Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Υπάρχει ένα ποσό που είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟ και μπορεί να σταλεί στο εξωτερικό, αλλά θα ρωτήσεις την alpha bank, εν προκειμένω, πόσο είναι αυτό για σένα!

Υπάρχει ένα ποσό που είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟ και μπορεί να σταλεί στο εξωτερικό, αλλά θα ρωτήσεις την alpha bank, εν προκειμένω, πόσο είναι αυτό για σένα!

Αυτο το όριο ειναι για αποστολές εμβασματων εκτος Ελλαδος.Ειναι 4.000 ευρω/2μηνο ανα πελατη σε τραπεζα.Δεν ισχυει για πληρωμες με καρτα.

Καλησπέρα .

Θέλω να πάρω Πιστωτική γιατί μετακόμισα λόγω δουλειάς σε άλλη πόλη για διευκόλυνση στης αγορές για το σπίτι ( άτοκες δόσεις) . Προηγούμενο εκκαθαριστικό μικρό λόγο ανεργίας από 2/19 εργάζομαι σε φορέα του δημοσίου με απολαβές αρκετά πάνω του βασικού μισθού. Καμία οφέλη , δάνειο κτλ ΑΦΜ πεντακάθαρο. Eurobank μου απέρριψε την αίτηση για πιστωτική , τον λόγο δεν τον ανακοινώνουν το έμαθα μόνος αφού πήρα Τηλέφωνο 10 μέρες μετά...

Επειδή διάβασα το forum και γενικά ξέρω ότι οι τράπεζες είναι δύσκολες ποια έκανα αίτηση σε παραπάνω από μια.

Η ερώτηση μου είναι κρίνουν μόνο από το τελευταίο εκκαθαριστικό?

Γιατί αν είναι έτσι δεν έχω πιθανότητα. Αλλά είναι παράλογο γιατί τώρα έχω σταθερό μισθό...

Καλησπέρα .

Θέλω να πάρω Πιστωτική γιατί μετακόμισα λόγω δουλειάς σε άλλη πόλη για διευκόλυνση στης αγορές για το σπίτι ( άτοκες δόσεις) . Προηγούμενο εκκαθαριστικό μικρό λόγο ανεργίας από 2/19 εργάζομαι σε φορέα του δημοσίου με απολαβές αρκετά πάνω του βασικού μισθού. Καμία οφέλη , δάνειο κτλ ΑΦΜ πεντακάθαρο. Eurobank μου απέρριψε την αίτηση για πιστωτική , τον λόγο δεν τον ανακοινώνουν το έμαθα μόνος αφού πήρα Τηλέφωνο 10 μέρες μετά...

Επειδή διάβασα το forum και γενικά ξέρω ότι οι τράπεζες είναι δύσκολες ποια έκανα αίτηση σε παραπάνω από μια.

Η ερώτηση μου είναι κρίνουν μόνο από το τελευταίο εκκαθαριστικό?

Γιατί αν είναι έτσι δεν έχω πιθανότητα. Αλλά είναι παράλογο γιατί τώρα έχω σταθερό μισθό...

Μπορείς να ζητήσεις να συνυποβάλεις αποδεικτικό πρόσληψης/σύμβαση κλπ, ώστε να τεκμαίρεται η έναρξη και διάρκεια της εργασίας.

Τι ποσο ? 5000€ ?
Όχι ρε παιδιά, μιλάμε για 45$... Και έχουν online σελίδα, κανονικά όπως γίνεται σε ηλεκτρονικές αγορές! Τι ******** μου λέει η alphabank!!!

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

δεν περνάει ο κωδικός που έχει δώσει ο έμπορος, συνεπώς δεν μπορείς με ελληνική κάρτα να ψωνίσεις από εκεί.
εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

καλησπερα εχει χρησιμοποιησει κανεις το masterpass ; , οταν πηγα να πληρωσω με καρτα μου εμφανιζε την επιλογη masterpass και απο κατω την πληκτρολογηση αριθμου καρτας . ειδα οτι εχει την alpha bank ( alpha wallet , eurobank , πειραιως) , δοκιμασα με πληρωμη μεσω alpha wallet και η εβαλα τα στοιχεια προσσβασης μου ηρθε μυνημα στο κινητο και κατευθειαν πληρωθηκε με χρεωση καρτας χωρις να πληρωσω προμηθεια και χωρις να πληκτρολογησω στοιχεια καρτας μου φανηκε παρα πολυ ευκολο και γλυτωνεις να βριες την καρτα να πληκτρολογησεις τα στοιχεια καρτας και δεν παιζει να γινει υποκλοπη διοτι πληρωνεται μεσω απο ασφαλες site της τραπεζας πολυ ωραιο. το εχει δοκιμασει κανενας; .

Ολα αυτα ειναι συμβουλες για αρχαριους, τις γνωριζω. Ομως την εκανα την πατατα. η ερωτηση ειναι αν με την εμφισβητηση θα πετυχω κατι ή οχι ?

Δεν θα ακυρωσω την λαρτα, δεν θα πω οτι δεν εκανα εγω τη συναλλαγη. Την εκανα. Αν μπλοκαριστει απο την τραπεζα καλώς, διαφορετικα θα τα πληρωσω

https://imgur.com/F6u2bwQ

https://imgur.com/a/Qf0ljUg

Qf0ljUg

https://imgur.com/a/Qf0ljUg

Aπό τη στιγμή που είναι προφανής απάτη και αυτό που είδες ότι πληρώνεις είναι εντελώς αναντίστοιχο από αυτό που χρεώθηκες, συμφωνώ και εγώ ότι μάλλον θα δικαιωθείς (το οποίο είναι και το λογικό).

Συμφωνώ επίσης με τον φίλο που σου πρότεινε ακύρωση της κάρτας για λόγους μελλοντικής ασφάλειας και καλά έκανες που την ακύρωσες.

Aπό τη στιγμή που είναι προφανής απάτη και αυτό που είδες ότι πληρώνεις είναι εντελώς αναντίστοιχο από αυτό που χρεώθηκες, συμφωνώ και εγώ ότι μάλλον θα δικαιωθείς (το οποίο είναι και το λογικό).

Πώς θα το αποδειξω αυτο ομως;

Και οταν αυτος θα εχει εισπραξει τα χρηματα απο την τραπεζα του, πώς θα ακυρωθει η συναλλαγη ; Θα τα επιστρεψει ;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Εσύ θα κάνεις την αναφορά σου. Δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα. Στο κάτω κάτω είναι δικαίωμα σου να επιστρέψεις πίσω ότι αγόρασες εντός 14 ημερών.

Η τράπεζα του θα προσπαθήσει να ανακτείσει τα χρήματα της. Αν τα έχει πληρώσει γιατί δεν τους πληρώνουν άμεσα.

Έχει μία σύμβαση μαζί του την οποία έχει εγκρίνει και είναι υπεύθηνη αυτή και μόνο για την πιστολιπτική συμπεριφορά του,

Αν είναι απατεώνας ας του κόψει την πρόσβαση και ας τον στείλει στα δικαστήρια,

Εσένα δεν σε αφορά αυτό . Οι τράπεζες πέρνουν προμήθεια από τις συναλλαγές, και καμία φορά χάνουν και κάποια χρήματα,

Εσύ θα κάνεις την αναφορά σου. Δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα. Στο κάτω κάτω είναι δικαίωμα σου να επιστρέψεις πίσω ότι αγόρασες εντός 14 ημερών.

Η τράπεζα του θα προσπαθήσει να ανακτείσει τα χρήματα της. Αν τα έχει πληρώσει γιατί δεν τους πληρώνουν άμεσα.

Έχει μία σύμβαση μαζί του την οποία έχει εγκρίνει και είναι υπεύθηνη αυτή και μόνο για την πιστολιπτική συμπεριφορά του,

Αν είναι απατεώνας ας του κόψει την πρόσβαση και ας τον στείλει στα δικαστήρια,

Εσένα δεν σε αφορά αυτό . Οι τράπεζες πέρνουν προμήθεια από τις συναλλαγές, και καμία φορά χάνουν και κάποια χρήματα,

Ενταξει ευχαριστω. Οταν θα οριστικοποιηθει η συναλλαγη θα στειλω συμπληρωμενη δηλωση αμφισβήτισης.

Να ρωτήσω κάτι;ίσως είναι off topic έχω μια χρεωστική που έχει συνδεδεμένους τρεις λογαριασμούς στον ένα λογαριασμό μπήκαν κάποια χρηματα.θελω να τα μεταφέρω σε εναν από τους άλλους δύο που υπάρχουν.κανω απλά μεταφορά η θέλει κάποια ποιο σύνθετη διαδικασία;ίσως είναι προτιμότερο να πάω στον ταμία;δεν το λέω από άποψη ασφαλείας,απλά αν κάνω κάποιο λάθος θα μπλοκάρω κάτι;

Tcl 20 5g

Να ρωτήσω κάτι;ίσως είναι off topic έχω μια χρεωστική που έχει συνδεδεμένους τρεις λογαριασμούς στον ένα λογαριασμό μπήκαν κάποια χρηματα.θελω να τα μεταφέρω σε εναν από τους άλλους δύο που υπάρχουν.κανω απλά μεταφορά η θέλει κάποια ποιο σύνθετη διαδικασία;ίσως είναι προτιμότερο να πάω στον ταμία;δεν το λέω από άποψη ασφαλείας,απλά αν κάνω κάποιο λάθος θα μπλοκάρω κάτι;

όχι. θα μπεις στο internet banking σου και θα δεις τον λογαριασμό θα κρατήσεις τα 3-4 τελευταία ψηφία μετά θα πας στο ΑΤΜ και θα κάνεις ανάληψη θα σου ζητήσει ποιον λογαριασμό θέλεις να χρεώσεις και θα τον επιλεξεις τόσο απλό!

Σε ευχαριστώ.αλλα δεν το ξέρω αυτό με το internet banking .θα πρέπει να έχω ενεργοποιήσει κάτι για μπω από εκεί;στο ΑΤΜ βλέπω και τους τρεις λογαριασμούς.απο εκεί δεν μπορώ να δω τα τελευταία ψηφία;

Tcl 20 5g

Πώς θα το αποδειξω αυτο ομως;

Και οταν αυτος θα εχει εισπραξει τα χρηματα απο την τραπεζα του, πώς θα ακυρωθει η συναλλαγη ; Θα τα επιστρεψει ;

Αμφισβήτηση συναλλαγής μπορείς να κάνεις για πολλούς λόγους. Ενδεικτικά στη φόρμα της alpha bank έχει τις εξής επιλογές. Οπότε δνε γίνεται αποκλειστικά όταν χρησιμοποιήθηκε η κάρτα από άλλον όπως συμβαίνει συνήθως. Καλύπτει και πολλές περιπτώσεις απάτης όπως και στην περίπτωσή σου. Μπορείς να ζητήσεις αμφισβήτηση και για παραλαβή ελαττωματικών προϊόντων ή για λάθος προϊόντα. Οπότε και εγώ πιστεύω ότι θα στα επιστρέψουν

1.Δεν έχω πραγματοποιήσει ή εξουσιοδοτήσει άλλο πρόσωπο να πραγματοποιήσει τις ως άνω συναλλαγές.

.2. Πραγματοποίησα μόνον μία συναλλαγή στην ανωτέρω επιχείρηση.

3. Δεν έχω εξουσιοδοτήσει την ανωτέρω συναλλαγή και αποδέχομαι συναλλαγή ποσού Ευρώ      (επισυνάπτονται τα παραστατικά που αποδεικνύουν την εξουσιοδοτημένη συναλλαγή).

4. Έχω εξοφλήσει την ανωτέρω συναλλαγή με διαφορετικό τρόπο πληρωμής (επισυνάπτονται τα παραστατικά, π.χ. απόδειξη πληρωμής με μετρητά, αποδεικτικό πληρωμής με άλλη κάρτα κ.λπ.).

5. Προσπάθησα να πραγματοποιήσω συναλλαγή στο ΑΤΜ αλλά δεν παρέλαβα το σύνολο ή μέρος των μετρητών, ποσού Ευρώ       I attempted to withdraw cash from an ATM and did not receive all or part of the cash, of EUR      

6. Το πιστωτικό σημείωμα ποσού Ευρώ       δεν έχει καταχωρισθεί στον λογαριασμό της κάρτας (επισυνάπτεται το σχετικό παραστατικό)

7. H συναλλαγή αφορά παραγγελία εμπορευμάτων, τα οποία περιγράφονται ως ακολούθως:     , με ημερομηνία παραλαβής   .  .    , τα οποία: Δεν παρέλαβα Παρέλαβα ελαττωματικά Δεν είναι αυτά που παρήγγειλα Eπέστρεψα στην επιχείρηση (επισυνάπτεται το αποδεικτικό επιστροφής).

Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την επιχείρηση για τη διευθέτηση της υποθέσεώςμου (επισυνάπτεται σχετική αλληλογραφία).

8. Η συναλλαγή αφορά παροχή υπηρεσιών, οι οποίες περιγράφονται ως ακολούθως:      , τιςοποίες δεν έλαβα για τον εξής λόγο: Προσπάθησα να διευθετήσω την υπόθεση με την επιχείρηση (επισυνάπτεται αλληλογραφία).

9. Η συναλλαγή αφορά κράτηση ξενοδοχείου, η οποία ακυρώθηκε τηλεφωνικώς/εγγράφως την   .  .    . Ο αριθμός ακυρώσεως είναι     

10. Η συναλλαγή αφορά πάγια εντολή χρεώσεως για την οποία ζητήθηκε άρση την   .  .     (επισυνάπτεται αλληλογραφία προς την επιχείρηση για την άρση της πάγιας εντολής).

11. Άλλοι λόγοι

Αμφισβήτηση συναλλαγής μπορείς να κάνεις για πολλούς λόγους. Ενδεικτικά στη φόρμα της alpha bank έχει τις εξής επιλογές. Οπότε δνε γίνεται αποκλειστικά όταν χρησιμοποιήθηκε η κάρτα από άλλον όπως συμβαίνει συνήθως. Καλύπτει και πολλές περιπτώσεις απάτης όπως και στην περίπτωσή σου. Μπορείς να ζητήσεις αμφισβήτηση και για παραλαβή ελαττωματικών προϊόντων ή για λάθος προϊόντα. Οπότε και εγώ πιστεύω ότι θα στα επιστρέψουν

1.Δεν έχω πραγματοποιήσει ή εξουσιοδοτήσει άλλο πρόσωπο να πραγματοποιήσει τις ως άνω συναλλαγές.

.2. Πραγματοποίησα μόνον μία συναλλαγή στην ανωτέρω επιχείρηση.

3. Δεν έχω εξουσιοδοτήσει την ανωτέρω συναλλαγή και αποδέχομαι συναλλαγή ποσού Ευρώ      (επισυνάπτονται τα παραστατικά που αποδεικνύουν την εξουσιοδοτημένη συναλλαγή).

4. Έχω εξοφλήσει την ανωτέρω συναλλαγή με διαφορετικό τρόπο πληρωμής (επισυνάπτονται τα παραστατικά, π.χ. απόδειξη πληρωμής με μετρητά, αποδεικτικό πληρωμής με άλλη κάρτα κ.λπ.).

5. Προσπάθησα να πραγματοποιήσω συναλλαγή στο ΑΤΜ αλλά δεν παρέλαβα το σύνολο ή μέρος των μετρητών, ποσού Ευρώ       I attempted to withdraw cash from an ATM and did not receive all or part of the cash, of EUR      

6. Το πιστωτικό σημείωμα ποσού Ευρώ       δεν έχει καταχωρισθεί στον λογαριασμό της κάρτας (επισυνάπτεται το σχετικό παραστατικό)

7. H συναλλαγή αφορά παραγγελία εμπορευμάτων, τα οποία περιγράφονται ως ακολούθως:     , με ημερομηνία παραλαβής   .  .    , τα οποία: Δεν παρέλαβα Παρέλαβα ελαττωματικά Δεν είναι αυτά που παρήγγειλα Eπέστρεψα στην επιχείρηση (επισυνάπτεται το αποδεικτικό επιστροφής).

Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την επιχείρηση για τη διευθέτηση της υποθέσεώςμου (επισυνάπτεται σχετική αλληλογραφία).

8. Η συναλλαγή αφορά παροχή υπηρεσιών, οι οποίες περιγράφονται ως ακολούθως:      , τιςοποίες δεν έλαβα για τον εξής λόγο: Προσπάθησα να διευθετήσω την υπόθεση με την επιχείρηση (επισυνάπτεται αλληλογραφία).

9. Η συναλλαγή αφορά κράτηση ξενοδοχείου, η οποία ακυρώθηκε τηλεφωνικώς/εγγράφως την   .  .    . Ο αριθμός ακυρώσεως είναι     

10. Η συναλλαγή αφορά πάγια εντολή χρεώσεως για την οποία ζητήθηκε άρση την   .  .     (επισυνάπτεται αλληλογραφία προς την επιχείρηση για την άρση της πάγιας εντολής).

11. Άλλοι λόγοι

Ναι, το ξέρω. Είχα το έντυπο. Πριν 3 ώρες το έστειλα επιλέγοντας το 3, ότι αποδέχομαι συναλλαγή 1€.. Μαζί έστειλα και τη διαφήμιση που γραφει τιμή πώλησης 0,01€ και μεταφορικά 0,99€.

Σε ευχαριστώ.αλλα δεν το ξέρω αυτό με το internet banking .θα πρέπει να έχω ενεργοποιήσει κάτι για μπω από εκεί;στο ΑΤΜ βλέπω και τους τρεις λογαριασμούς.απο εκεί δεν μπορώ να δω τα τελευταία ψηφία;

σε alpha bank ξέρω ότι γίνεται εσύ τι τράπεζα έχεις?

Κάνεις ανάληψη τα χρήματα από το λογαριασμό στον οποίο πιστώθηκαν. Αφού ολοκληρωθεί αυτή η συναλλαγή, κάνεις κατάθεση το ποσό στον έναν από τους άλλους δύο λογαριασμούς. Όλα αυτά μέσω ΑΤΜ.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Ναι άλφα έχω.α φαίνεται απλό ευχαριστώ παιδιά

για να καταλαβω κι εγω. Θελεις να κανεις μεταφορα καποιου ποσου απο εναν λογαριασμο δικο σου σε αλλον λογαριασμο επησεις δικο σου ;

για να καταλαβω κι εγω. Θελεις να κανεις μεταφορα καποιου ποσου απο εναν λογαριασμο δικο σου σε αλλον λογαριασμο επησεις δικο σου ;

Ναι αυτό ακριβώς και στην χρεωστική που έχω έχει συνδεδεμένους τρεις λογαριασμούς.θελω τα χρήματα ναεταφερθουν σε εναν από τους άλλους που είναι συνδεδεμένη η κάρτα

Tcl 20 5g

Ναι αυτό ακριβώς και στην χρεωστική που έχω έχει συνδεδεμένους τρεις λογαριασμούς.θελω τα χρήματα ναεταφερθουν σε εναν από τους άλλους που είναι συνδεδεμένη η κάρτα

Αν πας στο ΑΤΜ και πατησεις μεταφορα, σε ρωταει ποιον λογαριασμο θελεις να χρεωσεις. Εμφανιζει τους αριθμους τους και επιλλεγεις 1, ή 2 ή 3. Μετα σε ρωταει ποιον θελεις να πιστωσεις. Επιλλεγεις καποιον απο τους αλλους δυο. Πατας μεταφορα και τελος

Edited by alfeios

Αν πας στο ΑΤΜ και πατησεις μεταφορα, σε ρωταει ποιον λογαριασμο θελεις να πιστωσεις. Εμφανιζει τους αριθμους τους και επιλλεγεις 1, ή 2 ή 3. Μετα σε ρωταει ποιον θελεις να πιστωσεις. Επιλλεγεις καποιον απο τους αλλους δυο. Πατας μεταφορα και τελος
α ωραια.τοσο απλό είναι δηλαδή ευχαριστώ.

Tcl 20 5g

Κάνεις ανάληψη τα χρήματα από το λογαριασμό στον οποίο πιστώθηκαν. Αφού ολοκληρωθεί αυτή η συναλλαγή, κάνεις κατάθεση το ποσό στον έναν από τους άλλους δύο λογαριασμούς. Όλα αυτά μέσω ΑΤΜ.

Αυτό δεν γίνεται μεσω e-banking?

Γιατί σε Eurobank,Εθνική,Πειραιώς εύκολα μεταφέρεις από τον ένα λογαριασμό στον άλλο τα χρήματα χωρίς πολλά πολλά.

Και ας είναι συνδεδεμένοι 2-3 λογαριασμοί σε μια χρεωστική καρτα

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό δεν γίνεται μεσω e-banking?

Γιατί σε Eurobank,Εθνική,Πειραιώς εύκολα μεταφέρεις από τον ένα λογαριασμό στον άλλο τα χρήματα χωρίς πολλά πολλά.

Και ας είναι συνδεδεμένοι 2-3 λογαριασμοί σε μια χρεωστική καρτα

Ενώ αν είναι σε άλλη τράπεζα,μεταφέρεις τα λεφτά με ανάληψη και κατάθεση.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24