Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.720 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      930
    • Έχω MasterCard
      450
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

2 ώρες πριν, Hliasat said:

τους ποντους επιβραβευσης θα τους εχω σε αυτη την περιπτωση;

Μόνο με την dual 

Με στειλανε και εμενα την dual (εθνικη) , κατα την ενεργοποιηση της πιστωτικης ποσο ειναι το πιστωτικο οριο;;

9 ώρες πριν, dimtz said:

Με στειλανε και εμενα την dual (εθνικη) , κατα την ενεργοποιηση της πιστωτικης ποσο ειναι το πιστωτικο οριο;;

Όταν την πάρεις, έχει δυνατότητα πίστωσης αλλά είναι απενεργοποιημένη. Πρέπει να την ενεργοποιήσεις χωριστά, οπότε και θα συνεννοηθείς το πιστωτικό όριο.

10 ώρες πριν, dimtz said:

Δεν υπάρχει πιστωτικό όριο, το αιτείσαι και αν εγκριθεί θα φανεί ως διαθέσιμο στην κάρτα. Την αίτηση online την κάνεις ανεβάζεις και δυο εκκαθαριστικά περσινο και προπέρσινο και περιμένεις. Εμένα σχεδόν αμέσως εγκρίθηκε.

On 24/6/2026 at 1:01 ΜΜ, Kipouros_tou_GAP said:

Μόνο η Eurobank νομίζω έχει online εργαλείο για αύξηση πιστωτικού ορίου

Και στην Alpha bank μπορείς τουλάχιστον να κάνεις αίτηση με email. Το να σε τρέχουν στο κατάστημα για αύξηση πιστωτικού ορίου όταν όλα πλέον γίνονται ηλεκτρονικά είναι τραγικό.

On 26/6/2026 at 11:32 ΜΜ, dimtz said:

Μετα απο ποσες μερες σου την στείλανε; Εχω υπογράψει συμβόλαιο απο την προ προηγούμενη Πέμπτη αλλα ακομα τιποτα.

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

On 26/6/2026 at 11:32 ΜΜ, dimtz said:

Το ελάχιστο ποου μπορείς να βάλεις ως πιστωτικό όριο, είναι τα 500€. Κάνεις αίτηση για πιστωτικό όριο με το όριο που θα θέσεις, και συνήθως μέσα σε μερικά λεπτά λαβαίνεις απάντηση. 

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

9 ώρες πριν, Epicouros said:

Μετα απο ποσες μερες σου την στείλανε; Εχω υπογράψει συμβόλαιο απο την προ προηγούμενη Πέμπτη αλλα ακομα τιποτα.

Δεν την ζήτησα, απλά μια μέρα μου την στείλανε, κάτι άλλο παιδιά, αν την ενεργοποιήσω θα είναι δωρεάν ή θα πληρώνουμε κάθε χρόνο κάποιο ποσό;

3 ώρες πριν, dimtz said:

Δεν την ζήτησα, απλά μια μέρα μου την στείλανε, κάτι άλλο παιδιά, αν την ενεργοποιήσω θα είναι δωρεάν ή θα πληρώνουμε κάθε χρόνο κάποιο ποσό;

Είτε ενεργοποιήσεις τη κάρτα ή όχι, το 6€ θα το πάρει η ΕΤΕ. 

Κάτι άλλο για το προηγούμενο, όταν πάρεις την κάρτα, η πιστωτική λειτουργία της κάρτας είναι ανενεργή από προεπιλογή. Η χρεωστική λειτουργία είναι αυτή που είναι ενεργή, και δεν είναι υποχρεωτική η πιστωτική λειτουργία αν δεν τη θες, συν του ότι η πιστωτική είναι άλλα 6€ (το πρώτο έτος δωρεάν).

1 hour ago, dimtz said:

Άρα 12 ευρώ ανά έτος;

Αν θα έχεις και τα δύο, ναι, αν και στη πιστωτική λειτουργία, το πρώτο έτος είναι δωρεάν.

Ακύρωσα την dual debit στην Εθνική, έχω ανοίξει αίτημα από τις 19/05 για αντιλογισμό του ποσού της ετήσιας συνδρομής και ακόμα το εξετάζουν....

Edited by enterhere