Jump to content

HellasRasky

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About HellasRasky

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

HellasRasky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Αδερφέ σου έστειλα προσωπικό μήνυμα ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με πόσοστο δουλεύει αυτός ο λογιστής την τσέπη του κοιτάει εκάνε σε διαφορούς πελάτες και πέτυχε μου λέει ... Απλά προσπαθώ να βρώ οτιδήποτε αλλό τρόπο για να αποφύγω της λαμογιές ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με πόσοστο δουλεύει αυτός ο λογιστής την τσέπη του κοιτάει εκάνε σε διαφορούς πελάτες και πέτυχε μου λέει ... Απλά προσπαθώ να βρώ οτιδήποτε αλλό τρόπο για να αποφύγω της λαμογιές
  2. Mάγκες σας ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις σας .. Mark_K , Vasileios .. Απλά ο λογιστής μου είπε οτι μπορει να μου κάνει εικονική φορολογική δηλαδή να αλλάξει τα ποσά χώρις να δηλωθούν δηλαδή κομπίνα αλλα μου είπε οτι δεν παίρνει το ρίσκο υπήρχαν άτομα που πέτυχαν για ενα μικρό ποσό .. Τώρα όσο για αγροτικές εργασίες και οικοδομικές λες να είναι ενας καλύτερος τρόπος ?
  3. Eίμαι είδη μισθωτός αγορίνα μου @Μark_k δηλαδή φαίνονται ? Να τα βάλει στην φορολογική μου δηλαδή να αλλάξει τον αριθμό εισοδήματος μου αλλά ελάχιστα όσα μου λείπουν δηλαδή .. Δηλαδή τώρα που δουλεύω φαίνονται κανονικά ?
  4. Καλησπέρα μάγκες . Εγώ εκανα αίτηση για πιστωτική και απορρίφθηκα για πολύ λίγα χρήματα κατώ απο το εισόδημα μου . Και θέλω να ρωτήσω εαν ο λογιστής μου δηλώσει παραπάνω χρήματα δηλαδή εικονικά γίνεται να με πιάσει η τράπεζα ? Είναι ρίσκος αυτό λέτε?
×
×
  • Create New...