testatos Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 05/20 ληγει η πιστωτικη μου. Ηρθε καινουργια και θελει ενεργοποιηση. Πρεπει να περιμενω μεχρι τελος του μηνα να την ενεργοποιησω; Η το κανω οποτε θελω; Όποτε θέλεις την κάνεις ενεργοποίηση σε ΑΤΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 ας δωσει καποιο κινητρο πχ 1000 bonus ποντους για καθε καρτα, να το αλλαξω σε ηλεκτρονικο λογαριασμοΠαλιότερα είχαν δώσει, και νομίζω ήταν 2000 bonus πόντοι Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Η eurobank έχει κανένα καλό λογαριασμό να έχεις τις καταθέσεις σου; έχω ένα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌ τον λέει.. Θέλω να έχω εκεί τα λεφτά επειδή έχω πάρει δάνειο αυτοκινήτου κσι σκέφτομαι και για σπίτι οπότε θέλω με τη eurobank μόνο να κάνω παιχνίδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Η eurobank έχει κανένα καλό λογαριασμό να έχεις τις καταθέσεις σου; έχω ένα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌ τον λέει.. Θέλω να έχω εκεί τα λεφτά επειδή έχω πάρει δάνειο αυτοκινήτου κσι σκέφτομαι και για σπίτι οπότε θέλω με τη eurobank μόνο να κάνω παιχνίδι. Μάλλον μιλάς για ανοιχτά χρήματα. Είχε τον live αλλά ξεφτίλισε το επιτόκιο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Μάλλον μιλάς για ανοιχτά χρήματα. Είχε τον live αλλά ξεφτίλισε το επιτόκιο του. Ναι, όχι κλειστά. Βάζω βγάζω συνεχώς χρήματα οπότε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Παλιότερα είχαν δώσει, και νομίζω ήταν 2000 bonus πόντοι Sent from my Redmi 7 using Tapatalk πολυ ενδιαφερον, ας το ξαναδωσουν λοιπον Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Καλησπέρα, έχει κανεί πρόβλημα με τη χρήση πληρωμής με NFC και την εφαρμογή της alphabank; Έχω φάει τρελά άκυρα τις τηελευταίες ημέρες και πάλι καλά που είχα μαζί μου και άλλη κάρτα γιατί συνήθως βγαίνω μόνο με το κινητό. Με τη φυσική κάρτα δεν έχω παρατηρήσει κάτι πάντως (πιστωτική) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Για revolut υπάρχει ειδικό τοπική? Ήθελα να βγαλω μια γιατί άκουσα για εμβάσματα από εξωτερικο οι συστημικές εθνική πειραιως...χρεώνουν 5 6 ευρώ κάθε φορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Δεν είναι αποκλειστικά για revolut http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8023759 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Καλησπέρα, έχει κανεί πρόβλημα με τη χρήση πληρωμής με NFC και την εφαρμογή της alphabank; Έχω φάει τρελά άκυρα τις τηελευταίες ημέρες και πάλι καλά που είχα μαζί μου και άλλη κάρτα γιατί συνήθως βγαίνω μόνο με το κινητό. Με τη φυσική κάρτα δεν έχω παρατηρήσει κάτι πάντως (πιστωτική) χρησιμοποιω κανονικα το alpha wallet χωρις προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Καλησπέρα, έκανα αίτηση alphabank για πιστωτική (έχω μισθοδοσία εκεί) για την bonus MasterCard. Ξέρετε πόσες μέρες κάνει περίπου να πάρω απάντηση αν εγκρίθηκε; Τώρα είναι σε επξεργασια. -Επίσης πιστεύετε αν έκανα για την vodafone θα ήταν πιο εύκολο να μου την εγκρίνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 χρησιμοποιω κανονικα το alpha wallet χωρις προβλημα Ευχαριστώ. Πήρα στην εξυπηρέτηση και κάναμε ένα reset στην κάρτα στην εφαρμογή. Η κάρτα δεν εμφάνιζε κάποιο πρόβλημα πάντως. Θα δείξει στις επόμενες αγορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasRasky Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Καλησπέρα μάγκες . Εγώ εκανα αίτηση για πιστωτική και απορρίφθηκα για πολύ λίγα χρήματα κατώ απο το εισόδημα μου . Και θέλω να ρωτήσω εαν ο λογιστής μου δηλώσει παραπάνω χρήματα δηλαδή εικονικά γίνεται να με πιάσει η τράπεζα ? Είναι ρίσκος αυτό λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Να τα δηλώσει που; Στη φορολογική δήλωση; Δεν ξέρω, αλλά νομίζω πως αν είσαι μισθωτός είναι ήδη συμπληρωμένα όταν πας να κάνεις τη δήλωση. Αν είσαι σε άλλη κατηγορία, δεν ξέρω αν αξίζει να μπλέξεις έτσι. Και αν έχεις κανένα θέμα μετά; Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasRasky Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Eίμαι είδη μισθωτός αγορίνα μου @Μark_k δηλαδή φαίνονται ? Να τα βάλει στην φορολογική μου δηλαδή να αλλάξει τον αριθμό εισοδήματος μου αλλά ελάχιστα όσα μου λείπουν δηλαδή .. Δηλαδή τώρα που δουλεύω φαίνονται κανονικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Τι να σου πω. Εγώ κάθε χρόνο που κάνω τη δήλωση είναι συμπληρωμένα τα ποσά από την εφορία, και δεν θυμάμαι αν μπορείς να τα αλλάξεις. Ξέρουν δηλαδή από πριν πόσα παίρνεις, μεικτά καθαρά φόρους κλπ. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 μπορεις να συμπληρώσεις εισόδημα από αγροτικές εργασίες και από οικοδομικές εργασίες. Είναι άλλα τετραγωνίδια που τα συμπληρώνεις μόνος σου. Άρα ο λογιστής σου μπορεί να το κάνει . Φυσικά είναι λίγο ρίσκο στο να σε ελέγξει η εφορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasRasky Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Mάγκες σας ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις σας .. Mark_K , Vasileios .. Απλά ο λογιστής μου είπε οτι μπορει να μου κάνει εικονική φορολογική δηλαδή να αλλάξει τα ποσά χώρις να δηλωθούν δηλαδή κομπίνα αλλα μου είπε οτι δεν παίρνει το ρίσκο υπήρχαν άτομα που πέτυχαν για ενα μικρό ποσό .. Τώρα όσο για αγροτικές εργασίες και οικοδομικές λες να είναι ενας καλύτερος τρόπος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Mάγκες σας ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις σας .. Mark_K , Vasileios .. Απλά ο λογιστής μου είπε οτι μπορει να μου κάνει εικονική φορολογική δηλαδή να αλλάξει τα ποσά χώρις να δηλωθούν δηλαδή κομπίνα αλλα μου είπε οτι δεν παίρνει το ρίσκο υπήρχαν άτομα που πέτυχαν για ενα μικρό ποσό .. Τώρα όσο για αγροτικές εργασίες και οικοδομικές λες να είναι ενας καλύτερος τρόπος ? Και έσοδα από πώληση μετοχών μπορείς να δηλώσεις που είναι και αφορολόγητα αλλά σε περίπτωση ελέγχου θα κληθείς να αποδείξεις τον ισχυρισμό σου. Φίλος μου είπε ότι μπορείς να δηλώσεις και τα κέρδη από στοίχημα (που φορολογούνται απευθείας) αν τυχόν έχεις ασχοληθεί. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Δεν πιστεύω Κάποιος λογιστής να ρισκάρει την άδεια-Φήμη του για να κάνει Μια εικονική Δήλωση σε εναν πελάτη ειδικά οταν δεν εχει πραγματικό όφελος απο αυτήν. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasRasky Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Και έσοδα από πώληση μετοχών μπορείς να δηλώσεις που είναι και αφορολόγητα αλλά σε περίπτωση ελέγχου θα κληθείς να αποδείξεις τον ισχυρισμό σου. Φίλος μου είπε ότι μπορείς να δηλώσεις και τα κέρδη από στοίχημα (που φορολογούνται απευθείας) αν τυχόν έχεις ασχοληθεί. Αδερφέ σου έστειλα προσωπικό μήνυμα ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν πιστεύω Κάποιος λογιστής να ρισκάρει την άδεια-Φήμη του για να κάνει Μια εικονική Δήλωση σε εναν πελάτη ειδικά οταν δεν εχει πραγματικό όφελος απο αυτήν. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με πόσοστο δουλεύει αυτός ο λογιστής την τσέπη του κοιτάει εκάνε σε διαφορούς πελάτες και πέτυχε μου λέει ... Απλά προσπαθώ να βρώ οτιδήποτε αλλό τρόπο για να αποφύγω της λαμογιές ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν πιστεύω Κάποιος λογιστής να ρισκάρει την άδεια-Φήμη του για να κάνει Μια εικονική Δήλωση σε εναν πελάτη ειδικά οταν δεν εχει πραγματικό όφελος απο αυτήν. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με πόσοστο δουλεύει αυτός ο λογιστής την τσέπη του κοιτάει εκάνε σε διαφορούς πελάτες και πέτυχε μου λέει ... Απλά προσπαθώ να βρώ οτιδήποτε αλλό τρόπο για να αποφύγω της λαμογιές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 https://www.dimarxos.gr/enosi-trapezon-ti-allazei-stis-synallages-me-kartes/ Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Είχα κάνει αίτηση για πιστωτική από το site της Alpha και με ενημέρωσαν προχθές ότι εγκρίθηκε. Ωστόσο η εταιρεία που με πήραν τηλέφωνο crystal-cut με ενημέρωσαν ότι επειδή έχω μισθοδοσίας δικαιούμαι χωρίς συνδρομή για πάντα και πρέπει να τους στείλω την τελευταία καταβολή του μισθού μου από το ιστορικό του web banking (screenshot) Θέλω μα ρωτήσω κάτι τέτοιο είναι νόμιμο;; Τι άποψη έχετε;; Έχει κανεις αντίστοιχη εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Είχα κάνει αίτηση για πιστωτική από το site της Alpha και με ενημέρωσαν προχθές ότι εγκρίθηκε. Ωστόσο η εταιρεία που με πήραν τηλέφωνο crystal-cut με ενημέρωσαν ότι επειδή έχω μισθοδοσίας δικαιούμαι χωρίς συνδρομή για πάντα και πρέπει να τους στείλω την τελευταία καταβολή του μισθού μου από το ιστορικό του web banking (screenshot) Θέλω μα ρωτήσω κάτι τέτοιο είναι νόμιμο;; Τι άποψη έχετε;; Έχει κανεις αντίστοιχη εμπειρία; Γιατί να ειναι παράνομο; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Προσωπικά δεδομένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts