alessio Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 και ναι επιτέλους....η καινούργια Platinum Mastercard έφτασε σπίτι! :) κανονικά πλαστική, σε 2 τόνους του γκρι, αρκετά όμορφη στο μάτι ( κατά τ'άλλα, την ίδια δουλειά κάνει :p ) κιντερ έκπληξη: Η ετήσια συνδρομή παραμένει ίδια με αυτήν της ΑΜΕΧ για ένα έτος (δηλαδή δωρεάν μιας και έκανα πάνω από 2500 ευρώ τον χρόνο) και στη συνέχεια θα διαμορφωθεί σε ευρώ 80. :!: (εδώ ή θα παίξει αντιλογισμός ή θα παίξει αντίο...) Οι λοιποί οικονομικοί όροι, παραμένουν ίδιοι! με γεια μου, καλές αγορές! :) Το μήνυμα ποτέ σου ήρθε στο ιμπανκινγκ; Για να ξέρω ποτέ να περιμένω κι γω την καινούργια μου κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 και ναι επιτέλους....η καινούργια Platinum Mastercard έφτασε σπίτι! :) κανονικά πλαστική, σε 2 τόνους του γκρι, αρκετά όμορφη στο μάτι ( κατά τ'άλλα, την ίδια δουλειά κάνει :p ) κιντερ έκπληξη: Η ετήσια συνδρομή παραμένει ίδια με αυτήν της ΑΜΕΧ για ένα έτος (δηλαδή δωρεάν μιας και έκανα πάνω από 2500 ευρώ τον χρόνο) και στη συνέχεια θα διαμορφωθεί σε ευρώ 80. :!: (εδώ ή θα παίξει αντιλογισμός ή θα παίξει αντίο...) Οι λοιποί οικονομικοί όροι, παραμένουν ίδιοι! με γεια μου, καλές αγορές! :) Άρα άνθρακες ο θησαυρός. Οι όροι αλλάζουν οπότε με βλέπω για ένα χρόνο να της κρατήσω και μετά αντίο. Γιατί εκεί από το 0 να πάω πχ στο 24αρι για τη Notos visa και στο 80 αρι αν μου βγάλουν τη platinum χάνεις ουσιαστικά ότι έξτρα ποντους θα μαζεύεις. Θα βολευτώ με κάτι παλιές bonus mastercard που μου ειχαν χαρίσει τη συνδρομή για πάντα και έχουν μείνει στο συρτάρι Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 μια απορια παιδια, μου πηραν τηλεφωνο για να βγαλω πιστωτικη με δωρεαν εναν χρονο συνδρομη ,εννοειτε οτι μπορω μετα να την κοψω ,τι γινετε ομως αν βαλω πχ 13 δοσεις για μια αγορα; μπορουμε να την κοψουμε στον χρονο η θα πληρωσουμε συνδρομη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Emanuel70 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Σήμερα είδα μέσω internet banking για αντικατάσταση της κάρτας ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ VISA 6 ευρω΄για την αντικατάσταση της ( είχε απλά λείξει και ήρθε η κανούργια πριν 2 εβδομάδες). Δεν θυμάμαι να έχω πληρώσει άλλη φορά για τις απλές χρεωστικές κάποιο ποσό, όμως είμαι και πελάτης της ΠΕΙΡΑΙΩΣ μέσω της εξαγοράς της τράπεζας ΚΥΠΡΟΥ ,είχα την πρώτη κάρτα απο την Πειραιώς που μου είχε γίνει αντικατάσταση στο υποκατάστημα χωρίς να έχω πληρώσει τότε κάτι... Είναι νέο κόλπο αυτό ή υπήρχε πάντα στην Πειραιώς αυτό το χαράτσι της έκδοσης νέας χρεωστικής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 (edited) 1 Ιουνίου είχε έρθει το μήνυμα στο ebanking...και σήμερα την βρήκα στο σπίτι. η απόφαση για την συνδρομή. Λογική "όποιον πιάσουμε..".... όταν από δωρεάν συνδρομή έχεις σκοπό να χρεώσεις μετά από έναν χρόνο και ουσιαστικά να αλλάξεις τους όρους, ας μας έδιναν τις Gold , που έχουν και μικρότερη συνδρομή (50 ευρώ)...θα τα ψιλοακούσουν με την πρώτη ευκαιρία και θα στην ανανέωση...θα το αντιλογίσουν :) Edited June 8, 2019 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 (edited) 1 Ιουνίου είχε έρθει το μήνυμα στο ebanking...και σήμερα την βρήκα στο σπίτι. η απόφαση για την συνδρομή. Λογική "όποιον πιάσουμε..".... όταν από δωρεάν συνδρομή έχεις σκοπό να χρεώσεις μετά από έναν χρόνο και ουσιαστικά να αλλάξεις τους όρους, ας μας έδιναν τις Gold , που έχουν και μικρότερη συνδρομή (50 ευρώ)...θα τα ψιλοακούσουν με την πρώτη ευκαιρία και θα στην ανανέωση...θα το αντιλογίσουν :) Απλά μάλλον το κόλπο ήταν οργανωμένο για να βγάλουν χρήμα γιατί όντως αν ήθελαν θα μας άλλαζαν με τη gold, ενώ αυτοί καθυστέρησαν όσο δε πάει τις αλλαγές για να βγάλουν καινούργιο προϊόν με ακόμα υψηλότερη συνδρομή και ουσιαστικά τα ίδια προνόμια διπλασιασμου με τη gold και 60% ακριβότερη συνδρομή. Σου λέει πολλοί δε θα διαβάσουν τα ψιλά γράμματα άλλοι δε θα έχουν άλλη πιστωτική και ισως αναγκαστούν να τη κρατήσουν και γενικά όποιο κορόιδο πιάσουν :wacko: Σήμερα είδα μέσω internet banking για αντικατάσταση της κάρτας ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ VISA 6 ευρω΄για την αντικατάσταση της ( είχε απλά λείξει και ήρθε η κανούργια πριν 2 εβδομάδες). Δεν θυμάμαι να έχω πληρώσει άλλη φορά για τις απλές χρεωστικές κάποιο ποσό, όμως είμαι και πελάτης της ΠΕΙΡΑΙΩΣ μέσω της εξαγοράς της τράπεζας ΚΥΠΡΟΥ ,είχα την πρώτη κάρτα απο την Πειραιώς που μου είχε γίνει αντικατάσταση στο υποκατάστημα χωρίς να έχω πληρώσει τότε κάτι... Είναι νέο κόλπο αυτό ή υπήρχε πάντα στην Πειραιώς αυτό το χαράτσι της έκδοσης νέας χρεωστικής? Eιναι νέο φρούτο αυτό κανά χρόνο ισχύει και νομίζω ότι πλέον το κάνουν όλες οι τράπεζες, χρεώνουν το πλαστικό 6€ ακόμα και στην αντικατάσταση της καρτας λόγω λήξης και σε χρεωστικές και σε πιστωτικές. Απλά τραγικό :blink: Edited June 8, 2019 by XP130TD Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 μια απορια παιδια, μου πηραν τηλεφωνο για να βγαλω πιστωτικη με δωρεαν εναν χρονο συνδρομη ,εννοειτε οτι μπορω μετα να την κοψω ,τι γινετε ομως αν βαλω πχ 13 δοσεις για μια αγορα; μπορουμε να την κοψουμε στον χρονο η θα πληρωσουμε συνδρομη; Αν γνωριζει καποιος ας μου πει λιγο ,πρεπει να τους απαντησω, και κατι αλλο ,εχουμε μια καρτα με πιστωτικο οριο Α και κανουμε αιτηση για αυξηση να γινει Β , αυτην την καρτα την εχω με δωρεαν αιτησια συνδρομη ,αυτο θα αλλαξε η θα παραμεινει ως εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Emanuel70 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Thanx βρε Πάνο, μου φάνηκε περίεργο διότι στην PERSONAL BANKING (μαύρη) της ίδιας τράπεζας δεν χρεώνουν τίποτα για αυτό μου φάνηκε ...κάπως. Οτι ΄ναναι έχουν καταντήσει οι τράπεζες, λόμπι κυριολεκτικά... και από την μύγα ξύγκι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 (edited) Και εμένα μου ήρθε σήμερα η Platinum. Και εγώ βαζω από τώρα υπενθίμηση σε 11 μήνες να αρχίσω τα τηλέφωνα για τη συνδρομή ή το κόψιμο... -edit- Προφανώς οι 8000 πόντοι με την πρώτη συναλλαγή αφορά νέες κάρτες και όχι αυτή που είναι απο αντικατάσταση, ε; Επίσης υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα/μειονέκτημα για να την ενεργοποιήσω αμέσως ή να το καθυστερήσω μέχρι όσο πάει;; Edited June 5, 2019 by MerNion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Και εμένα μου ήρθε σήμερα η Platinum. Και εγώ βαζω από τώρα υπενθίμηση σε 11 μήνες να αρχίσω τα τηλέφωνα για τη συνδρομή ή το κόψιμο... -edit- Προφανώς οι 8000 πόντοι με την πρώτη συναλλαγή αφορά νέες κάρτες και όχι αυτή που είναι απο αντικατάσταση, ε; Επίσης υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα/μειονέκτημα για να την ενεργοποιήσω αμέσως ή να το καθυστερήσω μέχρι όσο πάει;; Noμίζω είχαν πει μέχρι τέλη Ιούνη θα πρέπει να ενεργοποιηθούν, το μόνο πλεονέκτημα για άμεση ενεργοποιηση νομίζω είναι ότι πληρώνεις παντού με mastercard για διπλους πόντους στα απλά καταστήματα που η amex δε γίνεται δεκτή Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Και εμένα μου ήρθε σήμερα η Platinum. Και εγώ βαζω από τώρα υπενθίμηση σε 11 μήνες να αρχίσω τα τηλέφωνα για τη συνδρομή ή το κόψιμο... -edit- Προφανώς οι 8000 πόντοι με την πρώτη συναλλαγή αφορά νέες κάρτες και όχι αυτή που είναι απο αντικατάσταση, ε; Επίσης υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα/μειονέκτημα για να την ενεργοποιήσω αμέσως ή να το καθυστερήσω μέχρι όσο πάει;; Οι 8000 δίνονται και σε αυτή την περιπτωση ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Eιναι νέο φρούτο αυτό κανά χρόνο ισχύει και νομίζω ότι πλέον το κάνουν όλες οι τράπεζες, χρεώνουν το πλαστικό 6€ ακόμα και στην αντικατάσταση της καρτας λόγω λήξης και σε χρεωστικές και σε πιστωτικές. Απλά τραγικό :blink: Η χρέωση του πλαστικού αφορά μόνον χρεωστικές και όχι πιστωτικες Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Οι 8000 δίνονται και σε αυτή την περιπτωση Είσαι σιίγουρος; Γιατί στην χρεωστική amex που άλλαξε σε mastercard δεν δόθηκαν οι 3000 πόντοι.. ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω παντως την ακυρωσα την δικη μου mastercard και σε κανα μηνα θα παω να βγαλω καινουρια debit για να παρω και τους 5000 ποντους που δεν μας δωσαν τωρα.. Εβγαλα πλέον visa debit αλλα πλέον δίνουν 3000 πόντους αντι για 5000 που δίναν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 3000 με την πληρωμή της συνδρομής και 2.000 με την πρώτη αγορά δώσαν σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 3000 με την πληρωμή της συνδρομής και 2.000 με την πρώτη αγορά δώσαν σε μένα. Για ποια κάρτα μιλάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Για την Debit της Alpha. Βέβαια στο site δεν γράφει πια 5000 . Τώρα πιά γράφει 3.000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 μια απορια παιδια, μου πηραν τηλεφωνο για να βγαλω πιστωτικη με δωρεαν εναν χρονο συνδρομη, εννοειτε οτι μπορω μετα να την κοψω, τι γινετε ομως αν βαλω πχ 13 δοσεις για μια αγορα; μπορουμε να την κοψουμε στον χρονο η θα πληρωσουμε συνδρομη;Αν γνωριζει καποιος ας μου πει λιγο, πρεπει να τους απαντησω, και κατι αλλο, εχουμε μια καρτα με πιστωτικο οριο Α και κανουμε αιτηση για αυξηση να γινει Β, αυτην την καρτα την εχω με δωρεαν ετησια συνδρομη, αυτο θα αλλαξε η θα παραμεινει ως εχει;Πληρώνεις μαζεμένα όσα χρωστάς και την κόβεις. Η ετήσια συνδρομή είναι άσχετη ως προς το όριο. ________________________________________________________ Σήμερα είδα μέσω internet banking για αντικατάσταση της κάρτας ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ VISA 6 ευρω΄για την αντικατάσταση της ( είχε απλά λείξει και ήρθε η κανούργια πριν 2 εβδομάδες). Δεν θυμάμαι να έχω πληρώσει άλλη φορά για τις απλές χρεωστικές κάποιο ποσό, όμως είμαι και πελάτης της ΠΕΙΡΑΙΩΣ μέσω της εξαγοράς της τράπεζας ΚΥΠΡΟΥ ,είχα την πρώτη κάρτα απο την Πειραιώς που μου είχε γίνει αντικατάσταση στο υποκατάστημα χωρίς να έχω πληρώσει τότε κάτι... Είναι νέο κόλπο αυτό ή υπήρχε πάντα στην Πειραιώς αυτό το χαράτσι της έκδοσης νέας χρεωστικής? [...] Eιναι νέο φρούτο αυτό κανά χρόνο ισχύει και νομίζω ότι πλέον το κάνουν όλες οι τράπεζες, χρεώνουν το πλαστικό 6€ ακόμα και στην αντικατάσταση της καρτας λόγω λήξης και σε χρεωστικές και σε πιστωτικές. Απλά τραγικό :blink: Thanx βρε Πάνο, μου φάνηκε περίεργο διότι στην PERSONAL BANKING (μαύρη) της ίδιας τράπεζας δεν χρεώνουν τίποτα για αυτό μου φάνηκε ...κάπως. Οτι ΄ναναι έχουν καταντήσει οι τράπεζες, λόμπι κυριολεκτικά... και από την μύγα ξύγκι.... Η Πειραιώς το ξεκίνησε πρώτη, είχε ανακοινώσει για επανεκδόσεις από 01/10/2018 (μάλλον το εφάρμοσε από 09/10/2018), αλλά οι κάρτες της συμμετέχουν στο πρόγραμμα Yellow. Η Eurobank ακολούθησε για επανεκδόσεις μετά τις 30/11/2018, αλλά οι κάρτες της συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή. Η Εθνική χρεώνει μόνο αν θες επανέκδοση πριν την 5ετία. Στην Alpha οι υπάλληλοι στα καταστήματα λένε πως θα ξεκινήσει και η Alpha να χρεώνει την 5ετη ανανέωση των χρεωστικών καρτών, αλλά μάλλον το λένε μόνο για να πουλήσουν χρεωστικές Enter Bonus οι οποίες βέβαια έχουν ετήσια συνδρομή! Φυσικά οι τράπεζες δεν θα χρεώσουν τέτοιες μ@λ@κίες στους Personal Banking πελάτες τους. για περαιτέρω πληροφόρηση: https://www.athensvoice.gr/economy/489498_haratsi-ton-trapezon-gia-epanekdosi-kartas-se-efarmogi-neo-timologio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 @Gravedigger Σ ευχαριστώ φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Καλημέρα σας, ξέρει κανείς πότε λήγουν τα μίλια από την aegean? στέλνει κάποια ειδοποίηση; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 (edited) Στην Alpha οι υπάλληλοι στα καταστήματα λένε πως θα ξεκινήσει και η Alpha να χρεώνει την 5ετη ανανέωση των χρεωστικών καρτών, αλλά μάλλον το λένε μόνο για να πουλήσουν χρεωστικές Enter Bonus οι οποίες βέβαια έχουν ετήσια συνδρομή! Στην ανανέωση δηλαδή δε χρεώνει ούτε η alpha; --- edit --- Μόλις είδα ότι χρεώνουν 5 ευρώ ή διαβάζω κάτι λάθος; Σελίδα 33 14.4 - Έξοδα διαχειρίσεως κάρτας - Πάγιο 5 - Εισπράττεται σε περίπτωση απώλειας, φθοράς και ανανεώσεως κάρτας Edited June 6, 2019 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Καλημέρα σας, ξέρει κανείς πότε λήγουν τα μίλια από την aegean? στέλνει κάποια ειδοποίηση; Δε λήγουν τα μίλια (τα εξαργύρωσης) https://el.aegeanair.com/epikoinonia/?rdr=a_id%2F49 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Τα μίλια εξαργύρωσης δεν λήγουν ΑΛΛΑ αν δεν κάνεις καμία πτήση μέσα σε 5 χρόνια κλείνει ο λογαριασμός σου, οπότε χάνεις και τα μίλια Εάν το Blue Μέλος δεν έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία πτητική δραστηριότητα μέσα σε εξήντα (60) μήνες από την ημερομηνία της τελευταίας καταχωρημένης και έγκυρης στο Λογαριασμό του πτήσης ή από την εγγραφή του, ο Λογαριασμός του απενεργοποιείται για ένα διάστημα 12 μηνών. Στο συγκεκριμένο διάστημα το Μέλος μπορεί να πραγματοποιήσει αναδρομική καταχώρηση Μιλίων Αναβάθμισης για πτήσεις που πραγματοποιήθηκαν έως και 12 μήνες πριν και εντός της περιόδου κατά την οποία ο Λογαριασμός του ήταν ενεργός, ώστε ο Λογαριασμός του να ενεργοποιηθεί ξανά. Διευκρινίζεται ότι το Μέλος δεν μπορεί να συγκεντρώσει ή να εξαργυρώσει Μίλια στην περίοδο κατά την οποία ο Λογαριασμός του είναι ανενεργός. Μετά το πέρας του 12μήνου και εφόσον ο Λογαριασμός δεν έχει ενεργοποιηθεί, η Κάρτα και Λογαριασμός του θα κλείνουν οριστικά και τα συγκεντρωθέντα Μίλια Εξαργύρωσης θα ακυρώνονται αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Μου ηρθε απο αλφα η platinum bonus mastercard σε αντικατασταση της american express blue. Ειναι λεει συνεχεια της αμερικαν με τους ιδιους ορους σαν προνομια. Ερωτηση...... 1 χρονο δωρεαν και μετα 80 ευρω η χρονια. Ετσι ηταν η αμερικαν? Δεν εχει δωρεαν ανανεωση αν περασεις ενα ποσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 (edited) Τα μίλια εξαργύρωσης δεν λήγουν ΑΛΛΑ αν δεν κάνεις καμία πτήση μέσα σε 5 χρόνια κλείνει ο λογαριασμός σου, οπότε χάνεις και τα μίλιαΓια τους κατόχους της Aegean Bonus Visa ισχύουν οι παρακάτω ειδικοί όροι (κεφάλαιο 13), οπότε δεν νομίζω να αντιμετωπίσει κάποιος πρόβλημα αν δεν ταξιδέψει μέσα σε 5 χρόνια, εφόσον παραμένει κάτοχος της κάρτας. Η κάρτα Aegean Bonus Visa είναι η πιστωτική κάρτα της Aegean που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Alpha Bank και το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Συναλλαγών Bonus, και συνδυάζεται με το πρόγραμμα Miles+Bonus. 1. Οι κάτοχοι της κάρτας συναλλαγών Aegean Bonus Visa, έχουν τη δυνατότητα μετατροπής των πόντων τους σε μίλια σε αναλογία 1 προς 1 (1 Bonus πόντος =1 Μίλι). 2. Τα μίλια που συγκεντρώθηκαν από μετατροπή πόντων της κάρτας συναλλαγών Aegean Bonus Visa είναι Εξαργυρώσιμα Μίλια (Award Miles) κατά την έννοια του κεφαλαίου 3 «ΜΙΛΙΑ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΤΛ.», και δεν λήγουν ποτέ. 3. Οι Κάρτες Μελών και συνεπακόλουθα οι κωδικοί τους, δεν θα ακυρώνονται ποτέ, όσο το μέλος παραμένει και κάτοχος της κάρτας συναλλαγών Aegean Bonus Visa. Edited June 6, 2019 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Σωστο εχεις δικιο! Επισης παρατηρησε κανεις αλλος στις καινουριες καρτες αν το οριο εχει παει σε αυτο που ηταν η παλια καρτα; Γιατι εμενα και στην platinum mastercard και στην notos visa λεει 1 ευρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Στη visa έχεις συνδρομή; Στη visa έχω συνδρομή. Αλλά αν ειναι να πληρώνω συνδρομή και στη νέα κάρτα, την καταργώ και βγάζω νέα στην Πειραιώς που έχω τη μισθοδοσία και δεν θα υπάρχει συνδρομή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts