Vasileios Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Εσύ θα κάνεις την αναφορά σου. Δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα. Στο κάτω κάτω είναι δικαίωμα σου να επιστρέψεις πίσω ότι αγόρασες εντός 14 ημερών. Η τράπεζα του θα προσπαθήσει να ανακτείσει τα χρήματα της. Αν τα έχει πληρώσει γιατί δεν τους πληρώνουν άμεσα. Έχει μία σύμβαση μαζί του την οποία έχει εγκρίνει και είναι υπεύθηνη αυτή και μόνο για την πιστολιπτική συμπεριφορά του, Αν είναι απατεώνας ας του κόψει την πρόσβαση και ας τον στείλει στα δικαστήρια, Εσένα δεν σε αφορά αυτό . Οι τράπεζες πέρνουν προμήθεια από τις συναλλαγές, και καμία φορά χάνουν και κάποια χρήματα, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Εσύ θα κάνεις την αναφορά σου. Δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα. Στο κάτω κάτω είναι δικαίωμα σου να επιστρέψεις πίσω ότι αγόρασες εντός 14 ημερών. Η τράπεζα του θα προσπαθήσει να ανακτείσει τα χρήματα της. Αν τα έχει πληρώσει γιατί δεν τους πληρώνουν άμεσα. Έχει μία σύμβαση μαζί του την οποία έχει εγκρίνει και είναι υπεύθηνη αυτή και μόνο για την πιστολιπτική συμπεριφορά του, Αν είναι απατεώνας ας του κόψει την πρόσβαση και ας τον στείλει στα δικαστήρια, Εσένα δεν σε αφορά αυτό . Οι τράπεζες πέρνουν προμήθεια από τις συναλλαγές, και καμία φορά χάνουν και κάποια χρήματα, Ενταξει ευχαριστω. Οταν θα οριστικοποιηθει η συναλλαγη θα στειλω συμπληρωμενη δηλωση αμφισβήτισης. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Να ρωτήσω κάτι;ίσως είναι off topic έχω μια χρεωστική που έχει συνδεδεμένους τρεις λογαριασμούς στον ένα λογαριασμό μπήκαν κάποια χρηματα.θελω να τα μεταφέρω σε εναν από τους άλλους δύο που υπάρχουν.κανω απλά μεταφορά η θέλει κάποια ποιο σύνθετη διαδικασία;ίσως είναι προτιμότερο να πάω στον ταμία;δεν το λέω από άποψη ασφαλείας,απλά αν κάνω κάποιο λάθος θα μπλοκάρω κάτι; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Να ρωτήσω κάτι;ίσως είναι off topic έχω μια χρεωστική που έχει συνδεδεμένους τρεις λογαριασμούς στον ένα λογαριασμό μπήκαν κάποια χρηματα.θελω να τα μεταφέρω σε εναν από τους άλλους δύο που υπάρχουν.κανω απλά μεταφορά η θέλει κάποια ποιο σύνθετη διαδικασία;ίσως είναι προτιμότερο να πάω στον ταμία;δεν το λέω από άποψη ασφαλείας,απλά αν κάνω κάποιο λάθος θα μπλοκάρω κάτι; όχι. θα μπεις στο internet banking σου και θα δεις τον λογαριασμό θα κρατήσεις τα 3-4 τελευταία ψηφία μετά θα πας στο ΑΤΜ και θα κάνεις ανάληψη θα σου ζητήσει ποιον λογαριασμό θέλεις να χρεώσεις και θα τον επιλεξεις τόσο απλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Σε ευχαριστώ.αλλα δεν το ξέρω αυτό με το internet banking .θα πρέπει να έχω ενεργοποιήσει κάτι για μπω από εκεί;στο ΑΤΜ βλέπω και τους τρεις λογαριασμούς.απο εκεί δεν μπορώ να δω τα τελευταία ψηφία; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Πώς θα το αποδειξω αυτο ομως; Και οταν αυτος θα εχει εισπραξει τα χρηματα απο την τραπεζα του, πώς θα ακυρωθει η συναλλαγη ; Θα τα επιστρεψει ; Αμφισβήτηση συναλλαγής μπορείς να κάνεις για πολλούς λόγους. Ενδεικτικά στη φόρμα της alpha bank έχει τις εξής επιλογές. Οπότε δνε γίνεται αποκλειστικά όταν χρησιμοποιήθηκε η κάρτα από άλλον όπως συμβαίνει συνήθως. Καλύπτει και πολλές περιπτώσεις απάτης όπως και στην περίπτωσή σου. Μπορείς να ζητήσεις αμφισβήτηση και για παραλαβή ελαττωματικών προϊόντων ή για λάθος προϊόντα. Οπότε και εγώ πιστεύω ότι θα στα επιστρέψουν 1.Δεν έχω πραγματοποιήσει ή εξουσιοδοτήσει άλλο πρόσωπο να πραγματοποιήσει τις ως άνω συναλλαγές. .2. Πραγματοποίησα μόνον μία συναλλαγή στην ανωτέρω επιχείρηση. 3. Δεν έχω εξουσιοδοτήσει την ανωτέρω συναλλαγή και αποδέχομαι συναλλαγή ποσού Ευρώ (επισυνάπτονται τα παραστατικά που αποδεικνύουν την εξουσιοδοτημένη συναλλαγή). 4. Έχω εξοφλήσει την ανωτέρω συναλλαγή με διαφορετικό τρόπο πληρωμής (επισυνάπτονται τα παραστατικά, π.χ. απόδειξη πληρωμής με μετρητά, αποδεικτικό πληρωμής με άλλη κάρτα κ.λπ.). 5. Προσπάθησα να πραγματοποιήσω συναλλαγή στο ΑΤΜ αλλά δεν παρέλαβα το σύνολο ή μέρος των μετρητών, ποσού Ευρώ I attempted to withdraw cash from an ATM and did not receive all or part of the cash, of EUR 6. Το πιστωτικό σημείωμα ποσού Ευρώ δεν έχει καταχωρισθεί στον λογαριασμό της κάρτας (επισυνάπτεται το σχετικό παραστατικό) 7. H συναλλαγή αφορά παραγγελία εμπορευμάτων, τα οποία περιγράφονται ως ακολούθως: , με ημερομηνία παραλαβής . . , τα οποία: Δεν παρέλαβα Παρέλαβα ελαττωματικά Δεν είναι αυτά που παρήγγειλα Eπέστρεψα στην επιχείρηση (επισυνάπτεται το αποδεικτικό επιστροφής). Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την επιχείρηση για τη διευθέτηση της υποθέσεώςμου (επισυνάπτεται σχετική αλληλογραφία). 8. Η συναλλαγή αφορά παροχή υπηρεσιών, οι οποίες περιγράφονται ως ακολούθως: , τιςοποίες δεν έλαβα για τον εξής λόγο: Προσπάθησα να διευθετήσω την υπόθεση με την επιχείρηση (επισυνάπτεται αλληλογραφία). 9. Η συναλλαγή αφορά κράτηση ξενοδοχείου, η οποία ακυρώθηκε τηλεφωνικώς/εγγράφως την . . . Ο αριθμός ακυρώσεως είναι 10. Η συναλλαγή αφορά πάγια εντολή χρεώσεως για την οποία ζητήθηκε άρση την . . (επισυνάπτεται αλληλογραφία προς την επιχείρηση για την άρση της πάγιας εντολής). 11. Άλλοι λόγοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Αμφισβήτηση συναλλαγής μπορείς να κάνεις για πολλούς λόγους. Ενδεικτικά στη φόρμα της alpha bank έχει τις εξής επιλογές. Οπότε δνε γίνεται αποκλειστικά όταν χρησιμοποιήθηκε η κάρτα από άλλον όπως συμβαίνει συνήθως. Καλύπτει και πολλές περιπτώσεις απάτης όπως και στην περίπτωσή σου. Μπορείς να ζητήσεις αμφισβήτηση και για παραλαβή ελαττωματικών προϊόντων ή για λάθος προϊόντα. Οπότε και εγώ πιστεύω ότι θα στα επιστρέψουν 1.Δεν έχω πραγματοποιήσει ή εξουσιοδοτήσει άλλο πρόσωπο να πραγματοποιήσει τις ως άνω συναλλαγές. .2. Πραγματοποίησα μόνον μία συναλλαγή στην ανωτέρω επιχείρηση. 3. Δεν έχω εξουσιοδοτήσει την ανωτέρω συναλλαγή και αποδέχομαι συναλλαγή ποσού Ευρώ (επισυνάπτονται τα παραστατικά που αποδεικνύουν την εξουσιοδοτημένη συναλλαγή). 4. Έχω εξοφλήσει την ανωτέρω συναλλαγή με διαφορετικό τρόπο πληρωμής (επισυνάπτονται τα παραστατικά, π.χ. απόδειξη πληρωμής με μετρητά, αποδεικτικό πληρωμής με άλλη κάρτα κ.λπ.). 5. Προσπάθησα να πραγματοποιήσω συναλλαγή στο ΑΤΜ αλλά δεν παρέλαβα το σύνολο ή μέρος των μετρητών, ποσού Ευρώ I attempted to withdraw cash from an ATM and did not receive all or part of the cash, of EUR 6. Το πιστωτικό σημείωμα ποσού Ευρώ δεν έχει καταχωρισθεί στον λογαριασμό της κάρτας (επισυνάπτεται το σχετικό παραστατικό) 7. H συναλλαγή αφορά παραγγελία εμπορευμάτων, τα οποία περιγράφονται ως ακολούθως: , με ημερομηνία παραλαβής . . , τα οποία: Δεν παρέλαβα Παρέλαβα ελαττωματικά Δεν είναι αυτά που παρήγγειλα Eπέστρεψα στην επιχείρηση (επισυνάπτεται το αποδεικτικό επιστροφής). Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την επιχείρηση για τη διευθέτηση της υποθέσεώςμου (επισυνάπτεται σχετική αλληλογραφία). 8. Η συναλλαγή αφορά παροχή υπηρεσιών, οι οποίες περιγράφονται ως ακολούθως: , τιςοποίες δεν έλαβα για τον εξής λόγο: Προσπάθησα να διευθετήσω την υπόθεση με την επιχείρηση (επισυνάπτεται αλληλογραφία). 9. Η συναλλαγή αφορά κράτηση ξενοδοχείου, η οποία ακυρώθηκε τηλεφωνικώς/εγγράφως την . . . Ο αριθμός ακυρώσεως είναι 10. Η συναλλαγή αφορά πάγια εντολή χρεώσεως για την οποία ζητήθηκε άρση την . . (επισυνάπτεται αλληλογραφία προς την επιχείρηση για την άρση της πάγιας εντολής). 11. Άλλοι λόγοι Ναι, το ξέρω. Είχα το έντυπο. Πριν 3 ώρες το έστειλα επιλέγοντας το 3, ότι αποδέχομαι συναλλαγή 1€.. Μαζί έστειλα και τη διαφήμιση που γραφει τιμή πώλησης 0,01€ και μεταφορικά 0,99€. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Σε ευχαριστώ.αλλα δεν το ξέρω αυτό με το internet banking .θα πρέπει να έχω ενεργοποιήσει κάτι για μπω από εκεί;στο ΑΤΜ βλέπω και τους τρεις λογαριασμούς.απο εκεί δεν μπορώ να δω τα τελευταία ψηφία; σε alpha bank ξέρω ότι γίνεται εσύ τι τράπεζα έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Να ρωτήσω κάτι;ίσως είναι off topic έχω μια χρεωστική που έχει συνδεδεμένους τρεις λογαριασμούς στον ένα λογαριασμό μπήκαν κάποια χρηματα.θελω να τα μεταφέρω σε εναν από τους άλλους δύο που υπάρχουν.κανω απλά μεταφορά η θέλει κάποια ποιο σύνθετη διαδικασία;ίσως είναι προτιμότερο να πάω στον ταμία;δεν το λέω από άποψη ασφαλείας,απλά αν κάνω κάποιο λάθος θα μπλοκάρω κάτι; Κάνεις ανάληψη τα χρήματα από το λογαριασμό στον οποίο πιστώθηκαν. Αφού ολοκληρωθεί αυτή η συναλλαγή, κάνεις κατάθεση το ποσό στον έναν από τους άλλους δύο λογαριασμούς. Όλα αυτά μέσω ΑΤΜ. Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν τα τούβλα γράφουν ιστορία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Ναι άλφα έχω.α φαίνεται απλό ευχαριστώ παιδιά Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Ναι άλφα έχω.α φαίνεται απλό ευχαριστώ παιδιά για να καταλαβω κι εγω. Θελεις να κανεις μεταφορα καποιου ποσου απο εναν λογαριασμο δικο σου σε αλλον λογαριασμο επησεις δικο σου ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 για να καταλαβω κι εγω. Θελεις να κανεις μεταφορα καποιου ποσου απο εναν λογαριασμο δικο σου σε αλλον λογαριασμο επησεις δικο σου ; Ναι αυτό ακριβώς και στην χρεωστική που έχω έχει συνδεδεμένους τρεις λογαριασμούς.θελω τα χρήματα ναεταφερθουν σε εναν από τους άλλους που είναι συνδεδεμένη η κάρτα Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 (edited) Ναι αυτό ακριβώς και στην χρεωστική που έχω έχει συνδεδεμένους τρεις λογαριασμούς.θελω τα χρήματα ναεταφερθουν σε εναν από τους άλλους που είναι συνδεδεμένη η κάρτα Αν πας στο ΑΤΜ και πατησεις μεταφορα, σε ρωταει ποιον λογαριασμο θελεις να χρεωσεις. Εμφανιζει τους αριθμους τους και επιλλεγεις 1, ή 2 ή 3. Μετα σε ρωταει ποιον θελεις να πιστωσεις. Επιλλεγεις καποιον απο τους αλλους δυο. Πατας μεταφορα και τελος Edited April 15, 2019 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Αν πας στο ΑΤΜ και πατησεις μεταφορα, σε ρωταει ποιον λογαριασμο θελεις να πιστωσεις. Εμφανιζει τους αριθμους τους και επιλλεγεις 1, ή 2 ή 3. Μετα σε ρωταει ποιον θελεις να πιστωσεις. Επιλλεγεις καποιον απο τους αλλους δυο. Πατας μεταφορα και τελοςα ωραια.τοσο απλό είναι δηλαδή ευχαριστώ. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Κάνεις ανάληψη τα χρήματα από το λογαριασμό στον οποίο πιστώθηκαν. Αφού ολοκληρωθεί αυτή η συναλλαγή, κάνεις κατάθεση το ποσό στον έναν από τους άλλους δύο λογαριασμούς. Όλα αυτά μέσω ΑΤΜ. Αυτό δεν γίνεται μεσω e-banking? Γιατί σε Eurobank,Εθνική,Πειραιώς εύκολα μεταφέρεις από τον ένα λογαριασμό στον άλλο τα χρήματα χωρίς πολλά πολλά. Και ας είναι συνδεδεμένοι 2-3 λογαριασμοί σε μια χρεωστική καρτα ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό δεν γίνεται μεσω e-banking? Γιατί σε Eurobank,Εθνική,Πειραιώς εύκολα μεταφέρεις από τον ένα λογαριασμό στον άλλο τα χρήματα χωρίς πολλά πολλά. Και ας είναι συνδεδεμένοι 2-3 λογαριασμοί σε μια χρεωστική καρτα Ενώ αν είναι σε άλλη τράπεζα,μεταφέρεις τα λεφτά με ανάληψη και κατάθεση. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Έγραψε ότι δεν έχει ebanking ο φίλος. Η απάντησή μου αφορούσε στην Πειραιώς. Μετά ο spy14 διευκρίνισε πως αναφέρεται στην alpha bank και έλαβε κατατοπιστικές απαντήσεις. Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν τα τούβλα γράφουν ιστορία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Παίδες καλησπέρα σε όλους και συγνώμη προκαταβολικά για το μακροσκελές κείμενο Εχω τη university visa της πειραιως. Πληρώνω τις δόσεις μου κανονικά , 5 του μηνα η μία δοση (25ευρω) και 8 η άλλη ( αλλα 25 ευρω) . Μέχρι το σεπτεμβρη και οι 2 ειναι. Εκανα όμως μια αγορα απο πλαίσιο 2 του μήνα κατι ηχεία σε 3 δόσεις των 19 ευρώ. Μου κράτησαν την πρωτη δοση 6 του μηνα ( δεν ξερω γιατι τοσο γρήγορα) και επειδη δεν θα φτάνανε τα λεφτα πήγα σαββατο 5 απριλη έβαλα στη κάρτα σαν πληρωμη αλλα 20 ευρώ με μεταφορα απο χρεωστική πειραιώς ebanking για να έχει να πληρωθεί και η δοση που ειναι στις 8. Απο τότε ενω ειχα διαθέσιμο για αγορές 264.91 ευρώ τώρα έχω 64.91 . Τι πιστεύετε οτι έχει γίνει? Τώρα μέσα εχει -1.65 ευρω ( πάντα αφήνω κάτι) .Θα τους πάρω και αύριο απλα μηπως έχετε κάποια ιδέα Σημερα μου ηρθε εντωμεταξει ενημερωτικό οτι αλλάζει απο electron visa σε σκετο visa. Παίζει και αυτό ρόλο? Σας ανεβάζω και απο winbank τα τελευταία: Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Παίδες καλησπέρα σε όλους και συγνώμη προκαταβολικά για το μακροσκελές κείμενο Εχω τη university visa της πειραιως. Πληρώνω τις δόσεις μου κανονικά , 5 του μηνα η μία δοση (25ευρω) και 8 η άλλη ( αλλα 25 ευρω) . Μέχρι το σεπτεμβρη και οι 2 ειναι. Εκανα όμως μια αγορα απο πλαίσιο 2 του μήνα κατι ηχεία σε 3 δόσεις των 19 ευρώ. Μου κράτησαν την πρωτη δοση 6 του μηνα ( δεν ξερω γιατι τοσο γρήγορα) και επειδη δεν θα φτάνανε τα λεφτα πήγα σαββατο 5 απριλη έβαλα στη κάρτα σαν πληρωμη αλλα 20 ευρώ με μεταφορα απο χρεωστική πειραιώς ebanking για να έχει να πληρωθεί και η δοση που ειναι στις 8. Απο τότε ενω ειχα διαθέσιμο για αγορές 264.91 ευρώ τώρα έχω 64.91 . Τι πιστεύετε οτι έχει γίνει? Τώρα μέσα εχει -1.65 ευρω ( πάντα αφήνω κάτι) .Θα τους πάρω και αύριο απλα μηπως έχετε κάποια ιδέα Σημερα μου ηρθε εντωμεταξει ενημερωτικό οτι αλλάζει απο electron visa σε σκετο visa. Παίζει και αυτό ρόλο? Σας ανεβάζω και απο winbank τα τελευταία: Δεν εχει σημασία ποτε θα χρεωθεί η δοση για να πρεπει να την πληρωσεις.Παει ανάλογα τον λογαριασμο.π.χ. εχεις 4 αγορες σε δοσεις.Η 1η χρεώνεται 7 του μηνα η 2η 11 του μηνα η 3η 15 του μηνα και η 4η 25 του μηνα.Αν ο λογαριασμος σου εκδίδεται στης 30 καθε μηνα τοτε πρεπει αυτες της δόσεις να της πληρώσεις μεχρι να ληξει ο λογαριασμός που εχει εκδοθεί (Ο λογαριασμός λήγει 20 μερες μετα την εκδοση του).Μεχρι τοτε δεν χρεώνεσαι με το επιτόκιο. Αν αφήσεις υπόλοιπο (δηλαδή δεν πληρώσεις ολο το πόσο του λογαριασμού) μετά την λήξη του χρεώνεσαι με το επιτόκιο. Το διαθέσιμο υπόλοιπο αφαιρείται ολο το πόσο της αγοράς και φαίνεται σαν χρέωση δηλαδή σαν το ποσο που πρεπει να πληρώσεις εκείνη την στιγμή η δόση στο τρέχον υπόλοιπο. Αυτό που αφήνεις -1,65 δηλαδή. Τώρα με την αλλαγή της electron σε απλή Visa.Παραμένει ακριβώς η ιδια κάρτα απλά αφαιρούν το electron κάτω απο το σήμα της Visa στην καρτα.Όταν κάνεις επανέκδοση θα πάρεις την αλλαγμένη κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Nαι αλλα γιατι το διαθέσιμο για αγορές έπεσε 200 ευρω? Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Nαι αλλα γιατι το διαθέσιμο για αγορές έπεσε 200 ευρω? Για αυτο θα μιλήσεις με την τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Σε ευχαριστώ testa ναι εννοείται ! Καλη συνέχεια Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Ολα αυτα ειναι συμβουλες για αρχαριους, τις γνωριζω. Ομως την εκανα την πατατα. η ερωτηση ειναι αν με την εμφισβητηση θα πετυχω κατι ή οχι ? Δεν θα ακυρωσω την λαρτα, δεν θα πω οτι δεν εκανα εγω τη συναλλαγη. Την εκανα. Αν μπλοκαριστει απο την τραπεζα καλώς, διαφορετικα θα τα πληρωσω https://imgur.com/F6u2bwQ https://imgur.com/a/Qf0ljUg https://imgur.com/a/Qf0ljUgΕννοείται ότι θα ζητήσεις επανέκδοση Έχεις δώσει CVV2 και μιλάμε για FRAUD και ακόμα το συζητας; Sent from my SM-G965F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά ισχύουν ακόμα capital controls? Προσπαθώ να κάνω μια συναλλαγή με έναν κοινωφελή οργανισμό της Αμερικής και δε μου επιτρέπει η πιστωτική visa της alphabank. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν για capital controls..... Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΣτα cc υπάρχει περιορισμός σε επιπεδο mcc (merchant category code) και φυσικά και υπάρχουν. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Εννοείται ότι θα ζητήσεις επανέκδοση Έχεις δώσει CVV2 και μιλάμε για FRAUD και ακόμα το συζητας; Εκανα ακυρωση της καρτας και ζητησα επανεκδοση την ιδια μερα. Εστειλα και δηλωση αμφισβητησης συναλλαγης Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Καλημέρα παιδιά. Έχω βγάλει εδώ και λίγους μήνες πιστωτικη κάρτα της Eurobank όπου έχω και τη μισθοδοσία. Έχει όριο 1500€ και θέλω να ζητήσω αύξηση ορίου. Από την εμπειρία σας ποια είναι μια λογική αύξηση να ζητήσω? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 500 ευρώ νομίζω ότι είναι σίγουρο ότι θα τα πάρεις. Κρίνοντας από τη δική μου εμπειρία που δεν είχα καμία σχέση με την τράπεζα, έβγαλα κάρτα με όριο 1000 και μετά από λίγο καιρο έκανα αίτηση για αύξηση και την πήρα με σχετικά μικρό εκκαθαριστικό Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts