takpanos Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Και σε μενα 80 λεει. Κανω πανω απο 2000 το χρονο αλλα τελικα μαζι με την aegean visa που κερδιζα μιλια δεν εχω καταφερει να κερδισω ταξιδι ακομα και και οταν το κοιταζω μηνε ςπριν. Θα τις κοψω και τις δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 όχι! Ούτε τους 8000 με συναλλαγή σε μεγάλο συνεργάτη, ούτε από τις καθημερινές συναλλαγές. Γενικά τις τελευταίες μέρες , ο συνδιασμός της κάρτας με το ebanking έχει θέματα. Μέχρι χτες δε σε άφηνε να αλλάξεις "φιλική ονομασία" ή κάτι άλλο στην κάρτα, μια έδειχνε τις συναλλαγές, μία όχι , και προσωπικά μέχρι και σήμερα ακόμα δεν μου εμφανίζει στις πληρωμές-->μέσω κάρτας την νέα platinum, παρόλο που στις κάρτες την βλέπω κανονικά. Ας τα πάρουμε τα θέματα με τη σειρά. Στην πρώτη συναλλαγή μικρής αξίας που έκανα την προηγούμενη Παρασκευή δεν σώθηκαν πόντοι bonus Σε συναλλαγή σήμερα σε μεγάλο συνεργάτη Bonus, στην BP δωθηκαν κανονικά πόντοι Χ100 Οι 8000 πόντοι της πρώτης συναλλαγής δεν νομίζω να δωθουν γιατί δεν πρόκειται για έκδοση ΝΕΑΣ κάρτας. Την φιλική ονομασία δεν μπορώ να την αλλάξω κι εγώ. Το ιδιο ισχύει ομως και σε μια καρτα bonus mastecard χρεωστική της κόρης μου Οι συναλλαγές σε μενα φαίνονται κανονικά ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και σε μενα 80 λεει. Κανω πανω απο 2000 το χρονο αλλα τελικα μαζι με την aegean visa που κερδιζα μιλια δεν εχω καταφερει να κερδισω ταξιδι ακομα και και οταν το κοιταζω μηνε ςπριν. Θα τις κοψω και τις δυο Σε όλους τα ίδια λέει. Ούτε εγώ θα πληρώσω 80/αρι. Το ερώτημα όμως είναι, η χρέωση θα έρθει σε 12 μήνες από τώρα ή στην επέτειο που είχαμε με την ΑΜΕΧ. Πιστεύω ότι ισχύει το δευτερο Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 x100 ????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Και σε μενα 80 λεει. Κανω πανω απο 2000 το χρονο αλλα τελικα μαζι με την aegean visa που κερδιζα μιλια δεν εχω καταφερει να κερδισω ταξιδι ακομα και και οταν το κοιταζω μηνε ςπριν. Θα τις κοψω και τις δυο Τι εννοείς δεν έχεις κερδίσει ταξίδι; Δεν κερδίζεις ταξίδια, απλά πληρώνεις το εισητήριο με μίλια (από πόντους) και τους φόρους με χρήματα. Το έχω κάνει πολλές φορές ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- x100 ????????? Σε χρόνο ρεκόρ εντόπισες το λάθος. Επί 8 φυσικά. Πώς βγήκε το 100 δεν καταλαβα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Σχεδον ποτε δεν εχει η aegean προσφορα με μιλια λιγοτερα. Π.χ. πασχα κοιτουσα μηνε ςπριν και δεν ειχε. Ουτε μαιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 (edited) Σχεδον ποτε δεν εχει η aegean προσφορα με μιλια λιγοτερα. Π.χ. πασχα κοιτουσα μηνε ςπριν και δεν ειχε. Ουτε μαιο Κάτι δε ψάχνεις σωστά μάλλον. Εγώ σχεδόν κάθε χρόνο κάνω 2-3 ταξίδια με μίλια και σχεδόν πάντα αν κλείσεις 2-3 μήνες πριν βρίσκεις και αν δεν ειναι περιοδος πολύ high season βρισκεις και πιο αργά. Κοιτάς στα μίλια μέσα από aegean ή μήπως κοιτάς μέσω bonus πόντων που εκεί είναι στο θεό οι πόντοι πλέον οπότε λογικό να μη μπορείς. Επίσης στα μιλια κλείνεις και ακυρώνεις ή αλλάζεις εισιτηρια με ενα 20αρικο οπότε αν θες κάτι πολύ high season το κλείνεις και πολύ νωρίτερα και το ακυρωνεις αν δε τα καταφέρεις. Πάσχα, χριστουγεννα και αργίες συνηθως πρέπει να κλείσεις μολις βγουν και δε βγαίνουν πάντα λογικό. Αλλά πχ Μαίο φέτος πήγα Λισαβόνα, πέρσι Λονδίνο και καθε χρονο πίσω Βαρκελώνη, Βενετία, Παρίσι έχοντας κλείσει κανα 3μηνο πριν. Αποκλείεται να μη βρίσκεις δηλαδή. Edited June 12, 2019 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Κοιταζω απο την εφαρμογη της aegean. Παω εκει που εχει προσφορα με 5000 η 6000 μιλια αντι για 10000-12000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Κοιταζω απο την εφαρμογη της aegean. Παω εκει που εχει προσφορα με 5000 η 6000 μιλια αντι για 10000-12000 Μα η προσφορά είναι και τα 10000 μίλια. Αντί για χρήματα. Εσύ ψάχνεις και με λίγα μίλια. Αυτό εννοεις Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Ναι ισως δε το ειπα σωστα. Ψαχνω τα λιγα μιλια που βγαζει στα 5000. Μια φορα ειχα κλεισςι χρισ/να απο κρητη 3 ατομα για αθηνα με 40 ευρω. Μονο τους φορους και 15000 μιλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Ναι ισως δε το ειπα σωστα. Ψαχνω τα λιγα μιλια που βγαζει στα 5000. Μια φορα ειχα κλεισςι χρισ/να απο κρητη 3 ατομα για αθηνα με 40 ευρω. Μονο τους φορους και 15000 μιλια Με αυτό τον τρόπο κλείνω εισητηρια για Κυπρο και επιστροφή. Περίπου 4 φορές το χρόνο. Αν δεν είχα την Aegean visa και έδινα απευθείας Bonus θα χρειαζόμουν τους διπλούς ποντους Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Έχει πάρει κάποιος με blue amex κάποια άλλη κάρτα εκτός της platinum? ή σε όλους δίνουν μόνο αυτήν τελικά; Γιατί στην αρχή η ενημέρωση ήταν για τη χρυσή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Έχει πάρει κάποιος με blue amex κάποια άλλη κάρτα εκτός της platinum? ή σε όλους δίνουν μόνο αυτήν τελικά; Γιατί στην αρχή η ενημέρωση ήταν για τη χρυσή Στην αρχή δεν υπήρχε η platinum οπότε σε επικοινωνία έλεγαν για τη gold πάντα σε όλους. Κανα μήνα τώρα έβγαλαν τη platinum και άρχισαν πλεον μαζικά τις αντικαταστασεις με αυτή Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Αμην! Αρχισαν να περνανε οι ποντοι απο τις συναλλαγες με την platinum. Μολις πηγα σε BP και περαστηκαν κανονικα x4 και x2 οι ποντοι! Ακομα βεβαια περιμενω τους ποντους απο τις προηγουμενες συναλλαγες να μπουν αναδρομικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Γιατί δε μπορώ να στείλω χρήματα μέσω ibank pay(iris)? Εδώ και 2 μέρες προσπαθώ και δε γίνεται. Έχει κάποιο μηνιαίο όριο μεταφοράς χρηματων? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Γιατί δε μπορώ να στείλω χρήματα μέσω ibank pay(iris)? Εδώ και 2 μέρες προσπαθώ και δε γίνεται. Έχει κάποιο μηνιαίο όριο μεταφοράς χρηματων? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το μόνο όριο που υπάρχει είναι τα 500 ευρω/Ήμερα ανα πελάτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Αμην! Αρχισαν να περνανε οι ποντοι απο τις συναλλαγες με την platinum. Μολις πηγα σε BP και περαστηκαν κανονικα x4 και x2 οι ποντοι! Ακομα βεβαια περιμενω τους ποντους απο τις προηγουμενες συναλλαγες να μπουν αναδρομικα. Δεν θα μπουν αν δεν το ζητήσεις από την εξυπηραιτηση πελατων Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Ναι ισως δε το ειπα σωστα. Ψαχνω τα λιγα μιλια που βγαζει στα 5000. Μια φορα ειχα κλεισςι χρισ/να απο κρητη 3 ατομα για αθηνα με 40 ευρω. Μονο τους φορους και 15000 μιλια Mα φίλε μου σε άκουσε η Aegean δεν εξηγείτε :wacko: Χθες το ειπες σημερα πραγματοποιήθηκε. Εξαργυρώστε 20% λιγότερα μίλια σε όλες τις πτήσεις μας! Κλείστε το επόμενο εισιτήριο εξαργύρωσης έως και 18/06 και επωφεληθείτε από 20% έκπτωση στην εξαργύρωση μιλίων για όλες τις πτήσεις του δικτύου μας έως και 31/12! Συνδεθείτε τώρα, επιλέξτε “Εξαργύρωση μιλίων” και εξαργυρώστε 20% λιγότερα μίλια για όποιον προορισμό επιθυμείτε! https://el.aegeanair.com/milesandbonus/news/2019/aegean-20-years-discount-award-tickets/ Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Ετσι μπραβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Συνεχίζω να έχω πρόβλημα με το Go4More της Εθνικής: Πλήρωσα σήμερα στο Σκλαβενίτη 60 ευρώ με τη χρεωστική της Εθνικής και το απόκομμα της συναλλαγής για πρώτη φορά δεν εμφάνισε τους πόντους που κέρδισα και το υπόλοιπο των πόντων. Μόλις καταφέρω να φτάσω στο 5ευρω της εξαργύρωσης θα σταματήσω να τη χρησιμοποιώ, κουράστηκα με τα τερτίπια της και βαρέθηκα να χάνω πόντους. Σχεδόν μια εβδομάδα αργότερα: Η συναλλαγή έχει οριστικοποιηθεί αλλά οι πόντοι άφαντοι. Όχι τίποτε άλλο, αλλά δεν φτάνω και τους πόντους για να κάνω την εξαργύρωση να τελειώνω. Επικοινώνησα με το support (emaill μέσω της εφαρμογής) και περιμένω απάντηση - αν και η εμπειρία μου από το support της Εθνικής δεν είναι και η καλύτερη.... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις μια κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών να δουν άμεσα συναλλαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Νόμιζα ότι τη blue amex μου την είχαν ξεχάσει μιας και την notos μου την έχουν ήδη αλλάξει. Αλλά χθες μου ήρθε ενημερωτικό και μένα στο web banking ότι εκδόθηκε σε αντικατάσταση η platinum. Τελικά ρώτησε κανένας στην εξυπηρέτηση ποτέ θα πέσει η πρώτη συνδρομή; Ένα χρόνο μετά από τώρα η τον Νοέμβριο που θα ανανεωνοταν η amex μου κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Νόμιζα ότι τη blue amex μου την είχαν ξεχάσει μιας και την notos μου την έχουν ήδη αλλάξει. Αλλά χθες μου ήρθε ενημερωτικό και μένα στο web banking ότι εκδόθηκε σε αντικατάσταση η platinum. Τελικά ρώτησε κανένας στην εξυπηρέτηση ποτέ θα πέσει η πρώτη συνδρομή; Ένα χρόνο μετά από τώρα η τον Νοέμβριο που θα ανανεωνοταν η amex μου κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν η κάρτα έχει εκδοθεί π.χ. 10/2014 , θα χρεωθεί 10/2020 και αν η ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού είναι π.χ. κάθε 15 του μήνα,θα εμφανιστεί στον λογαριασμό έκδοσης 15-10-2020 ή στον επόμενο 15-11-2020 (ανάλογα με το πότε έχει καταχωρηθεί ακριβώς η αίτηση της κάρτας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Αν η κάρτα έχει εκδοθεί π.χ. 10/2014 , θα χρεωθεί 10/2020 και αν η ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού είναι π.χ. κάθε 15 του μήνα,θα εμφανιστεί στον λογαριασμό έκδοσης 15-10-2020 ή στον επόμενο 15-11-2020 (ανάλογα με το πότε έχει καταχωρηθεί ακριβώς η αίτηση της κάρτας) Διατηρεί την ημερομηνία ανανά ίωσης της αρχικής ΑΜΕΧ Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnLi Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Τελικά οι συναλλαγές με την Platinum Bonus σας αποδίδουν πόντους; Εμένα μέχρι σήμερα δεν έχω δει να αποδίδουν καθόλου πόντους ούτε οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (Aegean, ΑΒ), ούτε άλλες. Επίσης, έχει λάβει κανείς τα εκπτωτικά κουπόνια των 25 EUR της Aegean? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Μόνο 2 συναλλαγές με την BP μου είχαν περαστεί μια μέρα.. Μετά από εκεί και περα τίποτα. Μου χρωστάνε 6000+ πόντους ηδη.. Οσο για τα κουπόνια, λέει οτι θα σταλουν 1 μήνα μετά: **Οι κωδικοί έκπτωσης θα αποστέλλονται με SMS τον επόμενο ημερολογιακό μήνα από την έκδοση της κάρτας και σε κάθε ετήσια ανανέωσή της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts