HEO Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Αλήθεια, στις μέρες μας υπάρχει κάποια πιστωτική που να είναι χωρίς συνδρομή για πάντα όπως έκαναν προ κρίσης (2010);;; Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Αλήθεια, στις μέρες μας υπάρχει κάποια πιστωτική που να είναι χωρίς συνδρομή για πάντα όπως έκαναν προ κρίσης (2010);;; Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Έχει στην εθνική τράπεζα την Toyota Visa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Αλήθεια, στις μέρες μας υπάρχει κάποια πιστωτική που να είναι χωρίς συνδρομή για πάντα όπως έκαναν προ κρίσης (2010);;; Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Diners, απλά δε γνωρίζω αν ήταν μόνο για όσες αντικαταστούσαν τις AMEX. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Εγώ έχω την Yes Visa με δωρεάν συνδρομή και καλό πιστωτικό όριο για τα λεφτά που φαίνονται! Με μισθοδοσία στην Eurobank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Εγώ έχω την Yes Visa με δωρεάν συνδρομή και καλό πιστωτικό όριο για τα λεφτά που φαίνονται! Με μισθοδοσία στην Eurobank Σε εμένα η YES δεν έχει για πάντα δωρεάν συνδρομή. Έχει όριο αγορών για να σου ακυρώσουν τη δωρεάν συνδρομή. Σε εσένα είναι χωρίς όριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Σε εμένα η YES δεν έχει για πάντα δωρεάν συνδρομή. Έχει όριο αγορών για να σου ακυρώσουν τη δωρεάν συνδρομή. Σε εσένα είναι χωρίς όριο; Δεν έχω όριο αγορών. Χαλάω είτε 1 είτε 900 ευρώ το μήνα. Όσα θέλω. Και δωρεάν συνδρομή για πάντα, ξαναλέω λόγω μισθοδοσίας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Αν είστε δημόσιοι υπάλληλοι, στην eurobank έχετε δωρεάν και την χρεωστική και το πάγιο σε μια πιστωτική κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 ... ξαναλέω λόγω μισθοδοσίας! Σωστός. Δεν είχα παρατηρήσει ό,τι το είχες γράψει αυτό Αν είστε δημόσιοι υπάλληλοι, στην eurobank έχετε δωρεάν και την χρεωστική και το πάγιο σε μια πιστωτική κάρτα. Ισχύει αυτό, ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Diners, απλά δε γνωρίζω αν ήταν μόνο για όσες αντικαταστούσαν τις AMEX.Αν η αμεξ ήταν χωρίς συνδρομή θα είναι κι η diner's αν ήταν με συνδρομή θα είναι και η diner's έτσι νομίζω παει Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Εγώ πάντως είχα amex χωρίς συνδρομή που έχει αντικατασταθεί με μια coral Mastercard. Το χαρτί που τη συνόδευε όταν ήρθε η τελευταία, έγραφε πως είναι χωρίς συνδρομή μόνο για τον πρώτο χρόνο. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Εγώ πάντως είχα amex χωρίς συνδρομή που έχει αντικατασταθεί με μια coral Mastercard. Το χαρτί που τη συνόδευε όταν ήρθε η τελευταία, έγραφε πως είναι χωρίς συνδρομή μόνο για τον πρώτο χρόνο. Sent from my Galaxy S10eΚακως ....θα έπρεπε να διαμαρτυρηθείς Σε μένα που αντικατέστησαν μια αμεξ με μάστερ είναι με τους ίδιους όρους, δηλαδή χωρίς συνδρομή για παντα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnLi Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Ξέρετε ποιό είναι το όριο για να διαγράψουν τη συνδρομή σε Alpha Gold Visa? Ή ενδεικτικά άλλες της Alpha? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Θεωρώ ότι τα 30€ ας πούμε που σου ζητάνε για μια συνδρομή, όταν εσύ χρησιμοποιείς κατά κόρον την πιστωτική για αγορές με άτοκες δόσεις και για καθημερινές αγορές για να κερδίζεις επιστροφή σε ευρώ, δεν είναι πολλά αντικειμενικά ρε παιδιά... Και εγώ εκτός τη Yes έχω και μια Mastercard και μου είχε κακοφανεί... ΟΜΩΣ όταν τα πλήρωσα μετά από μια εβδομάδα πχ δε μου έλειπαν και όταν σκέφτηκα ότι την έχω λιώσει σε δόσεις κατά καιρούς λέω δε πειράζει χαλάλι... Χωρίς αυτή δε θα είχες άτοκες δόσεις ας πούμε...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 30 € πολλά δεν είναι αλλά το ερώτημα πάει στο γιατί να τα πληρώνεις όταν στο προσφέρουν τζάμπα.... Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Κακως ....θα έπρεπε να διαμαρτυρηθείς Σε μένα που αντικατέστησαν μια αμεξ με μάστερ είναι με τους ίδιους όρους, δηλαδή χωρίς συνδρομή για παντα Sent from my Redmi 7 using TapatalkΘεωρώ ότι τα 30€ ας πούμε που σου ζητάνε για μια συνδρομή, όταν εσύ χρησιμοποιείς κατά κόρον την πιστωτική για αγορές με άτοκες δόσεις και για καθημερινές αγορές για να κερδίζεις επιστροφή σε ευρώ, δεν είναι πολλά αντικειμενικά ρε παιδιά... Και εγώ εκτός τη Yes έχω και μια Mastercard και μου είχε κακοφανεί... ΟΜΩΣ όταν τα πλήρωσα μετά από μια εβδομάδα πχ δε μου έλειπαν και όταν σκέφτηκα ότι την έχω λιώσει σε δόσεις κατά καιρούς λέω δε πειράζει χαλάλι... Χωρίς αυτή δε θα είχες άτοκες δόσεις ας πούμε...!Το αυτό. Και 30€ να είναι, έχω βγάλει πολύ περισσότερα από την επιστροφή που δίνει και αγοράζω βενζίνη, συν του ότι έχω τη δυνατότητα να αγοράζω με άτοκες αρκετά πράγματα που θέλω ή χρειάζομαι. Να διαμαρτυρηθώ, θα μου φαινόταν ανούσιο σε αυτή τη φάση. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Οι τράπεζες βγάζουν αρκετά όταν χρησιμοποιούμε την πιστωτική κάρτα. Χρέωνουν προμήθεια τον εμπορο, χρεωνουν εμας αν καθυστερήσουμε να πληρώσουμε. Οπότε θεωρώ υπερβολή τα 30 ευρω συνδρομή το χρόνο. Εξάλλου τα προγράμματα επιστροφής χειροτερεύουν όσο περνά ο χρόνος και θα μας μείνει μόνο η συνδρομή στο τέλος (μαζί με τις άτοκες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Εγώ δεν μπορώ να το δω έτσι. Καταρχάς όταν κάποιος μου προσφέρει ένα προϊόν ή υπηρεσία, θεωρώ πως το μόνο που με αφορά είναι αν το τίμημα που μου ζητάει με συμφέρει ή όχι. Το πόσα βγάζει από άλλους δεν είναι δική μου δουλειά. Από εμένα δεν βγάζει καθόλου στην συγκεκριμένη περίπτωση(τόκους). Μου είχαν δώσει 3 κάρτες χωρίς συνδρομή πριν από 15 χρόνια και τις έχω εκμεταλλευτεί όταν χρειάζεται και με έχουν βοηθήσει πολύ. Και είναι ειρωνικό που έχουν περάσει περίοδοι που ήμουν άνεργος και είχα κάρτες, ενώ ο αδερφός μου πχ που είναι ναυτικός με 75 χιλ. εισόδημα ετησίως 2 φορές έκανε αίτηση να πάρει μια κάρτα να αγοράσει ένα κινητό με άτοκες και έφαγε πόρτα. Τώρα για την μια που μου άλλαξαν καθώς δεν γινόταν αλλιώς αφού σταμάτησε η amex επιμένω ότι δεν θα κάτσω να σκάσω αν μου έρθει η συνδρομή. Δεν έχει περάσει ούτε χρόνος και έχω εκμεταλλευτεί πάνω από 100€ επιστροφή σε καύσιμα. Χώρια τις άλλες 2 που με τους πόντους που είχα μαζέψει πήρα 45€ έκπτωση σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Να τους γκρινιάξω για 30€ δεν πρόκειται. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Αξιζει να ενεργοποιησω τα yellows στην Πειραιως; υπαρχει καποια κρυφη χρεωση; (δεν ασχοληθηκα ποτε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Αξιζει να ενεργοποιησω τα yellows στην Πειραιως; υπαρχει καποια κρυφη χρεωση; (δεν ασχοληθηκα ποτε)Φυσικά και αξίζει. Δεν χρεώνεσαι κάτι μόνο κέρδος έχεις. Εντάξει μην φανταστείς τιποτα τρελό είναι ανάλογα και τι αγορές κάνεις. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Φυσικά και αξίζει. Δεν χρεώνεσαι κάτι μόνο κέρδος έχεις. Εντάξει μην φανταστείς τιποτα τρελό είναι ανάλογα και τι αγορές κάνεις. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστω φιλε, οταν μας λεει 20% επιστροφη σε yellows τι εννοει; επισης που μπορω να εξαργυρωσω;πχ συνεργαζεται με καποιο πρατηριο βενζινης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 20% της τιμής του προϊόντος, που μπορείς να τα αξιοποιήσεις ψωνίζοντας από επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το πρόγραμμα αυτό. https://yellow.piraeusbank.gr/el/sunergates-tou-programmatos-epivraveushs-yellow?gclid=Cj0KCQjw3s_4BRDPARIsAJsyoLN5AOyMPdytV4O0XqkL0XaAQOhXghB2dnt0MKMtXqLKpMNJnZANbRAaAjCtEALw_wcB Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 (edited) Ok σας ευχαριστω, τελευταια απορια ,τελικα το ενεργοποιησα και μου ηρθε κωδικος ενεργοποιησης για το yellowday, μπαινω με κωδικους e-banking εκει μεσα αλλα δεν βρισκω το σημειο για την καταχωρηση του κωδικου edit πως βλεπουμε αν η καρτα μας συμμετεχει στο προγραμμα yellows; (το πιο σημαντικο δεν ρωτησα) (ok, βλέπω συμμετέχει) Edited July 19, 2020 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 πως το επαθε και η πειραιως και σε αγορες στο ιντερνετ , εβαλε να ζητειται εγκριση αμα εχεις κατεβασει την εφαρμογη winbank ή την αποστολη sms αμα δεν το εχεις κατεβασει στο κινητο σου! , Αραγε ποσο καιρο ισχυει αυτο; . Ητανε η μοναδικη τραπεζα που δεν το υποστηριζει, ευτυχως που για λογους ασφαλειας το εβαλε και η πειραιως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 πως το επαθε και η πειραιως και σε αγορες στο ιντερνετ , εβαλε να ζητειται εγκριση αμα εχεις κατεβασει την εφαρμογη winbank ή την αποστολη sms αμα δεν το εχεις κατεβασει στο κινητο σου! , Αραγε ποσο καιρο ισχυει αυτο; . Ητανε η μοναδικη τραπεζα που δεν το υποστηριζει, ευτυχως που για λογους ασφαλειας το εβαλε και η πειραιως. Που το έχει η alpha και δε μου έχει γίνει ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Μόνο η Alpha πλέον δεν το έχει, έχει μόνο επιβεβαίωση με sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts