Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Ναι θα σου κρατησει

Για ποια τραπεζα μιλας?

Πειραιώς

Και η eurobank χρεωνει το γεμισμα των prepaid.

Νομιζω ολες χρεωνουν.

Μονη λυση η χρεωστικη συνδεδεμενη με αδειο λογαριασμο.

Ναι με κόβω να το κάνω, δεν είναι δουλειά αυτή συνέχεια 2 ευρώ να δίνω. Αα είχα βγάλει αλλά δεν την ενεργοποίησα λέτε να την βρουν από την Πειραιώς;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Πηγα να ανοιξω νεο λογαριασμο ενω ηδη ειχα, και μονο τι σοβρακο φωραω δεν με ρωτησαν.

Πληρης φακελωμα.

Ζουμε εποχες ελευθεριας και προστασιας προσωπικων δεδομενων.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πηγα να ανοιξω νεο λογαριασμο ενω ηδη ειχα, και μονο τι σοβρακο φωραω δεν με ρωτησαν.

Πληρης φακελωμα.

Όντως, για αυτό κρατάω την prepaid

Πληρης φακελωμα.

Είναι οδηγία της Τράπεζας Ελλάδος νομίζω και ισχύει για οπουδήποτε ανοίξεις λογαριασμό. Και για μένα καλά κάνουν.

Ζήσαμε εποχές άφθονου μαύρου χρήματος.:rolleyes:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Πληρης φακελωμα.

Το κακό δεν είναι αυτό - είναι που σχεδόν κάθε φορά πρέπει να προσκομίσεις τα ίδια δικαιολογητικά. Για παράδειγμα, φωτοτυπία της ταυτότητάς μου η Marfin (πάει τώρα...) πρέπει να έχει πάνω από 5-6 φορές!

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

ερωτηση:

σε ενα δανειο που εχω στην alpha εδω και 2 μηνες με χρεωνουν 4 ευρω "κοστος ειδοποιησεως πληρωμης"

ειναι παρανομο ή οχι? και αν ναι, πως το αποδεικνυω? υπαρχει καποιος νομος που μπορω να βασιστω ετσι ωστε να τους κανω

καταγγελια?

ζητω συγνωμη εαν εχει απαντηθει ξανα η ερωτηση μου

απλα 600+ σελιδες του τοπικ ειναι πολλες για να τις διαβασω

ευχαριστω!

Μήπως είναι ενεργοποιημένη καμία επιλογή που να σε ειδοποιεί με SMS, τηλέφωνο, email για πράγματα σχετικά με το δάνειο?
http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Είναι οδηγία της Τράπεζας Ελλάδος νομίζω και ισχύει για οπουδήποτε ανοίξεις λογαριασμό. Και για μένα καλά κάνουν.

Ζήσαμε εποχές άφθονου μαύρου χρήματος.:rolleyes:

Και το μαυρο χρημα παει Ασια και εδω θα πεινασουμε και θα αλληλωσκοτωθουμε.

Ξυπνατε.

Οι φοροι των 50% φταινε.

Αυτοι ειναι οι παρανομοι.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

ερωτηση:

σε ενα δανειο που εχω στην alpha εδω και 2 μηνες με χρεωνουν 4 ευρω "κοστος ειδοποιησεως πληρωμης"

ειναι παρανομο ή οχι? και αν ναι, πως το αποδεικνυω? υπαρχει καποιος νομος που μπορω να βασιστω ετσι ωστε να τους κανω

καταγγελια?

ζητω συγνωμη εαν εχει απαντηθει ξανα η ερωτηση μου

απλα 600+ σελιδες του τοπικ ειναι πολλες για να τις διαβασω

ευχαριστω!

Σε κλέβουν! Ψάξτο...

Αλλιώς πες τους να μην σε ειδοποιούν! ;)

Linux myphone υπογραφή.jpeg

ποσα θα μου παρει η εθνικη?

http://www.nbg.gr/wps/wcm/connect/f93ceb9a-0bfc-4a79-b97d-9265486e5f97/web_portal_elliniko_timologio_loipwn_ergasiwn.pdf?MOD=AJPERES

2.4 Εμβασμα σε ευρώ προς χώρα εκτός Ευρ. Ένωσης ή σε ξένο νόμισμα προς χώρα εντός ή εκτός Ευρ. Ένωσης (ανεξαρτήτως ποσού): 2,5‰ με ελάχιστο €15 και έξοδα εντολης €15

2% για μετατροπή από Ευρώ σε δολάρια .

Από Online Banking θα σου έρθει πολύ φτηνώτερα.

4.6. €10

Edited by Vasileios

εχτες εκανα ετηση για μια προπληρωμενη της εθνικης.σημερα ενεργοποιηθηκε και πηγα να κανω μερικες αγορες.την δοκιμασα σε paypal σε αλλα καμια δεκαρια e-shop, και κανενα να μην τη δεχετε.να μου λενε ολοι η συναλλαγη απετηχε λογοαρνησης της τραπεζας.τους περνω τηλεφωνο και να μου λενε οτι η καρτα βρισκετε ακομα σε πειραματικο σταδιο και υποθρχουν που και που τετοια προβληματακια και θα αντιμετοπιστουν και αλλες τετοιες ********.η καρτα κανονικα φορτισμενη με τα ολα της.εχει ξανασυμβει σε κανεναν σας.και αν ναι πως το αντιμετοπιζουμε?εκτος απο την αλλαγη τραπεζας

Για μένα η prepaid είναι λαθος επιλογή. Λογαριασμό ταμιευτηρίου με κάρτα αναλήψεως νιsa που ισχύει για πάντα και δεν πληρώνεις κερατιάτικα.

Για μένα η prepaid είναι λαθος επιλογή. Λογαριασμό ταμιευτηρίου με κάρτα αναλήψεως νιsa που ισχύει για πάντα και δεν πληρώνεις κερατιάτικα.

πολύ Σωστός

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

εχω και καρτα αναληψεως visa αλλα απο οτι καταλαβα με αυτη δεν μπορεις να κανεις συναλλαγες

Mπορεις κανονικα αφου ειναι visa

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

ποσα θα μου παρει η εθνικη?

Μέχρι €6.000 είναι 30 ευρώ η προμήθεια.

εχω και καρτα αναληψεως visa αλλα απο οτι καταλαβα με αυτη δεν μπορεις να κανεις συναλλαγες

Visa έχεις ή την maestro από εθνική? Δοκίμασες να την δηλώσεις στο paypal και δεν την δέχτηκε?

visa ειναι απο αλλη τραπεζα..της εθνικης ειναι mastercard..οχι μονο στο paypal αλλα πουθενα δεν τη δεχονται και απο την εθνικη μου λενε ειναι ακομα σε πειραματικο σταδιο αλλα μια χαρα μου ρουφηξε 6 ευρω για φορτιση και εκφορτιση

Έχω μια πολύ παλιά visa από την Πειραιώς, λέτε να την βρούνε την συναλλαγή ή να βάλω άλλη;βαριέμαι απλώς όλο το χαρτομάνι που ζητάνε

H Visa χρεωστική της Εμπορικής λήγει αυτό τον μήνα αλλά ακόμα δεν μου έχει έρθει η νέα. Τι μπορεί να συμβαίνει;:blink:
Ι need a six month vacation, twice a year.

Εχω την debit της maestro εθνικη αλλα επειδη ειναι ξεχασμενη και δεν την εχουν τα περισσοτερα sites για αγορες,εχει η εθνικη debit visa?μπορει να μου την αλλαξουν?