Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Επίσης θέλω να ρωτήσω γιατί στην χρεωστική mastercard της Εθνικής το OTP με SMS δεν φτάνει ποτέ σε μένα;
εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Μιας και εχω πολυ καιρο να στειλω χρηματα με εμβασμα εντος Ελλαδας ποσο χρονο κανει για εμβασμα απο eurobank σε πειραιως;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα παιδιά. Προσπαθώ να συνδέσω την χρεωστική μου visa debit της Πειραιώς μέσω της winbank εφαρμογής αλλά δεν με αφήνει. Γιατί?

Έχει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα?

Θέλω να την χρησιμοποιήσω στο winbank wallet.

Don't mess with mi note 3

πρέπει να είναι ανέπαφη χρεωστική, ίσως αυτο

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μιας και εχω πολυ καιρο να στειλω χρηματα με εμβασμα εντος Ελλαδας ποσο χρονο κανει για εμβασμα απο eurobank σε πειραιως;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μπορείς με μία παραπάνω χρέωση να τα στείλεις με iris, όπου θα τσαλούν σε λίγα δευτερόλεπτα, αλλιώς 1 ημέρα

Επίσης θέλω να ρωτήσω γιατί στην χρεωστική mastercard της Εθνικής το OTP με SMS δεν φτάνει ποτέ σε μένα;

Ξαναδήλωσε αριθμό και mail μέσω e-banking και θα ξεμπλοκάρω.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Παιδια καλησπέρα,

Μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος.Πριν μερικες μερες πηγα να πληρωσω στο σουπερ μαρκετ με την cosmote prepaid.Ειχε καποιο πρόβλημα το μηχανημα τους κ δεν εγινε η συναλλαγή κ πληρωσα με μετρητα.Μπαινοντας στον λογαριασμο μου στο e-banking βλεπω το -3,46 της συναλλαγης που δεν εγινε αλλα δεν μου εχει επιστραφει.Να περιμενω ακομα η να παρω καπιο τηλεφωνω να ρωτησω?

Παιδια καλησπέρα,

Μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος.Πριν μερικες μερες πηγα να πληρωσω στο σουπερ μαρκετ με την cosmote prepaid.Ειχε καποιο πρόβλημα το μηχανημα τους κ δεν εγινε η συναλλαγή κ πληρωσα με μετρητα.Μπαινοντας στον λογαριασμο μου στο e-banking βλεπω το -3,46 της συναλλαγης που δεν εγινε αλλα δεν μου εχει επιστραφει.Να περιμενω ακομα η να παρω καπιο τηλεφωνω να ρωτησω?

Πιθανά είναι απλά κάποια δέσμευση και το ποσό θα ξαναγίνει διαθέσιμο. Δεν χάνεις βέβαια κάτι να πάρεις ένα τηλέφωνο.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Πιθανά είναι απλά κάποια δέσμευση και το ποσό θα ξαναγίνει διαθέσιμο. Δεν χάνεις βέβαια κάτι να πάρεις ένα τηλέφωνο.

Ωραια! Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση:) Καλες γιορτες!

Παιδια καλησπέρα,

Ιδιο περιστατικό ειχε γινει και σε μενα. Χρειαστηκε να κανω αμφισβητηση της συναλλαγης για να μου επιστραφει το ποσο

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Είχα κι εγώ μια παρόμοια εμπειρία με εθνική.

Έκανα μια online αγορά με κάρτα εθνικής αλλά το κατάστημα συνεργαζόταν με eurobank.

Ακύρωσα άμεσα και ο άνθρωπος μου τα επέστρεψε την ώρα που πήρα τηλέφωνο (μου έστειλε το αποδεικτικό του συστήματος του)

Μην τα πολυλογώ, μετά από επικοινωνία του ίδιου με την euronank και επιβεβαίωση ότι από πλευράς τους είχε γίνει ότι ήταν να γίνει, και μετά από δικά μου αιτήματα/email στην εθνική, πέρασαν 2+ μήνες να μου επιστραφούν τα λεφτά, χωρίς να γνωρίζω τι και πως

Αν δει ότι λογιστικοποιείται η χρέωση και εγώ θα πρότεινα να κάνει άμεσα αμφισβήτηση της συναλλαγής. Θεωρητικά θα πρέπει μετά από κάποιες μέρες (ίσως και 2 εβδομάδες), να γίνει αποδέσμευση αυτόματα.

Αν δει ότι λογιστικοποιείται η χρέωση και εγώ θα πρότεινα να κάνει άμεσα αμφισβήτηση της συναλλαγής. Θεωρητικά θα πρέπει μετά από κάποιες μέρες (ίσως και 2 εβδομάδες), να γίνει αποδέσμευση αυτόματα.

Συμφωνω.

Σε μενα εγινε οριστική η κινηση και τοτε έκανα αμφισβήτηση

Καλησπέρα σε ολους!Ξέρουμε αν εχει αλλάξει το όριο απο τα CC για μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό;Ηταν 1.000 ευρώ/μηνα.Εχω καιρό να παρακολουθησω το θεμα CC και δεν γνωρίζω αν άλλαξε κάτι.

Καλησπέρα σε ολους!Ξέρουμε αν εχει αλλάξει το όριο απο τα CC για μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό;Ηταν 1.000 ευρώ/μηνα.Εχω καιρό να παρακολουθησω το θεμα CC και δεν γνωρίζω αν άλλαξε κάτι.
Όχι δεν έχει αλλάξει παραμένει στα 1000€

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Πλήρωσα προχθές τα τέλη κυκλοφορίας για δύο αυτοκίνητα μέσω Simple Pay: Το πρώτο κανονικά με χρήση χρεωστικής κάρτας. Στη συνέχεια, λάμβανα συνέχεια λάμβανα συνέχεια μηνύματα απόρριψης της συναλλαγής για το δεύτερο, οπότε προχώρησα την πληρωμή με τη χρέωση λογαριασμού. Παρατήρησα ότι και η Πειραιώς (Winbank) δεν επέτρεπε την πληρωμή τελών κυκλοφορίας μέσω κάρτας. Ισχύει κάτι τέτοιο ή έτυχε εκείνη τη στιγμή?

Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ενώ οι πληρωμές που έγιναν με χρέωση λογαριασμού (τέλη κυκλοφορίας και ΕΝΦΙΑ) έχω προχωρήσει κανονικά, η πρώτη συναλλαγή που έγινε με τη χρέωση χρεωστικής κάρτας είναι ακόμη σε εκκρεμότητα (έχει δεσμευθεί το ποσό αλλά δεν έχει εκκαθαριστεί). Απόδειξη πληρωμής έχω για όλες τις συναλλαγές βέβαια, αλλά σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η συναλλαγή φοβάμαι ότι είτε θα είμαι εκπρόθεσμος για τα τέλη του 1ου αυτοκίνητου ή ότι θα αναγκαστώ να πληρώσω δύο φορές...

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Καλησπέρα!

Τήν Παρασκευή και σήμερα, προσπάθησα να χρησιμοποιήσω την cosmote prepaid σε βενζινάδικο και σε μάρκετ και δέν μου την δέχονταν το μηχάνημα τους... έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? σε 2 αγορές που έκανα μέσω paypal την δευτέρα με την ίδια κάρτα,δέν είχα κάποιο θέμα...

Πλήρωσα προχθές τα τέλη κυκλοφορίας για δύο αυτοκίνητα μέσω Simple Pay: Το πρώτο κανονικά με χρήση χρεωστικής κάρτας. Στη συνέχεια, λάμβανα συνέχεια λάμβανα συνέχεια μηνύματα απόρριψης της συναλλαγής για το δεύτερο, οπότε προχώρησα την πληρωμή με τη χρέωση λογαριασμού. Παρατήρησα ότι και η Πειραιώς (Winbank) δεν επέτρεπε την πληρωμή τελών κυκλοφορίας μέσω κάρτας. Ισχύει κάτι τέτοιο ή έτυχε εκείνη τη στιγμή?

Δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο... Η Πειραιώς εξάλλου διαφημίζει την πληρωμή των τελών με κάρτα και άτοκες δόσεις...

Δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο... Η Πειραιώς εξάλλου διαφημίζει την πληρωμή των τελών με κάρτα και άτοκες δόσεις...

Χθες βραδυ πληρωσα απο την Winbank τα τελη κυκλοφορίας για δυο αυτοκινητα με χρέωση πιστωτικης καρτας χωρις κανενα προβλημα

Σας ευχαριστώ για την επιβεβαίωση - προφανώς κάτι θα έγινε στο σύστημα την ώρα που προσπαθούσα να πληρώσω με την κάρτα (και ξεμπλόκαρε την ώρα που προσπάθησα με το λογαριασμό). Κρίμα γιατί έχασα πόντους αφού δεν πλήρωσα με την κάρτα για όλα αλλά τουλάχιστον θα προχωρήσει η πληρωμή :-)
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Σας ευχαριστώ για την επιβεβαίωση - προφανώς κάτι θα έγινε στο σύστημα την ώρα που προσπαθούσα να πληρώσω με την κάρτα (και ξεμπλόκαρε την ώρα που προσπάθησα με το λογαριασμό). Κρίμα γιατί έχασα πόντους αφού δεν πλήρωσα με την κάρτα για όλα αλλά τουλάχιστον θα προχωρήσει η πληρωμή :-)

Σιγα τους πόντους που εχασες. ..

Για συναλλαγές με το Δημόσιο δινει ενα yellow για καθε 10€ πληρωμης

Χρόνια πολλά σε όλους

Σιγα τους πόντους που εχασες. ..

Για συναλλαγές με το Δημόσιο δινει ενα yellow για καθε 10€ πληρωμης

Ποια κάρτα δίνει πόντους για συναλλαγές με το δημόσιο;

Για την ΠΕΙΡΑΙΩΣ ξέρω, για τους άλλους δεν έχω βρει κάτι όμως.

Καλησπέρα!

Τήν Παρασκευή και σήμερα, προσπάθησα να χρησιμοποιήσω την cosmote prepaid σε βενζινάδικο και σε μάρκετ και δέν μου την δέχονταν το μηχάνημα τους... έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? σε 2 αγορές που έκανα μέσω paypal την δευτέρα με την ίδια κάρτα,δέν είχα κάποιο θέμα...

ΕΘΝΙΚΗ, έχουν αναφερθεί αρκετά προβλήματα. Όχι με τη συγκεκριμένη κάρτα, αλλά γενικά με τις συναλλαγές που αφορούν κάρτες της και τα POS της

Έχει πάρει κανείς τους 500 πόντους από το go4more με τον Άγιο Βασίλη; Μετά τα 4 δώρα κολλάει η εφαρμογή και δεν συνεχίζει...Δεν ξέρω αν φταίει το κινητό. Όσες φορές και να το κάνω από την αρχή το ίδιο γίνεται.

Χρόνια πολλά σε όλους

Ποια κάρτα δίνει πόντους για συναλλαγές με το δημόσιο;

Για την ΠΕΙΡΑΙΩΣ ξέρω, για τους άλλους δεν έχω βρει κάτι όμως.

Η Alpha σταματησε να δινει bonus για συναλλαγες με το δημοσιο. Το ιδιο και για τις καρτες Diners το προγραμμα shop & win

Η Eurobank δεν δινει ετσι κι αλλιως Επιστροφη σε μη συνεργαζομενες επιχειρησεις

Για την Εθνικη δεν ξερω

Η Alpha σταματησε να δινει bonus για συναλλαγες με το δημοσιο. Το ιδιο και για τις καρτες Diners το προγραμμα shop & win

Η Eurobank δεν δινει ετσι κι αλλιως Επιστροφη σε μη συνεργαζομενες επιχειρησεις

Για την Εθνικη δεν ξερω

Κάπου είχα δει για 25 πόντους ανα συναλλαγή στην ΕΘΝΙΚΗ; Δεν είμαι 100% βέβαιος όμως.

Και η YES, δεν δίνει κάτι επίσης.

Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ δίνει 1 yellow ανά 10 ευρώ (ή αλλιώς 0,02% επιστροφή στους συνεργάτες).

ΟΚ, γελοίο ποσό, αλλά είναι το μόνο που δίνει κάτι. Αν ισχύει και για απόδοση ΦΠΑ, παίρνεις κανα ψιλό

Ενημερωτικά, μόλις προσπάθησα να πληρώσω κι εγώ τέλη κυκλοφορίας μέσω winbank και δε με αφήνει. Θα δοκιμάσω πάλι αύριο σε εργάσιμη ώρα

Edited by thodoris85

Καλησπέρα!

Εγώ που την χρησημοποίησα σήμερα πέρασε κανονικά (στον Θανόπουλο)

Κάπου είχα δει για 25 πόντους ανα συναλλαγή στην ΕΘΝΙΚΗ; Δεν είμαι 100% βέβαιος όμως.

Και η YES, δεν δίνει κάτι επίσης.

Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ δίνει 1 yellow ανά 10 ευρώ (ή αλλιώς 0,02% επιστροφή στους συνεργάτες).

ΟΚ, γελοίο ποσό, αλλά είναι το μόνο που δίνει κάτι. Αν ισχύει και για απόδοση ΦΠΑ, παίρνεις κανα ψιλό

Ενημερωτικά, μόλις προσπάθησα να πληρώσω κι εγώ τέλη κυκλοφορίας μέσω winbank και δε με αφήνει. Θα δοκιμάσω πάλι αύριο σε εργάσιμη ώρα

Από την εφαρμογή του κινητού ούτε εμένα με άφησε. Όταν όμως μπήκα από υπολογιστή τα πλήρωσα κανονικά τα τέλη.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

OnePlus 3T, iPad mini 2