thodoris85 Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 (edited) Θα σε αναγκάσει να την καταργήσεις και η νέα θα είναι με συνδρομή. Πως θα σε αναγκάσει; Άσχετο, αλλά η AMEX μου (dynamic) λειτουργεί ακόμα. Έχουνε περάσει 2 μήνες από όταν έστειλαν την diners αλλά λειτουργεί κανονικά. Δεν ενεργοποίησα την diners και ούτε πρόκειται και περιμένω να καταργηθούν Edited September 14, 2019 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Πως θα σε αναγκάσει; Άσχετο, αλλά η AMEX μου (dynamic) λειτουργεί ακόμα. Έχουνε περάσει 2 μήνες από όταν έστειλαν την diners αλλά λειτουργεί κανονικά. Δεν ενεργοποίησα την diners και ούτε πρόκειται και περιμένω να καταργηθούν Και εγω το ιδιο. Αν και μαλλον μετα τις 18/9 που θα εκδοθει ο λογαριασμος θα την ακυρωσω για να μην βρεθω προ απροοπτου σε κανενα σουπερ μαρκετ. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Θα σε αναγκάσει να την καταργήσεις και η νέα θα είναι με συνδρομή.Δεν μπορεί να κάνει κατι τέτοιο. Επέτρεψε μου να γνωρίζω κάποια πράγματα πανω στο συγκεκριμένο θεμα. Sent from my SM-N975F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως θα σε αναγκάσει; Άσχετο, αλλά η AMEX μου (dynamic) λειτουργεί ακόμα. Έχουνε περάσει 2 μήνες από όταν έστειλαν την diners αλλά λειτουργεί κανονικά. Δεν ενεργοποίησα την diners και ούτε πρόκειται και περιμένω να καταργηθούνΠολυ σύντομα θα γίνει black list. Just kidding :)) Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Ας γίνει ό,τι θέλει. :) Τους έχω ενημερώσει ότι ο μόνος τρόπος ήταν να μου δώσουν την affinity χωρίς συνδρομή όπως είχα και στην dynamic. Κάτι που δεν έκαναν, οπότε....περιμένω να μείνω χωρίς πιστωτική από την alpha προς το παρόν. Έτσι κι αλλιώς δεν κυκλοφορώ μόνο με αυτήν την κάρτα, ειδικά τώρα που πάει προς κατάργηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Kαλά μην τρελαίνεσαι!Και εσύ εγγυητή έβαλες.Το αν θα πάρεις και άλλο μην το δένεις κομπο.Καλά μην νομίζεις.. είχα δάνειο σε καθυστέρηση... το ξεπληρωσα μετά από ρύθμιση.. πάω τιερεσια τα χαρτιά αποπληρωμής και παίρνω αναλυτική που φαίνεται ότι είναι κομπλέ από Τειρεσία.. στην eurobank ομωςυτο παλιό χρέος και η καθυστέρηση φαίνεται, παρόλο που έχει άπω πληρωθεί.. και έτσι ούτε καρταυδεν. μου βγάζουν.. ουτε στην Πειραιώς που δεν είχα ποτέ χρέος.. και εισόδημα δήλωνω πάνω από το ν βασικό Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petroschelsea Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Καλησπέρα είχα κάνει έμβασμα από εθνική σε τράπεζα του εξωτερικού Γερμανία συγκεκριμένα από 16 Αυγούστου και δεν έχει λάβει ακόμα τα χρήματα. Τι μπορεί να φταίει; Αν ήταν κάτι λαθος δεν θα είχαν επιστραφεί μετά από τόσο καιρό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Καλησπέρα είχα κάνει έμβασμα από εθνική σε τράπεζα του εξωτερικού Γερμανία συγκεκριμένα από 16 Αυγούστου και δεν έχει λάβει ακόμα τα χρήματα. Τι μπορεί να φταίει; Αν ήταν κάτι λαθος δεν θα είχαν επιστραφεί μετά από τόσο καιρό; Με την Εθνική μίλησες; Αυτοί πρέπει να σου πουν τι συνέβη αρχικά και στη συνέχεια απευθύνεσαι στην τράπεζα εξωτερικού που τα έστειλες. Σιγουρα δεν έφτασαν τα χρήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petroschelsea Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Με την Εθνική μίλησες; Αυτοί πρέπει να σου πουν τι συνέβη αρχικά και στη συνέχεια απευθύνεσαι στην τράπεζα εξωτερικού που τα έστειλες. Σιγουρα δεν έφτασαν τα χρήματα; Ναι μίλησα με την εθνική και μου είπαν ότι από αυτούς έχουν φύγει και ότι πλέον είναι θέμα της άλλης τράπεζας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Εχω πιστωτική της Εθνικής Τράπεζας και πλήρωσα τον Ενφια με δόσεις μέσω του simplepay.gr Γνωρίζουμε πότε θα εμφανιστεί η πληρωμή στο Taxisnet; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Εχω πιστωτική της Εθνικής Τράπεζας και πλήρωσα τον Ενφια με δόσεις μέσω του simplepay.gr Γνωρίζουμε πότε θα εμφανιστεί η πληρωμή στο Taxisnet; Μετά απο μερικές εργάσιμες (2-3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Εχω πιστωτική της Εθνικής Τράπεζας και πλήρωσα τον Ενφια με δόσεις μέσω του simplepay.gr Γνωρίζουμε πότε θα εμφανιστεί η πληρωμή στο Taxisnet; 2-3 εργάσιμες άλλα θα πάρει την ημερομηνία που πλήρωσες πραγματικά.Όποτε αν εμφανίζεσαι σαν εκπρόθεσμος όταν εμφανιστεί η πληρωμη καθαρίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Σας ευχαριστώ για την απάντηση. Είχα ξαναπληρωσει μέσω πιστωτικής αλλά δεν είχα κάνει επαλήθευση μέσω Taxisnet για να δω τι ισχύει. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Εχω πιστωτική της Εθνικής Τράπεζας και πλήρωσα τον Ενφια με δόσεις μέσω του simplepay.gr Γνωρίζουμε πότε θα εμφανιστεί η πληρωμή στο Taxisnet; τι ποσοσο % παραπανω σου βαζδει η πιστωτικη σου καρτα που πληρωνεις με δοσεις το ενφια; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 (edited) τι ποσοσο % παραπανω σου βαζδει η πιστωτικη σου καρτα που πληρωνεις με δοσεις το ενφια; .Όλες οι τράπεζες συνήθως δίνουν μέχρι 12 άτοκες δόσεις για πληρωμή βεβαιωμένων οφειλών. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited September 15, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Σου δίνει την δυνατότητα για 12 άτοκες δόσεις, εφόσον βέβαια πληρώνεις στο ακέραιο τον μηνιαίο λογαριασμό της πιστωτικής. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Όλες οι τράπεζες συνήθως δίνουν μέχρι 12 άτοκες δόσεις για πληρωμή βεβαιωμένων οφειλών. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Υπαρχει η δυνατοτητα πληρωμης βεβαιωμενων οφειλων απο 2 διαφορετικες καρτες σε εως 12 ατοκες ; Αν πχ η οφειλη μου ειναι 2000€ μπορουν να πληρωθουν 1000€ με μια καρτα και 1000€ με αλλη με την ιδια ταυτοτητα πληρωμης ; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 (edited) Υπαρχει η δυνατοτητα πληρωμης βεβαιωμενων οφειλων απο 2 διαφορετικες καρτες σε εως 12 ατοκες ; Αν πχ η οφειλη μου ειναι 2000€ μπορουν να πληρωθουν 1000€ με μια καρτα και 1000€ με αλλη με την ιδια ταυτοτητα πληρωμης ; Sent from my iPad using Tapatalk ναι, μπορεις Αγαπητέ κύριε ..........., Σας ενημερώνουμε ότι από τις 4.11.2019 η υπηρεσία my Alpha wallet δεν θα είναι διαθέσιμη από την ιστοσελίδα www. myalphawallet .gr και από συσκευές με λειτουργικό iOS, ενώ θα συνεχίσει να διατίθεται σε συσκευές με λειτουργικό Android. Ενημερωθείτε για τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας και κάνετε τις πληρωμές σας μέσω του Alpha e-Banking. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ. Για οτιδήποτε χρειασθείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στον αριθμό τηλεφώνου 210 326 0000. Με εκτίμηση, ALPHA BANK Edited September 16, 2019 by pexths Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Ναι μίλησα με την εθνική και μου είπαν ότι από αυτούς έχουν φύγει και ότι πλέον είναι θέμα της άλλης τράπεζας Ο λογαριασμός στην τράπεζα του εξωτερικού ανήκει σε εσένα; Μπορείς να ζητήσεις από την Εθνική να γίνει αίτημα για αναζήτηση τύχης εμβάσματος το οποίο όμως θα έχει κάποια χρέωση! Ενδεχομένως η τράπεζα του εξωτερικού να έχει λάβει την εντολή αλλά να εκκρεμεί κάτι από τον δικαιούχο του λογαριασμού προκειμένου να προβούν στη πίστωση ή μπορεί να έχουν κάνει την πίστωση αλλά το ποσό να παραμένει δεσμευμένο λόγω κάποιας εκκρεμότητας του δικαιούχου. Φυσικά μπορεί ο δικαιούχος να έχει λάβει το ποσό και να "πουλάει τρέλα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Τι να σημαίνει αυτό ; Σας ενημερώνουμε ότι από τις 4.11.2019 η υπηρεσία my Alpha wallet δεν θα είναι διαθέσιμη από την ιστοσελίδα www. myalphawallet .gr και από συσκευές με λειτουργικό iOS, ενώ θα συνεχίσει να διατίθεται σε συσκευές με λειτουργικό Android. Ενημερωθείτε για τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας και κάνετε τις πληρωμές σας μέσω του Alpha e-Banking. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ. Για οτιδήποτε χρειασθείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στον αριθμό τηλεφώνου 210 326 0000. Με εκτίμηση, ALPHA BANK Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Τι να σημαίνει αυτό ; μηπως θα λανασάρει το apple pay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Τι να σημαίνει αυτό ; Σημαίνει οτι η aplle το κάνει όλο και πιο δύσκολο Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Πάντως σήμερα που έκανα μια αγορά από Αγγλία σε λίρες με κάρτα eurobank δεν ζήτησε επιπλέον επιβεβαίωση κλπ. Άτομο που χρησιμοποίησε εθνική και alpha του ζήτησαν για την ιδια πληρωμή. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Πάντως σήμερα που έκανα μια αγορά από Αγγλία σε λίρες με κάρτα eurobank δεν ζήτησε επιπλέον επιβεβαίωση κλπ. Άτομο που χρησιμοποίησε εθνική και alpha του ζήτησαν για την ιδια πληρωμή. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Για τι ποσό μιλάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Για τι ποσό μιλάμε;Γύρω στις 400 λίρες. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Την "αίτηση" για αντιλογισμό της χρέωσης συνδρομής σε University Visa ειναι καλο να γίνεται πριν η μετα την εμφάνιση της χρέωσης στην κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts