Serafeim1981 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Έγραψε ότι δεν έχει ebanking ο φίλος. Η απάντησή μου αφορούσε στην Πειραιώς. Μετά ο spy14 διευκρίνισε πως αναφέρεται στην alpha bank και έλαβε κατατοπιστικές απαντήσεις. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Παίδες καλησπέρα σε όλους και συγνώμη προκαταβολικά για το μακροσκελές κείμενο Εχω τη university visa της πειραιως. Πληρώνω τις δόσεις μου κανονικά , 5 του μηνα η μία δοση (25ευρω) και 8 η άλλη ( αλλα 25 ευρω) . Μέχρι το σεπτεμβρη και οι 2 ειναι. Εκανα όμως μια αγορα απο πλαίσιο 2 του μήνα κατι ηχεία σε 3 δόσεις των 19 ευρώ. Μου κράτησαν την πρωτη δοση 6 του μηνα ( δεν ξερω γιατι τοσο γρήγορα) και επειδη δεν θα φτάνανε τα λεφτα πήγα σαββατο 5 απριλη έβαλα στη κάρτα σαν πληρωμη αλλα 20 ευρώ με μεταφορα απο χρεωστική πειραιώς ebanking για να έχει να πληρωθεί και η δοση που ειναι στις 8. Απο τότε ενω ειχα διαθέσιμο για αγορές 264.91 ευρώ τώρα έχω 64.91 . Τι πιστεύετε οτι έχει γίνει? Τώρα μέσα εχει -1.65 ευρω ( πάντα αφήνω κάτι) .Θα τους πάρω και αύριο απλα μηπως έχετε κάποια ιδέα Σημερα μου ηρθε εντωμεταξει ενημερωτικό οτι αλλάζει απο electron visa σε σκετο visa. Παίζει και αυτό ρόλο? Σας ανεβάζω και απο winbank τα τελευταία: Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Παίδες καλησπέρα σε όλους και συγνώμη προκαταβολικά για το μακροσκελές κείμενο Εχω τη university visa της πειραιως. Πληρώνω τις δόσεις μου κανονικά , 5 του μηνα η μία δοση (25ευρω) και 8 η άλλη ( αλλα 25 ευρω) . Μέχρι το σεπτεμβρη και οι 2 ειναι. Εκανα όμως μια αγορα απο πλαίσιο 2 του μήνα κατι ηχεία σε 3 δόσεις των 19 ευρώ. Μου κράτησαν την πρωτη δοση 6 του μηνα ( δεν ξερω γιατι τοσο γρήγορα) και επειδη δεν θα φτάνανε τα λεφτα πήγα σαββατο 5 απριλη έβαλα στη κάρτα σαν πληρωμη αλλα 20 ευρώ με μεταφορα απο χρεωστική πειραιώς ebanking για να έχει να πληρωθεί και η δοση που ειναι στις 8. Απο τότε ενω ειχα διαθέσιμο για αγορές 264.91 ευρώ τώρα έχω 64.91 . Τι πιστεύετε οτι έχει γίνει? Τώρα μέσα εχει -1.65 ευρω ( πάντα αφήνω κάτι) .Θα τους πάρω και αύριο απλα μηπως έχετε κάποια ιδέα Σημερα μου ηρθε εντωμεταξει ενημερωτικό οτι αλλάζει απο electron visa σε σκετο visa. Παίζει και αυτό ρόλο? Σας ανεβάζω και απο winbank τα τελευταία: Δεν εχει σημασία ποτε θα χρεωθεί η δοση για να πρεπει να την πληρωσεις.Παει ανάλογα τον λογαριασμο.π.χ. εχεις 4 αγορες σε δοσεις.Η 1η χρεώνεται 7 του μηνα η 2η 11 του μηνα η 3η 15 του μηνα και η 4η 25 του μηνα.Αν ο λογαριασμος σου εκδίδεται στης 30 καθε μηνα τοτε πρεπει αυτες της δόσεις να της πληρώσεις μεχρι να ληξει ο λογαριασμός που εχει εκδοθεί (Ο λογαριασμός λήγει 20 μερες μετα την εκδοση του).Μεχρι τοτε δεν χρεώνεσαι με το επιτόκιο. Αν αφήσεις υπόλοιπο (δηλαδή δεν πληρώσεις ολο το πόσο του λογαριασμού) μετά την λήξη του χρεώνεσαι με το επιτόκιο. Το διαθέσιμο υπόλοιπο αφαιρείται ολο το πόσο της αγοράς και φαίνεται σαν χρέωση δηλαδή σαν το ποσο που πρεπει να πληρώσεις εκείνη την στιγμή η δόση στο τρέχον υπόλοιπο. Αυτό που αφήνεις -1,65 δηλαδή. Τώρα με την αλλαγή της electron σε απλή Visa.Παραμένει ακριβώς η ιδια κάρτα απλά αφαιρούν το electron κάτω απο το σήμα της Visa στην καρτα.Όταν κάνεις επανέκδοση θα πάρεις την αλλαγμένη κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Nαι αλλα γιατι το διαθέσιμο για αγορές έπεσε 200 ευρω? Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Nαι αλλα γιατι το διαθέσιμο για αγορές έπεσε 200 ευρω? Για αυτο θα μιλήσεις με την τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Σε ευχαριστώ testa ναι εννοείται ! Καλη συνέχεια Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Ολα αυτα ειναι συμβουλες για αρχαριους, τις γνωριζω. Ομως την εκανα την πατατα. η ερωτηση ειναι αν με την εμφισβητηση θα πετυχω κατι ή οχι ? Δεν θα ακυρωσω την λαρτα, δεν θα πω οτι δεν εκανα εγω τη συναλλαγη. Την εκανα. Αν μπλοκαριστει απο την τραπεζα καλώς, διαφορετικα θα τα πληρωσω https://imgur.com/F6u2bwQ https://imgur.com/a/Qf0ljUg https://imgur.com/a/Qf0ljUgΕννοείται ότι θα ζητήσεις επανέκδοση Έχεις δώσει CVV2 και μιλάμε για FRAUD και ακόμα το συζητας; Sent from my SM-G965F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά ισχύουν ακόμα capital controls? Προσπαθώ να κάνω μια συναλλαγή με έναν κοινωφελή οργανισμό της Αμερικής και δε μου επιτρέπει η πιστωτική visa της alphabank. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν για capital controls..... Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΣτα cc υπάρχει περιορισμός σε επιπεδο mcc (merchant category code) και φυσικά και υπάρχουν. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Εννοείται ότι θα ζητήσεις επανέκδοση Έχεις δώσει CVV2 και μιλάμε για FRAUD και ακόμα το συζητας; Εκανα ακυρωση της καρτας και ζητησα επανεκδοση την ιδια μερα. Εστειλα και δηλωση αμφισβητησης συναλλαγης Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Καλημέρα παιδιά. Έχω βγάλει εδώ και λίγους μήνες πιστωτικη κάρτα της Eurobank όπου έχω και τη μισθοδοσία. Έχει όριο 1500€ και θέλω να ζητήσω αύξηση ορίου. Από την εμπειρία σας ποια είναι μια λογική αύξηση να ζητήσω? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 500 ευρώ νομίζω ότι είναι σίγουρο ότι θα τα πάρεις. Κρίνοντας από τη δική μου εμπειρία που δεν είχα καμία σχέση με την τράπεζα, έβγαλα κάρτα με όριο 1000 και μετά από λίγο καιρο έκανα αίτηση για αύξηση και την πήρα με σχετικά μικρό εκκαθαριστικό Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Καλησπέρα! Μέσα στις επόμενες μέρες θα χρειαστεί να μεταφέρω ένα ποσό γύρω στα 17-18 χιλιάρικα μεσώ winbank της Πειραιώς σε λογαριασμό τρίτου στην Πειραιώς. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν υπάρχει περιορισμός στην μεταφορά χρημάτων μεσώ winbank από ένα ποσό και πάνω;; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 (edited) Καλησπέρα! Μέσα στις επόμενες μέρες θα χρειαστεί να μεταφέρω ένα ποσό γύρω στα 17-18 χιλιάρικα μεσώ winbank της Πειραιώς σε λογαριασμό τρίτου στην Πειραιώς. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν υπάρχει περιορισμός στην μεταφορά χρημάτων μεσώ winbank από ένα ποσό και πάνω;; Σου στέλνω pm με το λογαριασμό μου για να κάνουμε μια δοκιμή. :) Πέρα από την πλάκα, λογικά θα υπάρχει. Πάρε τηλέφωνο στην τράπεζα για να ρωτήσεις και να το ακυρώσεις προσωρινά. Edited April 18, 2019 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Napier Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 (edited) Εγώ εδώ και μερικούς μήνες δε μπορώ να βγάλω πιστωτική. Εχω σήμερα ετήσιο εισόδημα 25k και καταθέσεις 10k στη Πειραιώς δεν έχω όμως περουσιακό στοιχείο. Η Πειραιώς πριν 5 χρόνια μου είχε κάνει ολική διαγραφή σχετικά μεγάλου χρέους (ρύθμιση που έκανε τότε η Πειραιώς σε δικαιούχους ανθρωπιστικής κρίσης), και η Eurobank μου κούρεψε (σημαντικά) άλλο χρέος που τελικά απολήρωσα το υπόλοιπο του με δόσεις και το εξόφλησα. Στο Τηρεσεία είμαι καθαρός λοιπόν καθώς είχα κάνει αίτηση εκεί και μου απάντησαν πριν 2 εβδομάδες οτι δεν εμφανίζεται κάτι. Τι μπορεί να φταίει? Τελευταία μου λύση η alpha bank στην οποία έγινα πελάτης με απλό καταθετικό λογαριασμό προχθές και σήμερα έκανα online αίτηση για πιστωτική. Αν με απορρίψει και αυτή δε ξέρω τι πρέπει να κάνω. Όταν ρώτησα λόγο απόρριψης σε Πειραιώς και Eurobank μου είπαν οτι δε γνωρίζουν. Δεν έχουν πρόσβαση από το σύστημα. Κάποιος να βοηθήσει? Edited April 18, 2019 by Napier Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Εγώ εδώ και μερικούς μήνες δε μπορώ να βγάλω πιστωτική. Εχω σήμερα ετήσιο εισόδημα 25k και καταθέσεις 10k στη Πειραιώς δεν έχω όμως περουσιακό στοιχείο. Η Πειραιώς πριν 5 χρόνια μου είχε κάνει ολική διαγραφή σχετικά μεγάλου χρέους (ρύθμιση που έκανε τότε η Πειραιώς σε δικαιούχους ανθρωπιστικής κρίσης), και η Eurobank μου κούρεψε (σημαντικά) άλλο χρέος που τελικά απολήρωσα το υπόλοιπο του με δόσεις και το εξόφλησα. Στο Τηρεσεία είμαι καθαρός λοιπόν καθώς είχα κάνει αίτηση εκεί και μου απάντησαν πριν 2 εβδομάδες οτι δεν εμφανίζεται κάτι. Τι μπορεί να φταίει? Τελευταία μου λύση η alpha bank στην οποία έγινα πελάτης με απλό καταθετικό λογαριασμό προχθές και σήμερα έκανα online αίτηση για πιστωτική. Αν με απορρίψει και αυτή δε ξέρω τι πρέπει να κάνω. Όταν ρώτησα λόγο απόρριψης σε Πειραιώς και Eurobank μου είπαν οτι δε γνωρίζουν. Δεν έχουν πρόσβαση από το σύστημα. Κάποιος να βοηθήσει? δινει πιστωτικη καρτα και η συναιτεριστικη τραπεζα χανιων δες εδω https://www.chaniabank.gr/el/individuals/cards/credit.aspx εχει καταστηματα και στην αττικη δες εδω https://www.chaniabank.gr/el/the-group/tools/branches/athens.aspx, απο τον δεκεμβριο εχω δει το καταστημα στην ερμου στο μαρουσι. ( μπορει να προυπηρχε παντως αλλα τοτε το ειχα δει εγω ! ) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Εγώ έχω 2 πιστωτικές στην eurobank με εκκαθαριστικό 8 χιλιάδες και 10 χιλιάδες καταθέσεις και μισθοδοσία στη eurobank. Η κάθε κάρτα έχει όριο 2500 ευρώ.. Μη ρωτήσεις πως.. Ούτε εγώ ξέρω... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Εγώ εδώ και μερικούς μήνες δε μπορώ να βγάλω πιστωτική. Εχω σήμερα ετήσιο εισόδημα 25k και καταθέσεις 10k στη Πειραιώς δεν έχω όμως περουσιακό στοιχείο. Η Πειραιώς πριν 5 χρόνια μου είχε κάνει ολική διαγραφή σχετικά μεγάλου χρέους (ρύθμιση που έκανε τότε η Πειραιώς σε δικαιούχους ανθρωπιστικής κρίσης), και η Eurobank μου κούρεψε (σημαντικά) άλλο χρέος που τελικά απολήρωσα το υπόλοιπο του με δόσεις και το εξόφλησα. Στο Τηρεσεία είμαι καθαρός λοιπόν καθώς είχα κάνει αίτηση εκεί και μου απάντησαν πριν 2 εβδομάδες οτι δεν εμφανίζεται κάτι. Τι μπορεί να φταίει? Τελευταία μου λύση η alpha bank στην οποία έγινα πελάτης με απλό καταθετικό λογαριασμό προχθές και σήμερα έκανα online αίτηση για πιστωτική. Αν με απορρίψει και αυτή δε ξέρω τι πρέπει να κάνω. Όταν ρώτησα λόγο απόρριψης σε Πειραιώς και Eurobank μου είπαν οτι δε γνωρίζουν. Δεν έχουν πρόσβαση από το σύστημα. Κάποιος να βοηθήσει? Είναι προφανές από τον πρόλογο σου ότι γνωρίζεις τον λόγο για τον οποίο δεν σου εκδίδουν νέα πίστωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Napier Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Είναι προφανές από τον πρόλογο σου ότι γνωρίζεις τον λόγο για τον οποίο δεν σου εκδίδουν νέα πίστωση. Γνωρίζω οτι έχω γενναία διαγραφή χρέους και κούρεμα χρέους αντίστοιχα αλλά αυτά είναι πριν αρκετά χρόνια. Το ερώτημα είναι από τη στιγμή που σήμερα έχουν αλλάξει προς το πολύ καλύτερο οι οικονομικές μου συνθήκες και είμαι καθαρός σε Τηρεσεία για πόσο ακόμα καιρό θα με έχουν στη μπούκα? Μου φαίνεται παράλογο όταν βλέπουν έναν άνθρωπο με τόσο βελτιωμένο προφίλ πιστοληπτικής ικανότητας στο παρόν να επιμένουν για το τι έχει συμβεί πριν τόσα χρόνια. Επειδή λοιπόν δε νομίζω οτι εξηγήται μόνο από αυτό, θέλω να ρωτήσω όποιον ξέρει αν το γεγονός οτι δεν έχω περουσιακό στοιχείο μπορεί να είναι αυτό που λείπει μόνο πλέον από την εξίσωση ή εαν προσπαθήσω σε άλλες τράπεζες πλην Πειραιώς/Eurobank θα μπορέσω να πάρω πιστωτική σήμερα. Βασικά θέλω να σιγουρέψω τον λόγο που δεν μου δίνουν πιστωτική ώστε να δω πως μπορώ να το βελτιώσω. Προυπόθεση όμως είναι να γνωρίζω με σιγουριά όχι να υποθέτω και αυτό δε μου το λένε, τουλάχιστον αυτές οι 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 H Πειραιώς και η Eurobank εκτός από τον Τειρεσία έχουν και το ιστορικό σου. Η Alpha δεν το έχει και πιθανόν να σου δώσει κάρτα. Καλό θα ήταν να πας και κάπιες καταθέσεις εκεί. Επειδή μιλάς για πολλά χρόνια θα ήθελα να επισημάνω ότι σε πολλές τράπεζες υπάρχει και όριο ηλικίας κάπου εκεί στα 65-67 δεν εκδίδουν κάρτες, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Napier Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 H Πειραιώς και η Eurobank εκτός από τον Τειρεσία έχουν και το ιστορικό σου. Η Alpha δεν το έχει και πιθανόν να σου δώσει κάρτα. Καλό θα ήταν να πας και κάπιες καταθέσεις εκεί. Επειδή μιλάς για πολλά χρόνια θα ήθελα να επισημάνω ότι σε πολλές τράπεζες υπάρχει και όριο ηλικίας κάπου εκεί στα 65-67 δεν εκδίδουν κάρτες, 37 είμαι σήμερα. Πολλά χρόνια λέγοντας εννοώ 5-7 χρόνια πριν που είχα κάνει debt accumulation σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Σήμερα αυτό έχει αλλάξει άρδην. Έχεις δίκιο ίσως έπρεπε να πάω και τις καταθέσεις μου πριν κάνω σήμερα την αίτηση... Θα περιμένω και από alpha και αλλιώς προσπαθώ στην Συναιτεριστική Χανίων που πρότεινε παραπάνω ο φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Αν δε σου εγκρίνουν ούτε στην online αίτηση σου, θα σου πρότεινα να πας και από κάποιο κατάστημα (της alpha bank) για να κάνεις και από εκεί αίτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Napier Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Αλλάζει κάτι αν πάω από κοντά? Υποτίθεται το ίδιο σύστημα βλέπουν και εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Αλλάζει κάτι αν πάω από κοντά? Υποτίθεται το ίδιο σύστημα βλέπουν και εκεί Από όσο έχω ακούσει, κάνει διαφορά. Δε γνωρίζω προσωπικά όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Από όσο έχω ακούσει, κάνει διαφορά. Δε γνωρίζω προσωπικά όμωςΔεν αλλάζει τίποτα Επίσης και σε ότι αφορά τις καταθέσεις θα πρέπει να δικαιολογούνται με βάση τα εισοδήματα. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Napier Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Δεν αλλάζει τίποτα Επίσης και σε ότι αφορά τις καταθέσεις θα πρέπει να δικαιολογούνται με βάση τα εισοδήματα. Sent from my SM-G965F using Tapatalk E, ναι είναι προφανές αυτό. Όλες τις αποταμιεύσεις μου από τους μισθούς ενός έτους τις έκανα. Το ετήσιο εισόδημα μου είναι 25k και 10k οι καταθέσεις μου. Από την άλλη σκέφτομαι μήπως κάνω μια αγορά. πχ κανά γιαπί γκαρσονιέρα ή αυτοκίνητο ώστε να βελτιώσω το προφίλ μου ακόμα περισσότερο. Βλέπω οτι η online αίτηση μου στην alpha έχει περάσει στο στάδιο της επεξεργασίας. Οπότε περιμένω προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Η Χρυσή ΑΜΕΧ με ενημέρωσαν από κατάστημα ότι θα μετατραπεί σε Platinum MasterCard.Νέο προϊόν... αν υπάρχει νέα πληροφορία γιαυτό, please share..:) στο μεταξύ , σε τηλεφωνική επικοινωνία πριν λίγο, ακόμα δεν γνωρίζουν τι κάρτα θα αντικαταστήσει την Premium AMEX , καθώς όπως είπαν, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία με τις χρεωστικές, οπότε υπάρχει μια σχετική καθυστέρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts