Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Κανει αυτόματα την εκπτωση?

Πχ θελω να ανανεωσω 5 ευρω απο γερμανο. Θα αφαιρέσει ποντους ή θα πληρωσω?

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Κανει αυτόματα την εκπτωση?

Πχ θελω να ανανεωσω 5 ευρω απο γερμανο. Θα αφαιρέσει ποντους ή θα πληρωσω?

Στο μηχανημα σε βγάζει πόσους πόντους έχεις. Βάζεις όσους θέλεις και στους αφαιρεί σαν έκπτωση.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Ειχα την εντύπωση οτι ο γερμανος συνεργάζεται αλλα ο πωλητής δεν είπε κατι... Ουτε εβγαλε το pos καποιο μήνυμα

Μήπως έχει κάποιο ελάχιστο ποσό τότε; Γιατί και εγώ στην αρχή δεν θυμάμαι να το έβγαζε, μετά από ένα ποσό και πάνω το βγάζει πλέον

Δεν εχω ιδεα.

Στην επομενη αγορα θα ρώτησω αν ξερουν στο κατάστημα

Έχω πιστωτική στη Πειραιώς από το Μάρτη με ανώτατο όριο 1000€. Το Σεπτέμβρη που κλείνει 6μηνο μου είπαν ότι μπορώ να κάνω αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου. Ξέρει κάποιος μέχρι πόσο περίπου θα μου εγκρίνουν; Είμαι καλοπληρωτης με τις δόσεις...

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό έχει σχέση κυρίως με το εισόδημα σου και τη γενική τραπεζική σου εικόνα.

Κάνε μια αίτηση και βλέπεις.

مفاجأة

Αν πληρώσω την πιστωτική μου εκδόσεως alpha Bank, από τον eurobank λογαριασμό μου, θα με χρεώσει κάτι η alpha για το εισερχόμενο εμβασμα;

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπερα σημερα πηγα να πληρωσω οπως καθε μηνα την ρυθμιση που εχουμε κανει στο taxis net του πατερα μου , μπαινω στο alpha wallet και κανω επανεκτελεση και μου βγαζει μυνημα σφαλματος οτι η ταυτοτητα οφειλης αφορα ρυθμισμενη οφειλη και μπορει να γινει μονο με χρεωση τραπεζικου λογαριασμου. :-( ελεος.. και μαζευα οσα ευρω και αντιστοιχους , ποντους , ενα λογος παραπανω να αρχιζω να σκεφτομαι να ακυρωσω και την amex χρεωστικη που εχουμε .. αλλα θα δω πως θα παει και θα δω, ελπιζω για φορο εισοδηματος να μην υπαρχει προβλημα που θα μας βγαλει ο λογιστης μας στην φορολογικη δηλωση.

παντως μιλησα με το τμημα εξυπηρετησης πελατων και μου ειπε οτι λογω αναβαθμισης που εχουνε κανει στο συστημα δεν το παιρνει.. αρχιζα να τα περνω :angry:

http://i66.tinypic.com/5eh4jc.jpg

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Αν πληρώσω την πιστωτική μου εκδόσεως alpha Bank, από τον eurobank λογαριασμό μου, θα με χρεώσει κάτι η alpha για το εισερχόμενο εμβασμα;

Πηγαίνεις κάρτες > πληρωμές > πληρωμή κάρτας άλλης τράπεζας. Το κόστος είναι 1€.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Καλησπέρα για να βγάλω πιστωτική χρειάζεται μεγάλη φορολογική δήλωση??

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πληρώνοντας δοση ή ολο το ποσο της εφοριας, πληρωνουμε προμήθεια?

Δεν υφίσταται "έμβασμα" όταν πληρώνεις οποιαδήποτε πιστωτική. Η τράπεζα από την οποία πληρώνεις κάρτα άλλης τράπεζας όμως χρεώνει προμήθεια. Συνήθως 1€.

Πληρώνοντας δοση ή ολο το ποσο της εφοριας, πληρωνουμε προμήθεια?

Ανέκαθεν και έως τώρα όχι. Ικανούς τους έχω βέβαια να δώσουν ένα ακόμα "μπαξίσι" στις μπατιροτράπεζες και να τις αφήσουν να χρεώνουν προμήθεια ακόμα και για την πληρωμή φόρων... Το έκαναν άλλωστε πρόσφατα με τον ΕΦΚΑ. Και εφόσον τους κοιτάμε και δεν τους δέρνουμε γιατί να μην το επεκτείνουν και αλλού...

Τι χρέωση έχει το 181818 της εθνικής από σταθερό ΟΤΕ? Θέλω να τους πάρω για μια χρεωστικη κάρτα που έχω και σε μερικές συναλλαγές με βγαζει rejected.

Έχει κάνει αγορές κάποιος με mastercard εθνικής από coinbase η blockchain? Πήρα πριν λίγο και με λένε λόγω capital control δεν γίνεται να γίνει αγορά. Ενώ από αλλά site αγοράζω κανονικά όπως banggood gearbest. Ακόμα capital control έχουμε?

Τι χρέωση έχει το 181818 της εθνικής από σταθερό ΟΤΕ? Θέλω να τους πάρω για μια χρεωστικη κάρτα που έχω και σε μερικές συναλλαγές με βγαζει rejected.

Ξέχνα το 181818. 210 48 48 484 να καλείς που δεν χρεώνεσαι τίποτα με πακέτο δωρεάν προς σταθερά. Εγώ το 10ψήφιο καλώ πάντα. Σιγά μην πληρώνουμε και για τις κλήσεις στην υποστήριξη των τραπεζών...

Έχει κάνει αγορές κάποιος με mastercard εθνικής από coinbase η blockchain? Πήρα πριν λίγο και με λένε λόγω capital control δεν γίνεται να γίνει αγορά. Ενώ από αλλά site αγοράζω κανονικά όπως banggood gearbest. Ακόμα capital control έχουμε?

Έλειπες στο εξωτερικό; Φυσικά και έχουμε ακόμα capital control. Απαγορεύεται το είδος συναλλαγής που προσπαθείς (μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό είναι ουσιαστικά).

Ξέχνα το 181818. 210 48 48 484 να καλείς που δεν χρεώνεσαι τίποτα με πακέτο δωρεάν προς σταθερά. Εγώ το 10ψήφιο καλώ πάντα. Σιγά μην πληρώνουμε και για τις κλήσεις στην υποστήριξη των τραπεζών...

Έλειπες στο εξωτερικό; Φυσικά και έχουμε ακόμα capital control. Απαγορεύεται το είδος συναλλαγής που προσπαθείς (μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό είναι ουσιαστικά).

Δεν το ήξερα αυτό το νούμερο στο 181818 που πήρα μίλησα κάνα 5λεπτο. Τώρα πόσο χρεώθηκα δεν ξέρω. Σε ευχαριστώ που το πρότεινες.

Για το άλλο επειδή έχω κάνει αγορές από εξωτερικό πίστευα ότι δεν θα είχα θέμα να αγοράσω bitcoins μέσω κάρτας από σελίδα που βρίσκεται Ελλάδα όπως το blockchain. Αρκετός κόσμος αγοράζει και με visa και με mastercard καιρό τώρα τι γίνεται με τη δικιά μου δεν ξέρω. Εφόσον δεν γίνεται πάντως θα στείλω με έμβασμα sepa που πιστεύω να μην υπάρξει θέμα. Να θες να αγοράσεις bitcoin να κάνεις exchange με κάποια νομίσματα που θές και να μην σε αφήνουν.

Ισχύουν για συγκεκριμένες συναλλαγές. Οι πιο πολλές αγορές επιτρέπονται, αλλά Προφανώς η συναλλαγή που θες να κάνεις εμπίπτει στα capital controls.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Ισχύουν για συγκεκριμένες συναλλαγές. Οι πιο πολλές αγορές επιτρέπονται, αλλά Προφανώς η συναλλαγή που θες να κάνεις εμπίπτει στα capital controls.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Με έμβασμα μέσω e-Banking εθνικής πιστεύω να μην έχω θέμα. Τόσος κόσμος αγοράζει bitcoins κρίμα να μην μπορώ να αγοράσω.

Με έμβασμα μέσω e-Banking εθνικής πιστεύω να μην έχω θέμα. Τόσος κόσμος αγοράζει bitcoins κρίμα να μην μπορώ να αγοράσω.

Μέχρι 1000€/μήνα ανά τράπεζα μπορείς.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Σχετικα με Go4more

Οταν χρησιμοποιείται η καρτα σε συνδιασμό με pos εθνικης, δεν παιρνει (εξτρα) ποντους η υπηρεσια?

Μέχρι 1000€/μήνα ανά τράπεζα μπορείς.

Ευχαριστώ

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σχετικα με Go4more

Οταν χρησιμοποιείται η καρτα σε συνδιασμό με pos εθνικης, δεν παιρνει (εξτρα) ποντους η υπηρεσια?

Πρέπει να το υποστηρίζει το συγκεκριμένο pos για να σε δώσει πόντους. Είναι ελάχιστα. Εμείς με την κάρτα κάνουνε 40k το χρονο συναλλαγές αλλά η μία στις 50 επιχειρήσεις δίνει πόντους οπότε δεν περνουμε και πολλούς.

Ευχαριστώ

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πρέπει να το υποστηρίζει το συγκεκριμένο pos για να σε δώσει πόντους. Είναι ελάχιστα. Εμείς με την κάρτα κάνουνε 40k το χρονο συναλλαγές αλλά η μία στις 50 επιχειρήσεις δίνει πόντους οπότε δεν περνουμε και πολλούς.

Επέτρεψέ μου να διευκρινίσω ότι το "υποστηρίζει" σημαίνει να είναι συνεργαζόμενο το κατάστημα με την εθνική για το πρόγραμμα go4more (όχι απλά να έχει pos δικό τους).

Είναι κομματάκι εκνευριστικό πάντως αδιαμφισβήτητα γι αυτό και έχω γράψει πολλάκις πριν κάποιους μήνες ότι ένας από τους πολλούς λόγους που είμαι υπέρ της πιστωτικής είναι η κατά κανόνα πολύ καλύτερη επιβράβευση για τις ίδιες ακριβώς συναλλαγές.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Επέτρεψέ μου να διευκρινίσω ότι το "υποστηρίζει" σημαίνει να είναι συνεργαζόμενο το κατάστημα με την εθνική για το πρόγραμμα go4more (όχι απλά να έχει pos δικό τους).

Είναι κομματάκι εκνευριστικό πάντως αδιαμφισβήτητα γι αυτό και έχω γράψει πολλάκις πριν κάποιους μήνες ότι ένας από τους πολλούς λόγους που είμαι υπέρ της πιστωτικής είναι η κατά κανόνα πολύ καλύτερη επιβράβευση για τις ίδιες ακριβώς συναλλαγές.

Ναι προφανώς πρέπει να έχουν pos που το υποστηρίζει το go4more και μακάρι να το βάλουν περισσότερες επιχειρήσεις στο μέλλον. Πιστωτική δεν έχουν δουλέψει ποτέ αυτό το πληρώνω σε βάζουν τόκους και πληρώνεις τόκους ποτέ δεν μου άρεσε. Πάντα πληρώνουμε με χρεωστικη και πραγματικά δεν έχω ιδέα τι προσφέρει η πιστωτική.

Απ οσο κατάλαβα, δε "συμφέρει" το go4more. Απ την αρχη του χρονου μαζευω πόντους. Με παρα πολλες συναλλαγες, ακομη και σε συνεργαζομενα, εχω μολις 2150... Δηλαδη σε ενα χρονο θα κερδισω 10€

Σε αλλες τραπεζες μαζεύεις πιο ευκολα/γρήγορα?

Απ οσο κατάλαβα, δε "συμφέρει" το go4more. Απ την αρχη του χρονου μαζευω πόντους. Με παρα πολλες συναλλαγες, ακομη και σε συνεργαζομενα, εχω μολις 2150... Δηλαδη σε ενα χρονο θα κερδισω 10€

Σε αλλες τραπεζες μαζεύεις πιο ευκολα/γρήγορα?

Σε άλλες τράπεζες είναι χειρότερο. Είναι ανάλογα πόσες εταιρίες που συνεργάζονται με το go4more κάνεις συναλλαγές. Εγώ παράδειγμα σε 2 βδομάδες περνω 10 με 15 ευρώ έκπτωση από πρατήριο που βάζουμε πετρέλαιο βενζίνη 400+ ευρώ τη βδομάδα.