zafevolution Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το ebanking της alpha. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις πληρωμές σε υπηρεσίες; Εδώ και 3 συνεχόμενες μέρες θέλω να πληρώσω ΔΕΥΑ και μου βγάζει σφάλμα συστήματος όταν πάω να κάνω εκτέλεση. Το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος;; Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το ebanking της alpha. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις πληρωμές σε υπηρεσίες; Εδώ και 3 συνεχόμενες μέρες θέλω να πληρώσω ΔΕΥΑ και μου βγάζει σφάλμα συστήματος όταν πάω να κάνω εκτέλεση. Το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος;; Σημερα εκανα 10 πληρωμες χωρις προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 (edited) Να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το ebanking της alpha. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις πληρωμές σε υπηρεσίες; Εδώ και 3 συνεχόμενες μέρες θέλω να πληρώσω ΔΕΥΑ και μου βγάζει σφάλμα συστήματος όταν πάω να κάνω εκτέλεση. Το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος;; Εχθές πραγματοποίησα τελευταία πληρωμή μέσω AWB,δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα.Μήπως προσπαθείς να προβείς στην πληρωμή τις ώρες που η υπηρεσία είναι 'κλειστή'? ..διότι αυτό εμφάνιζε :σφάλμα συστήματος , η προηγούμενη έκδοση του AWB τις ώρες που δεν λειτουργούσε.08:00 με 22:30 αναφέρει ότι λειτουργεί αλλά τυχαίνει καμια φορά να λειτουργεί μισή ώρα παραπάνω ή και μισή ώρα νωρίτερα να κλείνει..αυτά έχω παρατηρήσει. Edited July 16, 2015 by xspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Στη Eurobank "περνούν" τα καταστήματα της Alpha Bank στη Βουλγαρία http://www.kathimerini.gr/823972 http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=723080 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 https://www.winbank.gr/el/Documents/msgs.pdf (τελευταία ενημέρωση 15 Ιουλίου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Άρθρο 1 παρ.4 και παρ.5 της νέας πράξης νομοθετικού περιεχομένου που εκδόθηκε προ λίγων λεπτων, ορίζει οτι μπορεί να γίνεται χρήση των χρεωστικων ή πιστωτικών καρτών στο εξωτερικό μόνο με φυσική παρουσία και σε καμία περίπτωση δεν επιτρεπεται η μεταφορά ποσών σε ξένους λογαριασμούς για πληρωμές αγαθών ή υπηρεσιών. Με λίγα λόγια συνεχίζουμε να μην μπορούμε να κάνουμε χρήση του paypal αλλά μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις κάρτες αν βρισκόμαστε στο εξωτερικό για αγορες προϊόντων με την φυσική μας παρουσία εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Άρθρο 1 παρ.4 και παρ.5 της νέας πράξης νομοθετικού περιεχομένου που εκδόθηκε προ λίγων λεπτων, ορίζει οτι μπορεί να γίνεται χρήση των χρεωστικων ή πιστωτικών καρτών στο εξωτερικό μόνο με φυσική παρουσία και σε καμία περίπτωση δεν επιτρεπεται η μεταφορά ποσών σε ξένους λογαριασμούς για πληρωμές αγαθών ή υπηρεσιών. Με λίγα λόγια συνεχίζουμε να μην μπορούμε να κάνουμε χρήση του paypal αλλά μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις κάρτες αν βρισκόμαστε στο εξωτερικό για αγορες προϊόντων με την φυσική μας παρουσία εκεί. Το είχαν ήδη πει: "Έχουμε έρθει σε επαφή με τον ΣΕΠΕ, διότι έχουν υπάρξει κάποια προβλήματα με τις περιαγωγές και τις συμμετοχές π.χ. στο Google. Θα τα λύσουμε όλα αυτά που συνδέονται με τις συγκεκριμένες ηλεκτρονικές συναλλαγές, με μια υπουργική απόφαση που θα βγει την επόμενη εβδομάδα, διότι δεν λύνονται όπως τα υπόλοιπα της αγοράς που θα λυθούν με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που θα βγάλουμε. Σχετίζονται με τηλεπικοινωνίες κ.λπ. και έτσι θα βγει υπουργική απόφαση και θα τα λύσουμε". Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Με βάση αυτή την πληροφορία οι συναλλαγές μέσω internet για αγαθά/υπηρεσίες του εξωτερικού μπορει να είναι ΕΦΙΚΤΕΣ μέσα στις επόμενες ημέρες;; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Με βάση αυτή την πληροφορία οι συναλλαγές μέσω internet για αγαθά/υπηρεσίες του εξωτερικού μπορει να είναι ΕΦΙΚΤΕΣ μέσα στις επόμενες ημέρες;; Αν δεν ανακοινωθεί επίσημα ότι γίντεται, εγώ προσωπικά πλέον δεν εμπιστεύομαι κανέναν τους. Αλλά, θεωρητικά, ναι. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 αυτο το πραγμα να εισαι οικονομικα αποκλεισμενος ειναι που ασχημο εμενα μου κακοφαινεται πολυ και μιαλω κυριως για την αισθηση που σου αφηνει ολο αυτο Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 μπορει ανετα να πληρωνει με debit card. προσωπικη μου αποψη και μαλλον θα δυσαρεστησω πολλους ειναι οτι καλυτερα να υπαρχει ενα μικρο οριο αναληψης απο atm και απο τα γκισε τραπεζων και να υπαρχει απεριοριστο οριο συναλλαγων για διατραπεζικες πληρωμες και στο πιστωτικο οριο του καθενος για debit/credit cards. Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα σου. Εμένα αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν μπορώ να ανοίξω λογαριασμό. Έγινα ο έρμος 18 το Σάββατο πριν ξεκινήσει το capital control. Άμα δεν σε θέλει... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 αυτο το πραγμα να εισαι οικονομικα αποκλεισμενος ειναι που ασχημο εμενα μου κακοφαινεται πολυ και μιαλω κυριως για την αισθηση που σου αφηνει ολο αυτο Συμφωνω μαζι σου. Σκεψου πως αισθανονται αυτοι που ειναι ουσιαστικα αποκλεισμενοι και χανουν τις δουλειες τους η δεν μπορουν να βγαλουν μεροκαματο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 http://www.amna.gr/article/83651/Anoigoun-tin-Deutera-ta-upokatastimata-olon-ton-trapezon Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Από το παραπάνω link: Η χρήση πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας στο εξωτερικό μπορεί να γίνει μόνο για αγορά αγαθών και υπηρεσιών, όχι για την ανάληψη μετρητών έως το ανώτατο όριο της κάρτας. (αλλά μάλλον εννοεί με φυσική παρουσία της κάρτας, που ΔΕΝ λύνει το πρόβλημά μας...) Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Άρθρο 1 παρ.4 και παρ.5 της νέας πράξης νομοθετικού περιεχομένου που εκδόθηκε προ λίγων λεπτων, ορίζει οτι μπορεί να γίνεται χρήση των χρεωστικων ή πιστωτικών καρτών στο εξωτερικό μόνο με φυσική παρουσία και σε καμία περίπτωση δεν επιτρεπεται η μεταφορά ποσών σε ξένους λογαριασμούς για πληρωμές αγαθών ή υπηρεσιών. Με λίγα λόγια συνεχίζουμε να μην μπορούμε να κάνουμε χρήση του paypal αλλά μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις κάρτες αν βρισκόμαστε στο εξωτερικό για αγορες προϊόντων με την φυσική μας παρουσία εκεί. παμε κινα? :lol::lol::lol: Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Καλησπερα,υπαρχει καποιος-α που να ξερει πολυ καλα τα τραπεζικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Καλησπερα,υπαρχει καποιος-α που να ξερει πολυ καλα τα τραπεζικα? Ο Σόιμπλε, αλλά μάλλον πρέπει να ρωτήσεις πιο συγκεκριμένα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 ειναι σχετικα μεγαλη ιστορια,εχει να κανει με αδρανη λογαριασμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Αμα δεν γράψεις την ιστορία πως θα σε βοηθήσει κάποιος; Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 λοιπον μετεφερα πριν κατι μερες απο εθνικη σε eurobank ενα ποσο για να πληρωσω την πιστωτικη απο το e-banking τις eurobank. το θεμα ειναι οτι ειχα κανει τελευταια κινηση τον 4/2014 και δεν σκεφτηκα οτι ο λογαριασμος θα εχει γινει αδρανης.δεν το ηξερα οτι αδρανοποιητε στον 1 χρονο.τωρα εχει μεινει το ποσο μεσα στον λογαριασμο και η καρτα γραφει τοκους 'χωρις λογο'.τους περνω τηλε στο europhone και μου λενε καλα αφου ειναι αδρανης πως τα δεχτηκε καταθεση και τους λεω ελα ντε?! Ελεγα οτι αμα ληξει η τραπεζικη αργια θα αφηνανε μετα αλλα διαβασα την πνπ και εμεινα καγκελο.παλι απαγορευται λεει η ενεργοποιηση αδρανους λογαριασμου.κοντευω να σκασω τοσα λεφτα μεσα και η καρτα 'γραφει'... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Δυστυχως, το συστημα της γιουρομπανκ επιτρεπει καταθεση σε αδρανη λογαριασμο. Μου συνεβη και εμενα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Παιδια επειδη η τραπεζα δεν προκειται να με βοηθησει,που μπορω να απευθυνθω μηπως υπαρξει καποια εξαιρεση. Δεν μπορει μονο εγω να ειμαι σε αυτη την κατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Παιδια επειδη η τραπεζα δεν προκειται να με βοηθησει,που μπορω να απευθυνθω μηπως υπαρξει καποια εξαιρεση. Δεν μπορει μονο εγω να ειμαι σε αυτη την κατασταση http://www.hobis.gr/ https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%BF+%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%82 Αν και απο αυριο ανοιγουν τα καταστηματα και ισως βγαλεις ακρη . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 (edited) http://www.hobis.gr/ https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%BF+%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%82 Αν και απο αυριο ανοιγουν τα καταστηματα και ισως βγαλεις ακρη . Συνονοματε σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.δεν πιστευω να βγαλω ακρη με αυτους εκει μεσα.θα τα κανουν επιτιδες ολα για να γραφει τοκους η καρτα.θα πουνε 'αα απαγορευεται να ενεργοποιησουμε αδρανη λογαριασμο θα βρουμε τον μπελα μας'... . Πιστευεις να κανω δουλεια με το http://www.hobis.gr/ ? Edited July 19, 2015 by giannis_24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Συνονοματε σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.δεν πιστευω να βγαλω ακρη με αυτους εκει μεσα.θα τα κανουν επιτιδες ολα για να γραφει τοκους η καρτα.θα πουνε 'αα απαγορευεται να ενεργοποιησουμε αδρανη λογαριασμο θα βρουμε τον μπελα μας'... . Πιστευεις να κανω δουλεια με το http://www.hobis.gr/ ? δεν το κανουν επιτηδες για να γραφουν οι τοκοι. που να ξερουν για ποιο λογο τα κατεθεσες? δεν ειναι στο χερι τους να κανουν οτι θελουν. η τελευταια πνπ απαγορευει ρητα τα ανοιγμα αδρανων λογαριασμων. εντολες εκτελουν και αυτοι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts