Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Ναι για την ακρίβεια 9460
Άμα έχεις 9.500 εκκαθαριστικό , συνεχίζεις την ίδια εργασία με σταθερό μισθό και έχεις και την μισθοδοσία στην Πειραιώς το βλέπω πολύ πιθανό να σου την δώσουν!

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχετε και εσείς πρόβλημα με την εφαρμογή της Alpha bank μετά την τελευταία ενημέρωση, γιατί εμένα δεν μου στέλνει τον δεύτερο κωδικό για την ταυτοποίηση και δεν μπορώ να συνεχίσω πήρα εξυπηρέτηση και είπαν τα γνωστά εγκατάσταση εκ νέου και επανεκκίνηση.
Έχω τη beta release, ξαφνικά δεν υποστηρίζει το fp scanner του note 10 + και δε παίζουν τα push notifications.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

κι εγω παρατηρησα οτι στην 3.7.0 δεν εχει ουτε push notifications, ουτε το δακτυλικο μου επαιζε, οποτε την ξηλωσα και περασα παλι την 3.6.9,

τους εστειλα σχετικα και στο τουιτερ, αλλα αυτοι που το χειριζονται πρεπει να ειναι ασχετοι, κατι να παρουμε τηλεφωνο γραφουν κλπ, σωθηκες..

κι εγω παρατηρησα οτι στην 3.7.0 δεν εχει ουτε push notifications, ουτε το δακτυλικο μου επαιζε, οποτε την ξηλωσα και περασα παλι την 3.6.9,

τους εστειλα σχετικα και στο τουιτερ, αλλα αυτοι που το χειριζονται πρεπει να ειναι ασχετοι, κατι να παρουμε τηλεφωνο γραφουν κλπ, σωθηκες..

Τα social media της τράπεζας τα χειρίζεται λογικά μια εταιρεία που ασχολείται outsourcing μόνο με την εταιρική παρουσία στα social media! Δεν είναι τεχνική υποστήριξη και δεν θα μπορούσε να είναι! Για το app μπορείς να κάνεις σχόλια στο store και ενδεχομένως να τους στείλεις e-mail στο account που αναφέρουν.
logo-vwclub-2016.png

Για να ζητήσω αύξηση πιστωτικού ορίου στη Alpha Bank με mail τι πρέπει να στείλω?

Ταυτότητα και ΑΦΜ ή θέλει και εκκαθαριστικό (έχω την μισθοδοσία εκεί)?

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα θυμάμαι είχαν ζητήσει αίτηση, ταυτότητα, εκκαθαριστικό και μισθοδοσία

Για να ζητήσω αύξηση πιστωτικού ορίου στη Alpha Bank με mail τι πρέπει να στείλω?

Ταυτότητα και ΑΦΜ ή θέλει και εκκαθαριστικό (έχω την μισθοδοσία εκεί)?

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι.................

----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμένα θυμάμαι είχαν ζητήσει αίτηση, ταυτότητα, εκκαθαριστικό και μισθοδοσία

Ναι ..................

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου στη eurobank μέσα απτο site..

Δεν είχε να βάλω δικαιολογητικά..

Θα με πάρουν τηλ?

Και αν ναι πότε?

Θα με πάρουν τηλ?

Και αν ναι πότε?

Εμένα με είχαν πάρει τηλέφωνο και ζήτησαν να τους στείλω με email το εκκαθαριστικό. Δεν θυμάμαι ακριβώς μετά από πόσες ημέρες.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Θα με πάρουν τηλ?

Και αν ναι πότε?

Εμένα την άλλη μέρα με πήραν τηλέφωνο κ ζήτησαν εκκαθαριστικό.

Τους το έστειλα με mail το απόγευμα και την άλλη μέρα το πρωί μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι το επεξεργάζονται και το μεσημέρι μου ήρθε μήνυμα ότι εγκρίθηκε .

Μπήκα στην εφαρμογή και ήδη ήταν το νέο πιστωτικό όριο περασμένο!!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Καλησπέρα σε όλους

Για την ακύρωση μιας πιστωτικής Πειραιώς πρέπει να πάμε από κατάστημα ή μπορούμε να κανουμε τους τρελούς, να τους πάρουμε τηλέφωνο και λόγω covid, να γίνει εξ'αποστάσεως?

Θα με πάρουν τηλ?

Και αν ναι πότε?

Των επόμενη μέρα σε καλούν και ζητούν να στείλεις ένα εκκαθαριστικό στο mail που θα σου πουν και σαν θέμα βάζεις τον αριθμό της αίτησης.

Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους

Για την ακύρωση μιας πιστωτικής Πειραιώς πρέπει να πάμε από κατάστημα ή μπορούμε να κανουμε τους τρελούς, να τους πάρουμε τηλέφωνο και λόγω covid, να γίνει εξ'αποστάσεως?

Τους καλείς και δηλώνεις απώλεια και ότι δεν επιθυμεις επανέκδοση.

Τους καλείς και δηλώνεις απώλεια και ότι δεν επιθυμεις επανέκδοση.

Τους πήρα το Σάββατο το πρωί, ζήτησα ακύρωση χώρις επανέκδοση αλλά ακόμη φαίνεται μέσα στο winbank.....

Τους πήρα το Σάββατο το πρωί, ζήτησα ακύρωση χώρις επανέκδοση αλλά ακόμη φαίνεται μέσα στο winbank.....

Φαίνεται, αλλά δεν μπορείς να την χρεωσεις

Φαίνεται, αλλά δεν μπορείς να την χρεωσεις

Δεν θα πρεπει ομως να την σβησουν τελειως?

Δεν θα πρεπει ομως να την σβησουν τελειως?

Διεκοψα με αυτο τον τροπο (δηλωση απώλιας και οχι επανεκδοση) δυο καρτες της Alpha Bank, μια Diners και μα platinum visa. Στο ebanking τις διεγραψα εγω μετα απο μερικες ημερες

δειτε εδω https://www.eydap.gr/userfiles/c3c4382d-a658-4d79-b9e2-ecff7ddd9b76/%CE%95%CE%BE%CF%8C%CF%86%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7%20%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D%20%CE%AE%20%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D%20%CE%95%CE%A5%CE%94%CE%91%CE%A0%20%CF%83%CF%84%CE%BF%20site.pdf .

Επισης ανακαλυψα οτι μπορεις να σκαναρεις το barcode μεσα απο το ebanking της alpha bank στην mobile εφαρμογη και δεν το εχει σε ολες τις πληρωμες αλλα στην ευδαπ το εχει και το δοκιμασα σκαναρεις το barcaode το μεγαλο στο κατω μερος του λογαριασμου διπλα απο την λεξη αποκκομμα ταμειου.

Η Eurobank, όπως και άλλες τράπεζες διαφημίζουν συχνα την online αλλαγη, επικαιροποιηση των προσωπικών μας στοιχειων. Ειδικα αυτη την εποχη που πρεπει να αποφευγονται οι επισκεψεις στα καταστηματα

Παρατήρησα οτι στα ατομικα μου στοιχεια, ο αριθμός του κινητου μου τηλεφωνου για επικοινωνια ηταν παλιος..

Θελησα να καταχωρησω τον νεο, και το επιχειρησα δυο φορες. Την πρωτη με υπευθυνη δηλωση που τους ανεβασα, (την εβγαλα μεσα απο το gov.gr) και την δευτερη φορά με βεβαιωση της εταιρειας κινητης τηλεφωνιας

και τις δυο φορες η αλλαγη απορρίφθηκε με την επισημανση "επισκεφτειτε καταστημα"

Ε, ας μεινει ετσι, ας μην μπορουν να με βρουν στο κινητό αν ποτε το θελήσουν

(Σημ. Κινητό για να λαμβανω κωδικους με sms και να κανω συναλλαγες iris εχω καταχωρησει το νεο.)

Η Eurobank, όπως και άλλες τράπεζες διαφημίζουν συχνα την online αλλαγη, επικαιροποιηση των προσωπικών μας στοιχειων. Ειδικα αυτη την εποχη που πρεπει να αποφευγονται οι επισκεψεις στα καταστηματα

Παρατήρησα οτι στα ατομικα μου στοιχεια, ο αριθμός του κινητου μου τηλεφωνου για επικοινωνια ηταν παλιος..

Θελησα να καταχωρησω τον νεο, και το επιχειρησα δυο φορες. Την πρωτη με υπευθυνη δηλωση που τους ανεβασα, (την εβγαλα μεσα απο το gov.gr) και την δευτερη φορά με βεβαιωση της εταιρειας κινητης τηλεφωνιας

και τις δυο φορες η αλλαγη απορρίφθηκε με την επισημανση "επισκεφτειτε καταστημα"

(Σημ. Κινητό για να λαμβανω κωδικους με sms και να κανω συναλλαγες iris εχω καταχωρησει το νεο.)

και οταν πας στο καταστημα για επικαιροποιηση, με ξυνισμενο υφος σου λενε μα μπορειτε και μεσω web banking. τραγικοι

[sIGPIC][/sIGPIC]

και οταν πας στο καταστημα για επικαιροποιηση, με ξυνισμενο υφος σου λενε μα μπορειτε και μεσω web banking. τραγικοι

Εγω δεν θα πάω. Αν χρειαστω κατι, θα το κάνω τοτε

Κάνε ένα τηλεφώνημα πρώτα πριν πας σε τράπεζα.

Σε αντίστοιχη περίπτωση στην Πειραιώς, η αδυναμία επικαιροποίησης στοιχείων που μου έβγαζε κάθε φορά που ανέβαζα τα απαιτούμενα έγγραφα, ήταν λόγω της ανάγκης επικαιροποίησης της υπογραφής μου που γίνεται μόνο σε κατάστημα και πρέπει να γίνεται σχετικά τακτικά, δε θυμάμαι κάθε πόσο.

Η μόνη λύση ήταν η επίσκεψη σε κατάστημα για δείγμα υπογραφής. Τα υπόλοιπα έγγραφα είχαν ανεβεί και με την υπογραφή επικαιροποιήθηκαν.

Μου γράφει ότι το έγγραφο απορριφθηκε