JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Στη σύμβαση πάντως δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Από όσο ξέρω δεν μπορείς να χρεώσεις χρεωστική κάρτα στο web banking για πληρωμή ΔΕΗ πχ ή και εφορία αλλά γίνεται μόνο με χρέωση λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Ενώ από το my alpha wallet μπορείς κανονικά και με χρεωστική. Οι αρχικοί πόντοι καλωσορίσματος και πρώτης συναλλαγής έχουν διάρκεια 1 χρόνο και όλοι οι υπόλοιποι που μαζεύεις 2 χρόνια. ΑΛλά όπως έχει ξαναγραφτεί.. μπορείς να μεταφέρεις πόντους από μία κάρτα bonus σε μία άλλη (ακόμα και τρίτου προσώπου) και αμέσως μετά τους ξαναμεταφέρεις πίσω .. και ανανεώνονται από εκείνη την ημέρα για άλλα 2 χρόνια.. οπότε με αυτόν τον τρόπου στην ουσία τους κρατάς για όσο θες.. Η visa η χρεωστική enter σωστά λες. δεν είναι bonus οπότε δε μαζεύεις τίποτα. ευχαριστω πολυ! για την διευκρινηση! Αφορά και χρεωστικές κάρτες.. Αλλά και γενικότερα τη σχέση που έχεις με την τράπεζα... καταθέσεις από ένα όριο και πάνω προθεσμιακές εμβάσματα/πληρωμές κτλ Βέβαια με χρεωστικές παίρνεις λιγότερους πόντους από ότι είδα σε σχέση με τις πιστωτικές. Σε γενικές γραμμές νομίζω κινείται πάνω στη λογική του go4more της Εθνικής Τράπεζας το go4more της εθνικης τραπεζας αφορα και την καινουργια πρασινη χρεωστικη καρτα mastercard ; η οχι; θα πρεπει να βγαλεις αλλη καρτα; Γενικα το go4more αξιζει; Επισης εχει και η εθνικη το wallet που μπορεις να μαζεψεις ποντους; οπως στην alpha wallet με την amex; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 το go4more της εθνικης τραπεζας αφορα και την καινουργια πρασινη χρεωστικη καρτα mastercard ; η οχι; θα πρεπει να βγαλεις αλλη καρτα; Γενικα το go4more αξιζει; Επισης εχει και η εθνικη το wallet που μπορεις να μαζεψεις ποντους; οπως στην alpha wallet με την amex; . Ναι η καινουργια καρτα συμμετεχει στο προγραμμα. Τωρα το αν αξιζει ειναι σχετικο, αν εχεις καποια πιστωτικη η αλλη χρεωστικη με επιστροφη πρεπει να δεις ποια σε συμφερει και που, αν δεν εχεις αλλου προφανως και αξιζει πχ σουπερ μαρκετ, βενζιναδικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Ναι η καινουργια καρτα συμμετεχει στο προγραμμα. Τωρα το αν αξιζει ειναι σχετικο, αν εχεις καποια πιστωτικη η αλλη χρεωστικη με επιστροφη πρεπει να δεις ποια σε συμφερει και που, αν δεν εχεις αλλου προφανως και αξιζει πχ σουπερ μαρκετ, βενζιναδικα... εγώ θα γράψω και τις 3 κάρτες των 3 τραπεζών που έχω και βλέπουμε για την εξαργύρωση. προς το παρόν γράφτηκα στην Πειραιώς στο yellow. πάντως στην Πειραιώς συμφέρει παρά πολύ και χρεωστική κάρτα αβ με ετήσιο πάγιο 15 ευρώ ή προπληρωμένη με ένα ευρώ ανά γέμισμα. από την άλλη άμα την χρησιμοποιεί κάποιος συνέχεια πιστεύω ότι εξυπηρετεί η χρεωστική με το ετήσιο πάγιο. αυτή επειδή έχει ήδη μπόνους για αυτό και δεν συνδέεται και με το yellows. επίσης άμα συνδέσω την χρεωστική τις ab με το alpha wallet και πληρώνω λογαριασμόυς από εκεί και κατά βάση την εφορία θα μαζεύω περισσότερους πόντους. για εξαργύρωση. από την άλλη θα ξεκινήσω με την απλή χρεωστική κάρτα που ήδη έχω και μετά θα δω που δεν έχει πάγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Καλημέρα