dimitris_chr Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Καλησπέρα δεν ξέρω αν ρωτάω σωστά, σε πόσες μέρες σου απαντάει η eurobank αν εγκριθεί η απορρφθεί αίτηση για πιστωτική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Τι σχέση έχουν αυτά που παραθέτεις;; Απλά παρέθεσα τι ισχύει γενικά για ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Καλησπέρα δεν ξέρω αν ρωτάω σωστά, σε πόσες μέρες σου απαντάει η eurobank αν εγκριθεί η απορρφθεί αίτηση για πιστωτική σε online αιτησή μου πριν από 2 χρόνια, σε δυο με τρείς μέρες αν θυμάμαι καλά που πήρα τηλέφωνο μου είχαν πει ότι θέλουν ένα πρόσθετο χαρτί, το πήγα και μετά από δυο μέρες πήρα ξανά τηλ και ήξερα το αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_chr Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 σε online αιτησή μου πριν από 2 χρόνια, σε δυο με τρείς μέρες αν θυμάμαι καλά που πήρα τηλέφωνο μου είχαν πει ότι θέλουν ένα πρόσθετο χαρτί, το πήγα και μετά από δυο μέρες πήρα ξανά τηλ και ήξερα το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ. Απλά έχω κάνει αίτηση από 24/5 και ούτε φωνή ούτε ακρόαση, θα τους καλέσω αύριο να ρωτήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. May 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 σε πιστωτικη καρτα alpha bank aegean visa η ημερομηνια ληξης στη καρτα αναγραφεται ως: expires end 07/17 τι σημαινει αυτο? οτι θα ληξει 01 ιουλιου ή τελος Ιουλιου? Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 σε πιστωτικη καρτα alpha bank aegean visa η ημερομηνια ληξης στη καρτα αναγραφεται ως: expires end 07/17 τι σημαινει αυτο? οτι θα ληξει 01 ιουλιου ή τελος Ιουλιου? Και την τελευταια μερα του ιουλιου θα μπορεις να την χρησιμοποιησεις αλλα δεν θα χρειαστει γιατι θα σου εχει ερθει η καινουρια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 αξίζει η pre-paid reloadable της Πειραιώς με τα yellow ή όχι λόγω των χρεώσεων? τα περισσότερα πράγματα που ψωνίζω έχουν κάτω από 10€ σε aliexpress/ebay και δεν ξέρω αν συμφέρει με τις χρεώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 αξίζει η pre-paid reloadable της Πειραιώς με τα yellow ή όχι λόγω των χρεώσεων? τα περισσότερα πράγματα που ψωνίζω έχουν κάτω από 10€ σε aliexpress/ebay και δεν ξέρω αν συμφέρει με τις χρεώσει. Δεν συμφερουν γενικα τα yellow.Θελεις π.χ. για μια δωροεπιταγη αξιας 6 ευρω στα shell 3.000 ποντους=3.000 ευρω αγορων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Δεν συμφερουν γενικα τα yellow.Θελεις π.χ. για μια δωροεπιταγη αξιας 6 ευρω στα shell 3.000 ποντους=3.000 ευρω αγορων. Δε συμφέρουν σε σχέση με άλλα μοντέλα επιβράβευσης. Επειδή όμως στην Πειραιώς δεν έχεις και πολλές επιλογές, είναι καλύτερα από το τίποτα :). Τούτων λεχθέντων, οι prepaid όταν έχουν χρέωση για το ξαναγέμισμα δεν συμφέρουν, ανεξάρτητα από άλλες παραμέτρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ποιο βολικό είναι να έχεις δεύτερο λογαριασμό και να χρηαοποιεις τη χρεωστική σου. Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 ναι δεύτερο λογαριασμό έχω μόνο για τις online αγορές. απλά έλεγα μήπως είναι πιο βολικό με prepaid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 ναι δεύτερο λογαριασμό έχω μόνο για τις online αγορές. απλά έλεγα μήπως είναι πιο βολικό με prepaid. πάντως με την prepaid έχεις προμήθειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Δεν συμφερουν γενικα τα yellow.Θελεις π.χ. για μια δωροεπιταγη αξιας 6 ευρω στα shell 3.000 ποντους=3.000 ευρω αγορων. Ανάλογα που ξοδεύεις αν βαζεις βενζίνη shell ή ψωνίζεις στο Σκλαβενίτη η στα media markt πχ οι πόντοι είναι χ10 οπότε με 300€ αγορές συνολικά παίρνεις την έκπτωση των 6ευρω που λες οπότε μια χαρά είναι σαν πρόγραμμα. Είναι κάτι αντιστοιχο με της alpha και τους πόντους απλά με μικρότερη ποικιλία ακόμα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Ανάλογα που ξοδεύεις αν βαζεις βενζίνη shell ή ψωνίζεις στο Σκλαβενίτη η στα media markt πχ οι πόντοι είναι χ10 οπότε με 300€ αγορές συνολικά παίρνεις την έκπτωση των 6ευρω που λες οπότε μια χαρά είναι σαν πρόγραμμα. Είναι κάτι αντιστοιχο με της alpha και τους πόντους απλά με μικρότερη ποικιλία ακόμα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν διαφωνο.Απλα ο φιλος ειπε για αγορες απο ebay/AliExpress οπου εκει μετραει τους ποντους 1=1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggpp Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Ειδα σημερα το τιμολογιο προμηθειων (για συναλλαγες εκτος ευρω) στις πιστωτικες καρτες της αλφα μπανκ και απορησα . Απο ποτε πηγε στο 2,5%??? Κριμα γιατι τις χρησιμοποιουσα πολυ στην Αγγλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Ειδα σημερα το τιμολογιο προμηθειων (για συναλλαγες εκτος ευρω) στις πιστωτικες καρτες της αλφα μπανκ και απορησα . Απο ποτε πηγε στο 2,5%??? Κριμα γιατι τις χρησιμοποιουσα πολυ στην Αγγλια... Που το είδες ακριβώς? Μήπως αφορά κάτι άλλο? π.χ. Επιβάρυνση Κατόχου για υπέρβαση Πιστωτικού Ορίου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Που το είδες ακριβώς? Μήπως αφορά κάτι άλλο? π.χ. Επιβάρυνση Κατόχου για υπέρβαση Πιστωτικού Ορίου? Έως 2% έχω διαβάσει εγώ. Στην πράξη σε σχέση με Πειραιώς π.χ. έχω δει πολύ συμφέρουσες ισοτιμίες. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Έως 2% έχω διαβάσει εγώ. Στην πράξη σε σχέση με Πειραιώς π.χ. έχω δει πολύ συμφέρουσες ισοτιμίες. Ακριβώς και δείχνει να παραμένει εως 2%,δεν είδα κάπου κάτι διαφορετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Εγω τις χρησιμοποιω πολυ συχνα στα σκοπια και δεν εχει καμια απολυτως προμηθεια. Το ιδιο και αμερικη το περασμενο καλοκαιρι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Δεν καταλαβαίνεις την προμήθεια διότι δεν σου την χρεώνει ξεχωριστά αλλά αυτόματα στην μετατροπή..μιλάμε πάντα για προμήθεια σε αγορές σε άλλο νόμισμα από το ευρώ.. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Ανάλογα που ξοδεύεις αν βαζεις βενζίνη shell ή ψωνίζεις στο Σκλαβενίτη η στα media markt πχ οι πόντοι είναι χ10 οπότε με 300€ αγορές συνολικά παίρνεις την έκπτωση των 6ευρω που λες οπότε μια χαρά είναι σαν πρόγραμμα. Είναι κάτι αντιστοιχο με της alpha και τους πόντους απλά με μικρότερη ποικιλία ακόμα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ετσι ακριβως. μια χαρα ειναι τα yellows για οποιον βαζει shell/ παει σκλαβενιτη κλπ. Και φυσικα, για ολους οσους δεν χρησιμοποιουν πιστωτικες καρτες. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvkpls001 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 (edited) Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς πού υπάρχει κάποιος πίνακας που να αναφέρει σε τι αντιστοιχούν οι πόντοι του go4more αν θέλω να τους εξαργυρώσω. Edited June 11, 2017 by kvkpls001 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriska Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς πού υπάρχει κάποιος πίνακας που να αναφέρει σε τι αντιστοιχούν οι πόντοι του go4more αν θέλω να τους εξαργυρώσω. Υπάρχει η εφαρμογή go4more οπου μπορείς να εγγραφείς, να επιλέξεις την επιχείρηση που θες να εξαργυρώσεις και να δεις ποσα ευρω αντιστοιχούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 400 ποντοι 1 ευρώ στο go4more φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvkpls001 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Έγινε, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts