάει η εμφανισή του Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Θα είναι ανισόρροπο δηλαδή??? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Εγώ πάντως ξέρω πως πριν καλά καλά προλάβει να στεριώσει το Cruise, βγαίνει το Diamond. Πρώτη φορά το κάνει αυτό η εταιρία εάν κρίνει κανείς το πόσο έμεινε στην αγορά το Ρ3300 μέχρι να βγει το Cruise (που θεωρείται ο άμεσος αντικαταστάτης του). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 To οποίο cruise Γιάννη μου το έχουμε σκυλοβαρεθεί... Αντε να βγει το diamond ν' ανέβουμε λίγο ψυχολογικά γιατί μέχρι τότε θα πρέπει ν' αλλαζουμε γυναίκες!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 To οποίο cruise Γιάννη μου το έχουμε σκυλοβαρεθεί... Το θέμα είναι αυτό όμως... τι δεν πήγε καλά και το σκηλοβαρεθήκαμε πριν καν λύσουμε τις παιδικές του ασθένειες; Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση ότι έχουμε βαρεθεί γενικότερα αυτές τις συμβατικές συσκευές και ψάχνουμε κάτι το διαφορετικό. Έχω όμως την εντύπωση ότι ούτε το Diamond θα μας το δώσει αυτό. Μακάρι να βγω ψεύτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Το θέμα είναι αυτό όμως... τι δεν πήγε καλά και το σκηλοβαρεθήκαμε πριν καν λύσουμε τις παιδικές του ασθένειες; Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση ότι έχουμε βαρεθεί γενικότερα αυτές τις συμβατικές συσκευές και ψάχνουμε κάτι το διαφορετικό. Έχω όμως την εντύπωση ότι ούτε το Diamond θα μας το δώσει αυτό. Μακάρι να βγω ψεύτης. παιδια το ιδιο αισθανθηκα και εγω οντας χρηστης ppc για 5 τουλαχιστον χρονια . Περασαν απο τα χερια μου τοσες και τοσες συσκευες , αλλες ηταν γρηγορες αλλες αργες αλλες ειχαν την vga αλλες παλι οχι , αλλα σε γενικες γραμμες ηταν ολα μια απο τα ιδια με ελαχιστες διαφορες ..... το μονο που ηταν θετικο ηταν το ενσωματωμενο gps που αλλαζε καπως την φιλοσοφια του ppc αλλα και αυτο το βαρεθηκα σιγα σιγα γιατι αλλο να εχεις ΚΑΝΟΝΙΚΟ GPS οπως το destinator mls 4800 pna me 4,3 οθονη και χρηση αποκλειστικα για gps και αλλο κατι που τα κανει ολα αλλα με διαφορα προβληματα ..... Τελικα στραφηκα στο iphone και επαθα πλακα με την ευχρηστια του , με την αναλυση της οθονης του κλπ κλπ και ειπα τερμα τα ppc , επιτελους ας προσπαθησει η microsoft αντι να αντιγραφει με κακες αντιγραφες τα mac τοσο στα pc οσο και στα ppc απλα να βγαλει ενα ποιοτικο προιον , αλλα ειναι αλλη κουβεντα αυτη και ο καθενα εχει τις ενστασεις του παντως απ'οτι ειδα στα βιντεακια το diamond ειναι ενα πολυ καλο ppc αλλα ρε ****τ@@ ειναι και αυτο ενα κακο αντιγραφο του iphone , και αναρωτιεμαι αν το iphone ξεκλειδωσει το ΒΤ και ειτε ενσωματωσει το gps ειτε με εξωτερικο δεκτη παρει προγραμματα gps ποιος θα παρει ppc ??? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 παιδια το ιδιο αισθανθηκα και εγω οντας χρηστης ppc για 5 τουλαχιστον χρονια . Περασαν απο τα χερια μου τοσες και τοσες συσκευες , αλλες ηταν γρηγορες αλλες αργες αλλες ειχαν την vga αλλες παλι οχι , αλλα σε γενικες γραμμες ηταν ολα μια απο τα ιδια με ελαχιστες διαφορες ..... το μονο που ηταν θετικο ηταν το ενσωματωμενο gps που αλλαζε καπως την φιλοσοφια του ppc αλλα και αυτο το βαρεθηκα σιγα σιγα γιατι αλλο να εχεις ΚΑΝΟΝΙΚΟ GPS οπως το destinator mls 4800 pna me 4,3 οθονη και χρηση αποκλειστικα για gps και αλλο κατι που τα κανει ολα αλλα με διαφορα προβληματα ..... Τελικα στραφηκα στο iphone και επαθα πλακα με την ευχρηστια του , με την αναλυση της οθονης του κλπ κλπ και ειπα τερμα τα ppc , επιτελους ας προσπαθησει η microsoft αντι να αντιγραφει με κακες αντιγραφες τα mac τοσο στα pc οσο και στα ppc απλα να βγαλει ενα ποιοτικο προιον , αλλα ειναι αλλη κουβεντα αυτη και ο καθενα εχει τις ενστασεις του παντως απ'οτι ειδα στα βιντεακια το diamond ειναι ενα πολυ καλο ppc αλλα ρε ****τ@@ ειναι και αυτο ενα κακο αντιγραφο του iphone , και αναρωτιεμαι αν το iphone ξεκλειδωσει το ΒΤ και ειτε ενσωματωσει το gps ειτε με εξωτερικο δεκτη παρει προγραμματα gps ποιος θα παρει ppc ??? Παρτο αλλιως.... το iPhone ειναι ενα κακκιστο αντιγραφο ενος MS smartphone... μονος σου τα λες! Και φυσικα και με τα 2 χερια και ποδια PPC και ας μην σκρολαρει τοσο smoothly... τουλαχιστον ειναι functional και κανει απειρως περισσοτερα πραγματα και μαλιστα σωστα. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 το iPhone ειναι ενα κακκιστο αντιγραφο ενος MS smartphone... Mipws yperbaleis ligo? Gousta einai afta bebaia! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Αν και όσον αφορά αυτό οι γνώσεις μου είναι περισσότερο μέσω web γιατί το έχω δουλέψει πολύ λίγο, θεωρώ πως είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Δεν τίθεται θέμα για μένα ποιό θα αντικαταστήσει ποιό. Δεν θεωρώ πως κάποιος που χρησιμοποιεί ppc επαγγελματικά θα μπορούσε ποτέ να το αντικαταστήσει με το iphone (τουλάχιστον στην τωρινή του μορφή).Να το έχει παράλληλα ίσως αλλά όχι ως αντικαταστάτη. Αν κάποιος έχει wm από hobby, χωρίς δλδ να του είναι απαραίτητες οι δυνατότητες που προσφέρει, τότε ίσως μια συσκευή με εξαιρετικό UI όπως το iphone να τον διευκόλυνε. Όπως και να 'χει το Diamond έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά - μάλλον όχι καινοτόμα για όσους είναι χρόνια στα wm - αλλά επιτέλους με VGA οθόνη και που αν έχει καλή απόδοση και είναι απαλλαγμένο από παιδικές ασθένειες (βλ. Τοuch Cruise) θέλω να πιστεύω πως θα είναι μια πολύ καλή επιλογή. Το γεγονός ότι τα ελληνικά αυτή τη φορά θα είναι περασμένα απευθείας από την HTC να υποθέσω ότι ίσως μας απαλλάξει από τις αναφορές ότι η extended κάνει πιο αργές τις συσκευές.......? Υ.Γ: athanaso77 σε ένα thread που σε είχα ρωτήσει "να πάρω το TC ή να περιμένω μήπως βγει κάτι καινούριο" μου είχες πει να περιμένω και λογικά δε θα μετανιώσω και είχες δίκιο!!:):) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Παρτο αλλιως.... το iPhone ειναι ενα κακκιστο αντιγραφο ενος MS smartphone... μονος σου τα λες! Και φυσικα και με τα 2 χερια και ποδια PPC και ας μην σκρολαρει τοσο smoothly... τουλαχιστον ειναι functional και κανει απειρως περισσοτερα πραγματα και μαλιστα σωστα. μαλλον δεν εχεις δουλεψει το ιphone και λες αυτα Παντως οντως το diamond μαλλον θα ειναι ενα απο τα καλλιτερα ppc στην αγορα , αλλα καθιστε 1α να του δουμε να το δουλεψουμε ...... Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 :ninja:Παιδια και μονο που ολα τα νεα windows mobiles προσπαθουν να μιασουν στα ανακατεματα και στην ευχρηστια του UI toy iphone πιστευω λεει πολλα!;) Απ την αλλη,δυστυχως για ολους εμας τους πιστους των windows ουτε αυτη τη χροννια θα το φτασουν!:X Αλλα ειναι σε καλο δρομο..:) Απ την αλλη το iphone αν συνεχιση τη λοξοδρομια που εχει παρει δε το βλεπω καλα!:ninja: Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Το γεγονός ότι τα ελληνικά αυτή τη φορά θα είναι περασμένα απευθείας από την HTC να υποθέσω ότι ίσως μας απαλλάξει από τις αναφορές ότι η extended κάνει πιο αργές τις συσκευές.......? Αυτό είναι σωστό point! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Να προσθέσω και την δική μου εμπειρία στην όμορφη συζήτηση που γίνεται. Χρησιμοποιώ/ουσα ppc ή smartphone για επαγγελματικούς λόγους αποκλειστικά. Μετά από καιρό κατάλαβα όμως, πως δεν μου ταιριάζει. Αυτό που ζητώ σαν επαγγελματίας δεν μπορεί να μου το προσφέρει ένα ppc αποδεδειγμένα. Και μεταξύ μας δεν έχω δει κανέναν επαγγελματία να ισχυρίζεται κάτι τέτοιο. Η άποψη το ppc είναι επαγγελματικό τηλέφωνο είναι λάθος και θέλω να το τονίσω αυτό γιατί γίνεται συχνά παρεξήγηση. Τι να το κάνω το super ppc όταν στο κρίσιμο τηλεφώνημα τελειώνει η μπαταρία... Πως ένα τηλέφωνο μπορεί να θεωρείται επαγγελματικό όταν δεν διαρκεί η μπαταρία πάνω από 2,5 ώρες ομιλίας και θέλει συνέχεια φόρτιση. Ή όταν οδηγώ και μιλάω μέσω bluetooth ακουστικών, το ppc αποφασίζει ξαφνικά να μουλαρώσει και να ξεκινήσει συγχρονισμό ή να πάψει να συνεργάζεται. Ή όταν κρατάω χαρτοφύλακα στο ένα χέρι και πρέπει να στείλω μήνυμα ή email με to ελεύθερο χέρι... Και χίλιες δύο άλλες περιπτώσεις που έχουν συμβεί στον καθένα μας. Κατέληξα να προτιμώ τον συνδυασμό αξιόπιστο τηλέφωνο με ultra portable laptop. Το ppc είναι η χαρά του gadgetakia κι όχι του επαγγελματία! Από εκεί και πέρα κάθε πλατφόρμα έχει τα υπέρ και τα κατά. Και θα συμφωνήσω με το Θανάση πως είναι θέμα γούστου αλλά και αναγκών. Από τον δεύτερο μήνα το touch cruise το είχα για δεύτερο κινητό, μόνο για επίδειξη σε φίλους αφού είχα διαπιστώσει πως δεν με βόλευε. Κάπου τόσο είχαν κρατήσει και άλλα όπως το 9000 ή το kaizer. Aν έχεις το laptop στον χαρτοφύλακα θα πρέπει να βρεις μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ θέση να τα χωρέσεις στο σακάκι σου ένα κινητό "παντόφλα" και μην ξεχνάμε πως στις τσέπες θα έπρεπε να χωρέσουν τα κλειδιά του σπιτιού, του αμαξιού , τα τσιγάρα ο αναπτήρας κτλ. Είναι χρηστικό αυτό? Τα palm είναι ότι ποιο επαγγελματικό σε τηλέφωνο, αλλά κι αυτά θέλουν ακόμα δουλειά. Τέλος πάντων ελπίζω αυτό κάποια στιγμή να αλλάξει. Προσωπικά ίσως με βόλευε περισσότερο ένα iphone, όμως μπορεί να είναι και η ιδέα μου. Δεν το έχω δοκιμάσει πάνω από 5 λεπτά. Βλέποντας και κάνοντας, εδώ θα είμαστε να δοκιμάσουμε και το νέο Iphone και το diamond , αλλά και την νέα πλατφόρμα της google το android αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Προσωπικά μπήκα στα wm απλώς για λόγους "τρέλας", γιατί μου αρέσει το αντικείμενο (ppc, pc, κινητά..) αλλά μετά από ένα χρόνο νομίζω πως είναι λίγο εξάρτηση! Σίγουρα δεν είναι το όνειρο κάποιου που θέλει να γράφει με το ένα χέρι αλλά ιι οθόνες αφής, η παραμετροποίηση, οι δυνατότητες και η πληθώρα προγραμμάτων είναι στοιχεία αρκετά σημαντικά! Όταν λέω επαγγελματικά εννοώ ανθρώπους που έχουν ανάγκη τις 5 παραπάνω λειτουργίες (browsing,navigation,wi-fi, κ.λ.π) και όχι απλώς hobby. Σίγουρα ένα laptop τα εξυπηρετεί καλύτερα! Απλώς τελικά είναι όλα αυτά αρκετά υποκειμενικά! Εξαρτάται από το πως έχει μαθει ο καθένας, τι θέλει, πως βολεύεται και φυσικά από τις ανάγκες και το γούστο του, όπως γράφτηκε! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 αλλά μετά από ένα χρόνο νομίζω πως είναι λίγο εξάρτηση! Poly eksartisi tha elega egw! Ean malista apofasiseis na asxolitheis me cooked ROMs... den teleiwnei pote afti i istoria. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Εν τέλει για το διαμάντι με βλέπω και μένα. Απ' ό,τι είδα όμως τελικά δεν θα χει microsd slot ε; Στην ιστοσελίδα της η HTC δεν αναφέρει τίποτα αλλά το περίεργο είναι ότι κάποιες άλλες σελίδες με previews λένε ότι θα έχει. ΕΛπίζω βέβαια να μην κάνουν καμιά μα....κία και βγάλουν τώρα τον Ιούνιο μοντέλο χωρίς και πάνε κάνα τρίμηνο μετά και βγάλουν με... Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 ΕΛπίζω βέβαια να μην κάνουν καμιά μα....κία και βγάλουν τώρα τον Ιούνιο μοντέλο χωρίς και πάνε κάνα τρίμηνο μετά και βγάλουν με... Kati tetoio fobamai kai egw an kai exw akousei gia senaria gia mellontikes syskeves me 8GB kai 16GB enswmatomena. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Οπως λέει και η κοπελίτσα παραπάνω ''είναι εξάρτηση''. Οπότε όταν βγει το ''χτυπάμε'' κι ας βγει μετά και έκδοση με 16GB.:p Tόσο απλά.:cool: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Οπως λέει και η κοπελίτσα παραπάνω ''είναι εξάρτηση''. Οπότε όταν βγει το ''χτυπάμε'' κι ας βγει μετά και έκδοση με 16GB.:p Tόσο απλά.:cool: Προφανώς.. Δεν είπε κανείς ότι θα περιμένει μπας και.. :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Μετα χτυπαμε ΚΑΙ την εκδοση των 16GB! Τρελα κ χρημα να υπαρχει κ η htc θα βγαζει καινουριο μοντελο κ καθε μηνα μη σου πω... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Διαπίστωση: Το desktop cradle θα πωλείται ξεχωριστά και δεν θα συμπεριλαμβάνεται στο κουτί του τηλεφώνου. Η τιμή του θα είναι κάπου μεταξύ 35-45 ευρώ (σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Οπως λέει και η κοπελίτσα παραπάνω ''είναι εξάρτηση''. Οπότε όταν βγει το ''χτυπάμε'' κι ας βγει μετά και έκδοση με 16GB.:p Tόσο απλά.:cool:μονο εξαρτηση;για τα σιδερα ειμαστε οι πιο πολλοι!!!ποια κοπελιτσα;50 χρονων ειναι:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 PHOTOVIEW: HTC Touch Diamond Leather Pouch http://www.theunwired.net/?item=photoview-htc-touch-diamond-leather-pouch-update Live Photos: http://www.pocketpcitalia.com/News/2008/05/Presentato-a-Milano-il-nuovo-H/ Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Είναι πολύ όμορφο! Αυτό είναι γεγονός! Ωραία και η θήκη! Άντε να μας έρθει με το καλό να δούμε στην πράξη τι γίνεται!:) μονο εξαρτηση;για τα σιδερα ειμαστε οι πιο πολλοι!!!ποια κοπελιτσα;50 χρονων ειναι:lol::p Τώρα, έτσι που με δίνει στεγνά, με αναγκάζει να αποκαλύψω ότι γνωριστήκαμε σε μια εκδρομή που είχαν κάνει τα ΚΑΠΗ στην Παναγία της Τήνου και καθόμασταν σε διπλανά στασίδια!!!!!!! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts