Stavros_P Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Καλησπέρα σε όλους, αντικατέστησα στο paypal την προπληρωμένη που είχα μέχρι τώρα με μια απλή enter-visa συνδεδεμένη με έναν λογαριασμό που άνοιξα μόνο για την χρήση αγορών από απόσταση. Κατά την διαδικασία link and confirm παρατήρησα ότι paypal δεν πήρε μόνο το καθιερωμένο 1,5€ αλλά και άλλα 1,02€, ήρθα σε επικοινωνία και με την τράπεζα και μου είπαν ότι είναι χρήματα που έχει δεσμεύσει το paypal.Γνωρίζεται γιατί συνέβει αυτή η έξτρα κράτηση ; Υ.Γ. Το ίδιο ακριβώς συνέβει και στη σύζυγο για το ίδιο θέμα στο δικό της paypal . Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guerin Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Καλημέρα, έχω ένα θέμα και ελπίζω κάποιος να μπορεί να βοηθήσει. Λόγω γενικώς κακής διαχείρισης έχω κάποιες κάρτες οι οποίες έχουν ακυρωθεί και απλά τις αποπληρώνω μέχρι να τις εξαφανίσω. Στον τειρεσία δεν νομίζω να είμαι σε καμια μαύρη λίστα αν και όλο κάποια σημείωση θα υπάρχει σαν κακός αποπληρωτής. Εχω σαν ενεργές κάρτες και τις οποίες τις χρησιμοποίησα πολύ πρόσφατα την diners και την mastercard της citi. Οι κάρτες λήγουν τον 10/14. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών να ρωτήσω πότε στέλνουν τις καινούργιες και μου είπαν ότι έγινε προσπάθεια ανανέωσης και τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, οι οποίες δεν έγιναν δεκτές, και η επόμενη θα γίνει μέσα Οκτωβρίου. Μου είπαν ότι μπορεί να μην έγινε δεκτή ή ανανέωση επειδή την χρονική στιγμή εκείνη μπορεί να μην ήταν πληρωμένη η δόση της κάρτας. Επίσης είπαν ότι αν δεν γίνει δεκτή και αυτόν τον μήνα η ανανέωση η κάρτα θα ακυρωθεί. Το προβλημά μου είναι ότι 24/10 φεύγω εξωτερικό και θα ενοικιάσω αυτοκίνητο το οποίο μπορώ να κάνω μόνο με πιστωτική. Οι απορίες τώρα. Από την στιγμή που είναι ενεργή η κάρτα και δεν μου έχουν κατεβάσει και το πιστωτικό όριο υπάρχει πιθανότητα να ακυρωθεί ή τσάμπα αγχώνομαι; Αν τελικά δεν ανανεωθεί θα πάψει να ισχύει αυτόματα ή θα μπορώ να εξαντλήσω τον μήνα; Αυτό που με νοιάζει είναι να μπορεί να εγκριθεί στις 24/10. Μάλλον ρωτάω δύσκολα αλλά μήπως κάποιος ξέρει κάτι :O Τουλάχιστον σαν εναλλακτική έχω την κάρτα της γυναίκας μου αλλά θα μας κοστίσει η ενοικίαση γύρω στα 130 ευρώ παραπάνω γιατί θα πρέπει να μπω εγώ σαν 2ος οδηγός και επειδή έχει χαμηλό πιστωτικό όριο δεν ξέρω τι δέσμευση πέρα από το κόστος ενοικίασης θα χρειαστεί η εταιρεία ενοικίασης. Sorry για το σεντόνι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 οταν μια καρτα γραφει οτι ληγει 10/14 σημαινει οτι ειναι ενεργη μεχρι 31/10. οποτε μη σκας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guerin Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Μακάρι να είναι έτσι. Πιο πολύ φοβήθηκα το ότι σε περίπτωση που δεν εγκριθεί η ανανέωση ότι δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα ακόμα και αν δεν έχει τελειώσει ο μήνας. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Μακάρι να είναι έτσι. Πιο πολύ φοβήθηκα το ότι σε περίπτωση που δεν εγκριθεί η ανανέωση ότι δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα ακόμα και αν δεν έχει τελειώσει ο μήνας. Ευχαριστώ. και να εγκριθει η ανανεωση η καινουρια καρτα θα ισχυει απο τιν νοεμβριο. μεχρι τοτε ισχυει αυτη που εχεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Η Εθνική Τράπεζα χρέωνε πάντα για την εξόφληση λογαριασμών μέσω web banking ή άρχισε τώρα? Πήγα να πληρώσω σήμερα τη ΔΕΗ ηλεκτρονικά και είδα εξτρά χρέωση (πριν την πληρωμή) 30 λεπτά. Αν θυμάμαι καλά, παλιά (πριν κάτι μήνες) δεν υπήρχε τέτοια χρέωση (εκτός αν έχω αρχίσει να ξεχνάω τώρα στα γεράματα..) :lol: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guerin Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 και να εγκριθει η ανανεωση η καινουρια καρτα θα ισχυει απο τιν νοεμβριο. μεχρι τοτε ισχυει αυτη που εχεις Ας εγκριθεί να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για το ταξίδι και να γλυτώσω τα κερατιάτικα του 2ου οδηγού! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Η Εθνική Τράπεζα χρέωνε πάντα για την εξόφληση λογαριασμών μέσω web banking ή άρχισε τώρα? Πήγα να πληρώσω σήμερα τη ΔΕΗ ηλεκτρονικά και είδα εξτρά χρέωση (πριν την πληρωμή) 30 λεπτά. Αν θυμάμαι καλά, παλιά (πριν κάτι μήνες) δεν υπήρχε τέτοια χρέωση (εκτός αν έχω αρχίσει να ξεχνάω τώρα στα γεράματα..) :lol: 30 λεπτα? η αλφα χρεωνει 10 και το θεωρω κλεψια. 30 παραπαει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 30 λεπτα? η αλφα χρεωνει 10 και το θεωρω κλεψια. 30 παραπαει. Eδω και κατι μηνες αρχισε να χρεωνει , παλια δεν χρεωνε και με κακοφανηκε και μενα γιατι πληρωνω το δικο μου των γονιών μου και της γιαγιάς μου και παει το ευρω τζαμπα . Αν πας στην τραπεζα ή ταχυδρομείο για πληρωμη , χρεωνουν και εκει ? Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 30 λεπτα? η αλφα χρεωνει 10 και το θεωρω κλεψια. 30 παραπαει. Δεν διαφωνώ - είχα καλομάθει κι εγώ να πληρώνω δωρέαν τους λογαριασμούς μου μέσω Easypay & NBG Web banking κάποιες φορές. Το θέμα είναι ότι ο μόνος τρόπος για να το γλυτώσεις είναι να στηθείς στην ουρά και να χάσεις την ώρα σου. Και πάλι σε σχέση με τα 65 λεπτά π.χ. του Carrefour ή σε πρακτορεία/ΕΛΤΑ κλπ. νομίζω πως τα 30 λεπτά είναι λίγο (αλλά θα ήθελα και πάλι να μην πληρώνω καθόλου! :p ) Όχι, δεν πρόκειται να ανοίξω νέο λογαριασμό σε κάποια άλλη τράπεζα που μπορεί να έχει δωρεάν εξόφληση... Εθνική και Πειραιώς μου αρκούν! Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Δεν διαφωνώ - είχα καλομάθει κι εγώ να πληρώνω δωρέαν τους λογαριασμούς μου μέσω Easypay & NBG Web banking κάποιες φορές. Το θέμα είναι ότι ο μόνος τρόπος για να το γλυτώσεις είναι να στηθείς στην ουρά και να χάσεις την ώρα σου. Και πάλι σε σχέση με τα 65 λεπτά π.χ. του Carrefour ή σε πρακτορεία/ΕΛΤΑ κλπ. νομίζω πως τα 30 λεπτά είναι λίγο (αλλά θα ήθελα και πάλι να μην πληρώνω καθόλου! :p ) Όχι, δεν πρόκειται να ανοίξω νέο λογαριασμό σε κάποια άλλη τράπεζα που μπορεί να έχει δωρεάν εξόφληση... Εθνική και Πειραιώς μου αρκούν! Όλες έχουν μια κατιτίς χρέωση, αν κάνεις την πληρωμή online, μιλώντας για ΔΕΗ πάντα (ο ΟΤΕ είναι δωρεάν απ' όσο θυμάμαι). Σίγουρα πάντως είναι χωρίς έξτρα χρέωση στην ουρά, αρκεί να έχεις χρόνο κ υπομονή. Επίσης κ από τα ATM κ τα αυτόματα μηχανάκια εντός των τραπεζών μπορείς να πληρώνεις αλλά κι αυτά έχουν χρέωση, κι αν δεν κάνω λάθος(διορθώστε με) ειναι κι ελαφρώς προσαυξημένη. (Τουλάχιστον επί Αγροτικής Τράπεζας, ήταν 3 διαφορετικές χρεώσεις : άλλη στο γκισέ, άλλη στο ΑΤΜ έξω ακριβώς από την τράπεζα κι άλλη από internet banking!!!!) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosleo116 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Εγω σημερα, μετα απο αρκετο καιρο, ειπα να βαλω χρηματα σε μια prepaid της Πειραιως ελεω Oneplus One(!)...Θυμομουν οτι ειχε 1.20 χρεωση, λεω θα το υποστω μια τελευταια φορα. Παω και μου λεει οτι η χρεωση ειναι 3 ευρω( 1% της καταθεσης, και μαξιμουμ 3 ευρω). Τι να κανω, επρεπε να τελειωνω με το θεμα...Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα σοβαρο web-banking ή να με παραπεμψει σε καποιο αλλο thread-post? Θελω να αρχισω να πληρωνω περισσοτερα μεσω web, αλλα τετοιες χρεωσεις ειναι αστειες. Και ο ταμιας μου ειπε οτι ειπε χρεωση και στην online μεταφορα χρηματικου ποσου απο λογαριασμο καταθεσεως σε λογαριασμο prepaid(που αν ισχυει το θεωρω απαραδεκτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Όσο χρησιμοποιούνται οι prepaid καλά κάνουν και χρεώνουν ότι θέλουν για "φόρτιση". Χρεωστική βγάλε. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosleo116 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Μου φαινεται απλα θα εχω το λογαριασμο μου και σε αυτον θα συνδεσω εναν αλλο(ισως χρεωστικης) και θα μεταφερω εκει ο,τι κεφαλαιο χρειαζομαι για πληρωμες-αγορες μεσω internet. Αλλα αυτο το πραμα, οτι τετοιες μεταφορες χρεωνονται, ελπιζω απλα να μην ισχυει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Έχω την εντύπωση ότι η Πειραιώς το έχει παρακάνει με τις χρεώσεις... πριν από μερικές εβδομάδες έκανα ανάληψη από ATM στο Amman (Ιορδανία) και σε ποσό 120 Δηνάρια Ιορδανίας με χρέωσε 6,5 ευρώ! Την ίδια στιγμή η Ethnocash Plus χρέωνε 1 ευρώ για ανάληψη μέχρι 300 ευρώ αλλά έκανα το λάθος και από συνήθεια χρησιμοποίησα την χρεωστική κάρτα της Πειραιώς... :mad: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Δυστυχώς αυτές είναι οι χρεώσεις της συγκεκριμένης τράπεζας για αναλήψεις απο ΑΤΜ. Σε αυτή την περίπτωση η Εθνική είναι μονόδρομος αλλά μόνο για ΑΤΜ γτ για καταστήματα με φυσική παρουσία του αγοραστή στις περισσότερες φορές δεν περνάει η Maestro της Εθνικής !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 30 λεπτα? η αλφα χρεωνει 10 και το θεωρω κλεψια. 30 παραπαει. Δεν χρεώνει για όλες τις εξόφλησης πάγια η alpha. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Δυστυχώς αυτές είναι οι χρεώσεις της συγκεκριμένης τράπεζας για αναλήψεις απο ΑΤΜ. Σε αυτή την περίπτωση η Εθνική είναι μονόδρομος αλλά μόνο για ΑΤΜ γτ για καταστήματα με φυσική παρουσία του αγοραστή στις περισσότερες φορές δεν περνάει η Maestro της Εθνικής !!! Αυτό ακριβώς το θέμα έχω, για αυτό και έχω πάντα μαζί μου και τις δύο - για διάφορους λόγους δεν έχω πιστωτική (π.χ. περισυ και φέτος είχα πολύ χαμηλά εισοδήματα). Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή της Εθνικής με τη Maestro αντί για κάποια άλλη κάρτα, αλλά την παραδέχομαι για τις πολύ χαμηλές χρεώσεις που έχει για την χρήση της σε ΑΤΜ του εξωτερικού. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Δεν χρεώνει για όλες τις εξόφλησης πάγια η alpha. δεν εγραψα για ολες. ημουν συγκεκριμενος. για δεη εγραψα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 δεν εγραψα για ολες. ημουν συγκεκριμενος. για δεη εγραψα. Απαντούσα στην mariel και όχι σε σένα. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Απαντούσα στην mariel και όχι σε σένα. στο δικο μου μηνυμα εκανες παραθεση οχι στης mariel Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 καλησπερα, επειδη ξεκιναω δουλεια δημοσιου και θελω να ανοιξω εναν λογαριασμο μισθοδοσιας και εναν λογαριασμο για καταθεσεις ποια τραπεζα θα μου προτεινατε για το καθενα και γιατι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrrgos94 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 εχθες πειγα στην τραπεζα να βαλο χρηματα σε εναν λογαργιαζμο πειγα στο ατμ τησ τραπεζασ εθαλα την καρτα μοθ βαζω καταλαθοσ λαθοσ πιν αλλα μου ανοιγει κανονικα την καρτα σαν αν μπικε ο κοδικο παω να κανω καταθεση βαζω τα χρηματα μου τα περνει κανονικα και τα λεφτα στον λογαργιαζμο μου δεν μπηκαν!!!!!!!πειγα με την μια στον υπευθυνο τησ τραπεζασ μου ειπε να παω σημερα και να μπουνε τα λεφτα στον λογαργιαζμο!!!!!!!τι γινεται ξερετε εχω ανχωθει γτ δεν ειναι δικα μου λευτα κ ειναια αρκετα!!!!!!αλλα μ φανικε περιεργο λαθοσ πιν και ανοιγει ο λογαργιαμοσ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Σημερα στη Eurobank η υπαλληλος προσπαθουσε να με πεισει για το ποσο επικινδυνες ειναι οι ανεπαφες συναλλαγες και γιατι να μην βγαλω καρτα ανεπαφων κι ολα αυτα για να γλυτωσει την αντικατασταση. Εμεσως πλην σαφως μου ειπε οτι αν θελω αντικατασταση με το ζορι να δηλωσω απωλεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 αντιμετωπιζω το εξης θεμα εστειλα ενα εμβασμα 30 ευρω σε εναν λογαριασμο στην πειραιως στις 6/10 και μου λεει ο παραληπτης οτι δεν το εχει λαβει μου εστειλε αριθμο λογαριασμου και τον μετετρεψα σε iban απο το site της πειραιως εγω εχω Eurobank και την εντολη την εδωσα μεσω e-banking εμενα μου λεει οτι ολοκληρωθηκε το εμβασμα εβαλα την eurobank α το ψαξει με 10 ευρω εξοδα δεν ξερω ομως τι θα ζητησει η πειραιως:mad: Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts