Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

1 ώρα πριν, alfeios said:

Σε μενα υπαρχουν κανονικά

ΥΓ. Μηπως ξεχνάς να επιλέξεις ημερομηνίες και το αφηνεις προεπιλεγμενο στο τρεχων ετος που δεν εχουν ακομη εκδοθεί;

Σήμερα λειτουργεί κανονικά. Τους είχα ενημερώσει και μέσω φόρμας επικοινωνίας, οπότε ίσως το είδαν.

Δεν ξεχνούσα τις ημερομηνίες. Έβγαινε σφάλμα ότι φίλτρο και να έβαζα, ενώ αντίστοιχα δεν έβρισκε και τελευταία statement. Αυτό σε ότι είχε να κάνει με λογαριασμούς. Της πιστωτικής ήταν οκ.

Η life card της Πειραιώς προϋποθέτει να κάνεις ασφάλεια με την ευρωπαϊκή πίστη και επίσης συμμετέχει στο πρόγραμμα yellows ? 

11 ώρες πριν, Greg29Ms said:

Υπάρχει κάποια πιστωτική χωρίς συνδρομή από οποιαδήποτε τράπεζα ; 

Πειραιώς Visa με έκδοση μέσα απο το e-banking

5 ώρες πριν, geoponer said:

Σίγουρα η Toyota Visa της Εθνικής, την έχω εδώ και χρόνια χωρίς συνδρομή. Έχω την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κάνεις αίτηση online, θα πρέπει να πας σε κατάστημα.

Δες και εδώ για εναλλακτικές, αν δεν έχει αλλάξει κάτι: Πιστωτική κάρτα χωρίς συνδρομή: Τι επιλογές έχω;

Δεν είναι και πολύ ενημερωμένο. Π.χ. η Εθνική εχει καταργήσει την Platinum κι εχει τη Black με 120 ευρώ.

Καλά για αίτηση Platinum το εκκαθαριστικό έπρεπε να είναι άνω των 45000 ευρώ χαχα

45 minutes ago, Kipouros_tou_GAP said:

Ενώ τώρα η Black βγαίνει αστεία εύκολα. Απλά δεν αξίζει

Και με 500 ευρώ όριο στην βγάζουν πλέον την black. Αξίζει για να πάρεις τους πόντους με την πρώτη συναλλαγή και να την κρατήσεις για ένα χρόνο. 

Έχει βγάλει

On 16/1/2025 at 3:35 ΜΜ, Kipouros_tou_GAP said:

Ενώ τώρα η Black βγαίνει αστεία εύκολα. Απλά δεν αξίζει

Τι εννοείς ότι βγαίνει αστεία Σκέφτομαι να βγάλω μια black και έχω δει ότι έχει η εθνική και η eurobank

Edited by dalton114

2 ώρες πριν, dalton114 said:

Έχει βγάλει

Τι εννοείς ότι βγαίνει αστεία Σκέφτομαι να βγάλω μια black και έχω δει ότι έχει η εθνική και η eurobank

Ποια κάρτα της Eurobank είναι black?

Μόνο Classic και Gold έχει. 

2 minutes ago, testatos said:

Ποια κάρτα της Eurobank είναι black?

Μόνο Classic και Gold έχει. 

έχει για πελάτες personal banking την απλή black και για private έχει την Platinum 

Edited by dalton114

καλησπέρα,η αλφα βγαζει πιστωτικεσ με χαμηλα ορια (500εως 1000ευρω)οπως οι άλλες τραπεζες.εχω σε ολεσ τις αλλεσ και θα ηθελα τωρα στην αλφα την affinity.. ευχαριστώ εκ των προτέρων

4 minutes ago, Apostol02 said:

καλησπέρα,η αλφα βγαζει πιστωτικεσ με χαμηλα ορια (500εως 1000ευρω)οπως οι άλλες τραπεζες.εχω σε ολεσ τις αλλεσ και θα ηθελα τωρα στην αλφα την affinity.. ευχαριστώ εκ των προτέρων

Η Affinity αντικατέστησε πέρυσι το ΦΕΒ την Diners και δόθηκε δωεςάν για ένα χρόνο, αλλά από φέτος θέλει συνδρομή.

Προσωπικά, σταμάτησα να τη χρησιμοποιώ και θα την διακόψω.

40 minutes ago, makap said:

Η Affinity αντικατέστησε πέρυσι το ΦΕΒ την Diners και δόθηκε δωεςάν για ένα χρόνο, αλλά από φέτος θέλει συνδρομή.

Προσωπικά, σταμάτησα να τη χρησιμοποιώ και θα την διακόψω.

δυστυχώς οι συνδρομές στις καινουργιες καρτεσ ειναι αναποφευκτες ,ιδιως στην eurobank πχ.

19 ώρες πριν, dalton114 said:

Έχει βγάλει

Στην Εθνική δε θες μεγάλο εισόδημα για να βγάλεις τη Black. Είναι πολύ εύκολη η έκδοση της με ένα όριο τύπου 4,000-5,000 ευρώ. 

Τελικά στην Alphabank δεν καταφέραμε να ανοίξουμε ηλεκτρονικά μισθοδοτικό λογαριασμό και μείναμε με τον καταθετικό. Η αίτηση δεν φαινόταν πουθενά μέσα στην εφαρμογή ή στο web banking και με εκπρόσωπο είναι αδύνατον να μιλήσεις τηλεφωνικά...

Υπάρχει δυνατότητα να μετατραπεί ο καταθετικός της Alphabank σε μισθοδοτικό σε επόμενη φάση;

Edited by geoponer
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus