Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Καλησπέρα, βρίσκομαι ανάμεσα στις Bonus Premium American Express και Diners Club Prestige Vodafone. Πιστεύω ότι η δεύτερη αξίζει περισσότερο λόγο το ότι έχει άμεσα ποσοστό και όχι bonus πόντους. Από την άλλοι πόσοι πόντοι χρειάζονται για να εξαργυρώσουν ένα euro. Είπα να βγάλω μια γιατί τις κάνω που του κάνω τις αγορές να έχω και καμια έκπτωση - εξαργύρωση στο σταθερό μου που έχω στην vodafone. Απο αποδοχή σε καταστήματα είναι το ίδιο και οι 2? Τι λέτε;

Μου έριξε άκυρο η Πειραιώς για πιστωτική κάρτα..δε μου την εγκρίνε..με 1000 ευρώ μισθό και αμάξι στο όνομα μου..ξεχρεωμενο..που αλλού να δοκιμάσω?και ποια κάρτα?

Μου έριξε άκυρο η Πειραιώς για πιστωτική κάρτα..δε μου την εγκρίνε..με 1000 ευρώ μισθό και αμάξι στο όνομα μου..ξεχρεωμενο..που αλλού να δοκιμάσω?και ποια κάρτα?

Που θέλεις να κάνεις αγορές; π.χ σουπερ μαρκετ, κάποιο συγκεκριμένο πρατήριο για βενζίνη

Βέβαια θα σου πρότεινα στη eurobank, ειδικά αν έχεις λογαριασμό που τον κινείς.

Είχα φτιάξει αυτό εδώ παλιότερα, ίσως σε βοηθήσει (νομίζω ότι στην επιστροφή, και στην εθνική, έχω βάλει για χρεωστική κάρτα).

xt_TLeo.png

Επίσης έχε στο νου σου ότι μπορεί να βγαίνουν και κάποιες "προσφορές" κατά καιρούς, με μεγαλύτερα ποσοστά επιστροφών.

Edited by thodoris85

Εμένα στην alpha εγκρίθηκε σε τρεις μέρες και δεν ήμουν καν πελάτης. Κάρτες έχει αρκετές, ρίξε μια ματιά στο site να δεις από ποια θα έχεις το μεγαλύτερο όφελος ανάλογα τις αγορές που κάνεις.

Κοιτάω και την american express γτ έχει πόντους σε Κωτσόβολο και σε super market..αλλά και σε βενζίνη..αξίζει σαν κάρτα;
Η American express Δεν έχει ευρεία αποδοχή.

Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν θες αποδοχή σε όλα τότε visa ή MasterCard είναι μονόδρομος. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν αποδοχή παντού. Εγώ προσωπικά προτιμώ αποδοχή παντού, και αν μπορώ να έχω επιστροφή από κάτι τότε ΟΚ.

Αλλά ο καθένας πάει με τι τον βολεύει. Και από που ψωνιζει. Ιδανικά και αν μπορείς πρέπει να έχεις λεφτά σε όλες τις τράπεζες και κάρτες από όλες και να ψωνιζεις κάθε φορά ανάλογα. Αλλά για μένα κάποια στιγμή καταντησε κουραστικό όλο αυτό και πλέον χρησιμοποιώ μόνο μία και όπου έχει επιστροφή αυτή. Αλλιώς δεν πειράζει.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Google Pixel 9 Pro XL

Βασικά εμένα με ενδιαφέρει μια πιστωτική που θα μπορώ να αγοράσω με άτοκες σε Κωτσόβολο,πλαίσιο,public κτλ και σε κάποιες εταιρείες με έπιπλα..και αν έχω και κάποια μπόνους ακόμα καλύτερα..ποια κάρτα αξίζει γιαυτα τα καταστήματα?

Βασικά εμένα με ενδιαφέρει μια πιστωτική που θα μπορώ να αγοράσω με άτοκες σε Κωτσόβολο,πλαίσιο,public κτλ και σε κάποιες εταιρείες με έπιπλα..και αν έχω και κάποια μπόνους ακόμα καλύτερα..ποια κάρτα αξίζει γιαυτα τα καταστήματα?

Σου απάντησα παραπάνω. Αν θες ευρεία αποδοχή από όλους Visa ή Mastercard. Τώρα τα μεγάλα καταστήματα υποστηρίζουν AMEX(american express). Οι δόσεις είναι άλλο κομμάτι και έχει να κάνει με το κατάστημα. Αν το κατάστημα κάνει δόσεις θα στις κάνει με όλες τις πιστωτικές κάρτες που δέχεται.

Τώρα για προσφορές που έχει το κάθε κατάστημα με συγκεκριμένη τράπεζα μπορείς να το δεις στο site της κάθε τράπεζας. Από μηνύματα που λαμβάνω 2-3 φορές το χρόνο τόσο το public όσο και πλαίσιο, κωτσόβολος βγάζουν προσφορά για τις αγορές με κάρτες eurobank και το πρόγραμμα επιστροφή με ποσοστό 20%!!! Οπότε εγώ θα έβγαζα eurobank με επιστροφή και θα περιμένα αυτό. Και μετά πχ η Eurobank έχει ΕΚΟ αν δεν κάνω λάθος που συνεργάζεται για να εξαργυρώσεις αυτά τα χρήματα. Και λογικά θα έχει και κάποιο supermarket.

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Αποστολή τηλε-ειδοποιήσεων (ενηµερωτικό sms) για την κίνηση / διαχείριση των λογαριασµών, µέσωe-Banking

ισχύς µέχρι 06.09.2018 0,10 € ‒ ‒

ισχύς από 07.09.2018 0,20 €

Eurobank

Καλησπέρα, βρίσκομαι ανάμεσα στις Bonus Premium American Express και Diners Club Prestige Vodafone. Πιστεύω ότι η δεύτερη αξίζει περισσότερο λόγο το ότι έχει άμεσα ποσοστό και όχι bonus πόντους. Από την άλλοι πόσοι πόντοι χρειάζονται για να εξαργυρώσουν ένα euro. Είπα να βγάλω μια γιατί τις κάνω που του κάνω τις αγορές να έχω και καμια έκπτωση - εξαργύρωση στο σταθερό μου που έχω στην vodafone. Απο αποδοχή σε καταστήματα είναι το ίδιο και οι 2? Τι λέτε;

Εχε υποψιν οτι η diners prestige δεν ειναι πιστωτική. Είναι διευκολύνσεως που σημαινει οτι πρεπει να πληρωνεις ολο το ποσο κάθε μήνα δεν μπορείς να αφήνεις υπολοιπο. Η σκέτη diners club vodafone είναι πιστωτική

Και εγώ πιστεύω ότι με μόνο μία κάρτα AMEX ή DINERS δεν μπορείς να αισθάνεσαι άνετα ότι θα γίνει αποδεκτή. ΤΟ καλύτερο θα ήταν να έχεις 1 κάρτα AMEX ή DINERS αυτές με διπλάσιους πόντους και 1 visa - mc .

Edited by Alex0077

Θα κοιτάξω για eurobank να έχω και επιστροφή σε καταστήματα...ελπίζω να μου την βγάλουν και να μην φάω άκυρο όπως με την Πειραιώς Edited by rio0013

Καλησπέρα.Ελπιζω να ρωτάω στο σωστό μέρος μιας και δεν αφορά πιστωτική αλλά αφορά δάνειο.Έχω πάρει ένα μικρό δάνειο (1,300€) μέσω Winbank το e-loan.Εχω βάλει να δίνω 30€ τον μήνα για 50 μήνες και μπορώ να το ξεχρεωσω και νωρίτερα αν έχω την δυνατότητα.Η απορία μου είναι η εξής:Ας πούμε ότι τον Οκτώβριο δίνω 60€(2 δόσεις).Μετα μπορώ να ξαναπληρωσω τον Δεκέμβριο η δεν πάει έτσι?Δεν έχω ιδέα γιαυτό ρωτάω.

Η prestige όπως σου είπε και ο Αλέξης είναι διευκολύνσεως. Εμένα βέβαια πιο πολύ με τσούζει η μεγαλούτσικη συνδρομή της ενώ την απλή Diners Vodafone με 2.000€ αγορές/χρόνο είναι δωρεάν. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα αεροπορικά εγώ θα πήγαινα στην Diners με κλειστά μάτια. Το ιδανικό όπως ήδη ειπώθηκε είναι να συνδυαστεί και με μία Visa ή Mastercard για 100% αποδοχή.

Εχε υποψιν οτι η diners prestige δεν ειναι πιστωτική. Είναι διευκολύνσεως που σημαινει οτι πρεπει να πληρωνεις ολο το ποσο κάθε μήνα δεν μπορείς να αφήνεις υπολοιπο. Η σκέτη diners club vodafone είναι πιστωτική

Και εγώ πιστεύω ότι με μόνο μία κάρτα AMEX ή DINERS δεν μπορείς να αισθάνεσαι άνετα ότι θα γίνει αποδεκτή. ΤΟ καλύτερο θα ήταν να έχεις 1 κάρτα AMEX ή DINERS αυτές με διπλάσιους πόντους και 1 visa - mc .

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ν26 με Google pay ελλάδα γίνεται να παίξει κάπως; Πχ με γερμανικό λογαριασμό Google;

Όχι, σημασία έχει η χώρα που ξέρει για τον λογαριασμό η N26. Αν μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό στο N26 και να δηλώσεις χώρα κάποια που υποστηρίζεται το Apple/Google pay, τότε θα δουλέψει.

πότε άλλαξαν οι προσφορές στους πόντους bonus ?? τα πάντα έχουν γίνει πιο ακριβά πλέον...σφαγή θα έλεγα!
εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Όχι, σημασία έχει η χώρα που ξέρει για τον λογαριασμό η N26. Αν μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό στο N26 και να δηλώσεις χώρα κάποια που υποστηρίζεται το Apple/Google pay, τότε θα δουλέψει.
Ευχαριστώ!

Οπότε... αναμονή μπας και έρθει ποτέ το Samsung Pay...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

έχει αλλάξει από 1/9 η απόδοση yellows στα συνεργάζομενα καταστήματα με χρήση μόνο των χρεωστικών καρτών σε 5 yellows για κάθε 1 ευρω και όχι 10 yellows που ήτανε Παλιά. δέκα yellows δίνει ακόμα σε πιστωτικές κάρτες και σε προπληρωμένες. δείτε εδώ https://yellow.piraeusbank.gr/el/pws-kerdizeis-yellows/kartes-pou-summetexoun-sto-programma και έχει έρθει και ειδοποίηση σχετικά στην WInbank !

έχει αλλάξει από 1/9 η απόδοση yellows στα συνεργάζομενα καταστήματα με χρήση μόνο των χρεωστικών καρτών σε 5 yellows για κάθε 1 ευρω και όχι 10 yellows που ήτανε Παλιά. δέκα yellows δίνει ακόμα σε πιστωτικές κάρτες και σε προπληρωμένες. δείτε εδώ https://yellow.piraeusbank.gr/el/pws-kerdizeis-yellows/kartes-pou-summetexoun-sto-programma και έχει έρθει και ειδοποίηση σχετικά στην WInbank !

Ναι το είχε γράψει ο Bayern4 πριν μερικές μέρες. Άρα έφαγε άκυρο η χρεωστική της πειραιώς που έχω.

Από 01/09/2018, στον Πίνακα Επιβράβευσης yellow τροποποιείται ο υπολογισμός yellows για συναλλαγές αγορών με χρήση χρεωστικής κάρτας σε Συνεργάτες του Προγράμματος και διαμορφώνεται σε 5 yellows για κάθε 1 ευρώ αξίας συναλλαγής. Ενημερωθείτε στο site του yellow.

Δε θυμάμαι αν είχε γραφτεί, αλλά και η εθνική άλλαξε το σύστημα πόντων από 1η Σεπτεμβρίου. 4 πόντους (Shell, EKO, elin, Aegean) με χρεωστική (8 με πιστωτική).

Το θέμα είναι ότι δεν το βρίσκω online κάπου να το διαβάσω (πέρα από ένα γενικό "8 πόντους ανα 1 ευρώ με χρήση πιστωτικής", χωρίς να αναφέρει κάτι για χρεωστικές).

Το παραπάνω ήρθε σαν μήνυμα σε γνωστό μου, μετά από ερώτηση

Edited by thodoris85

Δε θυμάμαι αν είχε γραφτεί, αλλά και η εθνική άλλαξε το σύστημα πόντων από 1η Σεπτεμβρίου. 4 πόντους (Shell, EKO, elin, Aegean) με χρεωστική (8 με πιστωτική).

Το θέμα είναι ότι δεν το βρίσκω online κάπου να το διαβάσω (πέρα από ένα γενικό "8 πόντους ανα 1 ευρώ με χρήση πιστωτικής", χωρίς να αναφέρει κάτι για χρεωστικές).

Το παραπάνω ήρθε σαν μήνυμα σε γνωστό μου, μετά από ερώτηση

Στην εφαρμογή go4more ακόμα 8 δείχνει, δεν έχω κάνει συναλλαγή όμως για να γνωρίζω αν ισχύει ακόμη.

Στην εφαρμογή go4more ακόμα 8 δείχνει, δεν έχω κάνει συναλλαγή όμως για να γνωρίζω αν ισχύει ακόμη.

Η ερώτηση, έγινε από γνωστό μου γιατί είδε λιγότερους πόντους από ότι περίμενε. Αλλιώς ούτε κι εγώ θα το έπαιρνα χαμπάρι

Αν πας εδώ to λέει. Θα έπαιρνα όρκο ότι πριν λίγο δεν το είδα.

Όπως και να έχει, δεν έκαναν καλή ενημέρωση στους χρήστες.

Edited by thodoris85

Η ερώτηση, έγινε από γνωστό μου γιατί είδε λιγότερους πόντους από ότι περίμενε. Αλλιώς ούτε κι εγώ θα το έπαιρνα χαμπάρι

Αν πας εδώ to λέει. Θα έπαιρνα όρκο ότι πριν λίγο δεν το είδα.

Όπως και να έχει, δεν έκαναν καλή ενημέρωση στους χρήστες.

Πολύ σωστά τα λες, αποτι φαίνεται την κατάλληλη στιγμή έβγαλα την energy με 3% στη shell.

Πολύ σωστά τα λες, αποτι φαίνεται την κατάλληλη στιγμή έβγαλα την energy με 3% στη shell.

η οποια αρκετα συχνα το κανει 5%

[sIGPIC][/sIGPIC]