Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Εννοείται με φυσική παρουσία στην στρπεζα έχοντας την ταυτοτητα σου.

Διαφορετικά με e-banking αλλά και στις δύο περιπτώσεις δεν ξέρω αν υπαρχει κάποιος περιορισμός λόγο τον καπιταλς.

Για τράπεζες του εξωτερικού είναι σίγουρα 500ευρω το μήνα αλλά έχω την εντύπωση πως στις ελληνικές δεν υπάρχει πρόβλημα.

σε ευχαριστω πολυ

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Για τράπεζες του εξωτερικού είναι σίγουρα 500ευρω το μήνα αλλά έχω την εντύπωση πως στις ελληνικές δεν υπάρχει πρόβλημα.

1000€ πλέον.

1000€ πλέον.

Αναφέρεσαι σε εμβάσματα εσωτερικού ή εξωτερικού? :worry:

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Προφανώς εξωτερικού...

Αν και βγαίνουμε off-topic, δεν θεωρώ τίποτα προφανές (πλέον) όσον αφορά στο Ελληνικό τραπεζικό σύστημα...θα μπορούσε κάλλιστα να έχει μπει χαμηλότερο πλαφόν στα εμβάσματα εσωτερικού αλλά χαίρομαι που δεν ισχύει αυτό.

Σε ευχαρισ΄τω για τη διευκρίνση πάντως!

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Εξωτερικού φυσικά. Στα εσωτερικού ουδέποτε υπήρξε περιορισμός (πέρα από κάτι περιορισμούς τεχνικής φύσεως στα e-banking και μόνο).

Καλησπέρα σε όλους. Ίσως το πιο βοηθητικό θέμα για πιστωτικές στο νετ... Μια ερώτηση θέλω να κάνω σε περίπτωση που κάποιος το γνωρίζει. Έχω πιστωτική κάρτα στην Alpha. Στις 15 έκανα μια αίτηση και για πιστωτική στη Eurobank. Έστειλα τα στοιχεία που ήθελαν με φαξ και όταν πήρα μετά από 2 μέρες τηλέφωνο για να δω τι γίνεται μου είπαν ότι εκκαθαριστικό και ταυτότητα δεν ήταν καθαρά οπότε να τα στείλω ξανά. Μετά από μισή ώρα με καλεί κάποια άλλη εκπρόσωπός τους να μου πει ότι υπάρχει προέγκριση αλλά θέλουν εκκαθαριστικό και ταυτότητα γιατί δεν φάινονται και να υπογράψω την σύμβαση(προσύμβαση?) αλλά θα μου έρθει κούριερ. Έρχεται την επόμενη στην δουλειά μου όλα οκ. Ολυτε φωνή ούτε ακρόαση περίπου 2 βδομάδες. Τους παίρνω σήμερα με τα πολλά (το τηλ τους κέντρο είναι άθλιο) μου λέει η κοπέλα ότι πρέπει να πάω στο κατάστημα που είχα δηλώσει για παραλαβή της κάρτας, έτσι ώστε να υπογράψω κάτι συμβάσεις πάλι. Της λέω έχει εγκριθεί; Μου απαντά δε μπορώ να το δω, αλλά λογικά για να σας στέλνουμε εκεί... Anyway.. πάω και από εκεί και μου λένε ότι εκκρεμούν εκκαθαριστικό και ταυτότητα και με βάζουν να υπογράψω ακριβώς τα ίδια που υπέγραψα και στον κούριερ! χαχαχα

Λέω εντάξει οι άνθρωποι είναι τραγικοί... Και το αποκορύφωμα. Μισή ώρα αφότου έφυγα μου ήρθε sms και mail (την είχα κάνει ηλεκτρονικά) ότι η αίτησή μου πιστωτική κάρτα έχει προεγκριθεί και ότι σύντομα θα επικοινωνήσει ένας εκπρόσωπός της τράπεζας μαζί μου.

Επειδή με αυτούς άκρη δύσκολο να βγάλω... έχει κανείς ιδέα αν έχει εγκριθεί η κάρτα ή αν απλά μου σπάνε τα νεύρα χωρίς ουσιαστικά να έχει προχωρήσει κάτι;

ΥΓ Ξέρει κανείς αν σε Attica ή Πειραιώς είναι πιο νορμάλ τα πράγματα;;)

Φίλε μου απαντηση για το αν ειναι καλυτερες δεν μπορω να σου δωσω, αλλα μπορω με βεβαιότητα να σου πω οτι εμπλεξες με την χειροτερη τραπεζα απο πλευρας εξυπηρετησhς.

Τα ιδια σχεδον μου κανανε και εμενα και οταν διαμαρτυρηθηκα για την ταλαιπωρεια η διευθυντης του καταστηματος πολυ απλα και δυνατα μου ειπε αν δεν σου αρεσει κυριε να πας σε αλλη τραπεζα.

Ασε τα χαλια του web banking τους. Εγω εχω web απο ολες τις τραπεζες αλλα το μονο που σταματησα να χρησιμοποιω ειναι της Αλφα.

Μακρυααααα

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

ALPHA vodafone bonus

Το εψαξα λιγο πριν την απαντηση σου και ειδα οτι γινεται σε συμβολαιο vodafone. Ειναι σιγουρο αυτο οτι μπαινουν λεφτα σε καρτοκινητο cu?

Βασικά αν αναφέρεσαι σε εμένα, για τη Eurobank λέω. Της Alpha το web banking δε το βρίσκω άσχημο. Αν και της Πειραιώς που χρησιμοποιώ κατά κόρον για τις συναλλαγές μου είναι πραγματικά το καλύτερο!

Λοιπόν επιστρέφω στο εν λόγω θέμα μετά από λίγο καιρό που είχα ξαναρωτήσει κάποια πράγματα για την πιστωτική μου. Συγκεκριμένα είχαμε κάτι συζητήσεις για όταν βάζουμε δόσεις το αν η κάρτα δεσμεύει όλο το ποσό της αγοράς ή μόνο κάποιες από τις δόσεις. Υπήρχαν κάποιες διαφωνίες, έν τέλει κατέληξα στο συμπέρασμα ότι όλο το ποσό δεν δεσμεύεται σίγουρα, γιατί αγόρασα πρόσφατα μία ηλεκτρική κουζίνα στους δικούς μου με 10 δόσεις (κανα 600άρι σύνολο) και δεν ελλατώθηκε το διαθέσιμο υπόλοιπο κατά 600 ευρώ αλλά πολύ πολύ λιγότερο.

Τέλος πάντων, θα επιστρέψω αργότερα σε αυτό. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι κάτι άλλο. Μπαίνω στο winbank στις πιστωτικές κάρτες στη διαχείρηση και βλέπω μία κατηγορία κινήσεις. Εκεί έχει τις τρέχουσες, μέσα στις οποίες έχει για παράδειγμα μία πληρωμή 30 ευρώ που έκανα εχτές, έχει μία άλλη κατηγορία "κινήσεις προηγούμενων λογαριασμών" όπου μέσα εκεί έχει με χρονολογική σειρά τις αγορές που έχω κάνει με την πιστωτική και την κάθε δόση που χρεώνομαι ανα μήνα (πχ δόση 5 από 26 από μία αγορά που έκανα πριν 5 μήνες). Έχει όμως και μία κατηγορία "Εγκρίσεις". Εκεί μέσα μου έχει γραμμένες τρεις δόσεις από τρεις αγορές που έκανα και ακόμα ξεπληρώνω με την πιστωτική μου κάρτα (η μία είναι κ η κουζίνα που ανέφερα πιο πάνω), ωστόσο πλην της κουζίνας που έχει την πρώτη δόση γραμμένη μιας και την αγοράσαμε πριν μία βδομάδα, οι δόσεις από τα άλλα δύο πράγματα αναφέρουν 15η δόση από 24 (ενώ σε ένα μήνα τελειώνει) και το άλλο 2η από 24 (ενώ τώρα πάω στον 6ο μήνα από την αγορά).

Μήπως ξέρουμε τι ακριβώς είναι οι εγκρίσεις;

Γιατί αυτό πιστεύω θα με βοηθήσει να καταλάβω τι γίνεται ακριβώς και με τα υπόλοιπα, δηλ. τι χρωστάω και τι έχω διαθέσιμο.

Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη. Μπορεί να επιστρέψω μετά με screenshot από το κινητό που ίσως βοηθήσει.

Λοιπόν επιστρέφω στο εν λόγω θέμα μετά από λίγο καιρό που είχα ξαναρωτήσει κάποια πράγματα για την πιστωτική μου. Συγκεκριμένα είχαμε κάτι συζητήσεις για όταν βάζουμε δόσεις το αν η κάρτα δεσμεύει όλο το ποσό της αγοράς ή μόνο κάποιες από τις δόσεις. Υπήρχαν κάποιες διαφωνίες, έν τέλει κατέληξα στο συμπέρασμα ότι όλο το ποσό δεν δεσμεύεται σίγουρα, γιατί αγόρασα πρόσφατα μία ηλεκτρική κουζίνα στους δικούς μου με 10 δόσεις (κανα 600άρι σύνολο) και δεν ελλατώθηκε το διαθέσιμο υπόλοιπο κατά 600 ευρώ αλλά πολύ πολύ λιγότερο.

Τέλος πάντων, θα επιστρέψω αργότερα σε αυτό. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι κάτι άλλο. Μπαίνω στο winbank στις πιστωτικές κάρτες στη διαχείρηση και βλέπω μία κατηγορία κινήσεις. Εκεί έχει τις τρέχουσες, μέσα στις οποίες έχει για παράδειγμα μία πληρωμή 30 ευρώ που έκανα εχτές, έχει μία άλλη κατηγορία "κινήσεις προηγούμενων λογαριασμών" όπου μέσα εκεί έχει με χρονολογική σειρά τις αγορές που έχω κάνει με την πιστωτική και την κάθε δόση που χρεώνομαι ανα μήνα (πχ δόση 5 από 26 από μία αγορά που έκανα πριν 5 μήνες). Έχει όμως και μία κατηγορία "Εγκρίσεις". Εκεί μέσα μου έχει γραμμένες τρεις δόσεις από τρεις αγορές που έκανα και ακόμα ξεπληρώνω με την πιστωτική μου κάρτα (η μία είναι κ η κουζίνα που ανέφερα πιο πάνω), ωστόσο πλην της κουζίνας που έχει την πρώτη δόση γραμμένη μιας και την αγοράσαμε πριν μία βδομάδα, οι δόσεις από τα άλλα δύο πράγματα αναφέρουν 15η δόση από 24 (ενώ σε ένα μήνα τελειώνει) και το άλλο 2η από 24 (ενώ τώρα πάω στον 6ο μήνα από την αγορά).

Μήπως ξέρουμε τι ακριβώς είναι οι εγκρίσεις;

Γιατί αυτό πιστεύω θα με βοηθήσει να καταλάβω τι γίνεται ακριβώς και με τα υπόλοιπα, δηλ. τι χρωστάω και τι έχω διαθέσιμο.

Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη. Μπορεί να επιστρέψω μετά με screenshot από το κινητό που ίσως βοηθήσει.

Ενα τηλέφωνο στην τράπεζα και νομίζω θα στα εξηγήσουν καλύτερα απο εμας :)

:) - αυτο τον καιρο οταν σε παιρνουν τηλεφωνο γρηγορα μετα την αιτηση ειναι για κακο, οταν αργει σημαινει το ψαχνουν αν και μπορει να μην στην εγκρινουν εαν εχεις ηδη καποια ρυθμιση δανειου ή εαν το εκκαθαριστικο σου ειναι σχετικα χαμηλο-δεν υπαρχουν καποια στανταρντ, τωρα με τα C.C ολα ειναι ρευστα

εσενα αργει επειδη υπαρχει και "ενδιαμεσος" ομως κανε ενα τηλεφωνημα γιατι στην Ελλαδα ζουμε, μπορει να σε ψιλοξεχασαν (!)

μαλλον το τελευταιο ισχυει οτι με ψιλοξεχασαν... γιατι ουτε καποια ρυθμιση σε δανειο δεν εχω και τον λογαριασμο μισθοδοσιας μου την εχω στην συγκεκριμενη τραπεζα.... παντως σ ευχαριστω για τις διευκρινισεις.. :)

Τελικά ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τη Eurobank. Κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου όπως μου έστειλαν στο sms και στο mail. Μου φαίνεται απλά θα περιμένω το Πάσχα που θα έχω και το δώρο για να ζητήσω αύξηση ορίου της πιστωτικής μου στην Άλφα. :mad:

Ενα τηλέφωνο στην τράπεζα και νομίζω θα στα εξηγήσουν καλύτερα απο εμας :)

Είναι σίγουρα πολύ πιο άσχετοι από πολλούς εδώ μέσα και σίγουρα πολύ λιγότερο μεταδοτικοί...

Καλησπερα σας,

εχω κανει αιτηση για εκδοση πιστωτικης καρτας απο ενα καταστημα Πλαισιο... ξερει κανεις ποσο καιρο θα παρει να με ειδοποιησουν για την εγκριση η μη...??

υ.γ. η αιτηση υποβληθηκε στις 17 του μαρτη...

Ποια πιστωτική εκδίδει το ΠΛΑΙΣΙΟ και σε συνεργασία με ποια τράπεζα;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Μου φαίνεται απλά θα περιμένω το Πάσχα που θα έχω και το δώρο για να ζητήσω αύξηση ορίου της πιστωτικής μου στην Άλφα. :mad:

:angry: - τι μου θυμισες με την Eurobank (!) 3 ή 4 φορες ειχα ζητησει μια μικρη αυξηση οριου της ταξης των 100-200 ευρω δηλαδη απο τα 2900 να το πηγαιναν εστω στα 3000 γιατι με κατι αγορες που ειχα να κανω σε σειρα παντα ξεπερναγα λιγο παραπανω το οριο και πληρωνα ποινη, τα εδινα κανονικα δεν φαινοταν να χρωσταω αλλα 3 ή 4 φορες πηγα και τους εξηγησα το προβλημα επακριβως

"ναι....ναι....μπλα μπλα βεβαιως καντε αιτηση φερτε χαρτια υπογραψτε και θα σας παρουμε τηλεφωνο συντομα", ποτε τα ****** δεν με πηραν, ποτε, παντα εγω με αγωνια επαιρνα-ξαναεπαιρνα και τελικα μου ελεγαν "απορριφθηκε χωρις να ξερουμε το γιατι,ειναι απο το συστημα" και δωστου εγω ταλαιπωρια ωσπου αποφασισα να τους πατσισω αλλιως, στο καπακι που μου ελεγαν το "οχι" μου ξεφουρνιζαν να κανω σε αυτους ασφαλεια αυτοκινητου, α ετσι ειστε λεω μεσα μου θα σας φτιαξω, δωστου να με παιρνουν τηλεφωνα απανωτα, δωστου sms και email ,ειχαν λυσσαξει μα εγω ειχα δωσει αριθμο κινητου που ειναι παντα αθορυβο μιας και το εχω για "αλλες δουλειες" και ετσι ταλαιπωρηθηκαν επι μερες αδικως

Οταν μου απερριψαν και την τελευταια φορα τους τα ειπα χυμα, να σας πληρωνω την δοση με ποινη ειμαι καλος, να κανω ασφαλεια αυτοκινητου σε σας ειμαι καλος, να μην με παιρνετε τηλεφωνο ενω εχω αγωνια επειδη καποιοι κοιμουνται ορθιοι ειμαι καλος μα για να μου κανετε μια ******* αυξηση οριου 100 ευρω τοσα χρονια που ειμαι πελατης σας ομως δεν ειμαι καλος ? ε λοιπον οχι δεν κανω ασφαλεια σε εσας επιτηδες και την πιστωτικη σας θα βρω τροπο να την "κλεισω" ή θα ζητησω απο αλλη τραπεζα μεταφορα ποσου

Η Eurobank για μενα ειναι Η μισητη τραπεζα, εχει απαιτηση 1η του μηνος 8:05 το πρωι να εχεις τα λεφτα της δοσης του δανειου μεσα αλλιως σε χρεωνει επιβαρυνση και αμα διαμαρτηρηθεις σου πετανε "ετσι τα βγαζει το συστημα" και "δεν μπορει να αλλαξει ειναι απο την μηχανογραφιση", δεν ειναι μονο αυτο το παραπονο μου, τους ξερω σχεδον 16 χρονια τωρα απο διαφορες φασεις, τους απεχθανομαι στο επακρο (!)

Edited by impreza_sti
Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Τελικά η κάρτα εγκρίθηκε. Μου είπαν σύντομα θα την παραλάβω. Δευτέρα με ειδοποίησαν αλλά πήρα χθες το κατάστημα και φυσικά δεν είχε πάει. Οπότε επειδή ήθελα να μάθω και τι όριο μου έβαλαν, τρώω μια φλασιά και λέω να κάνω Login στο ebanking που είχα ανοίξει για τη μισθοδοσία μου (αν και τελικά στην Alpha μου μπαίνει) και βουαλά. Είδα αριθμό, πιστωτικό όριο και όλα κομπλέ! :) Ερώτηση.. Συνήθως πόσες ημέρες κάνει να έρθει η κάρτα στο κατάστημα. Εγκρίθηκε 4/4.

Τέλος καθαρά πληροφοριακά μήπως γνωρίζει κάποιος, αν και δε με ενδιαφέρει πλέον και ιδιαίτερα αφού μου βγήκε στη Eurobank. Είχα κάνει παράλληλα online αίτηση και στην Πειραιώς. Ακριβώς την ίδια ημερα με τη eurobank. Ενώ έχουν περάσει πόσες ημέρες και έχω καλέσει και 3 φορές καθαρά από περιέργεια (πριν μάθω ότι εγκρίθηκε η κάρτα στη Eurobank) το τμήμα εξυπηρέτησης της Πειραιώς και μου λένε ότι είναι ακόμα υπό επεξεργασία από το αρμόδιο τμήμα. Έχει κάνείς ανάλογη εμπειρία με Πειραιώς; Ρωτάω καθαρά από περιέργεια μιας και στην Αλφα και στην Γιουρομπανκ πάντα μου ζητούσαν δικαιολογητικά (εκκαθαριστικό, μισθοδοσία κτλπ) ακόμα και αν την απέρριπταν άμεσα. Εδώ έχει περάσει ένας μήνας και ούτε έχει απορριφθεί ούτε έχουν ζητήσει κάποιο έγγραφο. Έτσι λειτουργεί γενικά η Πειραιώς; :confused:

Κάθε φορά που γεμίζετε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας

ή κάνετε αγορές χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα Eurobank

σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ, ελίν και Aegean

κερδίζετε έως 3% Επιστροφή

και συγκεντρώνετε αυτόματα ευρώ, τα οποία μπορείτε να

εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου!

Για τις χρεωστικές κάρτες το ποσοστό από 1/5/2016 ανέρχεται σε 1%.

https://www.epistrofi-eurobank.gr/epistrofh/venzinadika.aspx

Aπο 2% πεφτει σε 1% για χρεωστικες η επιστροφη.

Καλησπέρα παιδιά! Πιθανόν να κάνω άκυρη ερώτηση! Συγχωρέστε με!

Περιμένω την visa classic της eurobank (πιστωτική) και θα ήθελα να ξέρω εάν τα γράμματα που γράφει και ο αριθμος ειναι ανάγλυφα η οχι

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Τελικά η κάρτα εγκρίθηκε. Μου είπαν σύντομα θα την παραλάβω. Δευτέρα με ειδοποίησαν αλλά πήρα χθες το κατάστημα και φυσικά δεν είχε πάει. Οπότε επειδή ήθελα να μάθω και τι όριο μου έβαλαν, τρώω μια φλασιά και λέω να κάνω Login στο ebanking που είχα ανοίξει για τη μισθοδοσία μου (αν και τελικά στην Alpha μου μπαίνει) και βουαλά. Είδα αριθμό, πιστωτικό όριο και όλα κομπλέ! :) Ερώτηση.. Συνήθως πόσες ημέρες κάνει να έρθει η κάρτα στο κατάστημα. Εγκρίθηκε 4/4.

Τέλος καθαρά πληροφοριακά μήπως γνωρίζει κάποιος, αν και δε με ενδιαφέρει πλέον και ιδιαίτερα αφού μου βγήκε στη Eurobank. Είχα κάνει παράλληλα online αίτηση και στην Πειραιώς. Ακριβώς την ίδια ημερα με τη eurobank. Ενώ έχουν περάσει πόσες ημέρες και έχω καλέσει και 3 φορές καθαρά από περιέργεια (πριν μάθω ότι εγκρίθηκε η κάρτα στη Eurobank) το τμήμα εξυπηρέτησης της Πειραιώς και μου λένε ότι είναι ακόμα υπό επεξεργασία από το αρμόδιο τμήμα. Έχει κάνείς ανάλογη εμπειρία με Πειραιώς; Ρωτάω καθαρά από περιέργεια μιας και στην Αλφα και στην Γιουρομπανκ πάντα μου ζητούσαν δικαιολογητικά (εκκαθαριστικό, μισθοδοσία κτλπ) ακόμα και αν την απέρριπταν άμεσα. Εδώ έχει περάσει ένας μήνας και ούτε έχει απορριφθεί ούτε έχουν ζητήσει κάποιο έγγραφο. Έτσι λειτουργεί γενικά η Πειραιώς; :confused:

Εγώ το Σεπτέμβρη έκανα αίτηση για την University Visa με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Εγκρίθηκε σε λιγότερο από 24 ώρες (1 εργάσιμη).

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Εγώ το Σεπτέμβρη έκανα αίτηση για την University Visa με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Εγκρίθηκε σε λιγότερο από 24 ώρες (1 εργάσιμη).

Καλημέρα, έκανες όμως την αίτηση σε κατάστημα ή online? Εγώ την έκανα online...;)

Καλησπερα σε ολους. Γνωριζει κανεις ποσο ειναι το currency conversion rate % των πιστωτικων καρτων Visa της alpha bank?

Εψαξα στο site της alpha αλλα δεν το βρηκα. Σας ευχαριστω.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Κάθε φορά που γεμίζετε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας

ή κάνετε αγορές χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα Eurobank

σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ, ελίν και Aegean

κερδίζετε έως 3% Επιστροφή

και συγκεντρώνετε αυτόματα ευρώ, τα οποία μπορείτε να

εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου!

Για τις χρεωστικές κάρτες το ποσοστό από 1/5/2016 ανέρχεται σε 1%.

https://www.epistrofi-eurobank.gr/epistrofh/venzinadika.aspx

Aπο 2% πεφτει σε 1% για χρεωστικες η επιστροφη.

Δυστυχως. Τα 1000 ευρω επιστροφη σε πιστωτικη καρτα τα φτανεις πολυ ευκολα με ποσοστο επιστροφης 3%.

Το 1% με χρεωστικες ειναι προκλητικα χαμηλο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε φιλο μου που ηταν κατοχος καρτας citibank και προσφατα μεταφερθηκε στην alpha , την προηγουμενη βδομαδα ελαβε απο την alpha την amex bonus ,χωρις να κανει αιτηση στην τραπεζα.Εννοειται οτι επαθε την πλακα του γιατι δεν ειναι καν πελατης της τραπεζας και θυμηθηκαμε τις παλιες καλες ημερες που εβρισκες στο γραματοκιβωτιο σου πιστωτικες καρτες.Πιστωτικο οριο 300ε...

Εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο?

Σε φιλο μου που ηταν κατοχος καρτας citibank και προσφατα μεταφερθηκε στην alpha , την προηγουμενη βδομαδα ελαβε απο την alpha την amex bonus ,χωρις να κανει αιτηση στην τραπεζα.Εννοειται οτι επαθε την πλακα του γιατι δεν ειναι καν πελατης της τραπεζας και θυμηθηκαμε τις παλιες καλες ημερες που εβρισκες στο γραματοκιβωτιο σου πιστωτικες καρτες.Πιστωτικο οριο 300ε...

Εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο?

Αν καταλαβα καλα ειχε πιστωτικη στην σιτιμπανκ και του την αντικατεστησαν με πιστωτικη της αλφα μπανκ? Που ειναι το παραξενο?

[sIGPIC][/sIGPIC]