παιδιά, να κάνω μια ερώτηση. Βλέπω σήμερα κατάθεση ενός ποσού σε ένα λογαριασμό μου από μια PAYSAFE FINANCIAL. Ξέρουμε κάποιος τι είναι αυτό; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 εγώ θα γράψω και τις 3 κάρτες των 3 τραπεζών που έχω και βλέπουμε για την εξαργύρωση. προς το παρόν γράφτηκα στην Πειραιώς στο yellow. πάντως στην Πειραιώς συμφέρει παρά πολύ και χρεωστική κάρτα αβ με ετήσιο πάγιο 15 ευρώ ή προπληρωμένη με ένα ευρώ ανά γέμισμα. από την άλλη άμα την χρησιμοποιεί κάποιος συνέχεια πιστεύω ότι εξυπηρετεί η χρεωστική με το ετήσιο πάγιο. αυτή επειδή έχει ήδη μπόνους για αυτό και δεν συνδέεται και με το yellows. επίσης άμα συνδέσω την χρεωστική τις ab με το alpha wallet και πληρώνω λογαριασμόυς από εκεί και κατά βάση την εφορία θα μαζεύω περισσότερους πόντους. για εξαργύρωση. από την άλλη θα ξεκινήσω με την απλή χρεωστική κάρτα που ήδη έχω και μετά θα δω που δεν έχει πάγιο. η του ΑΒ δεν ξέρω πόσο συμφέρει βέβαια γιατι έχει τη συνδρομή 15 ευρώ. Και πρέπει να τα κάνεις απόσβεση αυτά τα λεφτά για να πεις ότι έχεις κέρδος. Δηλαδή πρέπει να μαζέψεις πάνω από 500 πόντους στον ΑΒ για να πεις έχει κέρδος. Και με το 1 πόντος για 10 ευρώ στις άλλες επιχειρήσεις δεν ξέρω πόσο εύκολα μαζεύονται. Εγώ την έχω αλλά μέχρι στιγμής έχω συγκεντρώσει 200 πόντους μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 (edited) το go4more της εθνικης τραπεζας αφορα και την καινουργια πρασινη χρεωστικη καρτα mastercard ; η οχι; θα πρεπει να βγαλεις αλλη καρτα; Γενικα το go4more αξιζει; Επισης εχει και η εθνικη το wallet που μπορεις να μαζεψεις ποντους; οπως στην alpha wallet με την amex; . Η συμμετοχη στο go4more ειναι ασχετο αν εχεις την καινουργια καρτα ή την παλια.Προσωπικα εχω κανει κανονικα εγραφη και μαζευω κανονικα ποντους με τις παλιες χρεωστικες/πιστωτικες καρτες της Εθνικης. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η του ΑΒ δεν ξέρω πόσο συμφέρει βέβαια γιατι έχει τη συνδρομή 15 ευρώ. Και πρέπει να τα κάνεις απόσβεση αυτά τα λεφτά για να πεις ότι έχεις κέρδος. Δηλαδή πρέπει να μαζέψεις πάνω από 500 πόντους στον ΑΒ για να πεις έχει κέρδος. Και με το 1 πόντος για 10 ευρώ στις άλλες επιχειρήσεις δεν ξέρω πόσο εύκολα μαζεύονται. Εγώ την έχω αλλά μέχρι στιγμής έχω συγκεντρώσει 200 πόντους μόνο. Πιστευω οτι η εκδοση πιστωτικης/χρεωστικης ΑΒ Βασιλοπουλος συμφερει μονο οταν βγαζει προσφορα με εκδοση καινουργιας καρτας (πιστωτικης/χρεωστικης)1000ποντους στην καρτα ΑΒ και αυτο ισχυσει για καινουργιους πελατες. Γενικα πιστευω οτι απο την στιγμη που πλεον εχουμε μονο 4 τραπεζες και αντιστοιχα πλεον 4 προγραμματα επιβραβευσης πελατων,αν καποιος εχει την δυνατοτητα ,να ειναι και στα 4 προγραμματα για να μπορει να τα εκμεταλευεται οσο πιο πολυ μπορει.Για παραδειγμα φετος η vodafone δεν εβγαλε προσφορα για συγκεκρωση ποντων με αγορα Iphone ,οποτε εβγαλα στην καρτα της eurobank γιατι συνηθως χριστουγεννα βγαζει επιστροφη 20% για αγορα προιοντων apple ειτε στον γερμανο ειτε στο Public. Edited November 29, 2016 by dalton114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Σε πιστωτική eurobank δεν θα έπρεπε να μας ειδοποιεί άμεσα αν γίνει κάποια αγορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 λογικά θα πρέπει να αγοράσεις κάποιο πακέτο ειδοποιήσεων για live ενημέρωση. Άλλη μια ευκαιρία για άρμεγμα από τα αγαπημένα μας τραπεζικά ιδρύματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 λογικά θα πρέπει να αγοράσεις κάποιο πακέτο ειδοποιήσεων για live ενημέρωση. Άλλη μια ευκαιρία για άρμεγμα από τα αγαπημένα μας τραπεζικά ιδρύματα... μόνο η Alpha Bank το έχει ήδη ενεργοποιήσει σε όλους την sms ειδοποίηση ! και μπορεί με το νέο έτος να αλλάξει αυτό. εγώ πάντως άμα μας χρεώνει εν αγνοία μας θα το ακυρώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 λογικά θα πρέπει να αγοράσεις κάποιο πακέτο ειδοποιήσεων για live ενημέρωση. Άλλη μια ευκαιρία για άρμεγμα από τα αγαπημένα μας τραπεζικά ιδρύματα... και αλλο αρμεγμα; εχουμε στεγνωσει , επρεπε να σου ερχετε αμεσα ειδοποιηση και δωρεαν μαλιστα, τι να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 και αλλο αρμεγμα; εχουμε στεγνωσει , επρεπε να σου ερχετε αμεσα ειδοποιηση και δωρεαν μαλιστα, τι να πω το επιτοκιο ισχυει για ανεξοφλητο ποσο αν αφησεις υπολοιπο στην καρτα δεν αφορα τις δοσεις για ενα προιον. Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Αν ψωνίσω στο σούπερ 30 ευρώ με πιστωτική κάρτα 30ευρώ θα πληρώσω στην ημερομηνία που λέει?ή με τόκο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Αν τα πληρώσεις και τα 30 μέχρι την ημερομηνία που λέει δεν πληρώνεις τόκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 μόνο η Alpha Bank το έχει ήδη ενεργοποιήσει σε όλους την sms ειδοποίηση ! και μπορεί με το νέο έτος να αλλάξει αυτό. εγώ πάντως άμα μας χρεώνει εν αγνοία μας θα το ακυρώσω. Μέχρι 31.12 είναι δωρεάν και μόνο για τις χρεωστικές κάρτες αν δεν κάνω λάθος. . Μετά ξεκινάει η χρέωση η κανονική με 1 ευρώ το μήνα ανά κάρτα με εξαίρεση πολύ λίγες κάρτες που η υπηρεσία ήταν πάντα δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Μέχρι 31.12 είναι δωρεάν και μόνο για τις χρεωστικές κάρτες αν δεν κάνω λάθος. . Μετά ξεκινάει η χρέωση η κανονική με 1 ευρώ το μήνα ανά κάρτα με εξαίρεση πολύ λίγες κάρτες που η υπηρεσία ήταν πάντα δωρεάν Θα έρθει προσφορά για 50% για την υπηρεσία ...6 ευρώ τον χρόνο Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 (edited) Θα έρθει προσφορά για 50% για την υπηρεσία ...6 ευρώ τον χρόνο Μακάρι.. ή η χρέωση να είναι ανά πελάτη όχι ανά κάρτα.. Στην Εθνική από ότι είδα είναι 1 ευρώ το τρίμηνο.. Εγώ πχ που έχω +6 κ'αρτες στην Alpha ... το κόστος είναι πολύ μεγάλο αν το έχω ενεργό σε όλες!!! Ούτε καν στις χρυσές visa,mastercard δεν το έχουν δωρεάν όπως συνήθως γίνεται!! Edited November 30, 2016 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Είχα γράψει κάποιες σελίδες νωρίτερα για την affinity mastercard της alpha. Ταλαιπωρηθήκαμε λίγο καθώς πέρασαν σχεδόν δύο εβδομάδες και ένα ξεχεστικό (δικό μου) τηλέφωνο στα κεντρικά γιατί "συνήθως τα αιτήματα απαντώνται σε 3 εργάσιμες και μάλλον το δικό σας θα παράπεσε". Το επόμενο πρωί είχε εγκριθεί με όριο 1500€ (και όχι 3000€ που έλεγε η υπάλληλος στο κατάστημα θεωρώντας την χρυσή) που μου είπε ότι μπορούμε να το ανεβάσουμε