alfeios Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 (edited) Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος: Έχω 2 πιστωτικές της alpha που μοιράζονται το ίδιο πιστωτικό όριο, γίνεται επειδή θέλω να κάνω μία συγκεκριμένη αγορά και η επιχείρηση δεν δέχεται να τα πάρει μισά μισά από τις 2 κάρτες, η τράπεζα να μου δώσει όλο το ποσό στη μία κάρτα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Εχεις μια πιστωτική καρτα και μια προσθετη καρτα συνδεδεμενη με την κυρια ; Τοτε ενα ειναι το οριο και μειωνεται οποια καρτα και αν χρησιμοποιησεις. Ή εννοεις οτι εχεις δυο ανεξαρτητες πιστωτικές καρτες; Αλλα τοτε πώς γινεται να μοιραζονται το ιδιο πιστωτικό οριο; Ο πωλητης μπορει να εξοφληθει με πληρωμη με πιστωτική καρτα, πληρωμη μερους με μετρητα και το υπολοιπο με πιστωτική καρτα, ή εξοφληση με δύο ή περισσοτερες πιστωτικες καρτες Edited March 8, 2019 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος: Έχω 2 πιστωτικές της alpha που μοιράζονται το ίδιο πιστωτικό όριο, γίνεται επειδή θέλω να κάνω μία συγκεκριμένη αγορά και η επιχείρηση δεν δέχεται να τα πάρει μισά μισά από τις 2 κάρτες, η τράπεζα να μου δώσει όλο το ποσό στη μία κάρτα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Η επιχείρηση για ποιο λόγο δεν μπορεί να πάρει απλά το ποσό από το διαθέσιμο των εφάπαξ ή άτοκων δόσεων κάθε κάρτας? Σε κάθε περίπτωση μπορείς να καλέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών και να αναφέρεις από ποια κάρτα θέλεις να περάσει η συναλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 με κάλεσαν σήμερα από alpha για έκδοση της energy mastercard με δωρεάν συνδρομή για πάντα επειδή έχω μια απλή bonus mastecard σε αυτούς (θα μοιράζονται το πιστωτικό όριο). δεν εχω μεγάλη κατανάλωση σε καύσιμα, οπότε δε με καίει και πολύ αλλά το δωρεάν για πάντα είναι δελεαστικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Moυ έστειλαν και μένα σήμερα ένα mail και μου λένε ότι μου στέλνουν μια Enter Bonus Mastercard, προς αντικατάσταση της American Express που έχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Αυτο ειναι για την debit, εχει ξεκινησει εδω και καιρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Moυ έστειλαν και μένα σήμερα ένα mail και μου λένε ότι μου στέλνουν μια Enter Bonus Mastercard, προς αντικατάσταση της American Express που έχω... Ακόμη τις χρεωστικές αλλάζουν δηλαδή. Δεν έχουν προχωρήσει σε πιστωτικες ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με κάλεσαν σήμερα από alpha για έκδοση της energy mastercard με δωρεάν συνδρομή για πάντα επειδή έχω μια απλή bonus mastecard σε αυτούς (θα μοιράζονται το πιστωτικό όριο). δεν εχω μεγάλη κατανάλωση σε καύσιμα, οπότε δε με καίει και πολύ αλλά το δωρεάν για πάντα είναι δελεαστικό... Ενδιαφέρουσα πρόταση. Άραγε να είναι προσωπική ή γενικώτερη προσφορά; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 (edited) Παρατηρώ ότι στο τιμολόγιο της alpha αναφέρει χρέωση για iris 1 ευρώ https://www.alpha.gr/-/media/alphagr/pdf-files/diafora-sunodeutika-pdf/xrisima-eggrafa/oroi-sunallagon-promithies-loipa-eksoda.pdf?la=el&hash=CB4A15CCF5DEF24D5380EEBB8D19A8D97AD41FB1 Εγώ έστειλα μέσω του quick transfer πριν 3 μέρες και δε με χρέωσε κάτι . Έχει δει κάποιος την ανάλογα προμήθεια αυτή; Επίσης κάπου διάβασα ότι στην Πειραιώς είναι 2,5 ευρώ. Σε πρόσφατη μεταφορά χρέωσε 4 λεπτά του ευρώ για μεταφορά περίπου 35 ευρώ. Edited March 14, 2019 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Παρατηρώ ότι στο τιμολόγιο της alpha αναφέρει χρέωση για iris 1 ευρώ https://www.alpha.gr/-/media/alphagr/pdf-files/diafora-sunodeutika-pdf/xrisima-eggrafa/oroi-sunallagon-promithies-loipa-eksoda.pdf?la=el&hash=CB4A15CCF5DEF24D5380EEBB8D19A8D97AD41FB1 Εγώ έστειλα μέσω του quick transfer πριν 3 μέρες και δε με χρέωσε κάτι . Έχει δει κάποιος την ανάλογα προμήθεια αυτή; Επίσης κάπου διάβασα ότι στην Πειραιώς είναι 2,5 ευρώ. Σε πρόσφατη μεταφορά χρέωσε 4 λεπτά του ευρώ για μεταφορά περίπου 35 ευρώ. Δεν ξερω πως δουλευει στην Πειραιώς. Ειχα δοκιμάσει να στείλω 100 ευρω με IRIS χρέωση 2 λεπτα δοκιμάζω 10 ευρω χρέωση 2 λεπτα. Περίεργα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Παρατηρώ ότι στο τιμολόγιο της alpha αναφέρει χρέωση για iris 1 ευρώ https://www.alpha.gr/-/media/alphagr/pdf-files/diafora-sunodeutika-pdf/xrisima-eggrafa/oroi-sunallagon-promithies-loipa-eksoda.pdf?la=el&hash=CB4A15CCF5DEF24D5380EEBB8D19A8D97AD41FB1 Εγώ έστειλα μέσω του quick transfer πριν 3 μέρες και δε με χρέωσε κάτι . Έχει δει κάποιος την ανάλογα προμήθεια αυτή; Επίσης κάπου διάβασα ότι στην Πειραιώς είναι 2,5 ευρώ. Σε πρόσφατη μεταφορά χρέωσε 4 λεπτά του ευρώ για μεταφορά περίπου 35 ευρώ. Η Πειραιως εχει διαφορετικο τιμολογιο αν το στείλεις απο την εφαρμογη για κινητά απο ότι αν το στείλεις μέσω web. Επίσης έχει κλιμακωτη χρεωση στην προμήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 (edited) Μην μπερδεύετε την υπηρεσία IRIS 24/7 όπου συμπληρώνεις κινητό τηλέφωνο και έχει όριο 500€/ημέρα με την υπηρεσία IRIS online payments όπου γίνεται χρήση IBAN και για ποσά εντολής μέχρι 12.500€/συναλλαγή Edited March 14, 2019 by GraveDigger αφαίρεση άκυρης ερώτησης για τις χρεωστικές της Alpha εκτός bonus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Μην μπερδεύετε την υπηρεσία IRIS 24/7 όπου συμπληρώνεις κινητό τηλέφωνο και έχει όριο 500€/ημέρα με την υπηρεσία IRIS online payments όπου γίνεται χρήση IBAN και για ποσά εντολής μέχρι 12.500€/συναλλαγή _______________________________________________________________________________________________ Είδα στο ανανεωμένο τιμολόγιο της Alpha πως πλέον θα υπάρχει ετήσια χρέωση και στις χρεωστικές Enter Visa. Την συγκεκριμένη μου την είχαν στείλει σε αντικατάσταση μιας χρεωστικής κάρτας 1|2|3 Visa Electron. Έχει χρεωθεί κανείς την ετήσια συνδρομή σε παλιά κάρτα; και για την χρεωστικη την απλ την μπλε εχει ετησιο κοστος; δεν παιζει μονο στις χρεωστικες της μπονους εχει εητσιο κοστος ετσι δεν ειναι; . οσο για το την αποστολη με αριθμο τηλεφωνου σιγουρα βολευει. ( αλλα και παλι δεν μπορω να καταλαβω την χρησιμοτητα! , ναι μεν βολευει αντι για iban να βαζεις αριθμο κινητου αλλα γιατι να εχει οριο; 500 ευρω την ημερα; ) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 και για την χρεωστικη την απλ την μπλε εχει ετησιο κοστος; δεν παιζει μονο στις χρεωστικες της μπονους εχει εητσιο κοστος ετσι δεν ειναι; . οσο για το την αποστολη με αριθμο τηλεφωνου σιγουρα βολευει. ( αλλα και παλι δεν μπορω να καταλαβω την χρησιμοτητα! , ναι μεν βολευει αντι για iban να βαζεις αριθμο κινητου αλλα γιατι να εχει οριο; 500 ευρω την ημερα; ) . Έχεις δίκιο, δεν ξέρω τι είδα! :wacko: https://www.alpha.gr/-/media/alphagr/pdf-files/diafora-sunodeutika-pdf/xrisima-eggrafa/oroi-sunallagon-promithies-loipa-eksoda.pdf Η απλή Enter Visa παραμένει εκτός του τιμολογίου (14.1) Όσο για την περίπτωση του IRIS 24/7 το όριο είναι στα 500€/ημέρα διότι με εξαίρεση την Πειραιώς οι υπόλοιπες τράπεζες παίζουν με δωρεάν συναλλαγές για τους πελάτες τους. Αν και όταν ξεκινήσει να χρεώνεται και από τις άλλες τράπεζες, πάλι θα είναι φθηνότερο σε σχέση με το κλασικό έμβασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Έχεις δίκιο, δεν ξέρω τι είδα! :wacko: https://www.alpha.gr/-/media/alphagr/pdf-files/diafora-sunodeutika-pdf/xrisima-eggrafa/oroi-sunallagon-promithies-loipa-eksoda.pdf Η απλή Enter Visa παραμένει εκτός του τιμολογίου (14.1) Όσο για την περίπτωση του IRIS 24/7 το όριο είναι στα 500€/ημέρα διότι με εξαίρεση την Πειραιώς οι υπόλοιπες τράπεζες παίζουν με δωρεάν συναλλαγές για τους πελάτες τους. Αν και όταν ξεκινήσει να χρεώνεται και από τις άλλες τράπεζες, πάλι θα είναι φθηνότερο σε σχέση με το κλασικό έμβασμα. δηλαδη μπορω να μεταφερω χρηματα απο την μια τραπεζα στην αλλη εως 500 ευρω μεσω iris 24/7 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 μικρή ερώτηση αν γνωρίζετε: αν πληρώσω Online λογαρισμό wind με κάρτα alpha bonus, θα πάρω 4χπόντους ή όχι; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 μικρή ερώτηση αν γνωρίζετε: αν πληρώσω Online λογαρισμό wind με κάρτα alpha bonus, θα πάρω 4χπόντους ή όχι; εχεις την παλια πιστωτικη καρτα american express της wind ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 μικρή ερώτηση αν γνωρίζετε: αν πληρώσω Online λογαρισμό wind με κάρτα alpha bonus, θα πάρω 4χπόντους ή όχι; Η Wind δεν ειναι στους μεγαλους του Bonus. Θα παρεις 1 ποντο για καθε ενα ευρω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Ναι έχω την παλιά Wind American express bonus! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Ναι έχω την παλιά Wind American express bonus! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Δεν ισχυει η δική μου απαντηση τοτε Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Ναι έχω την παλιά Wind American express bonus! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk αυτη η καρτα δεν βγαινει πια σε συνεργασια με την wind . αλλα θα στην αντικαταστησουνε με αλλη bonus που δεν θα γραφει wind επανω διοτι δεν υπαρχει αλλη. ( αυτο μου ειχανε πει που ειχα ρωτησει για εκδοση ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 αυτη η καρτα δεν βγαινει πια σε συνεργασια με την wind . αλλα θα στην αντικαταστησουνε με αλλη bonus που δεν θα γραφει wind επανω διοτι δεν υπαρχει αλλη. ( αυτο μου ειχανε πει που ειχα ρωτησει για εκδοση ). Μεχρι να αντικατασταθει ομως, ισχυουν τα προνομια που εχει για τις πληρωμες στη Wind Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Aν κάποιος κάτοχος ΑΜΕΧ Bonus Premium έχει νέα για την κάρτα αντικατάστασης που θα προτείνουν, να ενημερώσει please! :) Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Μέχρι τέλος Μάιου θα έχουν λογικά τελειώσει οι αντικαταστάσεις. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Ερώτηση η χρέωση 6€ για αντικατάσταση κάρτας ισχύει ακόμη και στην ανανέωση της; Μου ήρθε χρέωση 6€ όταν παρέλαβα την κάρτα . Τράπεζα Πειραιώς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Ερώτηση η χρέωση 6€ για αντικατάσταση κάρτας ισχύει ακόμη και στην ανανέωση της; Μου ήρθε χρέωση 6€ όταν παρέλαβα την κάρτα . Τράπεζα Πειραιώς. Ναι................ Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Ναι................Τραγικό .. δηλαδή η Βασιλόπουλος που λήγει το καλοκαίρι θα με χρεώσουν 15€ για την συνδρομή και 6€ για την αντικατάσταση. Ότι κερδίζω δηλαδή από τα ψώνια θα το πάρουν πίσω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts