Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Το ελάχιστο εισόδημα είναι 8000 αν δεν έχει αλλάξει κάτι

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Δεν ειναι απολυτο αυτο. π.χ. η Εθνικη με εισοδημα 14500 απερριψε αιτηση για απλη πιστωτική και η Alpha την εβγαλε

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Δεν ειναι απολυτο αυτο. π.χ. η Εθνικη με εισοδημα 14500 απερριψε αιτηση για απλη πιστωτική και η Alpha την εβγαλε

Εννοώ ότι αν έχεις κάτω από 8000 ούτε καν κοιτάζουν την αίτηση περαιτέρω . Για να σε ψάξουν στον Τειρεσία κτλ.Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πριν λίγο καιρό.

Εννοώ ότι αν έχεις κάτω από 8000 ούτε καν κοιτάζουν την αίτηση περαιτέρω . Για να σε ψάξουν στον Τειρεσία κτλ.Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πριν λίγο καιρό.

Αυτο ειναι σιγουρο

Δεν έχει ταξιδιωτική ασφάλιση .. μόνο προγραμμα προστασίας αγορών και διπλασιασμος εγγυησης οπως και η blue έχει

Το ελάχιστο εισόδημα είναι 8000 αν δεν έχει αλλάξει κάτι . Αλλά δεν κοιτάζουν μόνο το εκκαθαριστικό . Μπορεί να σου βγάλουν και με μηδενικό εκκαθαριστικό αν τους πας 2 μισθοδοσίες μήνα (τις τελευταίες) που να βγάζει γινόμενο Χ14 στον ιδιωτικό τομέα και Χ12 στο δημόσιο πάνω από 8000

Δίκιο έχεις λάθος το θυμόμουν για την premium. Άρα το μόνο συν είναι οι ανέπαφες συναλλαγές.

Για την affinity mastercard με ενημέρωσαν στους δύο τελευταίους λογαριασμούς ότι από 1/3 καταργείται η ταξιδιωτική ασφάλιση. Την στιγμή που γράφω το ποστ στη σελίδα της alpha εξακολουθεί να λέει ότι έχει ταξιδιωτική ασφάλιση. Έχει λάβει κανείς άλλος τέτοια ενημέρωση για κάποια κάρτα του της alpha (όχι απαραίτητα την affinity);

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Δίκιο έχεις λάθος το θυμόμουν για την premium. Άρα το μόνο συν είναι οι ανέπαφες συναλλαγές.

Για την affinity mastercard με ενημέρωσαν στους δύο τελευταίους λογαριασμούς ότι από 1/3 καταργείται η ταξιδιωτική ασφάλιση. Την στιγμή που γράφω το ποστ στη σελίδα της alpha εξακολουθεί να λέει ότι έχει ταξιδιωτική ασφάλιση. Έχει λάβει κανείς άλλος τέτοια ενημέρωση για κάποια κάρτα του της alpha (όχι απαραίτητα την affinity);

Και η Blue Amex απο τον Ιούλιο 2016 είναι contactless . Για την affinity mastercard στο site που αναφέρει Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση έχει ημερομηνία ενημέρωσης αρχείου 1/3/2016 , από την ιστοσελίδα alphabankcards στα Χαρακτηριστικά της Affinity World Mastercard® δεν αναφέρει ταξιδιωτική ασφάλιση

Edited by xspy

16,65% βλέπω για τις πιστωτικές της Attica http://www.atticabank.gr/images/siteimages/useful_tools/specific_terms/4134.pdf

Εκτός από τη Technocard όπως λες και εσύ και εργαζομενους ΕΤΑΑ που απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό.

Σε αυτή και την "εξόφλησης εισφορών" αναφέρομαι. Και οι δύο χρησιμοποιούνται και για αγορές κανονικά. "Πολύ συγκεκριμένο κοινό" δεν θα έλεγα ότι είναι οι μηχανικοί. Κάπου 80-100.000 είμαστε. Και αρκετές δεκάδες χιλιάδες ακόμα γιατροί και δικηγόροι κλπ. που μπορούν να βγάλουν αντίστοιχες. Θέλω να πω ότι αν το ψάξει κανείς όλο και σε κάποια κατηγορία εργαζόμενου θα ανήκει που μπορεί να βγάλει κάποια κάρτα με "προνομιακό" επιτόκιο και παροχές από κάποια τράπεζα, οπότε το 12% της όποιας χρυσής φαντάζει και ως τρομερή ευκαιρία.

Μιά άλλη απορία έχω για όποιους γνωρίζουν. Άλλαξα προχθές τη χρεωστική Mastercard της Eurobank (λόγω απώλειας) και μου έδωσαν την ίδια αλλά contactless πλέον. Ενώ την παλιά την είχα δηλωμένη κανονικά στο "Επιστροφή", προσπάθησα σήμερα αφού διέγραψα την παλιά να καταχωρήσω τον αριθμό της νέας και μου βγάζει μήνυμα ότι "η κάρτα δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα Επιστροφή". Τι συμβαίνει; Πρέπει να κάνω κάποια άλλη κίνηση προηγουμένως; Επίσης η κάρτα που μου έδωσαν είναι -όπως και η παλιά μου- με τυπωμένα τα νούμερα, ενώ η ίδια που έχει η μάνα μου (και έχει βγάλει εδώ και 1 χρόνο), διαπίστωσα ότι είναι ανάγλυφα και γράφει "MC Payless".

Σε αυτή και την "εξόφλησης εισφορών" αναφέρομαι. Και οι δύο χρησιμοποιούνται και για αγορές κανονικά. "Πολύ συγκεκριμένο κοινό" δεν θα έλεγα ότι είναι οι μηχανικοί. Κάπου 80-100.000 είμαστε. Και αρκετές δεκάδες χιλιάδες ακόμα γιατροί και δικηγόροι κλπ. που μπορούν να βγάλουν αντίστοιχες. Θέλω να πω ότι αν το ψάξει κανείς όλο και σε κάποια κατηγορία εργαζόμενου θα ανήκει που μπορεί να βγάλει κάποια κάρτα με "προνομιακό" επιτόκιο και παροχές από κάποια τράπεζα, οπότε το 12% της όποιας χρυσής φαντάζει και ως τρομερή ευκαιρία.

Μιά άλλη απορία έχω για όποιους γνωρίζουν. Άλλαξα προχθές τη χρεωστική Mastercard της Eurobank (λόγω απώλειας) και μου έδωσαν την ίδια αλλά contactless πλέον. Ενώ την παλιά την είχα δηλωμένη κανονικά στο "Επιστροφή", προσπάθησα σήμερα αφού διέγραψα την παλιά να καταχωρήσω τον αριθμό της νέας και μου βγάζει μήνυμα ότι "η κάρτα δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα Επιστροφή". Τι συμβαίνει; Πρέπει να κάνω κάποια άλλη κίνηση προηγουμένως; Επίσης η κάρτα που μου έδωσαν είναι -όπως και η παλιά μου- με τυπωμένα τα νούμερα, ενώ η ίδια που έχει η μάνα μου (και έχει βγάλει εδώ και 1 χρόνο), διαπίστωσα ότι είναι ανάγλυφα και γράφει "MC Payless".

της μητέρας σου θα ήρθε στο σπίτι ως αντικατάσταση της παλιάς, για αυτο ειναι και αναγλυφη!τωρα η δικη σου συμμετεχει κανονικα στην επιστροφη απλα θελει 2-3 εργάσιμες για να μπορέσεις να τη δηλώσεις στην εφαρμογή

Και η Blue Amex απο τον Ιούλιο 2016 είναι contactless . Για την affinity mastercard στο site που αναφέρει Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση έχει ημερομηνία ενημέρωσης αρχείου 1/3/2016 , από την ιστοσελίδα alphabankcards στα Χαρακτηριστικά της Affinity World Mastercard® δεν αναφέρει ταξιδιωτική ασφάλιση

Για την blue έχεις απόλυτο δίκιο, την πάτησα γιατί δεν έβλεπα το σύμβολο στη φωτογραφία της όπως στις άλλες. Άρα μια χαρά η blue, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως από την bonus premium από ότι φαίνεται. Η affinity ενώ στα χαρακτηριστικά το έχει αφαιρέσει το αναφέρει στην αρχική "διαφήμιση".

http://i65.tinypic.com/2moro5d.png

της μητέρας σου θα ήρθε στο σπίτι ως αντικατάσταση της παλιάς, για αυτο ειναι και αναγλυφη!τωρα η δικη σου συμμετεχει κανονικα στην επιστροφη απλα θελει 2-3 εργάσιμες για να μπορέσεις να τη δηλώσεις στην εφαρμογή

Όσοι έχουμε κάρτα από κατάστημα μπορούμε να ζητήσουμε από εξυπηρέτηση να μας σταλεί αντικατάσταση με ανάγλυφα νούμερα;

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Για την blue έχεις απόλυτο δίκιο, την πάτησα γιατί δεν έβλεπα το σύμβολο στη φωτογραφία της όπως στις άλλες. Άρα μια χαρά η blue, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως από την bonus premium από ότι φαίνεται. Η affinity ενώ στα χαρακτηριστικά το έχει αφαιρέσει το αναφέρει στην αρχική "διαφήμιση".

http://i65.tinypic.com/2moro5d.png

Όσοι έχουμε κάρτα από κατάστημα μπορούμε να ζητήσουμε από εξυπηρέτηση να μας σταλεί αντικατάσταση με ανάγλυφα νούμερα;

Δυστυχώς δε γίνεται γιατί το έχω ρωτήσει επανειλημμένως σε κατάστημα αν γίνεται να μου στείλουν ανάγλυφη από τα κεντρικά διότι ξεθωριάζει πολύ εύκολα αλλά κάρτες βγαίνουν μόνο από κατάστημα.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Επειδή δε θέλω πιστωτική προφανώς δε θα ασχοληθώ με την premium Amex.

H Blue Amex είναι κι αυτή πιστωτική; Αν ναι...τότε για συλλογή πόντων ποια είναι η καλύτερη πρόταση για να αντικαταστήσω την απλή amex bonus;

Τέλος επειδή είμαι μάλλον άσχετος... τι σημαίνει "ταξιδιωτική ασφάλιση" ;

Και πάλι ευχαριστώ!

H Blue Amex είναι κι αυτή πιστωτική; Αν ναι...τότε για συλλογή πόντων ποια είναι η καλύτερη πρόταση για να αντικαταστήσω την απλή amex bonus;

Και πάλι ευχαριστώ!

φυσικά και είναι πιστωτική και έχει πολύ ωραία διαφανή εμφάνιση!και είναι και η καλυτερη πρόταση για να αντικαταστήσεις την απλή μπόνους γιατί παίρνεις διπλάισους πόντους. ταξιδιωτική ασφάλιση από όσο γνωρίζω είναι ασφάλιση στην ξενη χωρα με την προυπόθεση ότι τα έξοδα του ταξιδιού έγιναν με την πιστωτική

Και πάλι ευχαριστώ!

Και η blue amex πιστωτική είναι. Η χρεωστική που έχεις είναι η μόνη επιλογή που έχεις στην alpha για χρεωστική με πόντους. Αν δεν φοβάσαι ότι θα ξεφύγεις κάνοντας αγορές πάνω από αυτές που μπορείς να εξοφλήσεις εφάπαξ στη λήξη του λογαριασμού, είναι πολύ καλή επιλογή αφού διπλασιάζει ουσιαστικά τους πόντους σου σε κάθε κατηγορία. Σκέψου το και πράξε ανάλογα, εγώ πάντως πλέον δεν χρησιμοποιώ χρεωστική για καμία απολύτως αγορά. Και πόντους χάνω και τα χρήματά μου δεσμεύω άμεσα, ενώ με την πιστωτική έχω άτοκη περίοδο. Την ταξιδιωτική ασφάλιση στην εξήγησε ο συμφορουμίτης στο ποστ από πάνω. Δυστυχώς η blue έχει μόνο αγορών που εγώ το προτιμώ αλλά σαφώς θα ήταν προτιμότερο να έχει και τα δύο προγράμματα. Εγώ θα την έκανα την κίνηση πάντως.

Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Μεγάλος μπελάς πάντως αυτό με τα εκτυπωμένα νούμερα στις κάρτες της Eurobank. Στο 6μηνο πάνω με την κάρτα σε πορτοφόλι και ακόμα και χωρίς χρήση (βάλε-βγάλε στη θήκη) αρχίζουν να σβήνουν ψηφία. Με καμίας άλλης τράπεζας τις κάρτες δεν είχα ποτέ τόσο μεγάλο πρόβλημα...

Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Μεγάλος μπελάς πάντως αυτό με τα εκτυπωμένα νούμερα στις κάρτες της Eurobank. Στο 6μηνο πάνω με την κάρτα σε πορτοφόλι και ακόμα και χωρίς χρήση (βάλε-βγάλε στη θήκη) αρχίζουν να σβήνουν ψηφία. Με καμίας άλλης τράπεζας τις κάρτες δεν είχα ποτέ τόσο μεγάλο πρόβλημα...

σβήνουν απίστευτα γρήγορα και όταν πας στο κατάστημα και τους λες έχω θέμα σου λένε σιγά φαίνονται

Έχω μία πιστωτική Alpha bonus και θέλω να εκμεταλλευτώ την προσφορά για τα odeon που δίνουν 1+1 εισιτήριο από Δευτέρα έως Τετάρτη.

Επειδή θέλουμε να πάμε 3 άτομα, γνωρίζει κανείς αν και το τρίτο εισιτήριο θα χρεωθεί με 4 ευρώ; Όταν βάζω Online 3 εισιτήρια μου βγάζει 12 ευρώ σύνολο. Ισχύει, ή θα φάω πόρτα;

Έχω μία πιστωτική Alpha bonus και θέλω να εκμεταλλευτώ την προσφορά για τα odeon που δίνουν 1+1 εισιτήριο από Δευτέρα έως Τετάρτη.

Επειδή θέλουμε να πάμε 3 άτομα, γνωρίζει κανείς αν και το τρίτο εισιτήριο θα χρεωθεί με 4 ευρώ; Όταν βάζω Online 3 εισιτήρια μου βγάζει 12 ευρώ σύνολο. Ισχύει, ή θα φάω πόρτα;

Όντως φαίνεται λίγο περίεργο αυτό.. γιατί δεν τα κλείνεις online να είσαι σίγουρος ;; αφού εμφανίζει 12 ευρώ θα σαι οκ.

Καλησπερα,υπαρχει καποιος-α που να εχει πιστωτικη της eurobank πανω απο 2 χρονια?

ναι. Εγω εχω

Όντως φαίνεται λίγο περίεργο αυτό.. γιατί δεν τα κλείνεις online να είσαι σίγουρος ;; αφού εμφανίζει 12 ευρώ θα σαι οκ.

Αυτό θα κάνω, απλά δεν ξέρω αν το έχουν επίτηδες έτσι, ή είναι bug και μου δημιουργήσουν θέμα όταν πάω να τα πάρω

Αυτό θα κάνω, απλά δεν ξέρω αν το έχουν επίτηδες έτσι, ή είναι bug και μου δημιουργήσουν θέμα όταν πάω να τα πάρω

οχι κανενα προβλημα μην αγχωνεσαι, εχω βγαλει δεκαδες φορες τα τελευταια χρονια με τη bonus οποιο αριθμο εισιτηριων και να βαλεις 4 ευρω τα βγαζει δε ξερω γιατι στη διαφημιση λεει 1+1. Απλα δεν εχω βγαλει ποτε απο ταμειο μονο online

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Υπάρχει ανεπαφη καρτα Diners ;

Εκανα αίτησ για την Premium AMEX (μαυρη) της Alpha bank. περιμενω να δω αν θα εγκριθεί

Απορριφθηκε η αιτηση γιατι "δεν τηρουνται οι προϋποθέσεις".

Αραγε η Blue εχει τις ιδιες προϋποθέσεις; Να κανω αιτηση ή ειναι άσκοπο;

Απορριφθηκε η αιτηση γιατι "δεν τηρουνται οι προϋποθέσεις".

Αραγε η Blue εχει τις ιδιες προϋποθέσεις; Να κανω αιτηση ή ειναι άσκοπο;

αρχικά έχει δίδιες προϋποθέσεις, αλλά τώρα που απορρίφθηκε η αίτησή σου θα απορριφθεί κατευθείαν, χωρίς καν να εξεταστεί, η επόμενη και αυτό θα συμβαίνει για ένα διάστημα 6 μηνών περίπου, κυρίως στην αλφά αλλά είναι και κακό ιστορικό για σένα για τις άλλες τράπεζες ότι έκανες δηάδή τώρα μία αίτηση και αυτή απορρίφθηκε

σβήνουν απίστευτα γρήγορα και όταν πας στο κατάστημα και τους λες έχω θέμα σου λένε σιγά φαίνονται

Δεν πάνε να λένε ό,τι θέλουν. Όταν ρωτάω γνωστούς για το νούμερο της χρεωστικής τους (μόνο με mastercard eurobank τυχαίνει σε μένα) ειδικά τα τελευταία 4 φαίνονται με πολύ ζόρι (η γιαγιά μου μια φορά μετά τις 3 4άδες μου λέει δεν έχει άλλα ψηφία :lol::p ). Απαράδεκτο αυτό το πράγμα και πρέπει να λυθεί κάπως.

Δεν γνωριζω, λεω τωρα........ Αν δηλωσετε απωλεια στο τηλεφωνικο κεντρο της τραπεζας στελνουν καρτα με αναγλυφα νουμερα ή σας λενε να περασετε σε καποιο καταστημα να κανετε επανεκδοση ?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: