Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Για ΔΕΗ Στην alpha 9 άτοκες μόνο με online συναλλαγή για ποσά άνω των 200 ευρώ.

Στην eurobank επίσης ανεξαρτήτως ποσού

Ευχαριστώ για την απάντηση. Σε Πειραιώς τίποτα; Επίσης στο demo της eurobank δεν έχει κάτι για δόσεις, στο online εννοώ, πας σε κατάστημα; Στην alpha έχει το online?

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Ευχαριστώ για την απάντηση. Σε Πειραιώς τίποτα; Επίσης στο demo της eurobank δεν έχει κάτι για δόσεις, στο online εννοώ, πας σε κατάστημα; Στην alpha έχει το online?

στην αλφα μεσω web banking

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ ή σε άλλο thread. Είχα μια prepaid attica που έληξε τον 12/14. Μέσω αυτής είχα κάνει αγορές και μέσω PayPal και απευθείας στο aliexpress. Αν χρειαστεί refund τι γίνεται τόσο στο PayPal όσο και στο aliexpress; Τα λεφτά μένουν στους εκάστοτε λογαριασμούς ή χάνονται;

στην αλφα μεσω web banking

Στο demo τους δεν είδα κάτι για δόσεις...μόνο εξόφληση όλου του ποσού. Άσε που είχε η γυναίκα μου alpha, πήγα δυο φορές να κάνω web banking και ήταν αλλ´αντ´αλλων με τους κωδικούς, δεν έμπαινε με τίποτα και επειδή πρέπει να κατεβαίνεις κάθε φορά στην τράπεζα να σου κάνουν reset τον κωδικό,το παράτησα...

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Στο demo τους δεν είδα κάτι για δόσεις...μόνο εξόφληση όλου του ποσού. Άσε που είχε η γυναίκα μου alpha, πήγα δυο φορές να κάνω web banking και ήταν αλλ´αντ´αλλων με τους κωδικούς, δεν έμπαινε με τίποτα και επειδή πρέπει να κατεβαίνεις κάθε φορά στην τράπεζα να σου κάνουν reset τον κωδικό,το παράτησα...

για το demo που λες δεν ξερω. εγω μπαινω κανονικα στο web banking επιλεγω πιστωτικη για να πληρωσω την δεη και μου βγαζει επιλογη για ατοκες δοσεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το web banking της Άλφα κι εμένα μ' έχει δυσκολέψει! Εγώ τις πληρωμές τις κάνω μέσω i-bank ή simple pay! Στο i-bank μπορείς να κάνεις μεταχρονολογημένες συναλλαγές αντί για δόσεις! Εγώ άμα δεν έχω λεφτά όταν κοντεύει να λήξει ο λογαριασμός αυτό κάνω!

Βαλτε τα λεφτα κατω απο το στρωμα. Πιο εγγυημενα κι απο την Credit Suisse

-Συλλογοι διαρρηκτων Αθηνων-Θεσσαλονικης

Εμφανίζει και στο demo της Alpha την επιλογή πληρωμής ΔΕΗ με δόσεις,δες τα βήματα : Alpha e-Banking ,ιδιώτες,Δείτε το demo,Είσοδος,Πληρωμές, Δημοσίου -Ταμείων,ΔΕΗ, Από κάρτα και εκέι εμφανίζει Χρέωση Κάρτας : Εφάπαξ ,Με δόσεις : Αριθμός δόσεων -2 εως 6- και σημείωση : Οι δόσεις υποστηρίζονται για εξόφληση ποσών μεγαλύτερων των 200€. Δες το έτσι ώστε να προβείς στη συναλλαγή σου :D . Τι σε δυσκόλεψε με τους κωδικούς? Ρωτώ διότι έχει συμβεί να έχω πληκτρολογήσει λάθος κωδικό και δεν έχω κλειδωθεί :!:

Βαλτε τα λεφτα κατω απο το στρωμα. Πιο εγγυημενα κι απο την Credit Suisse

-Συλλογοι διαρρηκτων Αθηνων-Θεσσαλονικης

Ευχαριστούμε που βάλατε τα λεφτά σας στην Κυπριακή μας Τράπεζα.

Από τα 200.000€ που είχατε, τώρα έχετε 100.000€!!!

(Σύλλογος Τραπεζιτών Ευρώπης-Κύπρου) :lol:

Linux myphone υπογραφή.jpeg

Εμφανίζει και στο demo της Alpha την επιλογή πληρωμής ΔΕΗ με δόσεις,δες τα βήματα : Alpha e-Banking ,ιδιώτες,Δείτε το demo,Είσοδος,Πληρωμές, Δημοσίου -Ταμείων,ΔΕΗ, Από κάρτα και εκέι εμφανίζει Χρέωση Κάρτας : Εφάπαξ ,Με δόσεις : Αριθμός δόσεων -2 εως 6- και σημείωση : Οι δόσεις υποστηρίζονται για εξόφληση ποσών μεγαλύτερων των 200€. Δες το έτσι ώστε να προβείς στη συναλλαγή σου :D . Τι σε δυσκόλεψε με τους κωδικούς? Ρωτώ διότι έχει συμβεί να έχω πληκτρολογήσει λάθος κωδικό και δεν έχω κλειδωθεί :!:

Καλησπέρα κι ευχαριστώ για την αναλυτικότητα, όντως έχει τις δόσεις που λες.

Για το web banking που λες, έχει η γυναίκα μου μισθοδοσίας εκεί και λέω να το κάνω για να τα βλέπω όλα ηλεκτρονικά (αυτά το καλοκαίρι). Πήγε λοιπόν στην τράπεζα, της έδωσαν οτι χρειαζόταν, έρχεται, μπαίνω να κάνω εγγραφή, κάνω, βάζω τον κωδικό που είχαν δώσει, όλα οκ, αλλάζω τον κωδικό, πάω να μπω...πάπαλα... στις 5 φορές κλείδωνε και μου έγραφε "Υπερβήκατε το μέγιστο αριθμό προσπαθειών". Πήγαμε μια φορά στην τράπεζα, μου λέει οκ η κοπέλα εκεί, το έκανε reset, πάω σπίτι, ξανά ίδια διαδικασία, ξανά τα ίδια...Ε, βαρέθηκα και δεν ασχολήθηκα ξανά...

Edited by oykas2001

Καλησπέρα κι ευχαριστώ για την αναλυτικότητα, όντως έχει τις δόσεις που λες.

Για το web banking που λες, έχει η γυναίκα μου μισθοδοσίας εκεί και λέω να το κάνω για να τα βλέπω όλα ηλεκτρονικά (αυτά το καλοκαίρι). Πήγε λοιπόν στην τράπεζα, της έδωσαν οτι χρειαζόταν, έρχεται, μπαίνω να κάνω εγγραφή, κάνω, βάζω τον κωδικό που είχαν δώσει, όλα οκ, αλλάζω τον κωδικό, πάω να μπω...πάπαλα... στις 5 φορές κλείδωνε και μου έγραφε "Υπερβήκατε το μέγιστο αριθμό προσπαθειών". Πήγαμε μια φορά στην τράπεζα, μου λέει οκ η κοπέλα εκεί, το έκανε reset, πάω σπίτι, ξανά ίδια διαδικασία, ξανά τα ίδια...Ε, βαρέθηκα και δεν ασχολήθηκα ξανά...

Φίλε μου μη βασανίζεσαι. Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση και έχοντας δοκιμάσει τα πάντα, το καλύτερο Web Banking το έχει η τράπεζα Πειραιώς με την WinBank. Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις :)

Linux myphone υπογραφή.jpeg

Φίλε μου μη βασανίζεσαι. Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση και έχοντας δοκιμάσει τα πάντα, το καλύτερο Web Banking το έχει η τράπεζα Πειραιώς με την WinBank. Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις :)

Καλημέρα. Αυτό το ξέρω γιατί το έχω και το χρησιμοποιώ και δεν το αλλάζω... Απλά, έχει πιστωτική η Πειραιώς που να δίνει δόσεις στη ΔΕΗ?

Ξέρει κανείς τι γίνεται με τις τραπεζικές θυρίδες σε περίπτωση χρεωκοπίας κλπ? Υπάρχει περίπτωση να ανοιχθούν χωρίς τη συγκατάθεση του ενοικιαστή? Αξίζει να νοικιάσει κανείς μια θυρίδα για να βάλει πολύτιμα αντικείμενα?
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

θυρίδες=πρόβλημα, δεν κάνουν για αυτό που θες...
εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Οι κυπριακες τράπεζες άφησαν τα μισά, ο διαρρηκτης δεν θα ναι τόσο ευγενικός

μόνο τη τράπεζα Κύπρου και η λαϊκή κουρεψαν καταθέσεις και τις ανταλλαξαν με μετοχές....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Πρώτον, καλό θα ήταν να μην λέμε ανακρίβειες. Δεύτερον, δεν είναι καθόλου αστείο.

Ξέρει κανείς τι γίνεται με τις τραπεζικές θυρίδες σε περίπτωση χρεωκοπίας κλπ? Υπάρχει περίπτωση να ανοιχθούν χωρίς τη συγκατάθεση του ενοικιαστή? Αξίζει να νοικιάσει κανείς μια θυρίδα για να βάλει πολύτιμα αντικείμενα?

Δεν μπορούν να ανοιχθούν χωρίς την συγκατάθεση σου, εκτός κι αν δεν πληρώσεις το ενοίκιο. Η θυρίδα έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να φυλάξεις ότι θέλεις χωρίς να ανησυχείς για την ασφάλεια του - σε σχέση δηλαδή με το εάν το είχες στο σπίτι σου - και το μειονέκτημα πως ότι βάλεις μέσα είναι ανασφάλιστο και δεν αποζημιώνεται σε περίπτωση ληστείας.

μόνο τη τράπεζα Κύπρου και η λαϊκή κουρεψαν καταθέσεις και τις ανταλλαξαν με μετοχές....

Στη Λαϊκή κουρεύτηκαν, στην Τράπεζα Κύπρου μετατράπηκαν σε μετοχές.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Συντομα, επιστροφη 5% για τις αγορες απο Μαρινοπουλο με το προγραμμα επιστροφη της eurobank

Συντομα, επιστροφη 5% για τις αγορες απο Μαρινοπουλο με το προγραμμα επιστροφη της eurobank

Πολύ καλό αν γίνει, ο Σκλαβενίτης δίνει 1%

Ηρθε σε κανεναν ακομα σημερα μηνυμα για να κατεβασει την εφαρμογη επιστροφη και να παρει δωρο 10€? Εγω την κατεβασα αλλα δεν βρισκω πως μπορω να παρω αυτο το μπονους. :ninja:

Ηρθε σε κανεναν ακομα σημερα μηνυμα για να κατεβασει την εφαρμογη επιστροφη και να παρει δωρο 10€? Εγω την κατεβασα αλλα δεν βρισκω πως μπορω να παρω αυτο το μπονους. :ninja:

δεν κανεις κατι. απλα την κατεβαζεις την συνδεεις με μια καρτα και καποια στιγμη θα δεις μεσα 10 ευρω επιστροφης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σημερα σου ήρθε;Στο https://www.epistrofi-eurobank.gr/epistrofh/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7/epistrofi-app-intro.aspx λεει οτι ειναι μεχρι 31-12-14

Πολύ καλό αν γίνει. Μήπως είναι όμως 5% για κάποιες μέρες και μετά πάει στο 1%; Που το είδες;

http://i1382.photobucket.com/albums/ah278/nikos00014/Screenshot_2015-01-17-11-33-11_zps288f3662.png

Δεν σε αμφισβητω,συγνωμη αν φανηκε ετσι,απλα μου φανηκε περιεργο γιατι στο σαιτ λεει οτι εχει ληξει.Εγω την κατεβασα παντως ,θα δουμε συντομα λολ