με αίτηση. Σκέφτηκα πρώτα πάντως να κάνουμε κάποια κίνηση 2-3 μήνες και να το δούμε μετά. Πολλά μπράβο στον συνονόματο Αλέξη(;) (Alex0077 αν το γράφω καλά) που μου επεσήμανε το γεγονός ότι η κάρτα θεωρείται "απλή". Στα των χαρακτηστικών της την θεωρώ κορυφαία μαζί με την Cosmote World Mastercard της Eurobank καθώς μαζεύουν επιστροφή από παντού και δεν σε βάζουν στο τρυπάκι να βρεις συνεργαζόμενη επιχείρηση. Στα μαγαζιά του ομίλου Inditex όλο και κάτι ψωνίζω, οπότε υπολογίζω να καλύπτω εντελώς δωρεάν το μεγαλύτερο μέρος των αγορών μου από εκεί. Στα συν η προσφορά που τρέχει τους πρώτους δύο μήνες κατοχής της κάρτας και δίνει 10€ επιστροφή στην πρώτη αγορά >=10€ από τα συνεργαζόμενα καταστήματα. Κάποιους ίσως ενδιαφέρει και η δυνατότητα 3 άτοκων δόσεων για ποσά άνω των 90€ στα καταστήματα αυτά. Ενδιαφέρομαι να "παίξω" με το πρόγραμμα bonus με κάποιους πόντους από μια προθεσμιακή που θέλω να μεταφέρω στην Alpha. Ψήθηκα για την Wind Bonus AmEx αν οι πόντοι εξαργυρώνονται σε λογαριασμό σταθερής τηλεφωνίας. Αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα με συμφέρει τρομερά αφού μου μηδενίζει έναν λογαριασμό σταθερού ανά κάποιους μήνες, και είναι ένα κόστος που πληρώνεται ούτως ή άλλως. Υπάρχει περίπτωση να την διατηρήσω με δωρεάν συνδρομή χωρίς να καλύπτω το όριο αγορών λόγω της προθεσμιακής ας πούμε; Και κάτι τελευταίο: στους λογαριασμούς μισθοδοσίας οι πιστωτικές που προσφέρονται με δωρεάν συνδρομή είναι μόνο οι 3-4 που αναγράφει εδώ; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ενδιαφέρομαι να "παίξω" με το πρόγραμμα bonus με κάποιους πόντους από μια προθεσμιακή που θέλω να μεταφέρω στην Alpha. Ψήθηκα για την Wind Bonus AmEx αν οι πόντοι εξαργυρώνονται σε λογαριασμό σταθερής τηλεφωνίας. Αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα με συμφέρει τρομερά αφού μου μηδενίζει έναν λογαριασμό σταθερού ανά κάποιους μήνες, και είναι ένα κόστος που πληρώνεται ούτως ή άλλως. Υπάρχει περίπτωση να την διατηρήσω με δωρεάν συνδρομή χωρίς να καλύπτω το όριο αγορών λόγω της προθεσμιακής ας πούμε; Και κάτι τελευταίο: στους λογαριασμούς μισθοδοσίας οι πιστωτικές που προσφέρονται με δωρεάν συνδρομή είναι μόνο οι 3-4 που αναγράφει εδώ; Η wind bonus AMEX και η wind bonus visa έχουν καταργηθεί εδώ και χρόνια. Αναφέρονται στο site μόνο για αυτούς που τις είχαν βγάλει από παλιά.. Πλέον έχουν 3 κάρτες της vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Μέχρι 31.12 είναι δωρεάν και μόνο για τις χρεωστικές κάρτες αν δεν κάνω λάθος. . Μετά ξεκινάει η χρέωση η κανονική με 1 ευρώ το μήνα ανά κάρτα με εξαίρεση πολύ λίγες κάρτες που η υπηρεσία ήταν πάντα δωρεάν ναι αλλα δεν μπορει να ενεργοποιησει την χρεωση η αλφα μπανκ σε ολους τους συνδρομητες της απο τον Ιανουαριο αυθερετα, αρα θα πρεπει να την καταργησει σε ολους αμα ειναι να χρεωσει! , βεβαια στους κατοχους amex χρεωστικης bonus εξαιρουνται διοτι ηδη πληρωνουνε παγιο 10 ευρω τον χρονο και τους δινει δωρεαν την κινηση της καρτας τους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Η wind bonus AMEX και η wind bonus visa έχουν καταργηθεί εδώ και χρόνια. Αναφέρονται στο site μόνο για αυτούς που τις είχαν βγάλει από παλιά.. Πλέον έχουν 3 κάρτες της vodafone Το κοίταξα και πράγματι δεν δίνει δυνατότητα αίτησης. Χίλια ευχαριστώ για την επισήμανση. Πάλι έρευνα λοιπόν για κάρτα... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Η wind bonus AMEX και η wind bonus visa έχουν καταργηθεί εδώ και χρόνια. Αναφέρονται στο site μόνο για αυτούς που τις είχαν βγάλει από παλιά.. Πλέον έχουν 3 κάρτες της vodafone η θεια μου που εχει amex χρεωστικη και ηθελε να παρει ενα δωρεαn κινητο huawei y3ii με 26000 ποντους δειτε εδω https://www.alphabonus.gr/default.asp?pid=5&dlink=86 απο το καταστημα wind. Τελικα πηρε τηλεφωνο στο καταστημα και τις ειπανε οτι δεν μπορει με αυτην την καρτα πρεπει να γραφει πανω η καρτα την λεξη wind , αρα η συνεργασια στο site με την wind αφορα μονο τους παλιους χρηστες πιστωτικων καρτων; αλλιως γιατι εχει τοσες πολλες επιλογες; και απο κατω γραφει - Εξαργυρώσεις στα καταστήματα Wind πραγματοποιούνται με την εξαργύρωση Bonus Πόντων +2€ ή με οποιαδήποτε αγορά προϊόντος. - Οι προσφορές ισχύουν έως 31.1.2017 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων. - Οι συγκεκριμένες προσφορές εξαργύρωσης σε κάθε κατηγορία εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα. -Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις έχουν δικαίωμα να ανακαλέσουν ή να μεταβάλουν τις προσφορές τους πριν τη λήξη τους. ; κατι αλλο ηθελα να αλλαξω το email στο alpha wallet διοτι ειχα βαλει στο alpha wallet του πατερα το δικο μου email ,μου ειπανε οτι δεν γινεται!. Πρεπει λεει να καταργησω την καρτα μου απο τον λογαριασμο με το email που εχω τωρα και να φτιαξω νεο λογαριασμο , και επειδη θα εχει αφαιρεθει η καρτα απο τον προηγουμενο λογαριασμο θα την παρει. Και οταν μου λεει θα μπεις στον λογαριασμο που αφαιρεσες την καρτα αυτος ο λογαριασμος θα ειναι ανενεργος επειδη δεν εχει καρτα οποτε , μολις μπεις θα σου ζητησει να καταχωρησεις καρτα και θα μπορεις μου λεει να βαλεις την δικη σου καρτα επειδη γινεται μετα ταυτοποιηση του χρηστη , το εχει δοκιμασει κανενας; κατι δεν μου αρεσει εδω, οταν κανεις εγραφη στην αρχη σου ζηταει και το ονοματεπωνυμο σου πως θα το αλλαξει στο δικο μου ονομα; αφου αυτο το ζηταει στο πρωτη φορμα; και ειναι ηδη συμπληρωμενη ; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Καλημέρα, η θεια μου που εχει amex χρεωστικη και ηθελε να παρει ενα δωρεαn κινητο huawei y3ii με 26000 ποντους δειτε εδω https://www.alphabonus.gr/default.asp?pid=5&dlink=86 απο το καταστημα wind. Τελικα πηρε τηλεφωνο στο καταστημα και τις ειπανε οτι δεν μπορει με αυτην την καρτα πρεπει να γραφει πανω η καρτα την λεξη wind , αρα η συνεργασια στο site με την wind αφορα μονο τους παλιους χρηστες πιστωτικων καρτων; αλλιως γιατι εχει τοσες πολλες επιλογες; Βλακείες της είπαν. Ας βάλουν την κάρτα της μέσα και από το POS να ζητήσουν εκτύπωση loyalty. Θα τους βγάλει από το POS μία μεγάλη εκτύπωση που θα αναφέρει η εν λόγω κάρτα τι μπορεί να πάρει και με πόσους πόντους. Οι προσφορές που έδειξες είναι για οποιαδήποτε κάρτα bonus, αν επιμένουν πως δεν γίνεται δοκίμασε σε άλλο κατάστημα Wind. Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 (edited) Καλημέρα, Βλακείες της είπαν. Ας βάλουν την κάρτα της μέσα και από το POS να ζητήσουν εκτύπωση loyalty. Θα τους βγάλει από το POS μία μεγάλη εκτύπωση που θα αναφέρει η εν λόγω κάρτα τι μπορεί να πάρει και με πόσους πόντους. Οι προσφορές που έδειξες είναι για οποιαδήποτε κάρτα bonus, αν επιμένουν πως δεν γίνεται δοκίμασε σε άλλο κατάστημα Wind. απλα δεν υπαρχει ! θα τις το πω , ευχαριστω πολυ . στην εθνική τράπεζα στο πρόγραμμα go4more άμα κανείς μεταφορά χρημάτων μεταξύ λογαριασμών κερδίζεις 25 πόντους! δεν το περίμενα ότι αφορά και μεταφορά χρημάτων μεταξύ λογαριασμών! έκανα μεταφορά και τους είδα! edit : τελικα λαθος μου δεν παιρνεις 25 ποντους για μεταφορα μεταξυ λογαριασμων., κοιταξα στο internet banking εχει ημερολογιο και σου λεει τους ποντους που κερδισες ανα ημερα και απο ποιον λογω κερδισα 25 ποντους διοτι ειχα βαλει παγια εντολη πληρωμης λογαριασμου elpedison για αυτο . Επισης οταν εκανα την πρωτησ συνναλαγη με χρεωστικη καρτα σε καταστημα κερδισα 100 ποντους ανεξαρτητως το ποσου συναλλαγης και μπηκανε και αυτοι! . Τωρα διαβασα στο ιντερνετ και λεει και για εγκατασταση της εφαρμογης go4more στο κινητο κερδιζεις αλλους 100 ποντους αλλα δεν το εχω δοκιμασει και θελω να το δοκιμασω . Οσο για το my alpha wallet αμα βαλετε καρτα αλλης τραπεζας δεν μπορειτε να πραγματοποιησετε πληρωμες αλλα μονο συναλλαγες οπου εχει το σημα masterpass δηλαδη σαν το paypall. Αρα δεν υπαρχει λογως να το κανει καποιος αυτο , μεχρι στιγμης δεν εχω βρει καταστημα με σημα masterpass ,πχ aliexpress που χρησιμοποιω που και που δεν το εχει . Απενεργοποιηση στο alpha wallet για τις συναλλαγες μεσω email !! Επισης στο alpha wallet για καθε πληρωμη που κανετε λαμβανεται στο email σας το αποδεικτικο συναλλαγης , πιστευω οτι ειναι αχρηστο να λαμβανεις το αποδεκτικο και στο email , αφου ετσι και αλλιως θα λαβεις μυνημα στο κινητο για την χρηση της καρτας σου , επισης μπορουμε να τυπωσουμε το αποδεικτικο της συναλλαγης απο το ιστορικο συναλλαγων μετα επιλογες και μετα λεπτομεριες . Στο τμημα εξυπηρετησης πελατων δεν ξερανε πως απενεργοποειται αλλα το βρηκα εγω στην κεντρικη σελιδα του wallet μετα στο μολυβι το επιλεγεται και ξετικαρετε το κουτακι που γραφει <<Επιθυμώ να λαμβάνω ενημέρωση μέσω e-mail για τις συναλλαγές μου>> και πατατε αποθηκευση. Το alpha wallet δεν δεχεται χρεωστικη mastercard της Εθνικης τράπεζας και τις Πειραιως οταν πας να πληκτρολογησεις την καρτα βγαζει Μήνυμα λάθους H κάρτα δεν μπορεί να αποθηκευτεί στο wallet σας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ενότητα των συχνών ερωτήσεων ή καλέστε την Υπηρεσία Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης στο τηλέφωνο 210 326 0000. Edited December 6, 2016 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 τι διαφορα εχει η πιστωτικη καρτα gold πειραιως απο της αλλες πιστωτικες που εχει η τραπεζα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Έχω πιστωτική visa. Αν βγάλω μια πρόσθετη κάρτα για τη μητέρα μου , θα μπορέσει να τη χρησιμοποιήσει για το χτίσιμο του αφορολόγητου μέσα στο 2017 ? Ή πρέπει να της βγάλω νέα πιστωτική ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts