miltos74 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Μια βοήθεια παιδιά και sorry Εάν είναι off topic. Αγόρασα με πιστωτική κινητό από κατάστημα που έλεγε 2 με 3 ημέρες αποστολή. (e-shop). Μου λένε τώρα άγνωστη διαθεσιμότητα. Τι κάνω; Εάν ζητήσω ακύρωση σε αυτούς και ακυρώσουν την παραγγελία μου είπαν θα πάρω τα χρήματα πίσω μήνα μήνα ισόποσες δόσεις. Δηλ. Αν καταλαβαίνω καλά σε 1 μήνα η τράπεζα μου (Πειραιώς) θα αποδεσμεύει τη δόση και ταυτόχρονα θα την ξαναπιστωσει; Πως γίνεται αυτό; Μπορειται να μου το εξηγήσετε; Επίσης θα το βλέπω κάπως εγώ ώστε να το ελέγχω κάθε μήνα; Πρέπει να ενημερώσω τώρα την τράπεζα μου; Πρώτη φορά την πατάω έτσι και δεν ξέρω πως γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Αρχικά μίλα με το κατάστημα για να επιβεβαιώσεις τι σημαίνει "άγνωστη". Μπορεί μέσα στην εβδομάδα να είναι διαθέσιμο και να μην χρειαστεί να μπλέξεις. Κατά τα άλλα, δυστυχώς το υπόλοιπο θα αποδεσμεύεται κάθε μήνα από το διαθέσιμό σου για αγορές με δόσεις. Πχ εάν έχεις διαθέσιμα 1000€ για αγορές με δόσεις στην κάρτα και αγόρασες κάτι με 5 δόσεις των 100€, τον επόμενο μήνα θα μπορείς να πάρεις κάτι που κάνει 600€, τον μεθεπόμενο 700€, κοκ μέχρι να έχεις το πλήρες υπόλοιπο διαθέσιμο σε 5 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Αυτό εγώ πως μπορώ να το ελέγχω κάθε μήνα; Επίσης το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνω ακυρωση της αγοράς; Τίποτα άλλο; Δεν ενημερώνω καν την τράπεζα μου; Όλα γίνονται αυτόματα; Περιμένω να μου πουν εάν και πότε θα ξαναπαραλαβουν. Μήπως δεν μπλέξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kipouros_tou_GAP Δημ. 58 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 58 λεπτά πριν Εννοείται πως δε χρειάζεται να ενημερώσεις την τράπεζα. Ακυρώνεις την παραγγελία και όλα γίνονται όπως στα περιγράφουν πιο πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts